Beni beğenmedi - ondan hoşlanıyorum. Üzgünüm:(

Beni buluştuğum çocuk daha evvel 3 kere (yakındanda) gördüğü halde ilk buluşmadan sonra beni beğenmediğini söylemiş. Bu olay benim özgüvenimi sarstı, başka erkeklerin iltifatları artık hiç anlam taşımıyor. Bu çocuktan hoşlanıyordum, onunda bana daha evvelki gösterdiği ilgiden dolayı baya bağlandım. Anlayamadığım olay şu. Beni buluşmada ilk defa görmemişti, yani daha önce gördü hatta yüz yüze konuştukta (kısa bil olsa). Hep çok güzel şeyler söylüyordu hakkımda. Ve buluşmadan sonra araya bir arkadaşım işi bağlamak için bana sormadan hareketler yaptı. Çocuk soğumasının en büyük nedenin o arkadaşımın o hamlesi olduğunu söylemiş ama zaten benide pek beğenmediğini belirtmiş. Fakat o arkadaşım karışmasaymış yinede benimle deneyebileceğinide söylemiş. Çok fazla ikilem içerisindeyim. Bir yanım; kendini süsle ve en güzel halinle karşısına çık ve onu pişman et diyor bir yanım boşver zaten ise yaramaz diyor. Ama beni daha evvelki hallerimde gördü beğendi belki buluştuğumuz günkü halimi beğenmedi. Beni bidahaki sefere gördüğünde pişman olsun ahh ben naptım diye düşünsün istiyorum ama acaba sizce olurmu? Hiç aranızda böylece öç alanınız varmı? O çocukla artık beraber olmayı istemyorum ama ben çok üzüldüm oda beni görünce pişman olsun istiyorum. Onun sayesinde kendimi eksik ve çirkin hissettim ve hala hissediyorum.

Acaba güzellikle ondan öç alabilirmiyim?
Beni beğenmedi - ondan hoşlanıyorum. Üzgünüm:(