Facebooktan konuşamayacağını, iyi bir insan olduğumu lakin gerçek hayatta görürse normal davranacağını söylüyor. Facebook'tan engelledi bu arada. Bir insan siyah kalp emojisi neden gönderir? Siyah kalp anlamı aşkta ne anlama geliyor?

Facebooktan konuşamayacağını, iyi bir insan olduğumu lakin gerçek hayatta görürse normal davranacağını söylüyor. Facebook'tan engelledi bu arada. Bir insan siyah kalp emojisi neden gönderir? Siyah kalp anlamı aşkta ne anlama geliyor?

Günümüz ilişkilerinde emojiler büyük anlamlar taşıyor. Öylesine attığın bir emoji bir ilişkiyi başlatabildiği gibi bitire de bilir. :D Siyah kalp anlamı aşkta ne anlama geliyor bakalım.

Siyah kalp genellikle duygusuzluğu temsil eder. Eğer bir kişi sana siyah kalp atıyorsa sana karşı hiçbir duygusu yoktur. Eğer bu kişiye yönelik bir duygun varsa aşman gereken duvarlar var demektir. Aynı zamanda siyah kalp gönderen kişi, o dönemde karamsar bir süreçte olduğu anlamına da gelebiliyor.
Evet, yukarıda da dediğim gibi siyah kalp emojisi kullanan kişi o dönemde kötü bir süreç geçiyor olabilir. Uzak bir ihtimal de olsa siyah kalp kullanmak o kişinin genel kişilik karakteri de olabilir. Ama genel olarak üzgün bir dönemde olabilir diyebilirim.
Hayır, aşkın anlamı kırmızı kalptir. Siyah kalbi aşkla bağdaştırmak ya da aşka yormak imkansıza yakındır. Siyah kalp attı diye boşuna ümitlenme derim ben. :/
Önce onun kötü bir dönemde olduğunu düşünerek nasıl olduğunu, bir sorunu mu olduğunu filan sorabilirsin. İlgili davranarak artı bir puan kazanırsın. Ama anlatmak istemiyorsa çok da üzerine düşüp bunaltma.
Senin ilgin varsa turuncu ya da beyaz kalp atarak dikkatini çekebilirsin. :)
Yolun uzun, sana bol başarılar dilerim. 😇
Emojiler, günümüzde kişilerin duygularını belirtmede telefonlarımızda ve bilgisayarlarımızda en önemli araçlardır. Bu emojilerin her birinin farklı anlamı ve işlevi vardır. 2021 yılında en çok kullanılan emojilerden birisi de kalp şeklidir. Kalp şekli en başta kırmızı bir kalp olsa da insanların kullanımlarına bağlı olarak yeni renkler eklenmiştir, bunlardan birisi de siyah kalptir. Normal kalp emojisinden boyut ve işlev açısından bir farkı yoktur, aralarında ki farklar renk ve anlamdır. Renk açısından farlı olmalarının yanı sıra duygu ve anlam açısından farklılık gösterdiğini belirtilmişti.
Siyah kalp emojisi anlamı, siyahın günümüzde yas anlamı taşımasına dayanır.
Siyah kalp şu anlamlarda kullanılır;
1- yas,
2- depresyon,
3- üzgün ve kalbi kırılmış anlamlarında kullanılır.
Kişinin karanlık denilen üzgün, depresif duygularını tanımlamak için kullandığı kalp emojisi siyah kalp emojisidir.
Kişiler kendilerinin üzgün, mutsuz ve kalbi kırık hissettiği, duygusal açıdan kötü durumda olduğunu tanımlamak için kullanılır.
Siyah Kalp kullanan kişiler kendilerinin;
1- üzgün
2- mutsuz
3- depresyonda
4- kötülük
5- kötü ruh hali
6- yas
7- umutsuzluk
8- karanlık duygularda olduğunu anlatmak isterler.
1- Siyah kalp, aslında kişinin kendini mutsuz ve üzgün hissettiği demektir. Siyah kalp genellikle nefret, öfke ve saldırganlık gibi olumsuz duygularla ilişkilendirilir. Aynı zamanda empati ve merhametsizlik ile de ilişkilidir.
2- Birinin siyah bir kalbe sahip olduğu söylendiğinde, bu onun soğuk ve duygusuz olduğu anlamına gelir. Ayrıca manipülatif ve bencil kişiliklerde olabilirler.
3- Bazı kültürel yapılarda kalp, ruhun merkezi sayılır bu sebeple siyah kalp ruhu bozuk, karanlık kişi anlamına da gelir.
4- Bazı kültürlerde ise sadece ölümü temsil eder.
5- Siyah kalbin olumsuzluk dışında olumlu olarak anlamları da vardır. Bunlar;
Siyah bir kalbe sahip olanların daha fazla acıya dayandıkları, acıya katlanmalarının yüksek olduğu söylenir.
Siyah kalp emojisi, genellikle şu anlamlarda kullanılır;
1- mutsuzluk
2- hüzün
3- yas
4- üzüntü
5- kötü ruh hali
6- depresyon
7- anksiyete
8- ölüm
9- güç
10- acı
11- kötü birey özellikleri
Siyah kalp emojisi sevginizi göstermek söz konusu olduğunda veya duygularınızı belirtmek konusunda en iyi emojilerden birisidir. Bu küçük sembol, en basit "Seni seviyorum"dan en karmaşık "Seni düşünüyorum"a kadar çok şey anlatabilir. Ama nasıl siyah kalp emojisi yapılır?
Aslında oldukça basit. Sadece şu adımları izleyin:
1. Bir kalp emojisi bulun. Herhangi bir kalp emojisi yapacaktır, ancak siyah kalp emojisi bu amaç için en iyisidir.
2. Seçmek için kalp emojisine dokunun.
3. Renk paleti simgesine (sağ alt köşede dairelerin olduğu küçük kare) dokunun.
4. Siyah rengi seçin.
5. Renk değişikliğini uygulamak için kalp emojisine tekrar dokunun.
Daha sonra siyah kalp emojinizi elde edeceksiniz.
Bence seninle konuşmak istiyor ya da seni seviyor ama onu geri iten sebepler var gibi. Ben kalp atmasını ve siyah renkte olmasını buna yorumluyorum. Çünkü siyah kalp böyle hüzünlü ya da dertli olduğun zamanlar atılıyor. :/ Ben de böyle dertlerim olduğu zaman veya sevgilimle aram bozuksa siyah kalp yolluyorum. :/
Kızın söylediklerinden yola çıkarak konuşmamak istemediğini ama seni sevdiğini yola çıkarıyorum. Siyah kalp emojisi böyle konularda çok kullanılır. Seviyorum ama konuşamam ya da başka sıkıntılar olduğunda yollanır.
bilmiyorum faceden de engelledi.
Selamlar. :) Her emojinin bir sırrı, bir anlamı var ve biz de bunları anlayabiliyoruz. Bugün emojilerde siyah kalp ne anlama geliyor onu konuşacağız. İlk bakışta, "Bu kalp neden siyah? Acaba sonu hüzün mü?" falan diye düşünmek mümkün. :) Gelin bakalım.
Siyah kalp anlamı, genellikle olgunluk ve ciddiyet emojisi olarak bilinir. Kalbin siyah olması herkes için çok duygu içermez. Siyah kalp neden atılır?
Tabii anlamlar kişinin karakterine göre de değişir. :)

Çoğu kişi siyah kalp emojisi gördüğü zaman aşkı mı ifade eder diye düşünür. Bu biraz kafa karıştırıcı. :)
Siyah kalbi herkes aşk anlamında kullanmaz ama çoğu kullanan kişi içten içe derin bir bağlılığı ifade etmek için kullanır. Romantik olarak yollanmasa da güçlü bağları simgeler. Bazı kişiler içinde duyduğu gizli sevgiyi anlatmak da için de yollar. Siyah emojiyi bazı insanlar için kara sevda olarak tanımlayabiliriz. :)
gibi gibi her konuşmada kullanılabilir.
Hepinize kalpler 🖤
Siyah kalp emojisi genelde hüzün duygusunda kullanılıyor bence. Seninle konuşmak istiyor ama konuşamaz gibi bir algı yaratmış. Siyah kalp yollayarak da üzüldüğünü ama seni sevdiğini dile getirmeye çalışmış diye düşünüyorum. :/ Bence sen de onu unutmalı ve yoluna bakmalısın.
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Keyfi öyle istemiştir! Sebebi her şey olabilir! Bende yolluyorum bana yolladıları için özel bir anlamı yok!
Önceliği sen değilsin bir arabadaki ecza çantası gibi lazım olursan çıkarır kullanır
gün gelicek benimle olmak isteyecek
Onu mu beklicen canım sende
ne beklemesi ya ama elime tıpış tıpış kendi gelicek ama o zaman sevmeye odaklı olur muyum bilemem.
Boşver ya kız mı yok sana
ben şahsen siyah rengini sevdiğim için siyah kalp yolluyorum genelde. Siyah renk bana karamsarlığı andırıyo..
Durust olmak gerekirse ben siyah rengi sevdiğim için hep siyah kalp kullanıyorum... Ama siyah kalbin kara mizah ve ruhsal kırgınlık anlamida var
Kalp rengi ne anlama gelir bilmiyorum ama engellemesi çok kabaca.. Boşver derim
1 sene olmuş acaba hala hayatında mı 😌
seni akşam birşeylere çağırıyor
@Ayzıiıtt
Sormak lazım 🤔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?