Ya da onlar hakkında ne düşünüyorsunuz, çok merak ettiğim bir konu :D

aslında onlarda sevilmeyi istiyorlar ama hor görünmekten korkuyorlar aslında en güzel kokan onlardır aileleri tarafından aşktan ve sevgiden uzak tutuluyorlar ve sadece çoğu zaman mücadele etmeyi öğrenirler onlarda bu yoldan devam eder
Helal be :D
kıymetini ölçen bile yok ki :D
Aynen öyle :)
huysuz olması daha iyi bence zor olan birisi benim ilgi mi çeker basit biri ile uğraşacak vakti zor olanla harcamayı seçerim... kadın dediğin kütük gibi olacak kodumu oturtacak adamı ulen.
Ağlatacaksınız şimdi :) :D
bak sana basit birisin bir anda bütün ilgiyi kestim sana karşı.
Sen hemen böyle ilgi duyduğuna göre... kes gitsin ne yapalım sağlık olsun :)
Sana karşı ilgi duyduğumdan demedim onu basit birisin yani ilgi duyulmaz sana duyan illaki vardır ama ben duymam arkadaşım.
Peki, eyvAllah :D
eyvallah'ına eyvallah arkadaşım. başka bir sorun varsa çekinme sor hemen cevap vereyim.
Yok yani. Bence gayet dürüstçe cevap verdin. Sağol :)
bide gidin bu konuyu bu şekilde baska bir erkek ile konuşun o Ne diyor bakalım olur mu?
Buarada herkes özgürce ifade ettiği için aslında oldukça güveniyorum cevaplara. Çünkü insanlar eskiden benimle konuşmaya çekiniyorlardı en başta hiç tanımıyorken. Artık öyle değil. Ama böyle kızlar da üzülüyor içten içe. Çok farklı cevaplar da aldım gerçi :)
K. bakmayın hatlar karıştı ben bunu başka bir gizli kullanıcıya yazıyordum hatlar karstik size yazdım sizin böyle birşey yapmanıza gerek yok arkadaşım
Olsun ne demek :D
bu arada açıklama yapmışsınız bu açıklamada geçen sözlerde güven olmadığını söylemişsiniz ben orayı tam olarak anlamadım... sizi tanıyan insanlar mı burda söz konusu oluyor? Siz şuanda sanaldan değilde reelde olan arkadaşlardan mi söz ettiniz?
Yok gerçekte beni tanıyan insanlar sadece arkadaşım olduklarından mı söylüyorlar emin olamadığım için burda sordum. Buradaki cevaplar daha objektif olduğu için bunlara güveniyorum. Onu demek istemiştim. Yani dışarıda 4 kişiye sorduysam burada 20 kişiden fikir alabiliyorum onun için.
size birşey sorcam ben
izin var mı?
evet?
Şimdi sizin sorduğunuz bu soru sizinle alakalı bir durum mu? Eğer öyle ise arkadaşlarınız size ne yönde sözler söyledi... bunları benim ile paylaşa bilirseniz ve kendinizden kısaca bir özet geçerseniz size tam anlamıyla yardım eder bilirim.
Ben ilkokul hayatımdan lise 2 ye kadar gerçekten çok sert biriydim ama beni tanımayan insanlar için. Herkese bağırırdım, kontrol manyağıydım, erkeklere bir düşmanlığım vardı neredeyse. Sonra biriyle tanıştım ve o beni biraz yonttu açıkçası ama bu kez de kötü bitti sonu ben yine biraz sertleştim. Ama sınıf arkadaşlarım çok iyiydi ve ben zamanla değiştim. şu an normal bir şekilde herkesle gayet rahat konuşuyorum. Onlar da benimle öyle. Şimdi konuşuyoruz ve bana eskiden nasıl olduğumu anlatıyorlar. Sadece şundan emin olmak istedim beni sonradan tanıdıkları için mi bu halimden memnunlar yani bu sonradan arkadaş olmamızın getirdiği bir durum mu yoksa ben dinginleştikten sonra mı benimle arkadaş oldular. Bunu merak ettim :)
vayyy sert hatunum sen çok manyaksın ya... bırak onlar seni kötü bilsin sen setken daha dikkat çeken birisin bunu unutma... neysen ooo ol bir başkası için kişiliğini ve karakterini bozma onlar senin yanında şuanda var yarın olmayacak olan kişiler için sert hatunum olmayı bırakma.
Teşekkür ederim. Gururlanmadım değil :D ama ben kişiliğimi değiştirmedim sadece olaylara verdiğim tepkiler değişti. zaten hep yanlış anlaşıldığımı düşünüyordum ama arkadaşlarımın özellikle erkek arkadaşlarımın yıllığımda bile yazdıkları şeyler beni doğru anladıklarını kanıtladı. :)
şakayı bırakalım kenarda sana şunu söyleyebilirim... sen bir başkası için değişip onlar için kendi Benliginden vaz geçiyorsan onlarında birşeylerden vaz geçmesi gerekir sen için... egercek arkadaş dediğin seni olduğun gibi seven ve seni o şekilde kabul eden biridir ve unutma ki gerçek bir dost tektir diğerleri seni kendine çeken kara delik gibidir seni onlar çeker sen gidersin ve sonunda seni çektikleri yerde tek bırakırlar o yüzden arkadaşım sen sen ol gerçek olan dostun arkadaşın için birşeyler yap seni bırakacak olan insanlar için kendinden vaz geçme.
yazdıklarını şimdi okudum arkadaşım sana birşey soracağım... sen yengeç burcu musun?
hayırdır sen bilgili misin bu konuda :D
birşey sordum cevap vermek yerine neden soru soruyorsun arkadaşım... yoksa sert hatunum mu demeliydim? soruyu bir kere sordun sıra bende arkadaş
serti kaldırıyorum da hatunum demesek daha iyi olur sanki? hem neden kızıyorsun ya? :D evet yengeç burcuyum :D
ciddi misin
Soruya soru yoktu hani? Evet. ciddiyim.
yalanı sevmeyen bir yapıya sahipsin... içinde hiç bir kötülük yok sıcak kanlı birisin o kadar iyi birisin ki bu iyiliğin bir çok zaman insanlar tarafindan yanlış anlaşıldığı dönem oluyor dimi.
Korkmaya başladım ben. Öyle sayılırım ama bu kadar basit olmuyor işte. :D
bu kadar basit olmuyor derken?
Hani sadece saydıklarından ibaret olmadığı için. Yaşayana da zor yaşatılana da :D bu söylediğin özellikler kötü şeyler değil. Ama aşırıya kaçtığında çekilmez ediyo insanı.
yani? ben sana sana senin hakkında fikir üretiyorum sen neden bunu söyleme gereği duydun? bak sert hatun burda ben ne dersem ooo tamam mı o nun dışında birşey dersen giderim
Benim hakkımda fikir üretmene yardımcı olsun diye. Ama tehditle iş yaptırmak olmadı şimdi. Git bari istersen o zaman :)
tehdit bir insanı korkutmak için yapılan birşeydir ben korkutmaya çalışmadım ve tehdit etmedim giderim dediysem giderim sert hatun serisin diye kalirmiyim sandın? seRT HATUN...
elveda sana 👋👋👋👋👋👋
Tüh yazık oldu bak şimdi sabah ezanını beraber edecektik. :/ olsun ama sen derdimi dinledin yardımcı oldun teşekkür ederim. :)
Ne demek biraz daha yardımcı olmak isterdim ama uyku vakti sert hatun sana çok bile zaman ayırdım birazda uykuya vakit ayıralım dimi? sonuçta uykum senden değerli benim.
Tabii ki daha değerli. Değerli olmasa neden benim dertlerimle uğraşasın. Sana iyi uykular ozaman. :)
Tabii ki daha değerli. Değerli olmasa neden benim dertlerimle uğraşasın. buradan birşey anlamadım ben ama neyse o dediğin arkadaşım umarım seni hak eden kişileri tanırsın.
Boşver düşünüp de uykunu kaçırma. İnşAllah sen de güzel ve Sert insanlarla karşılaşırsın. :D (ama ben de senin burcunu merak ettim haberin olsun )
o zaman sonra konuşuruz arkadaş.
Konuşur muyuz? :O :D bilmem kii
oooo sert bayan en iyi görüş benim eyvallah bildiri gelmese aklıma bile gelmeyeceksin.
Çabuk unutmuşsun ama hak ettin bence bu kadar konuşmaya. :)
arada olur böyle şeyler hırçın ama suç sende hiç hatırlamıyorsun kendi.
Sert, hırçın, başka var mı içinde kalıp da söylemediğin :D evet ben öyle atılgan olamıyorum. Nasıl hatırlatsam ki kendimi?
Ne fark eder sert misin serisin bu bana yeter
hatırlatma yapmana gerek yok yani rahatsız oluyorsan yazma hırçın.
sorryyy yanlış okudum yazdığını... kendini nasıl hatırlatmak istiyorsan öyle hatırlat bana fark etmez sert.
sert misin sertsin bu bana yeter derken? :D
Bana kendini hep sert bir biçimde hatırlat
Sert degilmisin yoksa sen? bak şimdi olmadı ben hayal peris mi yaşıyorum ya?
Hayal? Peris? Hayal mi kurmuştun sen? hımm...
hayal kurmadım sanırım seni sert biri olarak tanıdım ben ama yanlış tanımışım lanet olsun dostum ben nasıl yanlış tanıdım yaa? Ama suç senin bana kendini tanıtmadın sen.
Ben daha ne anlatayım? Asıl sen tanıtmadın :D
doğru söylüyorsun ben kaan dünyada yaşıyorum yakında marsa yolculuk yapacağım inşallah... ordan bütün saman yolunu gezmeyi planlayan biriyim umarım hayallerim gerçek olur... olmasalarda hayalde yaşamaya devam hırçın
Dalga geçtin. Hiç hoşuma gitmedi -_-
Şaka yapıyorum sadece
adım kaan İstanbul'da yaşıyorum 6 kardeşiz ben 4 numara oluyorum 21 yaşındayım
benim hakkımda öğrenmek istediğin birşey varsa sen sor öyle anlatayım ben.
Hırçınlaşmak mı gerekiyordu illa... tamam teşekkür ederim :)
evet hırçın olaman ilgimi çekiyor zaten benim bu şekilde devam et bebeğim.
off bu hitap tarzını ne yapıcaz senin? :/
Şaka yapıyorum bea bozuk atma hemen eğer rahatsız oluyorsan yazmam cidden... beni diğer insanlarla aynı kefeye koy istemem gerçekten benim kendime has bir tarzım var ama benim kendime has olan bu tarzım insanlar tarafindan yanlış anlasın istemem... sana bu şekilde yazmamın tek bir nedeni var o da bende kalsın... bana sadece beni konuşmam rahatsız ediyor demem yeterli.
Sadece bir sorunun altına yapılan yorumdan bu konuşmaya nasıl gelinebildi onu merak ediyorum...
bilmem sen esrarengiz ben desen öyle baksana ne sen beni göreceksin nede ben seni bu ilgi çekmiş ola bilir mi?
Hiç tanımadığın bir insana böyle şeyler söylemek seni tedirgin etmiyor mu?
Ne gibi anlamdım yanlış şeyler mi söylüyorum ben... !
Onun için demedim. Tanıştığın insanlarla da bu kadar rahat iletişime geçebiliyor musun merak ettim. Ben normalde konuşamam mesela.
He tamam ya bende yanlış yazdım birşeyleri sandım benim için sorun değil dobra dobra bir insanım ben içimden ne geçerse onu yaparım sende öyle ol hırçın
Yok ben dobra olamıyorum öyle. içe kapanığım biraz
Seni açmak lazım bea... anlat biraz kendini bana olmaz mı yardımcı ola bilirim belki sana.
senin hakkında birkaç bir şey daha öğrensem açılırım belki.
burcunu çok merak ediyorum mesela
başak
Benim hakkımda birkaç şey öğrensen açılır misin onu daha yeni gördüm ne alaka
daha cesurca sorarım diye söylemiştim. okuyor musun? evetse hangi bölüm?
hayır okumuyorum
Bende öyle biriyim ve herkes söyler bunu bana çok sertsin çekiniyordum senden ama be kadar Güler yüzlü eğlenceli biriymişsin insanlar göründüğü gibi değilmiş cidden diye diyaloglarım var.
aynen aslında asıl merak ettiğim bu :)
Ön yargısız insan yoktur ama çok aşırı ön yargılı insanlar olduğu sürece hep itici geleceğiz :)
hakketten bende merak ettim bende azcık bu var ama dışarıdan 😄
Ben eskiden böyleydim ve şuanda arkadaşlarımla konuştuğumda çok tuhaf tepkiler aldım :D
nasıl tepkiler😂
Liseye yeni başladığımda çok iyi not tutardım. bir arkadaşım benden tarih defterimi isteyemediği için kız arkadaşlarımdan rica etmiş defterimi aldırtmış fotokopi çektirmiş. Sonra sıkı fıkı olunca söyledi :D
canavar mıyım niye benden istemedin deseydin😂😂
Sordum zaten. Neden kendin not tutmadın dersi dinlemedin falan dicem diye korkmuş :D
Cevap
42Cevap
İstediğim kızla istediğim şekilde konusabilirim, yapıyorumda. Senin dediğin kızlar kezban tayfası. Bunların karşısına kimi çıkarırsan çıkar yinede konuşmaz. Köpek gibi sevdiği adamla bile konuşmaz, mal mal trip atar. Bunlarla cidden hiç bir şey yapılmaz. O yüzden bunlardan olmayın ve uzak durun
Ben senin sorunda anlattığın huylara sahip bir erkeğim.
İkinci bir ben istemem.
Kadın dediğin yumuşak, kibar, sevimli, anaç ruhlu ve kuşatıcı olmalıdır.
bir kadının olması gerekenden bu sert aksi huysuz cırtlak önüne gelene kuyruk sallamyan herhangi bir magazinin önünden geçerken bedenine bakmayan kadın kadındır v. sv. s
Evet itiyor ayrıca bunlar dışında
Çok erkeklerle iç içe olan gülen kız ve
Çok egolu havalı gözüken kız da iticidir
Böyle düşünenleriniz de varmış çok mutlu oldum bak :)
Kişiden kişiye değişir.. ama bence genelde itici gelir
Peki rahatça konuşabilmeniz için nasıl davranmaları gerekir?
çok güzel görünen kızlar bana daha çok itici geliyor
Vays :D
Evet... dağları ben yarattım havası egosunu sevdiğim... hiç kimsenin iplemediği kndini bir b. k sanan kız tipi
Ama egoyla ne alakası var... belki sadece korkuyordur? :/
Aksine elde etme savasi basliyor bende ama elde edincede istemiyom 😂😂
Bu kisiler beni daha cok dikkatimi cekiyor ve tanimak isterim eş olmak sevgli oluncak kisiler bence.
O tür kızlara bayılırım ama yaklaşmak çok zor bana göre tercihim değil yani
Ben de böyle bir kız sayılırım ama egomdan ya da kimseyi begenmediĝimden deĝil yanlış anlaşılırım diye ve de insanlara pek güvenemedigimden dolayı biraz aileden kaynaklı
Olsun baksana varmış herkesin halinden anlayan 😊
Aslinda dominant kizlae daha cok hosuma gider. Sert ve soguk kadinlar sicakkanli kizlardan daha cekici
anlatığın kız tabiri benim ve gerçekten itici geldiğimin farkındayım
Bence daha cok cekıyor. Elde edene kadar degerlı oluyor
olurmu aksıne benım aradıgım kız tıpı domınant yanı severım ben guclu olmasını
hisler kişiden kişiye değişir benim sert kızlar ilgimi daha cok çeker
tabi ki kız dediğin böyle. olmaz biraz ağırlık sakinlik olacak
Aynen ya kız dediğin masum narin olacak sevdirecek kendini.😋
hayır aksine çok hoşuma gidiyor çok seviyorum öyle bayanları
uzaktan hiç bir kişi anlasilmaz
Korkuyorlar ve evet hoslanmiyorlar
baksana ikiye ayrıldılar. Sevenleri de varmış :)
Hadi ya, yorumlara bakmadim :)) Beni sevmiyorlar :/ :)
Severlermiş bee :D
Sevmiyorlar demek ki hem sert hem çirkinim :D
Yok kııızz :D öyle demee
Amaaan boşver :D iyi geceler :)
İyi geceler :)
Kendi başını yesin der hiç yaklaşmam :)
:D en iyisi be
Oynak kizlar kadar dikkat cekemez net...
Çeker de, evlenilecek kız modeli değildir. :D Hep cinsellik düşünürler öyleleriyle, eğlenilecek kızlardır... Hanım hanımcık olmak, anne olabilecek potansiyel olduğunu gösterir kişide, efendi çünkü...
Bayılırım böyle zor kızlara.
Onlarla uğrasmak hoşuma gidiyor
Ne yapıyorsun mesela? :D
Bu lafa sinir olan var mı yaa? :D
Yav yapmayın böyle şeyler :D
Bak şimdii aaa :D
Baak seeen :D
Çokbekar kız ahı vurur damat tahtı derler haberin olsun :)
Korkutmuyosunuz ama Biz çok dalga geciyoruz 😅
İtiyormuşum oyle dıyorlar
korkuyom ben ya sizden dövceniz diye
dövmeyiz yok :/
Yok dişliyoruz sadece :D
Belki evde gülüyoruzdur :D
Bak ben güldüm mesela buna şimdi :D Bence sen de espri yapmayı kesme, kızlardan da korkma.
Ne desem bilemedim... :D
Tövbe tövbe :D
EyvAllah :D
Masumluk ilgilerini çeker bence
hayır..
umrumda olmazlar..
evet yaklasamiyoz onlara
Mesela ne söylemelerinden korkuyorsunuz? ya da çekiniyorsunuz?
abicim ablacim kiz sanki tecavuz ediyoooolar diyecek gibi duruyor nasil yaklasalm
Güldürdün :D
bir de bazi kizlarin sesi cirtlak oluyor sanki kizin ustune atlamis gibi aaaaaaaa hayiiiirrrrrrd aaaaaa falan noluyo lan donup kaliyo insan
Peki arkadaşlarıyla falan konuşurken aslında öyle biri olmadığın öğrensen ne yapardın?
o zaman gider konuşurdm
Peki sence bundan sonra bunun bir savunma mekanizması olduğunu düşünüp öyle yaklaşır mısın o sert görünen kızlara? :)
ee yani sonuçta her kız basit derecede her gelen erkeği kabul etmemeli
Bayılıyorum oykekerine
İtmiyor
Sert ve güzel hatunlar beri gelsin
Öyle kızlar bana daha çekici geliyor
Tipine bagili. Bo* gibiyse evet
Huysuz olmazsa severim
sert kızlar doğru kızdır bana göre
Bana daha çekici gelir
vay canına :O :D
Bazen çekici gelebiliyor lar
Yaklaşmakta korkuyor insan
peki bunun bir savunma mekanizmasını olduğunu düşündüğünüz oluyor mu?
Evet olabilir karşı taraf için kişilik yapı karakter meselesi
İtici.
iterr
Net diyorsun? peki aslında öyle olmadığını öğrensen, sadece duygularını gizlemek için olduğunu öğrensen bir şeyler değişir mi?
Kizlar hepsi itici
bayaa bir itmişler seni :D
yoo.
Yoo çekiyor
yooo
Çok iticiler.
fazlasıyla.
evet ama çekicilerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar