Bakımsız kadınlar evli , bakımlı hoş kadınlarda tık yok , Sebep ?

Arkadaşlar öncelikle sözüm meclisten dışarı . Lütfen evli kadınlar yanlış anlayıp asabiyet göstermesin rica ediyorum , Ben sadece çevremde gözlemlediğim kadarıyla bu soruyu soruyorum , Ve soruma sebepleriyle yanıt alırsam sevinirim .

Evet arkadaşlar sorum belli , başlıkta da belirtildiği gibi bakımsız kadınlar evlenirken , bakımlı hoş asil kaliteli bunlarla beraber güzel olan kızlarımız evleniyor . İş ortamımda da bunu gözlemledim bir çok yer de bunu gördüm . Nerede bakımsızlıktan ölecek hatun bir bakıyorum yarın evlilik haberini alıyorum , ama nerede giyinmeyi bilen kaliteli bakımlı güzel kızlarımız yaş geliyor 30a hala bekar . Bunun sebepleri nelerdir arkadaşlar ? Erkekler hep ; bakımlı kadın isterim der dururlar , ama eş diye seçtikleri kadın bakımsız , silik ve ezik bir tip oluyor genelde . Bakımlı kadının altında ezilmek mi korkutuyor ? ya da bakımlı kadının masrafı beni yorar diye mi düşünülüyor anlamadım , ama genel olarak bakımlı hoş kadınlar aşk hayatında malesef tutunamayanlar . Sebeplerini açıklarsanız sevinirim .
Güncellemeler
+1 yıl
dipnop : Kelime hatası olmus " bakımlı hoş asil kaliteli bunlarla beraber güzel olan kızlarımız evleniyor" değil de " EVLENEMİYOR " olacak idi .
Güncellemeler
+1 yıl
Aynı cevaplar için bir güncelleme yapmak istiyorum " bizim şirkette bir kız vardı . Kız cidden bakımsızlıktan ölecekti , tırnakları leş gibi , saçı başı leş gibi kokardı . yani cicili bicili giyinip saçına başına özen göstermek şöyle kenarda dursun, kız kişisel bakım ihitiyacinı bile yapmıyordu . Ama kıza her gün görücü geliyordu . çok ilginc" yani anlatmak istediğim evlilik sonrası halleri değil , evlenmeden önce ki halleri .
Bakımsız kadınlar evli , bakımlı hoş kadınlarda tık yok , Sebep ?