2 yıllık ilişkimiz vardı ve bazı nedenlerden dolayı bitti. Biz mahallede büyüdük arkadaş çevremiz ailelerimiz hepsi bir birlerini tanırdı. O yüzden sevgili olduğumuzu kimse bilmezdi ve bizde cesaret edemezdik söylemeye. Çokta uzatmayacağım yarın düğünü var ve dedim ya mahalle ortamı olduğu için mecbur bende gidicem ailemi belki bir şekilde ekerim ama arkadaşlarıma gelemiyorum diyemem kısaca mecburum ve arkadaşlarım bir şeyler takacaklar şimdi ben ne yapım? O an akmak, göz göze gelmek sorun, yaşanmışlıklar var vs vs çaresizim...
Bugünde benim için yakın...
Sevdiğin kişinin düğününe gitmek size ne hissettirirdi?
Seviyor musun hâlâ :( gitme bence, bir şekilde bahane uydurursun merak etme. Kesinlikle gitme yurtdışından arkadaş geldi havalimanına gittim falan de ne bileyim.. ya da tamam gelicem yoldayım ha geldim ha gelicem muhabbetine döndür gitme zaten kalabalık ortamda kim kim gelmiş diye bakmaz
Ama gidersen kıza kötülük yapmis olursun, seni görünce tekrar duyguları kabarabilir ve istemediği adamla evlenmiş olur, bence bu gitme durumunu bir şekilde atlatabilirsin. Tamam olasılık düşük ama ne bileyim yani her türlü birşeyler yapılabilir bence
Öyle ama bu klip tam sizin durumunuzu anlatmış... Hayat işte Kimi sever kavuşamaz.. kimi yalnızdır. . kimi sevgiyi bilmez.. Hayat devam ediyor nasipse sizinde kalbinizè göre olsun..
zor durum söyledigim gibi ama gitme bak aynı şeyi cok tekrar ettirdin bana normalde bu kadar üzerinde durmam birşeyin zamanında cok seven biri olarak söylüyorum sen ölürsün diri diri gömersin kendini
Tamam da kuzu kız zaten evlenecek eğer o adamı gerçekten seviyorsa gönlü kaymaz zaten. bilmiyorum da benim içimde eminim ukte kalırdı. .. hani ve bu son şansı evlendikten sonra değil aramak yüzünü göremez bari son kez dedim ya ne biliyim duygusallastim
Ya benimde çok sevdiğimiz bir ilişki hatta aşk vardısuan o başkasıyla evlenecek olsa naparim bilmiyorum şahsen kalbimin yarısı iptal olur sanırım hayatım boyunca. . sürekli keşke derim keşke mesaj atsaydim başında keşke arasaydım abi su pişmanlık olayı çok kotu Allah yardımcı olsun o zaman kesinlikle gitme ben olsam dayanamazdim güçlü kal kardeşim
kardeşim normalde trol cevap verirdim ama en hassas olduğum konudur özgür irade ne mahalle ne ana baba ne başkası engelleyemez sen kendi bildiğini şimdi okumassan yarın hiç söz hakkı bulamassın
Ne alaka. Evlenen bir kizi sevmek onu aklindan cikarmamak sana ne kadar yakisacak? Evlendigin kizi bir badkalarin düşünmesi sevmesi hosuna gider mi? Bir baskasinin o gozle bakmasi? Asil bir erkege bu yakismaz evli bir bayanin arkasindan boyle hislerde bulunmak cok igrenc bir sey.
Dalga olarak algılama ama gizlice istek parça nikah masası iste o çalarsa o an gözlerinin içine ama olmassada güçlü dur insan ayrılıkta iki sınav yaşar bir ayrılorken bide onu başkasıyla görmek
anladım. Hemen seni unutup evlendiğine göre umursama sen de hayatına bak. Düğüne de git umursamaz gibi davran ve mutlu görün. Bundan daha iyi yapacak bit şeyin yok. seni sevse o nikah masasında sen olurdun.
ayrılmasaydın dıyorum hani kız istememiştir zamanında seni sevmiyodur bişi diyemem ama 2 yıl beraber olmuşsunuz hayaller vs bir kızda sevmedıgı birisiyle 2 yıl gecırmez yani bırakmasaydın kızın peşini. Kim ayrıldı?
En İyi Cevaplar