Erkek arkadaşım narsist, sürekli beni eleştiriyor, aşağılıyor, özgüvenim kalmadı. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılArkadaşım merhaba.
Onun bu huyunu çok güzel kullanabilirsin. Ben mesela fena dalga geçerdim. "He he aynen, en iyisi sensin zaten biz niye yaşıyoruz ki, bak kedinin gözleri fosforlu gözlermiş" gibisinden tutta, "senin gibi giyinmek lazım, tabi ya haklısın en doğrusunu bir sen yapıyorsun, bugün değilde yarın, yarın değilde acele, acele değilde çabuk çabuk" gibi kelimeleri kullan.
Benim arkadaşım da var öyle böyle konuştukça değiştiriyorum çocuğu :D Kendine gelicek, adam edicem onu :D19 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba.
Ise yariyor yani :/, bende hep sessiz kaliyorum- +1 yıl
Bu yüzden kaybediyorsun arkadaşım. Eğer dediklerimi yapamıyorsan "Şu kadar zamandır hep beni ezip kendini yüceltmeye çalışıyorsun anladım. Bu dünyadaki en iyi insan sensin ve ben sana layık değilim, şimdi yol al boyunun ölçüsünü görelim" dediğin zaman olay biter film kopar.
Sana kötü davranan birine bu kadar iyilik fazla arkadaşım gerek yok. Seni üzen birini neden bu kadar yanında tutuyorsun, bas tekmeyi gitsin.
Soran+1 yılAynen oyle.
Cok haklisin, olmuyor zaten bu sekilde.- +1 yıl
En doğru şeyi zaten sana içinden gelen ses söyler. Seni sürekli üzen bir erkek arkadaş, bugün böyleyse yarın nasıl davranır onu düşün, ondan sonra bir kerede karar ver.
Her kim olursa olsun ben kız arkadaşlarımı üzme taraftarı değilim, hak edenede yolun dublesini gösterecek bir yapıya sahibim.
Kağıt sende kalem sende. İyi düşün ;)
Soran+1 yılDogru, bence de daha da kotuye gider.
Yanli oyle de olmali zaten.
Tesekkurler yorumun icin.- +1 yıl
Rica ederim arkadaşım, dilerim senin için hayırlısı olur.
Soran+1 yılUmarim oyle olur, sagolun.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, en iyi cevaba talibim :P :P
Soran+1 yılHmm oyle mi, bakalim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç ummadığı bir anda onu terk et. hiç açıklama yapma. mesajlarına, telefonlarına cevap verme. bir haftaya o havalarından eser kalmaz.
39 Yorumla- +1 yıl
Bu gizli arkadaş çok doğru demiş... Artı 1...
Soran+1 yılEmin misin, daha once ayrildim zaten ama hic bir degisiklik olmadi
Cevap sahibi+1 yıltemelli ayrılacaksın. öyle onu yola getiririm diye ümit ediyorsan bir süre rol yaptıktan sonra aslına döner. sen kendine şunu sor, ben böyle biriyle bir ömür geçirmek ister miyim? cevabın hayırsa hiç tereddüt etme.
Soran+1 yılDuzelir gibi bir hali yok zaten, cok haklisin, ve en mantiklisi.
Cevap sahibi+1 yıldüzelmez, buna emin olabilirsin. bir ilişkide roller nasıl başladıysa hep o şekilde gider.
Soran+1 yılDogru, hata daha kotuye gider degil mi
Cevap sahibi+1 yılaynen. yol yakınken bırak gitsin.
Soran+1 yılOyle olacak zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim de vardı bir zamanlar. asla düzelmiyorlar. zaten internetten biraz araştırırsan tedavisinin de olmadığını göreceksin. kurtul bence ondan ama bir de şu var ki narsistler terkedilmeyi asla hazmedemezler. ayrılmaya kalktığında da muhtemelen seni bir savaş bekliyor.
10 Yorumla
500 metre ötemden bile geçmesin.mazoşist değilsen ne işin var? düzelmez hiç uğraşma...dahada beteri olur sana söyleyeyim...
011 Yorumla
Soran+1 yılDogru, bence de. Hic denk geldi mi boylesi?
Soran+1 yılzaten duzelmez boylesi, daha beter olur galiba
Soran+1 yılayrilik konusu acilinca agliyor, bagiriyor beni insanlarin yaninda rezil ediyor :/
Soran+1 yılaciksasi benim ozguven diye birsey kalmadi sanki bu iliskiye zorunlumusum gibi
Soran+1 yılevet cok zor. bilmiyorum care varmidir, cunku adam empati kuramadigi icin, kirdiginin farkinda bile degil
Soran+1 yılUzak ve ilgisiz davranirsam soguyabilir belki :/
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde yakın bir arkadaşım narsist tabi ben bunu bu kavramı bilmeden önce bilmezdim. Her tartışmada en iyi ben bilirimler, insanları aşağılama yani yoldan giden adama bile küfürler filan bir görsen. 50 yaşında ki kadına laf atmalar, en son hayvana vurdu sonra dinde bunun yeri vacip dedim kaynağı nedir kaynak yok tabi. Epey tartıştık sonra dedi ki din konusunda benden iyi kimse bilemez. Sadece güldüm çünkü 50 yaşında ki kadına cinsellik güden birisi ve dedim ki Allah'ın dini sana kaldıysa yazık bu dünyaya. Muhabbeti de ağır kesmek lazım yok incinir filan yok saldırır hiç düşünme ez geç. Ve sakın aradan ne kadar süre geçerse geçsin yumuşama. Hep sana yaptıkları aklında kalsın
00 YorumlaNarsistler, ilk önce sıcak davranıp bağımlı karakterleri kendilerine alıştırıp, ihtiyaç duyacakları seviyeye getirir daha sonra aşağılamaya başlarlar.. Bu tarz insanlarla normal bir bireyin birlikte olması neredeyse imkansızdır... Uzaklaşabildiğin kadar uzaklaşş
12 Yorumla
Soran+1 yılBizzat taniyor musun boyle insanlari? Gercekten cok zor
+1 yılterket köpek gibi davran paso küfür et aşağıla sana sesini bir milim bile yükseltmesine izin verme kes sesini de sürekli lafları kes zaten için nefret dolacak ondan bir gr bile hoşlanıyorsan bu bitecek. Yaşasın kötülük.
11 Yorumla
Soran+1 yılSoguyorum zaten
allah düşünmene gerek armı vur tekmeyi sen kimsin de ya özgüvenin niye yok oluyor daha çok gelsin senedene mi öğrencem de tersle falan filan
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle oldu maalesef
Soran+1 yılBence de coktan hak etti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşınız narsistten ziyade sadist gibi duruyor daha çok..
Ayrılın.13 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin zaten boyle cok zor
- +1 yıl
Mazoşist değilseniz siz, yapılacak en doğru şey ;)
Soran+1 yılDegilim tabi ki. Haklisin
ayrılmalısın ! çünkü yakında büyük çaplı kavgalarınızda başlicakk :))
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten fazlasiyla oluyor
+1 yılnarsist insanla ne bokuna arkadaş olursun sen. o insanlar bencildir kendinden başka bir bok düşünmezler. kendi arkadaşımdan biliyorum kıza artık tahammülüm kalmadı lan.
01 Yorumla
Soran+1 yılHele de erkek arkadas boyle olunca daha da bir zor.
Arkadasin ne gibi tavirlar gosteriyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılIki yolun var bence.Ya kabul edicksin bu durumu ya da snde onu elestireceksin.
028 Yorumla
Soran+1 yılHmm, elestiriye gelemiyor, cok alingan
- +1 yıl
O zaman elestir.Alinsin kirilsin sayet sorarsa anlat yaptigi seyin sana hissettirdigi duyguda ayni sey oldugunu
Soran+1 yılhaklisin, tabi anlarsa, empati kuramadiklari icin biraz zor
- +1 yıl
Yapignin canini yakdigini acikvenet birsekilde belirtmezsen devam edecektir.
Soran+1 yılBi defa soyledim ama cok taktigimi soyledi, yani ona gore takmak oldu, demek ki kirilmaya hakkim yok.
- +1 yıl
diretmelisin öyle alalade söylersen önemsemez. Ciddi oldugunu bilmeli.
Soran+1 yılHmm dogru, bilmiyorum ki daha nasil anlatabilirim. Ona soyledigimde cok aglamistim anlatirken ama demek ki cok uzgun olmam bile fayda etmedi
- +1 yıl
Dik kararlı ve net olmalısın.
Soran+1 yılEvet boyleleriyle anlasmak cok zor, disarda baskalarina karsi da cok iyi
- +1 yıl
Ama seni kaybetmeyi göze almışsa işin çok zor. Narsist olduğundan değilde sevmeyi bilmediğinden böyle davranıyor olabilir.
Soran+1 yılMinareyi calan kilifini hazirlarmis :/. Belki de, olabilir
- +1 yıl
Oyle egilimi olan erkekler olur kadin kismina yuz vermiycen eziceksjn ki kalkmasin bir tarafi fikrine sahip
Soran+1 yılHmmm, dogru. Cok sacma ama
- +1 yıl
Sacma ama cok gordum
Soran+1 yılE o insanlarda bir zaman sonra terk ediyordur onlari
- +1 yıl
Geneli evlenir :) gördüğüm.
Soran+1 yıl:/ pess, istediklerine ulasiyorlar yani.
E biz kizlarda hata,- +1 yıl
Yaradılış :) aslıdna piskolojik bir durum. Yaşamadan yorum yapması kolay ama özgüvenin kalmıyor bylelikle cesaret edemiyorsun.
Soran+1 yılAynen oyle, benim durum gibi ama ben terk etmeyi dusunuyorum.
Ben bizzat yasadigim icin biliyorum, ozguven diye birsey kalmiyor, bence akli olan da cekmez bu durumu- +1 yıl
karar senin yorum yapamam o konuda.
Soran+1 yılYani, ama dogru olan da bu durumu cekmemek
- +1 yıl
Duzeltilebilme ihtimali ne varsa dene sonra bitir.
Soran+1 yılHmmm bence de
- +1 yıl
Bitince biter sen her yolu dene sonra isi at ucurumdan olmuyosa.En azindan pisman olmazsin.
Soran+1 yılOyle, bitecek bir iliski, belirtilerini gosterir, ve bizde de oyle oldu.
Yani- +1 yıl
Allah hakkinizda hayirlisini versin.
Soran+1 yılIns, tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılnaptıysa aynısını ona yap , kendinden utansın sonra ayrıl bırak , Peşinden koşarsada daha beter süründür
03 Yorumla
Soran+1 yılNarsistler empati kuramadiklari icin, anlamaz ki, ona gore ben hatali olurum
- +1 yıl
Ona göresini boş ver artık anlamasın zaten kendini düsün kendi öz güvenini yücelt senii aşalığıyor hak etmiyosa defolsun , seviyosa koşar pesinden , Gelmezsede gelmesin Sen kraliçesin unutma hak edecek insanlara elini ver
Soran+1 yılHaklisin, oz guven kalmadi zaten
Ne diye hala erkek arkadaşın? Ezilmek bağlılık duygunuzu mu arttırıyor ne yapıyor? :/
11 Yorumla
Soran+1 yılYani haklisin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhala onunla arkadaş kaldığın kabahat kendini sev önce
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Belli ki karşılık veremiyorsun, gittikçe daha da çekilmez hale gelir bu durum şimdiden ayrıl gitsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılOkadar belli mi, evet onun butu elestirilerine sessiz kaliyorum
Soran+1 yılHmm, onun keyifine gore mi.
Dogru.
+1 yılnarsist kendine aşık olacak kadar kendini beğenenlere denir. seninki seni beğenmemiş sanki :))
13 Yorumla
Soran+1 yılNarsist karsisindakini ezer iste
- +1 yıl
egoist desek daha doğru olur.
Soran+1 yılPsikologlarin narsist kisiler hakkinda yazdiklarini okudum ve oyle yaziyordu
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Ayrıl gitsin. Seni mutsuz eden biriyle neden berabersin
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin, bana benim sorunlu oldugumu soyluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılben insanları eleştirmem veya ezmem tam aksine insanların kusurların görmezden gelirim veya kapatırım ki aşağlamak kavramı çok ağır
01 Yorumla
Soran+1 yılHemde cok
narsistadamdankurtulus@blogspot. com. tr adresine bir bakin. Basima gelen olaylari oraya yazdim
00 Yorumlaayrılabilirsin mesela
211 Yorumla
Soran+1 yılDogru
Soran+1 yılHaklisin, ama narsist olsa bile mi?
Soran+1 yılHayir, ve benim hasta oldugumu soyluyor, ruh hastasiymisim
Soran+1 yılEvet surekli benim psikologa gitmem gerektigini soyluyor, hatta beni inandirdi, bende mi bir sorun var diyorum kendime, hatayi kendimde ariyorum.
Bence de ama kabul etmiyor hic bir sekilde cunku kendisinde hic bir sorun gormuyor, haklisin ve en mantiklisi ayrilmak.
Soran+1 yılEvet oyle maalesef. Tesekkur ederim, insallah :)
Soran+1 yıl:)
evlat olsa çekilmez töbe töbee
13 Yorumla
Soran+1 yılZor kisilik
Soran+1 yılnasil
biraz geri çekil sonra şutla.
00 YorumlaBas tekmeyi be bacım.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu huyunu durdurmanin bir yolu yok mu
Soran+1 yılDegisir mi boyle insanlar
Ve tanrı kadını yarattı, erkekler ise yıprattı...
00 YorumlaTükür suratına ve çek git
00 Yorumlaöyle arkadaşmı olur
019 Yorumla
Soran+1 yılDegil mi
Soran+1 yılOyle ama maalesef
Soran+1 yılbenim icin mi diyorsun
Soran+1 yılsikayet degil ki bu
Soran+1 yılyok onemli degil de sen kendini benim yerime koy, kiz arkadasini seviyorsun ama surekli seni elestiriyor, gorunusunle alakali hos olmayan seyler soyluyor, asagiliyor, sen ne hissedersin?
Soran+1 yılterk etmezsin yani
Soran+1 yıle tabi
Soran+1 yılBoyleleri karsisindakine sanslisin diyor
Soran+1 yılUzak durulmasi gerekir de zaten, yoksa olan sana oluyor
Soran+1 yılAynen oyle
bi bitmediniz gitti..
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Ona katlanmak zorunda mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir tabi ki
ayrıl ... bu kdr basit
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Derhal olay mahallini terket.. :)
00 Yorumlakoy götüne rahman gelsin
00 Yorumlaüzerine toprak at
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Ayrılmalısın
10 YorumlaNarsist ne demek?
07 Yorumla
Soran+1 yılNe demek
Soran+1 yılEvet, kendini fazlasiyle begeniyor, surekli diyor ki arkadaslarim cok karizma ve yakisilisin diyorlar
Soran+1 yılYani. Cok dogru. Bence de ama hep sessiz kaldim.
Soran+1 yılAynen oyle.
ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılcan çekilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yıl:/ dogru
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında