erkek arkadasm Şu an askerde 5 ay snra geri donecek ailesi beni biliyo ve annesi ariyor surekli konusyrz gelince nişan istiyorz insallah ama tek sorun kapanmak ailesi hep kapali ve benide kapali istiyorlar napicam bilmiyorm icimden gelmiyor cnku ama sevglm kapanican diyo 7 senedr birlikteyz biterse sirf bu yuzden biticek napicam ben yaaa 😐😓😓😤😢
Cevabın nedir?
+1 yılSeven kişi böyle yapmaz. Tamam dinen hoş bir şey. Yapılmasını söylüyor din. Ama kişiye kalmıştır bu. Zorla kapanmamalı insan. İçinden o duygular gelmeli, imanla kapanmalı. Sana bunu diyememeli karşındaki. Kendin kapansaydın, kapanırdın. Bir kişi bunu diyorsa, soğutur beni kendinden. Değiştirmeye çalışmasın, kötü huy harici. Ben böyle iyiyim, böyle tanıyıp sevdin beni diyeceksin.
04 Yorumla- +1 yıl
Ailesi kapalıysa, uymuyorsan onlara; kapalı kişilere bakacak. Başını kapatmakla olmuyor. Sen kapanırsın, başka şey ister bu sefer. Bu tipler hep istediklerini yaptırmak ister. Sevmem öylelerini.
- +1 yıl
Ayrıl, bilmeyecek bir şey yok. Çok netimdir, sevgim biter soğurum. Benim bir şeyimi zorla değiştirmemi istiyorsa. Sevgisi bitmiş demektir, ya da hiç olmamıştı. Sadece dış görünüşümle uğraşan birisiymiş deyip kapatırım durumu, o yoluna ben yoluma.
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkez herkezin kararına saygı duymalı. sen istemiyorsun diye bitecekse bunuda saçma bulurum. hadi gidelim bakalım bir 7 sene daha kiminle hayat geçer ne olursa olsun emeğinizi ziyan edip göz ardı etmeyin en büyük sorunlarımızdan birisidir bu emeğimizi gözümüz görmez
08 Yorumla- +1 yıl
konuşacaksın ne istiyorsan onu söyleyeceksin. Eğer sevgilin de hala kapan diye ısrar ediyorsa bu kez de sen onun sözünü dinle. hem birisi birisine kötülüğüne kapan demez.
- +1 yıl
Yani doğrudur sende kalkıp o seni kıskanıyo diye yanlış yadırgama adamı
- +1 yıl
Yani şimdi daha çok yaşadığın yer önemli. kapanması gerekiyorsa kapatırım. Birde nasıl giyindiğine bağlı. ailem bu konuda ikinci planda yer alır ama kırmadan
- +1 yıl
Yani demek bu yüzden istiyo.
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSeni alan seni oldugun gibi alsin. Ailesi basörtülü diye seninde basini kapatmana gerek yok. Dinimizde zorlama yoktur eger icinden gelmiyorsa takma geöiyorsa tak.! Basörtü bir ayriliga sebeb olan bir konu degil.. tekrar konus onlarla.
14 Yorumla- +1 yıl
Efendim alan demeyelim. Sanki erkekler hep bir mal alıyormuş gibi, kadını küçülten bir şeydir bu. Kimse kimseyi almıyor. İki kişi birbirini seviyor ve evleniyorlar. Eşit iki tarafta.
- +1 yıl
@Bugraaltas haklisin bir hata yazdim iste
- +1 yıl
Yazı olarak sorun olmaz da, düşüncesi böyle olanlar var. Onlar çok yanlış düşünüyor...
Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Çocuk seni böyle beğenmemiş mi sırf ailesi için kapanınca nerde bunun sevabı? Kendin istediğinde kapanmalısın. Başkaları değil. Seni de bu yüzden terk edecekse bırak etsin. Sevgisi ne kadar azmış görürsün.
05 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
24Cevap
Asla ama asla onlar istiyor diye kapanma yapamazsın boğulursun pişman olursun. Ben insanlar kapanmasın demiyorum ama böyle zorla olacak iş değil. Tamamen gönül işi. Bence ayrılmayı düşün. Madem o kapanmazsak ayrılırız diyebilecek kadar senden vazgeçiyor sen de onun bu tavrına göre ayrılmalısın. Zaten deli oluyorum 7 senedir senin nasıl giyindiğini bilmiyor mu? Madem illa kapalı olacak diyordu kapalı biriyle sevgili olacaktı.
11 Yorumla
+1 yılolaya kendi açından değil adamın açısından bakmanı öneririm.
şöyle ki; dinimizde kadınlara kapanmak farz fakat evli kadınlar kapanmadığında hesabı kocasından sorulacak.
nasıl oruç tutarken kocandan izin alıyorsan, kapanma konusunda da kararı eşin vermeli06 Yorumla- +1 yıl
elbette, kapan bu vesileyle doğru yolu bulur namaza başlarsın bu genç yaşında evini meleklerle huzurla doldurursun
- +1 yıl
bak bu parçada çok güzel öneriler tavsiyeler var. beğendiğini al ileride işine yarar :)
https://www.youtube.com/watch?v=-yYCL5S2QI0 - +1 yıl
son olarak soruma davet edeyim de modernlik diye direten gereksizlerin saçma düşüncelerini gör
+1 yılaynı benim hikaye benim de sevgilim askerde 5 ay sonra gelicek ailesi biliyor benimde ailem biliyor annesiyle konuşuyoruz nişan olucak gelince 4 yıldır beraberiz ❤ tek farkımız o istemeden ben kapandım sadece ima etti ve ben hemen kapandım emin ol çok şey kazanırsın
06 Yorumla- +1 yıl
Birilerinin demesiyle olmaz o işler içinden gelmeli sebep başkaları olmamali
- +1 yıl
Kotu bisedir demedim zaten kapan oyleyse
- +1 yıl
kapalıyım ben o askere gittgi günden beri
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendin istersen kapan, başkası istiyor diye asla kapanma.
Eğer bunu yaparsan sana her şeyi dayatacaklar emin ol.
Yarın giyim kuşamına karışılacak, sonra arkadaşlarına sonra da yaşantına.
Seni bu halinle sevmiş ise böyle kabul etsin.18 Yorumla
+1 yılBence sevgilinle konuş içimden gelmiyor kapanicaksam Allah için kapanmak istiyorum belki evlendikten sonra düşünebilirim ama şu an istemiyor ama giyimime dikkat ederim falan de. Ve kesinlikle biri istediği için kapanma... Umarim anlayışla karşilar
13 Yorumla- +1 yıl
Bak ne güzel sende caba ve anlayış gösteriyorsun onunda gostermesi lazim.. Erkekler hem cinslerinin düşünceleri bildikleri için sevdiği kızın vucuduyla dikkat cekmesini istemez... Ama zorlada sana kapan diyemez o senin icinden gelicek bişey.
+1 yılDüzgünce konuş gelince al karsina bu isler zorla olmaz ki canim
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle içten gelmiyorsa kapanmaniin manasi yok
+1 yılicinden gelmedigi sürece sen bunu Allah icin yapmiyorsan basini kapatmanin hic bir anlami yok. seni acik halinle begendi ve yillardir birlikte madem o zaman acik kizla birlikte olmicakti
01 Yorumla
+1 yılo senin iyiliğin için diyor sanırım kıskanç bir insan zaten kapanmak allahın emri onun için değilde allah için kapan bnde çok zor kapandım ama alıştıktan sonra iyiki oldu dersin
07 Yorumla- +1 yıl
bnde de olmuştu yapcak bişi yok
- +1 yıl
tabiki benim çevrem eminim ki senin çevrenden daha çok yorum yaptılar bana çok zor bir süreçti evden dışarı çıkmıyordum
- +1 yıl
alışıyosun yani hala yenmiş sayılmam
İçinde uhde kalıcak sonrası tayt üstü eşarp... Ya anlamını idrak ederek türban takıcaksın ya da ayrılıcaksın bu kadar net...
22 Yorumla- +1 yıl
Başkası beğensin diye mi türban takmaz insanlar? inan şimdi ki türbanlılar (Küçük bir kızmını tenzi ediyorum gerçekten hakkıyla kapanan kısım onlar) inan saçı açık bayanlardan daha cesur ve daha dikkat cekici giyiniyorlar... İşte o kısım senin gibi yaptırım ile zorla kapatılan kısım... Kapanmak iş değil hakkıyla kapanmak mesele...
İçinden gelmiyorsa kapanmamalısın daha sonra daha büyük sorunlar olur aranızda seni seviyorsa böyle sevmeli ilerde istemediğin şeyleri yaptırmasın sonra daha büyük problem
01 Yorumla
+1 yılkapan çok mu zor yanı bu dinin emretmiş kişisel bir kural değil kapanmassan sevginden şüphe ederim seviyorum deme yemezler. farza göre tarza göre olursa yine kapalı değilsin
11 YorumlaZorla kapanıcaksan istemeyerek kapanıcaksan hiç kapanma bunu da ona söyle seni öyle kabul etsin zorla olmaz bu işler yani
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece kapanman yetmez, hayat stilinde o ailenin uygun görmediği her şeyi değiştireceksin zaman geçtikçe. Kimse senin rızanın olmamasını dinlemeyecek. Belki kocan seni ailesine karşı korumayacak bile.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiterse bitsin. Seni seven olduğun gibi, değiştirmeden sevsin.
12 Yorumla- +1 yıl
7 yil mi uzun bir ömür mü sen bidaha düşün istersen.
senı sen oldugun ıcın kabul etmıyen ınsandan hayır gelmez hıç uzulme sana deger vermıyor verse dusuncelerıne saygı duyardı
12 YorumlaKendin istemediğin için kapanırsan, ne içine ne ruhuna sinecek
013 YorumlaKusura bakmasın ama sevgilin seni açıkken beğendi, öyle kabul etmişse değiştirmeye çalışamaz seni
123 Yorumla- +1 yıl
adam sevgiliyken müdahale etmeye başlamış. bunlar daha iyi günlerin bence. kısıtlanmaya gelirim ben benim için hava hoş diyosan kabul et. Sevgililer birbirinin kararlarına saygı duyarlar karışmazlar. Çok kolay teslim olmuşsun çoook, şimdiden tüm iplerini eline verirsen o ipleri bir daha geri alamazsın
- +1 yıl
yol yakınken dön bence. benim babam da annemi çok kısıtlıyodu önceden. yanımda annemi dövüyodu evden geç gelse dayak yiyodu falan hayatımız zehir oldu. Senin sevgilinin yaptığı kıskançlığın çok dışında bir şey ruh hastası, çıkmaz yola girme daha yaşın 21 kendini kimsenin önünde kul etmek zorunda değilsin, dönüşü olmayan yola girmeden ayrıl, o zaman değerini anlar. kaçıncı yy da yaşıyoruz dışarı çıkartmıyo seni farkında mısın, bu adam ilerde psikopat adayı söyleyim,
+1 yılsen gercekten istiyorsan kapan ailen istiyor diye kapanma bu hayatin hatasi olur..
03 Yorumla- +1 yıl
ama sevgilinin ailesi istiyor diye kapanacaksın
sırf onunla evlenmek için
dogrumu anladım
bunu istiyen cocugun ailesi ayrıca..
cocuk degil belkide
hımm içinden gelmiyorsa hükümet zoruyla kapanmış gibi olursun.. anlamıda kalmaz.. işin zor canım.
01 Yorumla
+1 yılHerkes kendi dengiyle olacak. Değiştirmek çok saçma.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden bitecekse bırak bitsin
Sevgili istedi diye kapanılmaz Allah istedi diye kapanılır
Ülkede kapalı kadından bol ne var gitsin bulsun bir tane05 Yorumla- +1 yıl
Dünyadaki tek erkek o değil
- +1 yıl
Ne halin varsa gör o zaman mk
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. valla bırak. daha gençsin. sana adam mı yok. hayat boyu kölesi mi olacaksın o yobazların
14 Yorumla
+1 yılSeninde içinde varsa kapan derim. zorla olmaz bu işler.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
+1 yılKapatmaktaki amac ne kimse gormesinmi insanin icinden gelmedikten sonra ne sevabi kalirki ne sacma insanlar var
O zaman bastan kapali kizlarla olsaydi05 Yorumla- +1 yıl
Ağabey anlamaz ki işte karşısındaki, zorla eve de hapseder. O zihniyet var ya, evden çıkmasın ister. Kişiyi değiştirmeye çalışıyorlar.
- +1 yıl
Sevgisinden değil, bilen kişi olarak konuşayım. Bana sorabilirsiniz bu konuları. Seven kişi böyle yapmaz. Onlar, hep kendi isteklerinin olmasını isteyen yobaz kişiler sadece...
- +1 yıl
Sevgiyi bilmem kiskancliktan ya da kimse bakmasi diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapan kızım nolacak ilerle evleneceksiniz ve bu kim olursa olsun başkasıda isteyebilir bunu iyi düşün
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSalla geç bunları herkesin dediğine bakarsak ohoo ölelim biz :)
+1 yılSeviyorsan kapanirsin altta okudum yorumları elalem demisin elalem asıl açık giyinirsen arkandan konuşur huzur islamda
01 Yorumla7 yildir seni boyle sevmisse kabullenmesi lazim sonucta 7 yıl değişmemişsin
05 YorumlaSırf o istiyo diye kapancaksan hiç kapanma o da kararına saygı duymak zorunda
27 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. istemiyorsan tabiki yapmamalısın. bitecekse bitsin daha iyi.
13 Yorumla- +1 yıl
zor durum ama insanların seni kısıtlamasına izin vermemelisin.. madem seviyorsun o zaman yapıcaksın madem bırakmak istemiyorsun.. ya da bunu zaten basta konuşacaktınız. seni sevenin böyle birşey ailesi için istemesi çok saçma ve samimiyetsizce. baskası mutlu olacak diye kendimi mutsuz edemem şahsen.
+1 yılKapan sende ne var bunda büyütecek?, diyosunki 7 senelik ilişki biterse bu yuzden bitecek senin içinde oynaklık var bnce
11 Yorumla
+1 yılkapan o zaman sende allah allah sanki zor bisey istiyor sanki mezhep değiştir demiş gibi
08 Yorumla- +1 yıl
sevdiğin için yapmaz misin
- +1 yıl
çok seviyorsun belli zaten bence kırma adabini annenden felan öğren kapan bence
- +1 yıl
insallah Kapanınca dahada guzel olursun
- +1 yıl
rica ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSümer tarihini bir araştırsın o zaman bu isteğinden vazgeçer.
01 Yorumlaİstemiyorsan sonu ayrılığa gitse bile yapma
01 Yorumla
+1 yılTanrılığa mı terfi etti
00 Yorumla
+1 yıl7 sene sonunda mı kapanmanı istedi
03 Yorumla- +1 yıl
Haksız sevgilin senin ben olsam zamana bırakırdım zorla kapanmak olmaz
Allah için kapan sende bu kötü bir şey değil ki
03 Yorumla
+1 yılhayatina mudahele ettirme.
07 Yorumla- +1 yıl
Hayat senin, sen nasil istiyorsan oyle yasa tatli kiz.
- +1 yıl
facebook. com/profile. php? id=100010259522834 eklesene anlatayim sana.
- +1 yıl
online karsilikli daha iyi
- +1 yıl
Sen bilirsin
+1 yıl7 sene az bir zaman değil ama bilmiyorum
01 Yorumla
+1 yılKapan sende allah icin ahiretin icin
025 Yorumla- +1 yıl
Inancin eksik. Senin
- +1 yıl
Uymussuz siz bosuna ugrasma ayril
- +1 yıl
Uyumussunuz sizde allah senin ailen acik onunki kapali sorun olur olmaz
- +1 yıl
Gercekler bacim benimde ailem kapali hepsi mesela acik kiz istemzler olmaz yani
- +1 yıl
Bnde ona gore hareket ediyorm kultur farkliligi yani anladin mi
- +1 yıl
Ben bilmiyorm nenyaparsaniz yapin ama uyumsuzdunuz iz
- +1 yıl
Bacim aile yapisi diyorm siz acik onlar kapali olmaz olmaz ben biliyorm ailemden biliyorm
- +1 yıl
Ama siznkizlar anlamiyonuz arkadas yok anlamiyonuz
- +1 yıl
Evet aha gor sizkn is olmayacak bu bir sen cok kotu olacan buraya yazdim aklina bulunsun
- +1 yıl
C
Canim benim isterim evlenmenizi ama kultur. farkli lanet olsun kotu bisey olmuyo - +1 yıl
Ozr dilerim canim ama sende zorla kapanmak icin 😐olmuyo mu bn de demin mesela 1 yildir sevdigkm kizdan ayrildim
- +1 yıl
Baskasindan hoslaniyo mus bende bittim yani ne yapayim insaalh sizinki olur 7 yil az degil
Seviyorsan kapan olmezsin
02 Yorumla
+1 yılkendin isteyerek kapanmalisin
00 Yorumla
+1 yılNe yaptın canım kapandınmi♥️
00 Yorumla
+1 yılhakkında hayırlısı..
01 YorumlaSacma bence
04 YorumlaSildin mi?
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında