Sevgilinin hayatına karışmak kötü bir şey midir?

Merhaba arkadaşlar, kızlar grubunda bir erkek olarak problemimi çözmek adına sizlerden yardım istiyorum. Size göre bir erkek kıskanç olmalı mı ve ya ne kadar kıskanç olmalı? Kız arkadaşım, iki gündür sol yanımı benden almış vaziyette sebebi de onu köle yapmamı çalışmammış. Ben hiç bir zaman onu hiç bir şekilde incitmemeye özen gösterirdim, her zaman onun isteklerine göre yaşamaya çaba harcardım ama ondan ufak bir şey istediğimde beni bir şekilde ikna eder ve istediği ama benim istemediğim her halükarda kabul görünürdü. Ha isteği olmayınca da "sen bilirsin, ben böyleyim" takısı gelirdi. Son olay artık beni benden aldı. Okul zamanı hep beraberken benden başkası hayatında yokken şimdilerde evde ders çalışmaya gelen arkadaşları var. Bunların içinde erkekler de var. Kesinlikle farklı bir amaç gütmediklerine eminim ama bir erkek olarak ve en önemlisi bir sevgili olarak doğal olanı yaptığımı düşünüyorum o da kıskanmak. Ona dediğim bundan sonra ders çalışabilirsiniz ama gündüzleri çalışın, eve gelecekse gündüz gelsin gece gelmesinler. Bunu söyledikten sonra ufak tefek tartışmaların akabinde bana onun hayatına yön veremeyeceğimi, benim kölesi olamayacağını falan söylemeye başladı. Yahu bir kere bile doğru düzgün isteğim olmamışken şu isteğim neden bu kadar ağır geldi ona? Bu sene yaşadığımız yerler ayrı ama ben her zaman onu düşünürüm, o benim en büyük alışkanlığım, sol yanım.. Şu an ayrıyız ama tabiri caizse ölüyorum. Ben seni seviyorum ve buna da razıyım gel benim her şeyime karış ama ben sana hiç bir şey söylemeyeceğim mi demeliyim yoksa bugün bunları yaşıyorsam ve onunla bir ömür düşüneceksem yarından sonra daha neler yaşarım deyip mantığımı mı kullanmalıyım? Bu konuyu buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten birinin omzuna başımı koyup hüngür hüngür ağlayasım var. Avazım çıktığı kadar bağırasım var ama yapamıyorum çünkü ben bir erkeğim. Bir Allah'ın kuluna yahu benim içim kan ağlıyor diyemiyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen biri bana yol göstersin...
Sevgilinin hayatına karışmak kötü bir şey midir?