Ne acı değil mi? Düşünsene kanatlarım yok ama bir uçuruma aşığım. Ahhh böyledir işte yalnızlık... Bir odada tek başınasın ama hep kayboluyorsun. Bari kendisini hak etmeyen birine gitmese de gittiğine değdi desem... Şimdi ne mi yapıyorum? Bundan sonra karşıma yanlışlıkla bile çıkmayacak birine arkamdan geliyor mu acaba diye dönüp dönüp bakıyorum. İçime kapanıyorum; acılar dinince çıkacağım. Ah hayat... Madem onu bana vermedin, bari onsuz yaşamayı öğret.
bazen hayat öyle birini karşına çıkarırki onu bulduğun için şanslı hissedersin kendini ama geç olmuştur artık aralarda uçurumlar oluşmuştur gidecek çok fazla yerin yoktur uçurumun kıyınsından karşıya uzun uzun bakarsın hayaller kurarsın ama artık ikiniz içinde vakit geç olmuştur geri dönme zamanı gelmiştir insanın içi acır ama yapacak bişey kalmamıştır yaşadığın güzel günleri yanına alarak gidersin ama sanmaki unutulursun gözler seni ve o güzel günleri arar ayrılık acıdır ama olmak zorundadır. geriye yıldız tilbeden bir şarkı kalır
sen yaşadığın duygunu anlatırken duygulanman doğal ben senin duygunu anlayamam imkansız olanı istemek zordur bilirim ama olmayınca olmuyor en iyisi şarkıyı dinlemek geldi :D
ne acısı bu? aşk acısıysa dinmezz asla gerçektende seviyorsan onu dinmez acın. ama unutma bir boşluğu görmezden gelerek kapatamazsın sadece onu başka biri kapatabilir
acılar dıner ama kalben asla dınmez bır acı kalbe yerlestımı olene kadar kalbınde o acıyla gezersın bedenen zıhnen unutabılırsın ama kalben asla dıyorum ben zor
En İyi Cevaplar