gencler biraz önce bir sinir patlaması yasadım ve ayrıldık. Sonuc cok iiyim :D
Uzun ilişkide sürekli mutsuz olma durumu ve bitirememek?
gencler biraz önce bir sinir patlaması yasadım ve ayrıldık. Sonuc cok iiyim :D
Sorun romantik olmaması mı? ya da sana vakit ayırmaması mı?
Evli misin bilmiyorum ama ayrılın siz ya.
Olmaz ıııhıııg sizden olmaz.
Olmamış olmayacakta.
Ha evlisindir, o zaman karnın doyuyor dayak yemiyorsun, adam seni aldatmıyor, içkisi kumarı yok daha ne istiyorsun 7/24 seni neşelendirmek için palyaçoluk mu yapsın adam?
Evli değiliz sevgiliyiz sadece haftasonları evde görüşüyoruz ve ev arkadaşları var salonda takılıyoruz arkadaş ortamı iyi hoş odamıza gidincede hala telefon iş falan uğraşıyor
Siz öğrenci misiniz?
Böyle rahat ortamlar aile kavramı ile pek aynı yerde barınamıyor da?
Ben öğrenciyim o çalısıyor aramızda 1 yaş var
İlişki yaşadınız mı peki?
O elindekini kaybedince acaba ne şekle girecek merak ettim İlla o olmasi gerek ayril
Benim gözlemlediğim kadarıyla acı çekmeye hazır kabuğunu asla kırmaz kendi yoluna bakar gider. Sıkıldım bu durumdan değersiz hissetmeye başladım önceden çok değerli hissederdim herşey yapardı imkanları zorlardı şimdi kılını kıpırdatmıyor göz yaşıma bile kıyıyor.
O zaman hiç düşünme ve ayrıl Umursamaz insandan hiç bir halt olmaz Ha varsın ha yoksun gibi yaşayacaksa ooo hiç ugrasilmaz bu kisiyle
Haklısın ama işte ben çok zayıfım bu konularda bide benim çok arkadaş çevrem yok benim herşeyim o ve bunu bildiği halde benden ilgiyi alakayı keseli baya oldu dün evde bir problem oldu onu bile anlatmadım içimden gelmedi.
Bu kadar karamsar olma. Olmaz deme uğraşirsan yaşarsın. Hergün onunla bu sorunu yaşamaya calisabilirim diyorsan bu sana kalmış Ama o zaman bu seni yıpratır sana zarar verir Psikolojik bilinç altına girer Hastalık derecesi kadar bağlanma
Evet hastalık derecesine ilerlemek üzereyim
Kendine zarar verirsin arkadaşım Lütfen böyle yapma. Biraz kendine çeki düzen var Hayatında dertleşeceğin, yakın olduğun biri var mı İnsan içini dökmek ister hani.. Hiç dermisin Mantıklı olmak istiyorsan Stop demen gerek Karar senin
Maalesef yok bende buraya geldim. Sizlerin sayesinde iyi hissettim bir nebze olsada
Rica ederim Umarim bir işe yarar kendi bildiğini okumazsın 😊😊stopp
ayrıl bırak gitsin sonrada kendini toparlarsin sütünden bir yük kalkmış olur
Çok zor olucak dayanabilir miyim? Asılında güçlü bir insanım ama onda kendimi saldım böyle yumuş yumuş bişey oldum çok zayıf düştüm
Alışkanlıklar... zayıf olma ayrılmaya ugraş ve kendine geldgni göreceksn
Korkuyorum mesela hadi ayrıldım ya dayanamayıp ararsam? Bir kez daha yapmiştim böyle bir hatayı kesinlikle o hatalıydı bir konuda tam 10 gün aramadık birbirimizi ayrılmıştık ben dayanamayıp 10 günün sonunda ben mi seni daha çok kırdım neden aramıyorsun diye yanına gitmiştim
Emin ol bunları tek sen yaşamadn aynılarını bnde yaptm ya bak bugn 11 gün oldu dha dün mesaj attm mesaj atmasam ble fake hesaptan takp ediyorum ama bna degerszmşm hssi vrdi o adam dün mesaj attm ne kadar pişman oldum mesela elindn geldkçe uzak kal ondan yapma bunu kendine haketmyr seni o insan sen dha iyilerine layıksn bak biraz ayrı kal yazma ona yazmak istedgnde gel bna yaz o zman anlar degerini
Ayy yaa ne kadar iyisin sen 💕
Aynısnı bnde yaşıyorum o yüzdn.. ona göre şu an elinin altındasn sen nasl olsa vazgeçmycksn buna adı gbi emin bu yüzden rahat snn mesaj atcgnıda biliyor
Çok haklısın bu konuda hiç kaybetme duygusu yaşamadı. Yaşatmadım
2 hafta yda 3 hafta kendini tut yazma bak nasl dönüp geliyor ya da şunu düşün başkası onu sevmdgi zman snn ne kadar sevdgi dank edck
Cevap
2Cevap
5 yil iliski deen sonra yenilikler lazim Nisan evlilik gibi
Onlara dha çok var ben istemiyorum o tarz şeyleri ya
Ayrıl ve hayatta daha önemli şeylerin peşinden git.
Haklısın kaç yıldır üniversite sınavına bunun yüzünden çalısamıyorum veremedim kendimi
Ahaha sözelim benn çok şansım yok zaten evde çalısıyorum 😔
alışkanlık betermiş hepsinden demişler
Of evet. Gün boyu konuşmuyoruz umrunda mı? Tabiki hayır. Biraz önce aradı 2 dk konuştuk ve yarn görüşene kadar artık konuşmayız 😂
5 senelik ilişkide normal hiç şaşırmadım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar