Tamam sevmiyor olabilirsin ama karşındaki kadının duygularını neden görmezden gelir? Neden empati kurmadan kestirip atar? Erkekler neden onu seven kadına değer vermez? Neden sevmedi kadının duygularını hor görür arkadaşlarıyla alay eder? Not: Aslında kafamda binlerce soru var ama şu an kelimelere dökebildiklerim bunlar. Size şu an ilk kez ciddi bir sorum var. Kadınlar en azından onu seven erkeğe acımasızlık yapmıyor.
Erkekler neden sevmediği kadına acımasız davranır?
Sanki kadınlar öyle değil. Erkekler de erkekler. Kadınlar sevdikleri adam için kendine acimazlar ama sevmedikleri erkeklere de hiç acimazlar. Ne yapmış size bu erkekler? Kötü erkeklerle aşık okul iyi erkekleri sadece sevip detlesiyorsunuz. Bizim de kalbimiz var be. Siz sevgiyi kotu lerde aradikca her şey müstehak size. Ne yaptı bu erkekler size ne? Severler gözleri ondan başkasını görmez kalbi sadece onun için atar , saçının teline kiyamazken suz saçınızı kestirecek adamlara gönül verdiğiniz için kaybediyorsunuz.
ben o kadar vicdansız değilim bir kere her şeye kırılabilen bir varlık var karşımda o kadar acımasız davranamam onu geç ama bazı erkeklerinde zamanında bazı kadınlardan acımasızca gördüğü yaşadığı şeyler vardır ve bunu yine başka bir kadına karşı kullanabilir bir çeşit hemcinsinin yaptığını bende sana yapacam bunu hak ediyosunuz kafası diyebiliriz :D :D :D ben kıyamam yani :D
Kendinizi düşünüyorsunuz hala birde şöyle düşünün 35 yaşlarında çirkin yarı kel bir adam size gelip sizden hoşlandığını söylüyor dişler sapsarı kişisel temizlik desen hic yok giyim kuşam desen beter o adamın yanında kalip empati yapıp duygularıni mı anlamaya çalışırsın hızlıca yanından uzaklasmak mı istersin? ne demek istedigini o zaman anlayacaksın
Aslında bunun erkek cinsiyle alakası olduğunu sanmıyorum insanlıkla vicdanla alakalı bir durum diye düşünüyorum neden kadınlara oranla erkekler daha acımasız vurdum duymaz olurlar erkek oldukları için özgüven daha fazladır sorumluluk duyguları azdır toplum içinde yadırganmak karşı cins incinmiş incinmemiş umrunda değildir. Bazıları menfeat için ilişkiye başlar ve öyle sonlandırır karşı tarafın duyguları önemli değildir verdiği yara açtığı tahribat umrunda değildir sendede öyle olmuş galiba
bu dedıgın her erkek ıcın gecerlı degıldır dıye duşunuyorum bır kadına acımasız davranmak onu asagılamak tamamen acızlıktır asıl o kışı zavallıdır sevmese bıle acımasız davranmaya hakkı yok bence
yapmıyor dediğin zaman yanlış olur , neyse konumuz bu değil.. Bence kişilik meselesi ben sevmediğim kadınla pek yüz göz olmam boşu boşuna üzmeye gerek yok.
Bunları sevdiğine bile yaparlar. Peki neden? Masallar yüzünden, o masallarda, hep asıl oğlan acı çeker, hep kız bırakıp gider, o masallarda öğretirler, kızlara güvenmemeyi.. Kim anlatır o masalları? Tabiki anneleri anlatır.
işte bunlar hep erkek sert olacak, maço olacak zihniyetinin sonuçları. önce kaya gibi sağlam olsun dersiniz sonra o kaya kafanıza çarpınca neden canım acıdı diye ağlarsınız. ben şu kadınların kalp ağrılarına hiç üzülmüyorum artık. hakediyorsunuz.
sen nediyon be kadınıda aynı erkeğide ne demek kadınlar en azından sevene acımazsızlık etmiyor? yaşamadıklarını bilmediklerini biliyormuş gibi konuşma mümkünse.
Bence kim kimi seviyorsa gitsin ağlasın yalvarsin dizlerine kapansın bir şans istesin , bakarsın böyle şeyler biranda değişir hayalini kurduğun dünya önüne serilir
Zamanında yaşadığı olaylardan acıma duygusunu yitirmiş insanlar herkese aynısini yapıyor kıza düşen görev ise erkeğe hakaret edip onunla sert konuşmak yerine ona ilgi gösterip sevdiğini her manada hissettirmek
En İyi Cevaplar