Esim beni sevmiyor bundan eminim

esimle sürekli onun hatalarini kabul etmemesi sonucu tartismalar yasiyouruz. Hep ailesi hakli. Bana hak versede söylemiyor. Güya simaracakmisim. Bence bunu bilmeyecek kadar cahil biri degil, universite mezunu. Ben ona diyorum benim icin senin hakliyi haksizi ayirabilmen önemli. Ama bence ailesi onun icin o kadar önemliki onlarin haksiz oldugunu bilse bile asla bunu itiraf etmek istemiyor. Onlarin yüzünden iki kez bosanma arefesine bile geldik. Tabiiki en suclu esim burada, ailesinden önce. O izin vermese onlar bize zarar veremez. Severek hatta cok severek evlendik. Zamaninda simdi düsünüyorumda esimin hep zor biri insan oldugunu gösteren seyler olmus simdi anliyorum. Iyi oldumu cok iyi ama dedim ya, konu ailesi oldumu beni satiyor. Cocugumuz olmasina ragmen. Hic birsekilde beni takdir etmiyor. Bu evlilik bugüne kadar sürdüyse benim cabalarimla sürdü, bosanacam dediginde bile ben yalvardim. ve en sonunda iki gün önce yine kavga ettik. Birden cildirdi, zaten pskolojik sorunlari var, öfke kontrolü yok. Sonra yok hic bir sey umrumda degil, oturup konusalim dedi, bosanalim demeye getirdi. beni sevmeyip deger vermedigini söyledi. Bugüne kadar hep korktum bosanmaktan cünkü yurt disinda yapayalniz yasiyorum ve burayi hicmi hic sevmiyorum. Ingiltere. Neyse en son sunu dedi ve beni en cok kiran noktaydi cünkü hep sinirle söylüyor diye kendimi avuturdum. Ama dediki en son barismamizdan önce aslinda hic taraftar degilmis barismayada cocuk icin barismis. Ki benim gibi bir esi oldugu icin gurur duymali. Maddi manevi her acidan ona destek ciktim. Eve para getirmedigi oldu, sirf calisip hakkini alamadigi icin hic sen nasil bir adamsin hepmi insanin parasi kalir demedim. Üzülme ahirette hakkini alirsin nasil olsa benim maasim var dedim. Bunlarin hic birini bile hak etmiyor. SImdi artik pes ettim. Degiseceginide sanmiyorum. Dualariniza ihtiyacim var cocugumla hayatta yalniz kalicaz. Ailem TR yasiyor genellikle temelli dönüs gibi birsey. Ben ise maddi acidan dönemem malesef. Dogrumu karar verdim sizce?
Esim beni sevmiyor bundan eminim