Merhabalar arkadaşlar Belki tanıyanınız vardır Burak Deniz Aşk Laftan Anlamaz ın başrol oyuncusu Hande Erçelle başroldeler. Ben nasıl yaptım bilmiyorum krize girdim ağladım ağladım ağladım sonra camla bileklerimi kestim ben bu çocuğa gerçekten aşığım ve Büşra Develiyle sevgililer ve buna dayanamıyorum ne yapmam lazım hakaret etmeden akıl verin zor durumdayım
Sana zor gelse de su anda bu adamdan uzak durman lazim. Yani adamdan degil aslinda hayallerinden. Fotografi falan varsa odanda indir onu. Resimlerine bakma. Dizisini izleme. Ve kafani dağıtmaya çalış. Sana aşıksin gibi geliyor ama hic alakasi yok. Bu takıntı ve aşkdan cok daha tehlikeli. Seni yorar. 18 yaşında olduğunu sanmiyorum. Zaten büyüyünce geçiyor bu durumlar bu kadar büyütme olur mu? Üzüldüm senin için ayrıca.
Nasıl aşık oldun, merak ediyorum? Birlikte oturup sohbet ettiniz, gel zaman git zaman hep buluştunuz mu? Hayır tabii ki, canlı bir kere göremedin bile... Bunlar olmadan aşk, sevgi olmaz. Sen öyle sanıyorsun, bir hayranlık var. Ama aşırı, saplantılı derecede... Bu psikolôjik bir sorundur, destek almalısın acilen...
Damar takilacaksin yiğenim. Sen sevmesen bile sevip te karşılık bulamayanlar gelsin " Seven çeker acıyı, sevmeyen ne bilsin, bana aşktan söz etme, sevmek kim sen kimsin?"
Gerçekler nasılda canını acıtıyor ama değil mi? Ulan sen daha zorluk nedir bilmeyen insan kalkmış bize nutuk tutturuyorsun. Akşam akşam ağzımı açtırma kalbini kırarım
İnsan birini severken sevdiği insanı kusursuz zannedermiş ve kusurlarını görmezden gelirmiş. Anlayışlı olmak lazım hangimiz yaşamadık deli gibi severken?
En İyi Cevaplar