Işıkta motorla beklerken yanıma bir bmw yaklaşır yanında da bir bayan , artizlik olsun diye aragaz vermeler müzigi son ses açmalar derken bende sırf adamı gaza getirmek icin rev limiter dedigimiz gazı sonuna kadar basıp bmw sahibi arkadaşı delirtmek. Ardından inanmış arkadaş gaza gelip yeşil ışıkta artistik bir kalkışla benimle yarışmaya çalışır ve arka fondan şu müzik duyulur " bu sevdalar boşuna ley bu sevdalar boşuna" adam daha yeni kalkmışken benim coktaaan ucup gitmem de işin ayrı bir yanı.
Belalim belalim belalim belalim belalimm diyarbakir yoluna leeeeee diyarbekir yoluna toydum düştüm yoluna leeee toydum düştüm yoluna bu sevdalar boşuna leeeee bu sevdalar boşuna belalim belalim belalim belalim belalim 😀😀😀😀😀
Sorduğun soruyu okuyordum derken soruyu soralı daha bir saniye bile geçmeden kız görüş attı, açtım baktım profilini hep bu tarz görüşler var. Hayır anlamıyorum ya program falan ya da robot.
Bir insan her soruya evet hayır bilmem gibi cevaplar verip ne keyif alabilir :D
Benim yaptığım görüşler seni ne ilgilendirir? ben de onu anlamıyorum. keyif mi alıyorsun durduk yere birilerine satasmaktan seni sitede ilk görüyorum zaten bulaşma tamam mi robotsam robotum En sevmediğim insan tipisin durduk yere gelip yorum yapma tanimadigin insana
En İyi Cevaplar