+1 yılBak şimdi sana en basitinden kendimden örnek vereyim.Ben haftanın neredeyse hergünü kuaförde olan,ojemin bir tarafı bozuldugunda hemen silip yenisini süren,sürekli cildimi yıkayıp temizleyip,maske cart curt yapan,evin içinde bile makyaj yapan bir insanım.Çevremdeki herkes ne bu süs kız diyip durur.Düz sade bir bluz bile giymem artık benimkisi abartılı biraz anlayacağın ama erkek arkadaşım daha şimdiden ''Ben senin kuaförüne nasıl yetişicem bilmiyorum valla çok masraflısın'' ''Kapansan benim daha çok hoşuma gider valla ''diyor.Annem seninle gurur duydu şimdi halamlara hava atacak bakın benim gelinim bakımlı,süslü,güzel,kültürlü diyecek.Yani seni koluna takıp heryerde gezecek gelinime bakın diye,ama,mesela sen türbanlı bir kız olsan halamlar,akrabalarım işte bak kendi dengini buldu onada böylesı olurdu zaten''diceklerdi dedi.Tabikide yanlış bir düşünce asla tasvip etmiyorum niye kapalı olmak bakımsız olmak demekmi?Tabikide hayır.Genel olarak evlenen kadınlar kendilerini salıyor.Kilo alıyor,ev işi temizlik yemek cart curt,kaynana,anne-baba,birde işin içine çocuk girdimi kendine bakacak zaman bulamıyor.İşin aslı bu yani.Benim saçlar platin mesela erkek arkadaşım diyorki siyaha boyat böyle çok dikkat çekiyorsun.Eee ben siyaha boyatcam sonra sarı saçlı her kadına bakacak.Erkekler böyle.Yanındaki kadının bakımsız,orta güzellikte olmasını isterler ama sonra her geçen güzele bakarlar..Neden erkekler normal arkadaşlarının giyimine süsüne püsüne karışmazda sevgilisininkine karışır?Çünkü kıskançlar .Sana kimse bakmasın ben bakayım düşüncesindeler.Çalışan kadınlarıda kıskanıyorlar.Kim ne derse desin,o kadının ayakları üstüne basmasını,para kazanmasını,hele ki kendinden daha çok kazanıyorsa bunu gururlarına yediremiyorlar.Tabiki eskide kaldı bu düşünceler karısına karışmayanda var ama geneli içten içe kıskanıyor yine bakma sen...Çalışan kadında seçici oluyor.Okul okuması,ne bileyim iş ortamında gördükleri,patronu ve karısı,ortağı,çalıştığı yerdeki kız arkadaşının nişanlısı vs bunlara bakarak azda olsa etkileniyor ve kararlarını değiştiriyor.Yani yine döndük dolaştık para olayına geldik anlayacağın..Erkekler bakımlı kadın isterim derler sonra sevgilisini karısını kıskanırlar..Masraflarını dile getirirler.Bakımlıyla evlenirler hayallerim gerçek oldu derler sonra hoooop kadın almış 10 kilo büyütmüş göbeği orayı burayı kaşları çıkmış,dip boya desen burdan Ağrı Dağına kadar mesafesi...Çamaşırdan deterjandan ojeler gitmiş...Üstü başı salça,yağ olmuş..Ohooooww ohooww..
13 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendileriyle ilgilenmekten suslerine bakmaktan sevgilileriyle ilgilenemiyolar dogal olarakta adam bu beni ac birakir diye terk ediyor :D bu arada çirkin sansina bende inanıyorum bir arkadasin dedigi gbi :)
33 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bir yaklaşım , ben de böyle düşünüyürum . Ama bu erkekler nedense samimi cevaplar vermşyorlar . Bi de ne var biliyor musun buna da çok şahit oldum ; alıyorlar silik , en bakımsız kadını , eve hapis ediyorlar . Ama sonra da sokakta bakımlı hoş kadınları dikizleyip duruyorlar . İlginc bunlar yaa
Soran+1 yılHaklısın anlaşılmıyorlar :) rica ederim :)
sebeb belli. cografyanın erkekleri evlendiklerin de istedikleri o bakımlı kadının artık süslenmesini kendine bakmasını bakımlı halinin devam etmesini istemezler. (büyük cogunluğu) bunun kanımca bir nedeni kıskanclık ve sahiplenme dürtüsüdür. nedenine gelince eğer kadın bekar hali gibi giyinmeye yasamaya devam ederse diğer erkeklerin de begenisini her daim kazanacaktır. hayal dünyasında bunu düşünen coğrafya erkeğimiz bununla başedemeyeceğini anladığından en baştan buna hiçbir zaman müsade etmez. ve dahi evlendiği ilk dakikadan itibaren kadının sacına makyajına kıyafetine velhasıl ezcümle herbirseyine karısır. sonraki yıllar da meydana getirdiği yeni kadın (ki artık eskisinden ne bedenen ne ruhen eser yoktur) begenmemeye baslar. ve gözü bu kezde dısarda yeni bakımlı güzel alımlı kadın aramaya baslar. oysa meydana getirdiği eser kendinin yıllarca didinerek kıskanarak oluşturduğu eserdir. bundan sonra bin tane daha kadınla evlense veya beraberlik kursa hepsine de teker teker aynı seyi yapacaktır. oysa yapması gereken o kadını ilk gördüğü , ilk sevdiği haliyle bırakması ona destek olması kendini daha da guzel hissetmesini sağlaması gerekirdi. bu arada kadının hayattan sogudugunu ve dunyadan hiçbir zevk almadığını sadece varsa cocukları için yasadıgını söylemeye gerek yok sanırım. üzücü bir durum lakin acınası değil. bilinçli olarak bunu yapıyorlar.. neticede herkes tercih ettiği hayatı yasıyor. öngörmeden..
10 Yorumla
+1 yıl1. hi,çbir kadın bakımsız değildir bu yanlış fikri aklından çıkar...
2. bakımlı olduğunu süslü püslü olduğunu söylediğin kadınların zihniyeti genelde uçuk olur. doalyısıyla evlenilecek değil eğlenilecek kız kategorsinde yer alırlar...
3. Cenab-ı ALLAH buyuruyor ki :
Mümin kadınlara da söyle: Bakışları ölçülü olsun ve cinsel organlarını korusunlar. Süslerini, kendiliğinden görünenler hariç açmasınlar. Örtülerini yaka açıklarına koysunlar. Süslerini şu kişilerden başkasına göstermesinler: Kocaları, yahut babaları, yahut kocalarının babaları, yahut oğulları, yahut kocalarının oğulları, yahut kardeşleri, yahut kardeşlerinin oğulları, yahut kendi kadınları, yahut ellerinin altında bulunanlar, yahut kadına ihtiyaç duymaz olmuş erkeklerden kendilerinin hizmetinde bulunanlar, yahut kadınların mahrem yerlerini henüz anlayacak yaşa gelmemiş çocuklar. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler, hepiniz topluca Allah’a tövbe edin ki kurtuluşa erebilesiniz.
24- Nur Suresi 3112 Yorumla- +1 yıl
hiçbir kadın kendine bakamyacak kadar cahil değildir... en basitinden köyde yaşayan nineler bile kadınlığın verdiği iç güdü ile imklanlar dahilinde bakımını yapar... anlatılmak istenen bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılbunun aslında bir kaç nedeni olabilir.mesela ilki kısmet gerçekten.bazen her şey tip güzellik değil diyoruz.bütün yaşamı boyunca tabiri caizse her çiçekten bal almış bir adam artık farklı isteklerde olabiliyor.bana hizmet ve saygı içinde olsun yeter diyor.
bunun dışında evlilik sanıldığı gibi roman tik dakikaları an ve an içinde barındıran bir kurum değil.bunu çoğu kadının idrak ettiğini ben hala sanmıyorum.giyinip süsenmek evlendikten sonra her kadının yapabileceği bir davranış değil.özellikle çalışıyorsa.çünkü eve ve eşine karşı sorumlulukları oluyor epeyce.bu arada derede de gerçekten becerikliyse işte şayet o noktada gösteriyor maharetini.kırk saatte temizlik yapan,sonra bilmem kaç saatini mutfakta geçiren bir kadın hayatta üstüne başına bakamaz.bu durum biraz da neye ne kadar öncelik gösterdiği ile alakalıdır.
diğer bir husus da bence erkeğin gerçekten çapkın bir yaradılışta olması.kendini dizginleyemeyen adam yaptıklarını daha makul hale getirebilmek adına senin tabirinle çirkin ve bakımsız bir kadını tercih edebilecek.yaptığı her şey de bir bahane ,mazeret aramak adına.14 Yorumla- +1 yıl
hayır.
şöyle ki arkadaşım,kız güzel bakımlı olduğu için beğeniliyo ve evleniyo.bu noktadan sonra eşi kıskandığı için artık eskisi gibi makyaj bakım v.s. yapamıyor açık giyinemiyor.yani anlican bir arabayı satmak için önce arabayı parlatırsın bakımını yaparsın ve satarsın alan kişiyse garaja çeker arada biner ailesini gezdirir o kadar aldıktan sonra insan böyledir bişeye sahip olunca artık o kadarda üzerinde durmaz.(bu arada araba benzetmesi sadece bir misaldir kızlar üstüne alınmasın:))
21 Yorumla
Soran+1 yılAma ben evlenmeden önce ki hallerinden bahsediyorum . Son cümlene alınabilirler , zira kırıcı olmamak için cümlelerime öncelikle evli bayanlar yanlış anlamasın diye başlamama rağmen , aşağıda iki üye komplekse girmiş :D
+1 yılbakimli kadinmi?yani kilolari asiri olanami bakimli demeli ya da fizigi ile kiyafeti ile bir okadarda nazik konusan bayanlarami bakimli denir?bana göre herseyine dikkat eden ister kapali ister acik bayan frketmez,bayanlara bakimli olmak yakisir,benim gözümde bu cok önemli,ayni sekilde erkekte bakimli olmali,tirasindan tut kiyafetine ,birde enerjisi fazla olan kisiler bakima özen gösteriyor,kendini salmis hayattan bikmis kisiler enerjisi düsük kisiler artik kendilerini salmislar,bud dahada insanin cökmesine alamet yanlismiyim?
10 YorumlaErkekler Bakımlı Kadın Yada Kıza Sevgili Olalım Teklifi Etmez Edemez Neden Diye Soracaksın Tabiki
1-Erkek Dünyasın da Genel Olarak Şu Vardır Bu Kızın Kesin Erkek Arkadaşı Vardır.
2-Bu Bana Bakma Davul Bile Dendi Dengine Ata Sözü Gelir ( Erkek Bakımlı da Bakımsızda Olsa)
3-Fakir Ve Gurulu Bir Genç Yapısı Vardır
4-Bazı Erkekler de Ben O Kadına Ayak Uyduramam Endişesi Vardır
5-Bu İşin Bakımla Yada Bakımsızlıkla Alakası Yok Ablacığım Kısmet Sırası Gelen Gidiyor İşte
6-Güzel Kızların Kaderi Pek İyi Değildir Derler
7-Bende Her Zaman Sormuşumdur Bu Soruyor Kendi Kendime Lan Bu Kızların Erkek Arkadaşları Kocaları Kim Taş Mubarek Taş Demişimdir Ama Abazan Mode Off İken :)
8-Kafama Takıldı Kim La Bu Güzel Kızlarla Çıkan Adamlar :)10 Yorumlaçok doğru bir tespit. hemen gözlemlerimi anlatayım
bakımlı kadınlar iş hayatında mücadele eden kadınlar oluyor. evlilik için olsa da olur, olmasa da olur diye düşünüyor. bir erkeğe bağlanmaktan ziyade eşit olarak kendini ispatlama derdinde oluyor. dolayısıyla erkekler böyle kadınları tercih etmiyorlar.
bakımsız dediğimiz kadınlar ise klasik türk kadını halinde olup, evimin kadını çocuklarımın anası olayım diye düşünüyor. evliliği kariyerden daha ön planda tutuyor, dolayısıyla evlenebiliyor kolayca.
bir de şu var, erkekler çok bakımlı kadınlardan çekiniyor olabilir. evlenirim, herkes bakar karıma, asılırlar, başıma iş alırım diye düşünüp, sıradan kadınlarla evlenmek isteyebilir.11 Yorumla- +1 yıl
tesekkürler.
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Çok kısa özetleyeyim. Bakımsız olan doğal davranıyor yapmacık değil. Kendini de kasmıyor ve oyunlarda yapmıyor. Erkekte dürüst doğal kadınları seviyor. Güzel olanda evleniyor ve sonra nasılsa eleğimi asacak yer buldum diye kendine artık bakmıyor. Paspal geziyor ve eşide zaten bir süre sonra aldatıyor. Diğer bakımlı olanlarda gencim güzelim iyisini hakediyorum diye kasıyorda kasıyor yakışıklı zengin peşinde koşuyor. Onlara meze oluyor yaş 30 a gelincede aman olsunda adam gibi biri olsun diyor ama ozamanda onları alacak erkek kalmıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum..bakımlı güzel kadınlar kendilerini çok yüksekte görüyor. Burunları havada oluyor. efendi erkekler onlara yaklaşamıyorlar. yalnızca playboylar yaklaşabiliyor. Ama playboylarla evlenemedikleri için evde kalıyorlar. çapkınların oyuncağı oluyorlar..En başta efendi ,adam gibi adamlara yönelseler böyle evde kalmazlar.
Sebebi çok basit aslında. bakımlı kadınların tercih ettiği erkek tipi genelde evlenilecek erkek değil de eğlenilecek ya da sizinle eğlenecek erkek tipi oluyor. Bu durumda da siz ıskartaya çıkıyorsunuz hanımlar. Sevgili seçimleriniz yanlış. Ayrıca erkeklerin evlendikleri bayanlar bakımsız falan değil ama sizin kadar da dış görünüşe önem veren insanlarolmadığından yanınızda belki farklı görünebilir. Tercih meselesi. Siz her gün kuaföre giderken evli bir kadın sadece ihtiyacı olduğu zaman kuaföre gidip ekonomi yapmaya çalışıyor, sonuçta ev geçindirmek kolay değil. Ayrıca sizin bakımlı gördüğünüz kadınların yaptıkları evliliklere bakarsanız o kadınların bir süre sonra yıprandıklarını da göreceksiniz, büyük çoğunluğu evliliği kaldıramıyor, özgür yaşamaya alışmış ve evliliğe hazır olmayan tipler oluyor genelde. Hiçbir erkek sırf tipi için bir kadınla evlenmeyi tercih etmez. tercih eden de iki gün sonra soluğu mahkemede alır zaten :) Umarım aydınlatıcı olmuştur...
05 Yorumla- +1 yıl
Bekarim.iyi bir gozlemciyim.hic evlenmedim ama bazi seyleri gormek zor degil.ayrica sen beni mi takip ediyorsun?
- +1 yıl
Ben seni takip etmiyorum ama.
+1 yılkendine ciddi anlamda özen gösteren bakımlı kızlar, her erkeğin gözdesidir fakat şöyle bir sorun var, erkekler bu tür kızlardan red yiyeceğini düşündüğünden yaklaşmamaktadır, başıma geldi, cesaret edemedim, ayrıca kız hakkında farklı düşünebiliyoruz, ya çok masraflıysa filan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. heheh o erkeklerden kaynaklı bir durum değil canım 2 kıyafet aldımı iş güç sahibi oldumu havaya giriyor hemen kadınlar..ben kaliteliyim mesajı savuruyor sağa sola..uğraşılırmı o tip menapozlularla..al kaliteni bir yerlerine monte et demek gelir benim içimden hep o tipler hakkında..bide aralarında modadır zaten kafa dengimi bulamadım yok erkekler çok basit..
00 Yorumla
+1 yılbakımlı kadın nasıl oluyor ki? yüzbin km bakımı yapılmış kadın mı...kaportada boya ve değişme olmayan kadın mı? triger kayışı yeni değişmiş mi ne yani bu...bu sadece saçını başını boyayıp imamın eşeği gibi dolaşan kokoşlardan mı bahsediyoruz yoksa...bence bu bakımlı(ne demekse) olduğunu iddia eden kadınların kibirli halleri yalnız bırakıyor...şu soruyu sorarken bile aşağılama cümleleriyle dolu...
00 Yorumla
+1 yılGerçekten doğru tespit etmişsin .Yani genel olarak öyle .
Ben eşimin çok bakımlı çok gösterişli olmasını istemem Normal olsun isterim
Anlatması uzun hikaye kısa keseyim
Bir kadın istediği kadar bakımlı güzel olsun hanım hanımcık durmuyorsa Çok sıcak bakamıyorum
Hem oyuncu artist manken seçmiyoruz ya eş seçiyoruz00 Yorumlabizim ofiste iki tane hatun var 35 yaşında bekar tğm alışveriş siteleir bunlara calısıyor...
bakımlı hoş kzlar ama bekarlar...
çünkü bakımlı hoş olup aynı zamanda burunları yüksek oluyor beklentileri yüksek oluyor
erkeler dayanamayıp kaçıyor .
bakımsız kılzar mütavazi ve sıradan oluyor hayatı olduğu gibi kabul ediyor01 Yorumla
+1 yılBana göre bakımlı bayanlar daha seçici oluyor .kolay beğenmiyolar ,karşısına cıkan erkeği fazla inceliyor giyimini ,konuşmasını ,eğitimini vs. Bide bakıyor süslenmekle ,seçmekle geçmiş yıllar ,belkide çok güzel aşklar bırakmıştır arkasında farkına bile varmadan
00 Yorumlaher halde bakımlılar kendilerine güvendiklerinden mi nedir,güzellliklerine herzaman istediğimi bulurum die bakıyor,bir diğeri kariyerde olabilir,bir diğeri erkeklerin onlara farklı şekilde yaklaşımı olabilir,bir diğeri erkekten bıkmış olabilir,bir diğeri bir erkek tarafından aldatılma ihanet vb olabilir olabilirde olabilir,nasipde olabilir.
güzel sormuşsun !10 Yorumlabir kızın güzel ya da çirkin olması önemli değil aşk bu ..çirkin bile olsa bir bakışı, durusu, ya da bir kelimesi..vb etkilemiş olabilir ..sen bide onların eşlerine sorsan benim karım güzel der nasıl bakarsan öyle görürsün...
00 YorumlaO evli olanlar önceden bakımlıydı evlenince kafaladım nasılsa evlendim iş bitti o kadar bakım yapıp zaman harcamaya gerek yok diyip salıyolar kendini sonrada buraya gelip kocam benle ilgilenmiyoğğğ neden acaba dıye ağlıyolar .
00 Yorumla
+1 yılonların seçiciliği çok...kimsede red edilmek istemez o yüzden bakımlılar bir sıfır önde iken iki bir geriye düşer...sonuç ta bu şekilde olur
00 Yorumla
+1 yılKadinlar evlenmeden once genellikle bakimli oluyorlar evlendikten sonra nedense saliveriyorlar kendilerini. Ozellikle ev hanimlari. Calisan bayanlar ise dikkat ediyorlar bakimli olmaya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. Evlendikten sonra kendilerine bakmıyorlar belki de.
03 Yorumla
Soran+1 yılyaa yok bizim şirkette bir kız vardı . Kız cidden bakımsızlıktan ölecekti , tırnakları leş gibi , saçı başı leş gibi kokardı . yani cicili bicili giyinip saçına başına özen göstermek şöyle kenarda dursun, kız kişisel bakım ihitiyacinı bile yapmıyordu . Ama kıza ger gün görücü geliyordu . çok ilginc
Soran+1 yılhahaha tamam :)
+1 yılKasar gibi bir izlenim veriyor cogu isi abartinca ya da ilk gorusmede biseyler yasaninca en iiyisi o ezik silik dedigin tipler gozu acilmamis birsey yasamamis gerci onlarda asti artik sifir km yok bari az yol yapmis olsun diye dusunuyor insanlar..
00 YorumlaBakımsız kadının seçeneği çok, bakımlı kadının seçiciliği çok...
10 Yorumla
+1 yılbakımlı kadın hep daha iyisini arar daha iyisini buluncada tekmeyi yer havalıdır aynı tepkiyi oda verebilir bakımsız kadın aşık olur işte o kadın güzeldir
00 YorumlaArmudun sapı üzümün çöpü derken yıllar geçmiiiş gitmiş .. sebep bu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. bu soru dün de vardı :) noluyor ısıtıp tekrar mı önümüze koyuyorsun. bu kadar mı dert oldu sana bu :)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. evlenene kadar onlar da bakımlı oluyor ama evlendikten sonra fosssssssss
04 Yorumla
Soran+1 yılAşağıda Bayan üyeye de aynı cevabı verdim " bizim şirkette bir kız vardı . Kız cidden bakımsızlıktan ölecekti , tırnakları leş gibi , saçı başı leş gibi kokardı . yani cicili bicili giyinip saçına başına özen göstermek şöyle kenarda dursun, kız kişisel bakım ihitiyacinı bile yapmıyordu . Ama kıza ger gün görücü geliyordu . çok ilginc" yani evlenmeden önce de bakımsız
Soran+1 yılyok zengin filan değillerdi yaa . Bana kalırsa eve hapıs etmek için eş arayan tipler bunlar .
bunun ne deni kızlar kendini havalı görürüler buda erkekleri korkutur bide yok bugün evlenemem yok ugün evlenemem bakımsız kızı hemen veririler o yüzden
01 Yorumla- +1 yıl
işi gücü yok bakımlının nazına mı oynayacak al bakımsızı işine bak :)
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. öyle giyinip kuşandıklarında kendilerini baya bir havalı sanıyolar çünkü :D
00 Yorumlabakımlı hoş kadına güven az olur evlilikte sürekli bakımlı olucak ilgi çok olucak evlenmiş kadın giyimine bence özen göstermeli
00 Yorumladipnop :)) bidaha kelime hatası olmuş :*
evlenmeden önce onlarda bakımlıymış02 Yorumla
Soran+1 yılevlilik sonrasını sormuyorum evlenmeden bekarken hallerini anlatıyorum size . Aşağıda ki üyelere de aynı cevabı verdim ; " Aşağıda Bayan üyeye de aynı cevabı verdim " bizim şirkette bir kız vardı . Kız cidden bakımsızlıktan ölecekti , tırnakları leş gibi , saçı başı leş gibi kokardı . yani cicili bicili giyinip saçına başına özen göstermek şöyle kenarda dursun, kız kişisel bakım ihitiyacinı bile yapmıyordu . Ama kıza ger gün görücü geliyordu . çok ilginc" yani evlenmeden önce de bakımsız"
evli değilim bakımsızım tık yok
çok da fifi
bu ne biçim soru11 Yorumla
Soran+1 yılbenim merak ettiğim bir soruydu . begenmediyseniz yazmayın hanımefendi zorla değil ya !
+1 yılvalla doğru bakımlı kızlar genellikle evlilikten korkuyor ayrıca evlenmek istemiyorlar
00 YorumlaAslında evli kadınlarda bir zamanlar bakımlıydı...
00 Yorumla
+1 yılHayırdır evlenmek mi istiyorsun :D
015 Yorumla
Soran+1 yılevlilik şöyle köşede dursun aşk hayatımda bile tık yok :D Tanışıyoruz 2-3 görüşüyoruz ilerisi gelmiyor :D
- +1 yıl
Demek ki denk gelmemişsin :D
Soran+1 yılyaa benim tandıklarım önce beni methediyorlar kendine bakan kadın her zaman güzel kadındır diye , 1-2 ay sonra da vızıklanmaya başlıyorlar , bıktım senin kılık kıyadet canta ayakkabı parfum merakından diye . ne bu yaa
- +1 yıl
Haklılar yani :D kendine çok bakmaktan karşındakine bakamıyorsun :D az baksan oda sana bakar yani. Benimde öyle bir sevgilim vardı baktım olmuyor. Dedim bu iş yürümez. Bende bakımsız birini bulsam tamam diyecem hemen yani :D
Soran+1 yılyoo ben ilgisiz biri değilim ki . Yaa o zaman beni tanırken ne diye sürekli ben bakımlı kadın isterim bakımlı kadın isterim deyip duruyorlar . Madem öyle benim bakımım seni rahatsız etmemeli o zaman . Sonra ne diye sürekli şikayet edip duruyorsun . Misal en son görüştüğüm bir çocuk vardı , çocuktan konuşuyorduk . Bu dedi ki çocuğumu ben eğiticem , ben de dedim ki hayır ben eğiteceğim . Sonra diyor kı "aman allah korusun , cocuk erkek olursa küçüklükten başlarsın o çocuğu kuaför kuaför gezdirmey
Soran+1 yılsonra bir erkek evladının nasıl oğlana dönüştüğünü izleriz diyor . Terbiyesiz !
- +1 yıl
hahaha :D yahu çocuk ortaklaşa yetiştirilir tek kişinin eğitmesiyle olur mu bu iş :D hayat müşterektir. Sıkma canını evlenirsin sende ya. Bende niyetlendim ama kız yok şimdi bende yakışıklı bakımlı erkek mi oluyorum :D
Soran+1 yılÖyle ama benim çocuk bakabileceğime inanamıyorlar manyak bunların hepsi yaa . Sen de evlenemiyorsan o zaman sen de yakışıklı bakımlı erkek kategorisindesin :D
- +1 yıl
Şimdi buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :D
Soran+1 yılNe sevincen bee otur ağla :D Mutsuz ve yalnız olarak kalacaz ömür boyu :D
- +1 yıl
Bizde bütün yalnızlar mutsuzlar toplanır kendi aramızda mutlu olmayı biliriz elbet hıh :D hepsine kapak olsun
Soran+1 yılhahaha aynen :D
- +1 yıl
nasıl güzel değil mi :D ben gidip mutsuz birini bulayım hemen :D
Soran+1 yılhahah evet güzel fikir :D
- +1 yıl
:D
+1 yılall bendede okadar allah çirkin şansı versin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakımı hoş asil kaliteli dediğin anında kaşar damgasını yiyor çünkü
13 Yorumla
Soran+1 yılsebep ?
Cevap sahibi+1 yılBen öyle değilim tabiki ama öyle düşünüyorlar cici kızlar ortam kızları eğlenilecek kız gibi bakılıyor
Soran+1 yılEvet abazalar , ormandan kaçmış tarzanlarda var bu düşünce .
Sorun sende bende hepsi var gencim güzelim :D
00 Yorumla
+1 yılbkz çirkin şansı
.21 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım