Not : Resimi ben koymadım.
Ağlayan erkekler itici mi?
Not : Resimi ben koymadım.
7/24 olmamak şartıyla güzel birseydir ama bunu gizli yapması daha güzeldir bu kadinlar icin de gecerli bazilari gozyaslarini gozumuze sokuyo😂mesela ben hep gece aglarim kafam rahat oluyo
Ben aşk icin cok aglamişimdir. ama karsi tarafa hic gosteremedim
İşte bu senin kalbinin güzelligini gosterir aglamak ayıp bisey degil erkek ya da kadın hepimiz insaniz duygularimiz var gülmek kadar aglamakta normal bisey ve gizli ağlamakta senin ne kadar güçlü oldugunu gosterir
haklısın cok tsk ederim :-)
bence cok tatilar yani oyle ivir zivir degilde cidden uzuldugu konularda aglayan erkekler daha samimi gelir daha sevilesidir
Belkide gösteremedigim icin sevilemiyorumdur
Hiçte değildir ağlamak iyidir herkez ağlat kimisi küçük bişey için kimisi büyük şeyler için 👻
Ölüm, hastalık dışında ağlayan erkeğe peçete uzatmak lazım rimellerini silmesi için.
Allah basına aglancak dert vermesin. Sanada birgün uzatırlar rimellerin akmasin diye
Cevap
10Cevap
Aglayan degil ortada zayif gorunen bunu gizlemeye gerek duymayan erkek iticidir cunku adamin guclu durusu kadina guven verir
Haklısın buda bir tür bakış açısı
itici değil hatta çok güzel ya tabuları yıkmaktır iyidir yanii
Yani haklısın.
Çok ağlarsa herşeye evet itici ama nadir gerekli olarak ağlarsa değil
hmm Haklısın.. :-)
Mantikli dusunelim. Aglayan erkek itici gelirse, agalayan bayanda erkege itici gelir ozman... insanoglu aglayabilirde erkek kadin farketmez 🙂
evet dogru söyledin
Hayır çok güzel oluyorlar.
s8.favim.com/.../...iful-boy-Favim.com-3681179.jpg
Yok neden öyle olsun. Duygusalken olabilir böyle şeyler
haklisin
İnsanlık hali. Ağlamak insanı itici ya da çekici yapmaz.
bılmıyorum ben kendımı ağlarken ıtıcı bulurum dıye dusunuyorum , bayağıdır aglamıyorum Allah ağlatmasın :d unuttum ağlamayı zaten bırının yanında o kadar salmam kendımı kolay kolay
Başlarım iticiliğine, ben istesem de ağlayamıyorum çok uzun zaman oldu, arada ağlamak iyidir arkadaş.
erkekte ağlıyacak fakat her yerde değil,
kabuğuna çekildiğinde
Erkek ağlıyorsa artık dayanamıyordur ama seni bilemedim :)
Ne icin agladigi onemli kardeşim
ask
Ona göre mi insan içinde ağlıcan
insan içinde neden ağlayım
ağlayan erkek zayıf olur o yüzden mümkünse ağlama
zayıf deilim duygusalım
Neden itici olsun erkekler insan değil mi
Ağlayan erkek iyidir de sürekli ağlamamalı
hiç itici degil bence
bence hiçte itici değil
bende öyle düsünuyorum sadece kızlar bu konu hakkında ne düsünüyor onu merak ettim fakat görüyorum ki hepsi senin düsüncende...
şöyle de birşey var orta yerde ağlaması değil salya sümük değil ama. yanlız kaldığında ağlasın erkeklik gururu var ne de olsa
salma sümük zaten toplum icinde olucak sey deildir. Gece yatarken aklıma bazı seyler gelir ve damla damla dökerim budur.
her insan ağlar hatta tüm canlılar
öyle olmalı. Yoksa insan baska türlü rahatlayamıyor. Senide yoruyorum burda 😁
yok estağfurullah
:-) :-)
Neden itici olsun
bende merakımdan soruyorum
Bence iticilikle alakası yok
Çok tatlı beee, hele sesın tıtremesı falan :*
Değildir
bence erkeklerde ağlar onlarında bir kalbi var
Bir erkeğe göre itici hajum.
İtici değildir :)