Eski sevgiliye benzetilmek?

Ben bu yıl okulumu değiştirdim. Okulun 3. gunu matematik dersinde tahtayi rahat görebilmek icin bir cocuk yanıma geldi tanıştık senin ikizin var dedi çok benziyosunuz filan dedi daha sonraki günlerde yine aynı şeyi söyledi eski sevgilimdi dedi şok oldum gözleriniz aynı ya dedi fotoğrafını gösterdi o sarışın ben kahverengi sacliyim ama andiriyoruz ben bir arka sıraya geçtim mat dersinde yanım boştu yanıma oturabilirdi ama one geçti çoğu kızla samimi komik biri artık fazla benziyosun ona filan demiyo önceden sürekli diyodu sadece 3 gün cikmislar o kızla ama belli ki unutamamis çok atılgan birisi herkesle konuşuyo yani kizlarla muhabbeti iyi benlede ara sıra konuşuyo dün bana seslencekti arka siramdaydi elini sırtıma koyup adımı söyledi bugunde merdivenlerde arkadasimla cikiyoduk birden sirtimda bir el hissettim sen resimdemisin dedi hayir dedim (o sırada ders resimdi atolyeye iniyodu) arkadaşım güldü sana nasıl dokundu filan diye bilmiyorum belki çok normaldir onun için kızlarla çok muhabbeti olan rahat biri ama bana dokunuşu farklı geldi yani o şekilde seslenmek için sırtıma dokunmasi kafami karistiran sey beni eski sevgilisine benzetmesi sizce napmaya çalışıyo ne düşünüyo?
Eski sevgiliye benzetilmek?