Erkekler siz sevgilinize izin verirmiydiniz böyle bir konuda :D veya kızlar bende süreblirm sevfilime ikna ederm diypmusnz yoksa hayatta sürdürmez mi diyosunz
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnımdır;
Eski sevgilim fantezileri severdi. Bir gün yine ilişki sonrası yatak sohbetinde travesti ile sevişme fantezisinin olduğunu söylemişti. Bir süre sonra da doğum günüydü ve o güne denk gelecek şekilde, seksi bir külot, sütyen, jartiyer takımı (fileli çorap dahil) ve peruk almıştım. Galiba biseksüel eğilimleri vardı. Normalde kirli sakallıyımdır. O gün sinek kaydı traş oldum.
Güzel bir akşam yemeğinden sonra bara gidip biraz içtik. Hediyesini falan verdim. Neşesi tavan yapıp iyice arzularının arttığını anladıktan bir müddet sonra eve geçtik.
Biraz alışveriş yapmıştık. Onları getirecektim. Ona " sen de kapıyı açadur ben eşyaları getireyim" dedim.
Bu vesile ile bir boşlukta bagajdan aldığım küçük poşet çantayı banyoda kirliğin içine bıraktım ve hafif müzik açtıktan sonra evde biraz öpüşüp koklaştık. Sonra ben duş alacağım dedim. Sabahlıkları da yanıma aldım.
İyi bir duştan sonra çamaşırları giymeye başladım. Giymesi bile sıkıcı olan bir şeydi. Bir yandan da " ulan alışıp, bir de güzel kardeşim olmayalım durduk yere kestaneyi de çizdirmeyek. " deyip gülüyordum.
Neyse sütyen biraz sıktı, çoraplar dizi biraz geçebildi, jartiyer de üstten klipslerle tutuyordu derken iyi kötü giydim. Tabi en başta külodu denedim. ön kısımdaki testisler yanlardan fırladı. Ne yapsam içinde durmuyor. En sonunda onu çevirip arkası öne gelecek şekilde giymeye karar verdim. Bu sefer tanga gibi durdu. Hem de ön tarafı toparladı.
Sabahlıkları da üstüme giydim ve poşet çantayı da alıp içeri gittim. Hatun sordu o çanta ne diye. İç çamaşırımı değiştirdim dedim tamam dedi. Sonra o duşa gitti. Çantadan peruğu çıkarıp taktım. Duştan geldiğinde gece lambası açıktı ve gözlerine inanamadı.
Ben istifimi bozmadan, doğum günün kutlu olsun aşkım dedim ve makyajı sen hallet dedim. Çamaşırlar da pek zevkliymiş dedi. Erkek gözü ile aldım öyle olması normal dedim.
Var mıydı sende böyle durumlar dedi. Hayır, sayende tro da olduk dedim.
Sınırsız ve inanılmaz bir seksle karşılık verdi. Sabah ışıklarını görmüştük.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Eğlence amaçlı olabilir sonuçta ikimizin arasında kalcak ak. Bende traş köpüğü sürerim ödeşmiş oluruz 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılAa cok mantklı djd
+1 yılRuj sürüp maymuna çevirmedim ama Yüzüne Maske yaptım, Ayaklarına Ellerine manikür pedikür yapıp masaj yaptım, yüzündeki siyah noktaları temizledim, ensesini düzelttim, koltuk altı ve etek traşını yaptım, massaj yaptım, dudağı uçukladığında tedavi ettim vs vs.
010 Yorumla
Soran+1 yılYok ebesi
- +1 yıl
Yok ebesi derken?
Soran+1 yılDegsk yani ben yapmam
- +1 yıl
Sen yapma :-)
Ben yaptığımı söyledim ;-) - +1 yıl
Sen bildiğimiz yıllık bakım yapmışsın 😅😅😅
- +1 yıl
@betamanyak yıllık bakım :-)
Entressan.. - +1 yıl
Masajdı ucuktu vs bunlar senede bir olan vakkalar zaten daha sık yaşıyorsa biri doktora gitmekte fayda var 😆
- +1 yıl
@betamanyak ölüp geberiyosunuz değilmi içinden cimbizla kelime seçmeye.
- +1 yıl
Cımbızlamanın Alakası yok espirili bir yorum yapmısım sende enterasan deyip ciddiye almışsın muhtemelen gerginsin daha gerilme konuyu kapatalım 👍
- +1 yıl
@betamanyak hı hı çok gerildim sorma.
Bencede kapa konuyu !!
Gizli Üye(30-35)+1 yılberaber şımarmak güzeldir, ben de sürerim :)
21 Yorumla
Soran+1 yılEheheh :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
18Cevap
+1 yılhayatta surmem niye süreyim erkek adam ruj mu sürer be😀
22 Yorumla
Soran+1 yılAman sanki rujunu sürüp gezmeye mi yolladm sürdüm sonra sildi skkss :d
- +1 yıl
😀😀😀
+1 yılEvdeyken istedigi gibi sursun ama toplumun icinde olmaz hos degil
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki toplumn icinde sürmedm :D
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ne hayatta olmaz öyle şey yani bunu yapması için önce bni dövmwyi basarıp üstüme oturp elimi falan baglayıp zorla yapması gerek ki yapabiliosa yani tamam kıyamam vuramam ama alır omzuma bası dönene dek döndürürm bnle uğrsamaz bölce
00 YorumlaSevgilim degil ama yigenlerime izin veririm boyasinlar diye ve verdim de yani
23 Yorumla
Soran+1 yılAhahha o da iyiymş :D
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. başbaşa bir ortamdaysak (dışarısı değil) sürdürebilirim, ama ona o rujları yedirmek şartıyla :D
10 Yorumla
+1 yılDayak yemek istemiyorsa bunu soramaz bile bana. Biz Türk üz öyle ecnebi erkeklerine benzemeyiz !!! 😠😡😬
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka egleniyoz öyle
- +1 yıl
Öyle eğlence olmaz
Evin içinde kendi halimizdeyiz nasıl olsa istediğimizi yaparız karşılıklı olarak 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılShsjs o da sana bıyık cizdm :D
Soran+1 yılCizer olcktı ddjdj
+1 yılgüzel fikir yapıcam bunu :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYap knk :D
+1 yılHayatta surmem o kadar gereksiz bir insan ve ilişki bana gore değil
10 Yorumla
+1 yılHayatta izin vermez bende zaten böyle bir teklifle karşısına çıkmam..
01 Yorumla
Soran+1 yılDogrudr :D
+1 yılAğzını burnunu kırarım
34 Yorumla
Soran+1 yılNiye :D
- +1 yıl
Süremezde ondan 😃
Soran+1 yılısrar etse de mi süremez nolck sanki aranzda
- +1 yıl
Şaka be kıyarmıyım ona sürsün ne olacak
makyaz bazı da sürseydin ((:
12 Yorumla
Soran+1 yılAhahah
jartiyer bile giydiririm :D
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir ihtimal dahi yok ki düşünmedim bile. 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye sevgilin mi yok :D
- +1 yıl
Bir adamla sevgilim bir çocukla değil arada ki fark bu 😂
Soran+1 yılAmann vay anası :D aboovv laf soktu
Öyle cıvık ilişkilerle uğraşmıyorum
10 YorumlaBoyle taskinliklara gerek yok, hos degil.
10 Yorumladenemedim ama deniycem 😂kesin sürdürür
01 Yorumla
Soran+1 yılDene dene komik oluyo :D
+1 yılSürmem hiç hoş değil bence
00 Yorumlajartiyer de giydirdin mi
14 Yorumla
Soran+1 yılOff sacmalama
Soran+1 yılYac kardesm manyakmısn :D gayet agır biri benim sevgili dısarda görsen böyle bişe tahmin edemezsn sadece benm yanmda öyle
+1 yılsevdiğim kız bana istediğini yapabilir
057 Yorumla
Soran+1 yılYani nolckcbi ruj süeüp silse :d
- +1 yıl
kendi aramızda yapabilir ben sorun görmem yeter ki maymuna çevirmesin
Soran+1 yılYanii :D
- +1 yıl
ama istediğini yapabilir diyip işi abartmazsa iyi olur
Soran+1 yılTabi canm haklısn yani
- +1 yıl
ama bana bunları yapacak bir kız çıkmadı daha
Soran+1 yılCıkar zamanla
- +1 yıl
bu laf bana 10 sene önce de söylendi ama yok hala çıkmadı. kızlar sken erkek sever seven erkek değil
Soran+1 yılSacma bir düşünce
- +1 yıl
gerçekler hanımefendi bunlar düşünce değil. Türk kızlarının geneli gerizekalıı olduğundan seven erkek hiç bir zaman sevilmedi kızlar hep piclerin peşinden gitti sırf onlar daha yakışıklı diye ama biz tipimizden kaybediyoruz boyumuz kısa olduğundan kaybediyoruz böyle yalnız bir hayat yaşamaya mahkum edildik. kızların şekilci tavrının bitmiceği kesinleşti artık
Soran+1 yılbenm sevgilim öyle cok yakısıklı biri degl valla ben tipe gercekten bakıyo olsam onla olmazdm ki cevreden herkes sen ona nasl baktın fkn diyo ama umrumda degl böyle diyosun da erkekker yok o kezban şu bıyıklı diye diye türk kızlarını gömmeyi biliyolar.
- +1 yıl
ulan yalancılığınız çizgiyi aştı tipe bakmadım diyip palavra sıkma. madem öyle neden sürekli karaktersizlerin sevgilisi oluyo hee? ben kaç kere tipsizim diye kısaıyım diye reddedildim bee. dışı beğenilmeyenin içi merak edilmiyor artık direk bir ön yargıyla yaklaşıyolar. tipine değil karakterine aşık oldum diyen hiç bir kıza inanmıyorum artık çünkü bunu söyledikten sonra bir bakıyoruz sevgilileri maşallah kıvanç tatlıtuğ anasını satiyim
Soran+1 yılÖn yargı ön yargı ön yargı bundan öncw bir sevgilim vardı ve 10 kez aldatıldm bari bana yapma mk
Soran+1 yılEvet cok yakısıklıydı uzun boyluydu ama olmadı hersey dış görünüş degl
- +1 yıl
ya yürü git allasen hepiniz aynı cümleleri kuruyosunuz. ulan tip önemli değil diyip ne diye brad pitt gibi heriflere aşık oluyosunuz sürekli o zaman? yakışıklı olmayan bir erkeği görünce neden yargılıyosunuz neden itiyosunuz onları? neden bir erkeğin boyu kısa diye cehennemin dibine kadar gömüyosunuz hee söylesene bana?
- +1 yıl
hee işte bak demek ki dışına aşık olmuşsun sende o zaman bana tip önemli değil palavra sıkma tamam mı? hepiniz şekilcisiniz işte Allah belanızı versin geberin inş
Soran+1 yılvalla sevgilim yakısıklı falan degil cok da seviyorum ne diyim ki ben simdi sana inanmıyosn
Soran+1 yılYa o bir hataydı sana bunu anlatmaya calısıyorm önem verince bir bok olmuyo onu diyorum
- +1 yıl
yalan söylemeyin artık yeter bıktım valla. yakışıklı değil diyosunuz ama herif brad pitt çıkıyo. yiyosa bana aşık olun hadi? bok gibi tipim tıfıl kadar boyum var hadi aşık olun bana hadi
Soran+1 yılAcayip merak ettm özelden bir fotonu atsana allah askna
- +1 yıl
hata olmasa hep yakışıklılara gidicektin işte. Türk kızlarından tiksiniyorum ve nefret ediyorum artık
- +1 yıl
sevgilisi olan bir kızla işim olmaz
Soran+1 yılİşin olsn demiyorum neyin var bu kadar anlamadm yani senn nefretin kızlara degl kendine ama sacmalıyosn
- +1 yıl
hayır kızlardan nefret ediyorum ben. tipe bakıp yargılamak sizin igrençliğiniz
Soran+1 yıltabi canım haklısn
- +1 yıl
o yüzden benden foto moto isteme. gönderip hakaret ediceğinden eminim
Soran+1 yılBen asla öyle bişe yapmam her insanın güzelligi vardr.
- +1 yıl
benim yoktur Allah ağzıma sıçmış resmen. bu halim yüzünden sevgiyi tadamadım hayatımda
Soran+1 yılYa ısrar ediyorum Allah askna bir fotograf ar
Soran+1 yılBöyle sacma sapan da konusma haline şükr et
- +1 yıl
ulan beni görünce besmele çekicen allahtan böyle bir herif çıkmamış karşıma dicen bende sana okkalı bir küfredicem
Soran+1 yılBen öyle bişe demem cok insanla bötle sorunları konusarak hallettgm oldu kimse sandığı kadar güzel de degldr sandıgı kadar cirkin de
- +1 yıl
beni görmeden emin konuşamazsın.
Soran+1 yılTamam knk at göriym o zaman
- +1 yıl
Olmaz. Hadi sen tipe önem vermiyosun ama boya daha çok önem veriyosun
Soran+1 yılya ne olmaz alla alla boya da önem vermiyorum tipe de ve bende cok kosa boyluym zaten
- +1 yıl
Önem vermiyorum diyip 1.80 sevgilisi olan şekilci kız tipi
Soran+1 yılTamam o zaman foto atma tarif et kendini kesinlikle vardr iyi bişeyler sende de herkes öyledr herkesn kusurları oldugu gibi herkesde güzel bişeler vardr
- +1 yıl
O kadar merak ediyosan google a yaz tipsiz erkekler diye hemen ben çıkarım karşına
Soran+1 yılYoo sevgilm 1.80 falan degl
Soran+1 yılOff cok şakacısın
- +1 yıl
Prdn 1.90 olacaktı
Soran+1 yılYemin ediyorum varya herseyden önemlisi imaj bence :D bak knk gel sana güzel bir imaj yapak böyle yalandan cirkinm vay efendm tipsizm deme
- +1 yıl
Ulan kısayım lan imaj olsa nolcak?
Soran+1 yılYa senin boyun kac
- +1 yıl
1.65
Soran+1 yılHe mk ben cok uzunm 150yim hayata küsmenin ne manası var bir abim dedigm cocuk var 155 bir karısı var evlendi gör mk renkli gözlü falan hersey tip degl mk ya at ni foto diyorm bari özelden yaz sorunn icine sıctk
Soran+1 yıl1.65 cokta kısa degl Türk kızlarınn boyu kac ki sen 1.65 boyla kendine kısa diyosn
- +1 yıl
Mecbur evlenmiştir o severek değildir kesin. Kısa bir erkek aşk sevgi yaşayamaz
- +1 yıl
Siz Türk kızları denen mal ırk 1.80 aşağısına bakmıyo erkek demem diyo buna ne diceksin?
Soran+1 yılCokta yaşayan gördm yakın arkadaslarm var hepsinn de sevgilisi kısa boylu sen kadar olmayanlar bile var ama görsen kızlarla dalga geciyolar resmen birini sevdin mi inan önemsemiyosn herkesn güzel bir yani vardr ya sen diyosan ki boyum kısa sevmezler biri senn gözlerini begenr sacını begenr neblim sever ama sevgilmn boyu kısa der niye sevmesinler
Soran+1 yılGenelleme yapıyosn
- +1 yıl
Kısa erkek güven vermiyo. Ayrıca benim sevilcek hiç bir yönüm yok
- +1 yıl
Siz erkeklere yapınca iyi de biz yapınca mı kötü?
Soran+1 yılO sana göre. her insanın böyle düşündgü dönemler olur beni kimse sevmez dersn sevemez dersn ama sevileblirsn zor degl
- +1 yıl
Seven sevilmiyo niye seviyim salakk mıyım ben
Soran+1 yılbirilerine deger vermeyi dene sevmesen nolur ne kaybedersn ki ama belkide sevilirsn her zaman ihtimaller vardr hic bişeye kesinlk veremessn
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılneden olmasın hangi renk olduğuna bağlı 😃😄
03 Yorumla
Soran+1 yılBen koyu pembe sürmüştüm :D
- +1 yıl
yok ben genelde kırmızı rengi tercih ediyom daha seksi oluyo
Soran+1 yılYa bende bordo almıştm aslnda ona ama sürünce koyu pembe gibi bişe cktı -_-
- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılisterim değişik olur ama sürdürmez
01 Yorumla
Soran+1 yılBnde öyle düşünyodm ztn zor ikna ettm :D
Yok ya ben sürmem ☺️
10 YorumlaBunlar ya beyin terk ya da anaokulu öğrencisi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. surmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSürmezdim
10 Yorumla Çılgınsınız mk
12 Yorumla
Soran+1 yılÇılgınız mk :D
neresine sürtdün
02 Yorumla
Soran+1 yılRuj nereye sürülüyor Allah askna
+1 yılYuh.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yuhh djdk
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. la salak mısınız ya
00 Yorumla