esimle sürekli onun hatalarini kabul etmemesi sonucu tartismalar yasiyouruz. Hep ailesi hakli. Bana hak versede söylemiyor. Güya simaracakmisim. Bence bunu bilmeyecek kadar cahil biri degil, universite mezunu. Ben ona diyorum benim icin senin hakliyi haksizi ayirabilmen önemli. Ama bence ailesi onun icin o kadar önemliki onlarin haksiz oldugunu bilse bile asla bunu itiraf etmek istemiyor. Onlarin yüzünden iki kez bosanma arefesine bile geldik. Tabiiki en suclu esim burada, ailesinden önce. O izin vermese onlar bize zarar veremez. Severek hatta cok severek evlendik. Zamaninda simdi düsünüyorumda esimin hep zor biri insan oldugunu gösteren seyler olmus simdi anliyorum. Iyi oldumu cok iyi ama dedim ya, konu ailesi oldumu beni satiyor. Cocugumuz olmasina ragmen. Hic birsekilde beni takdir etmiyor. Bu evlilik bugüne kadar sürdüyse benim cabalarimla sürdü, bosanacam dediginde bile ben yalvardim. ve en sonunda iki gün önce yine kavga ettik. Birden cildirdi, zaten pskolojik sorunlari var, öfke kontrolü yok. Sonra yok hic bir sey umrumda degil, oturup konusalim dedi, bosanalim demeye getirdi. beni sevmeyip deger vermedigini söyledi. Bugüne kadar hep korktum bosanmaktan cünkü yurt disinda yapayalniz yasiyorum ve burayi hicmi hic sevmiyorum. Ingiltere. Neyse en son sunu dedi ve beni en cok kiran noktaydi cünkü hep sinirle söylüyor diye kendimi avuturdum. Ama dediki en son barismamizdan önce aslinda hic taraftar degilmis barismayada cocuk icin barismis. Ki benim gibi bir esi oldugu icin gurur duymali. Maddi manevi her acidan ona destek ciktim. Eve para getirmedigi oldu, sirf calisip hakkini alamadigi icin hic sen nasil bir adamsin hepmi insanin parasi kalir demedim. Üzülme ahirette hakkini alirsin nasil olsa benim maasim var dedim. Bunlarin hic birini bile hak etmiyor. SImdi artik pes ettim. Degiseceginide sanmiyorum. Dualariniza ihtiyacim var cocugumla hayatta yalniz kalicaz. Ailem TR yasiyor genellikle temelli dönüs gibi birsey. Ben ise maddi acidan dönemem malesef. Dogrumu karar verdim sizce?
Cevabın nedir?
Selam;
Birkere geçmiş olsun ...Ben 6 yıl beraber oldugum insanla 13 yılda evlılık yaparak mutlu olacagımı sandım.Akabınde kangren olmuş bir davayı uzatmayarak boşandık.2 yıldır da yalnız yaşiyorum.Bunları anlatmamın sebebı arkadasım evlılık birlıkteliğinde ''BOŞANMA''kelimesi konuşulmaya başlayınca,boşanma enınde sonunda kaçınılmaz oluyor...Allah korusun..
Benım size tavsiyem yuvanızı dagıtın felan demıyorum,ama önunuzu ıyorsanız,cocugunuzun önunde çatışmalar oluyorsa; cınsel hayatınızda sogukluklar başladıysa,içinızden ona karşı suprız yapmak,şimartmak gelmıyorsa,sessızce,anlaşarak bu evlılıgı BİTİRİN...
Evlılıkte asıl olması gereken aşk böcegım,yannım kalbım parçalanmalı.Öyle içten olunmalı ki;zaman zaman kendınızı onun yerıne koyarak onun bakış açısıyla olaylara bakmak gerek.İncelık yapmakta,onun yanında bulunmakta olarak sevgınıze sevgı katarsınız.Bunlar bıtmısse ,ömrumuzun geri kalan 20-30 yılı neyse ızdıraplarla geçmesın.Kaldı ki sorumsuz,yukumlülüklerını keyfekeder getıren bır insanla ortak alanda nasıl yaşanır...
Iyıce düşünun Allah yardımcınız olsun.Hayırlısını isteyın lutfen06 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum sanki evet bosanma kelimesi bir kere kullanildimi sanki hep dile geliyor. ALLAH korusun bosanmak istemiyorum. Aslinda esimi seviyorum herseye ragmen ama iste yasanilan problemler hem sevgiyi yipratti cok hemde sagligi. Ve yasanacak hep gibi gözükmesi dahada kolay.Diger yazdiginiz konulara gelince cok sükür sorun yok, onu farkettim. hala esime sürpriz yapmak hosuma gider. Oda aslinda "iyi" oldugu zamanlar benim hayallerimle ilgilenir. Ama iste sözkonusu ailesi olunca ayrilik bile diyor
- +1 yıl
Anladım arkadaşim, ozaman Rabbimden hayırlısını iste,kalbini ferah tut
Birde şunu düşün vicdanen rahat olacagın hareketlerı yap,yani kanaatın işin içinden çıkılmaz hal aldıgını kabul edıyorsan sen bılırsın boşanma konusunu
Yok geçer dıyorsan sabret derım arkadasım.Tevekkul vede şükür etmesini unutma
Sonuç:
HAYATI OLAĞAN AKIŞINA BIRAKIN
Soran+1 yılevet hayirlisi olsun.. esim olaydan bir gün sonra yumusamaya basladi zaten ama yenilir yutulur seyler degildi söyledikleri birde ilk defa duymadim.. ama ilk duydugum zaten barisma taraftari degilim sözü oldu beni iyice sogutan.. istemiyorsa kendi bilir yeter artik diye icimden gecirdim.. Rabbim den hayirlisi.. dün isten gelince bile bana karnin acmi diye sordu bende hayir dedim ama yüz vermedim. cünkü dedim ya basit bir olay degil. diledigi zaman diledigini diyecek bende hic1sey yok gibi yapamam
- +1 yıl
Bazı sözler unutulmuyor,ilk tartışmada ya da çatışmada hemen akla gelıyor,dolayısıyla,böyle bır durum sıızn sogukkanlılıgınızla gececek,bu geçerkende yaralamamalı,çünkü yıprandıkça,ezıldıkçe söylenen sözler sizi kırmakla kalmıyor,kısmen akıl sağlıgınızında yıpranmasına sebebp oluyor.Tekrar edıyorum ilerısini görmuyorsanız kangren olmuş kolu KESİN
Soran+1 yılYok insallah yanilmiyorumdur ama insallah kangrenlik durum yok simdilik diye inaniyorum ya da ümit ediyorum diyelim. Felsefem kolay pes etmemek heleki cocuk varsa ve hayat sartlarida bunu gerektiriyorsa. Yoksa hepimiz ALLAH tarafindan müjdelensek bosver karsina birini cikartacam cok daha mutlu olacaksin gibi herhalde anlami yok deriz ama ozamanda hayat sinav olmaz. oyüzden insallah yanilmiyorumdur ve hersey güzel olur. Ama enazindan sanki artik olsa bile daha güclü olma ihtimalim var gibi.
En İyi Cevaplar
Burda kararınla ilgili bizim doğru yanlış dememiz mümkün değil. Çok açık olarak yazmamışsın, fakat genel olarak kocan, yeni ailesini değil, eski ailesini savunarak evliliğine büyük bir zarar vermiş. O açıdan haklısın.
Fakat, anne babasız büyüyen bir çocuk, kesinlikle ve kesinlikle sorunlar yaşıyor. Bence konuşmaya çalışın. Bağırarak değil. Ağlayarak değil. Onu konuşmaya kibar yöntemlerle ikna ederek belki bu sorunlarınızı karşılıklı iletişim yoluyla çözebilirsiniz.
Belki biraz daha detay versen, biraz daha iyi yorum yapabilirdik. Ama dediğim gibi, durumu en net sen görebiliyorsun şu an için...03 Yorumla
Soran+1 yılöyle kardesim cocugum icin canim feda. detay nasil vereyim bir cok seyi anlattim. hem cok seviyor gibi bazen bazende böyle ayrilik falan diyor ve iki kez neredeyse resmen ayriliyorduk yani öylesine söylemiyor gibi.
Soran+1 yılsunu söyleyeyim ben aslinda konusmanin cok önemli oldugunu biliyorum ama beni haksizca sucladigi konulara bak sen yanlis anlamissin gibi aciklama getirsemde o hic birine inanmiyor ve böyle oluncada esimle konusamiyoruz ya da konussakta sonu kavga oluyor. o bagirip cagiriyor. Kendi uni mezunu ama bence bir cok konuda hata yapiyor birde beni hor görüyor ki bugün ben iyi bir meslegi olan biriyim ALLAH in izniyle övünmüyorum ama böyle oluncada insanin dahada gücüne gidiyor. Ben onu suclucakken o beni
yaş aralığını 30 35 yaptığına göre büyüksün ben 21 yaşındayım abla hemen hemen aynı durumdayız..eminimki yaşadıklarının bir kısmı sadece bu daha fazlasıda vardır..hayat çok zor diyecek bişe bulamıyorum rabimden hakında hayırlısı neyse herzaman onu iste ..bende çok acılar yaşadım 2 ay önce kaçarak evlendiğim eşimden ayrıldım benim ayrı sebebim çoktu eşimin aileside sorunda ama çok farklı seylerde vardı bunla ilgili sorduğum soru vardı sende bana akıl ver aynı durumdayız:(:(dilerim herşey gönlünce olur
00 Yorumla
öncelikle Allah sabır versin gerçekten zor bir durum :( benim sevgilimde öyleydi Allahtan benimkafam dank etti sonradan görebildim neyin ne olduğunu. Boşanma sakın onların istediğini verme hani diyosun ya hep iyi oldum haketmedim diye şimdi ne yap biliyomusn eşinle hiç konuşma uzak dur seni özlemesini sağlabirden zaten ilgi alakayı kesince şaşıracaktır. bunu dene mutlaka önemli bişey olmadıkça soru sorma konuşma soru sorduğnda çok serin cevap ver kendine bakmaya başla bakalım neler olucak.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle canim sagolasin. Bende o yolu izlemeye calisiyorum. Bitersede bitsin. Inanin kendimi övmek icin demiyorum ama ben kötü bir insan degilim. cok anac ruhluyum bunu yeri gelince kendide der. bir yok ALLAH senin icinden bana olan sevgiyi alsa birakirsin diyor yani bunu yapsam hakligörecek beni herhalde. ben seni seviyorum demistim bir ara güzel bir maille bunlari haketmiyom kendimi cok degersiz görüyorum dedi.Ama bence belki ayrilsak dank edecek ama is isten gecmis olacak.ben buna varsin istemiy
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
+1 yılkardeşim ben senin kadar şanssız değilim...eski nişanlımda aynı tutum içindeydi...ailesi hep haklı benim ailem veya ben hep haksız ...bu iş böyle yürümez yani...bana çok dua etmişlerdi zamanında...onun karşılığını buldum galiba anladığım kadaruyla...direkten dönmüşüm resmen ...yani bu böyle gider...o kadar emek verdim o kadar uğraştım ki onun için bilemezsin resmen yol oldum ona..ama sonuç hep şikayet hep kıymet bilmeme...bu insanlar hayatları boyunca mutlu olamazlar bırak mutlu olmayı gerçekten gülemezler bile çünkü benciller...herşeyi kenarı bırak ve hayatını yendiden kur ...
10 Yorumla
+1 yılAilenlenin büyüklerine danış, İslami acıdan görevlerini kısmen yerine getiren bir koca var karşımızda buda sana ona itaat etmeme hakkını veriyor, Allaha isyanda kula itaat edilmez , sen büyüklere danış, sabır ve sukunette ol ,biraz zaman ver eşine ,eğer olmuyorsa memleketine dön, bir kadının yanı ya kocası ya da ailesidir.
Yurdışındaki bir çok erkek oradaki erkelerin yaşantılarına özeniyor özünü unutuyor, biz erkeler aile ile eşleri herdaim mesafeli tutarız , ne yardan ne serden gecemiyoruz sebebi tamamen bu taktir senin Allah sabır versin05 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Ailemide ikide bir uzmek istemiy. Ama kararimi.paylasicam. Asil ilk defa kendimi neden bu kadar gucsuz hissetmedim biliyormusunuz. Bende cocugumla memleketime donerim calisirim diye dusundugumde.Ailem istese bana bakar bile ama parayi cok seviyorlar bu yuzdende onlari ne manevi ne maddi yonden hic arkamda hissedemiy tam olarak. Tamam annem cok uzuluy benim cektiklerime ama maddiyati cok seviyo.yanlis anlasilmadin hic birzaman maddiyat beklemedim ailemden ama arkamda olsalar iyi olurdu
- +1 yıl
Parayı sevmeleri sorun değil bazen ailede duygusal düşünmemek gerekir sonuçta onları yatalak olduklarında elelem değil sen bakıcaksın,her insan başını kaşırken ölmüyor,elalem yemiceki evlatları yiyecek her türlüsü helal sana meraklanma,sen sadece duygusala bağlanıp olmadık gizli yerlerde ağlama bu sana hiç bir fayda sağlamaz , mantıklı düşün taşın bir karar ver ha birde olayları dağ kadar yapıpta gereksiz ayrılıga girme, dul bir kadın çobansız koyuna benzer kurtta yer çakda " yanlış anlama bunu"
Soran+1 yılSagolun yorumunuz icin. Ama dag yapmiy dag kadar zaten. Rabbim beterinden korusun tabii,ne dertler var. Evet tabii dul kadin olmak cok zordur.insallah basima gelmez esimde akillanir. Dua edin. Siz inancli birine benziyosunuz. Ne aldatma olsun ne baska uzulecegim.birsey.cumlemiz icin hersey haxirli ve guzel.olsun hayallerimiz gibi insallah.
- +1 yıl
Duygusallık şeytanın en büyük silahlarından biridir o küçük bir sorunu sana dağ kadar gösterir , senim bu durumda yapman gereken kocanın ailesiyle arana mesafe koymak , gerekirse kocanla konuş onları görmek istemediğini belirt , aileyi korumak için bunu istediğini söyle, birde yaradandan yardım iste ama adabına uygun iste eğer ciddiye alıp yardımı ciddi istersen sende ciddiye alınırsın, ve son olarak bir fukaraya ailenin huzuru için sadaka ver ,küçük sadaka büyük belayı defeder sözünü unutma.
Soran+1 yılAllah razi olsun. Cok tesekkurler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın gözü başka hatuna kaymış gibi sanki. Hani severek evlenip, çocuğu olarak konuştukları alakalı gelmedi pek. Yapacak bir şey yok hani durumu düzeltecek. O kopmuş senden bağlamaya çalışma ayrıl işin de var madem geçinirsin. Erkekler bu durumlarda ayrıldıktan bir süre sonra jeton düşüyor geri geliyor. O da gelir bence eksikliğini gidince anlayacaktır. Ama geri dönme derim bazı hataların dönüşü olmaz o da dönüşü olmayacak hatalar yapıyor. Seni sevseydi böyle yapmazdı ki zaten çocuk için barıştım demiş. Seni sevmeyenin yanında neden kalasın? Zamana bırakırsın ve kısmetin çıkar yine. Evlenip ayrılan çok çocuklarıyla yaşayan kadınlar d çok. Bunlardan biri akrabam. 3 çocuğu vardı adam evi terketti kadın hiç evlenmedi büyüttü çocukları evlendi şimdi. Kadın tek başına çocuklarını büyüttü evlendirdi.
Şiddetle ayrılmana gerek yok sakince tamam ayrılalım de ve arkana bakma daha dönerse de ilgilenme.010 Yorumla
Soran+1 yılyok sanmiyorum ALLAH in izniyle baska birine kayma yoktur insallah. Ama dedim ya, maasini bile istemeyemez en sonunda isten cikardi hani sorunlarla basetmektense kacan biri. Belki ailesi ile benim aramda kalmaktan kaciyor ama sevse sucun cogu annemde der orta yolu bulmaya calisirdi hatta bana benim icin katlan deseydi bile bana yeterdi. bilmiyorum hayirli ne ise o olsun. Birlesin ayrilmayin diye olan yorumlari okudummu hosuma gidiyor demekki diyorum bende tam bitiremedim icimde.
Cevap sahibi+1 yılKaç yıldır evlisiniz? Eğer yeniyseniz bu olaylar sık oluyor erkekler 5 yıl gibi bir süreden sonra ailesinden uzaklaşıp kendi ailesini tanımaya başlıyor. Eğer yeniyseniz belki aile sorumluluğunu anlar zamanla
- +1 yıl
ya ne alakası var. hemen aldatıyor ihtimali geliyor aklınıza. böyle insanlar çok türkiyede. yeni bir ailesi olup da eski ailesiyle birlikte her ikisini de idare edemiyorlar. yeteneksizler. değişime de açık değillerse, sadece eşlerinin ricasıyla tavır değiştiremiyorlar. bence bir uzmandan yardım alsan iyi edersin. yuva bu, kolay kurulmuyor. belki kurtarabileceğin bir yöntemi vardır. sana huzur ve mutluluk dilerim bayan
Cevap sahibi+1 yılÇocuk için barışmak ile sevdiği için barışmak ayrılıktan vazgeçmek arasındaki farkı göstermeye çalıştım. Evet ilişki yeniyse erkek eski ailesinden hemen kopamıyor zamanla kendi ailesinin varlığını hissediyor
Soran+1 yılher ikinizede tesekkür ederim. her ikinizde iyi niyetinizle cok önemsedigim cevaplar vermissiniz. her ikinizinde dedigi dogru bence.. aynen öyle bende esimi yeteneksiz görüyorum. Akilsizlik kendi huzurunu kaciriyor tabiiki benimde ve ister istemez cocugumuzunda. Isin kötü tarafi biz 13 senelik evliyiz yani hala degismeyen bir sorun. Ama bana diyor yok benim ailem yüzünden vazgectigimi düsünüyosun öyle degil iste sen söylesin böylesin. Yeri geldi senin yüzünü hic güldüremedim dedi ama sonuc ayni
Cevap sahibi+1 yılAcaba üzerine fazla mı gidiyorsun?
Soran+1 yılona göre öyle.. ailesi ile görüstümü huzursuz oluyor cep telefonuna bakiyorum oda bunu anliyor ve beni sucluyor. Ama nasil huzursuz olmayayim, bizi sürekli ayirmak istediler ve esimde hep etkilendi onlari dinledi. üstelik yanlarinda büyüyen torunlarini hic aramiyorlar bunadami gücenmez insan. hala TR ye izine gittikmi birlikte bir ara biryerlere kacariz diyorum onu bile istemiyor ne gerek varmis. Sebebini bilmiyorum. Bir ara dedimki ne yaparsan yap yeterki yuvamiz bozulmasin ama gücüme gidiyor
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce hiç hatalarını görmüyor muydun evlendikten sonra mı değişti ki? Belki sen farkında değilsindir üzerine gittiğinin. Bence ailesine bulaşma belki sen ailesine laf söyleyince daha çok uzaklaşıyor senden bunun yerine konusunu açma.
Soran+1 yılAslinda acmiy desem yalan olmaz cunku onlari koruyor ben zaten uzuluy diye. Ben mslesfki esimi taniyamamisim eskiden. Hep derlerdi boyle insanlat kendi esleri icin nasil tanimaz insan gibi dusunurduk.goruyosun ams zaten o tr de ben ingilterede.birde ilk elimi tutan bile o.cook seviyordum.gorsemde goremezdim.bide kader kismet iste.
Cevap sahibi+1 yılNeyse geçmişte kaldı artık eleme faslı. Şimdi bence üzerine gitme ailesi konularına da hiç girme. Bakımlı ol kendini salarsan soğur
+1 yılyazdıklaırnı baştan sona okudum ve haksızlığa uğradığını, değer verilmediğini ve ıslrarla anlaşılamadığına karar verdim, yurt dışında sana sahip çıkması gerekirken ayrılığı düşünüyor ve önemsiz biriymisşin hgibi davrannıyor, olması gereken neyse bence bu olmalı ve daha fazla üzülmememli kimse
02 Yorumla
Soran+1 yılaslinda cok söze gerek yok.. bakiyorum yillar geciyor ve insan sürekli üzülmeye alisiyor.. kadere boyun egiyor ama cocugum icin ilk basta sonrada hayattan korkmamdan dolayi bilmiyorum nekadar daha boyun egebilirim..
- +1 yıl
bazen evli ve mutsuz bayanlara acıyorum, elimden bişey gelsede yardımım dokunsa diyorum
kararınızı düşünerek sakınleşin öyle verin ve ancak sizin olayınız sonlonmış eşinizin kişliği nasıl ayrılk sonrası sizi rahatsız edermi çocuklara şimdi sarılır onun önlemini aldınızmı sağlıklı karar verin ve yanıızda güçlü bir
lazım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye çekiyorsun ki ben hayatta dayanamam bırak gitsin ne hali varsa görsün üzül üzül nereye kadar sende insansın sonuçta...
17 Yorumla
Soran+1 yılbende bazen böyle düsünüyorum ama yapim geregi cesaretsizim. Sanirim burada yurt disinda yasamamdanda kaynaklaniyor birde aile baglarimin kopuk olusundan. Annem babam pek sicak bir aile vermediler bize böyle olunca esine cok baglaniyorsun. Hakkimizda cümlemizin hayirlisi olsun.
Cevap sahibi+1 yılvalla canım benimde eşimle ilgili sorunlarım vardı tavrını koyacaksın alttan aldıkça tepene çıkıyor ... ben şimdi o sinirlendiğinde ben daha çok sinirleniyorum bak nasıl yola geliyor kötü ama gerçek bu sertlikten anlıyorlar ulaşılmaz olmalısın ki kıymetini bilsin
Soran+1 yılEvet canım ulasilmaz olmali insan ama senin yaptiginda her kocaya sokmuyor malesef. Malesefki benim esim gercekten cok farkli bir insan. Yinede cok sagol. Seni sevdim. Sicak kanli oldugun yazis seklinde bile belli :)
Cevap sahibi+1 yılben burçlara çok inanırım benimki başak burcu seninkisinin ne? o kadar çok dayak yedimki birde kaçarak evlendim hiç sesimi çıkarmazdım inan varya haklı haksız armıyor onlar benimki hemen haklı haksız aramıyoruz burda derdi... birde kaç yıllık evli olduğunda önemli
Soran+1 yılGecmis olsun canim sanada. Demek dayak vardi sende.. bende malesef bir kez yasadim ama hala sinirlendimi üstüme yürüdügü oldu ya da olacak diye o an ben cok korkuyorum. burcu koc. 14 senelik evliyiz yeni birseyde degil. tahminim esim degerimi bilip en azindan ailesine bu kadar düskün olmasaydi biz cok mutlu olurduk. Ama iste hayat birde sürekli yanlis kararlari sonucu maddi sorunlar ve bunun akabinde ailesinin sözünü dinlemesi. Uzuuun hikaye be canim. Rabbim yardimcimiz olsun.
Cevap sahibi+1 yılkoç burçları sakindir aslında üzüldüm canım geçmiş olsun... aileler işte çok etkiliyor kendini bu kadar üzme birkere geliyoruz dünyaya birde orta yaşlardayız bu kadar bunaltma kendine çok iyi bak canım hayat çok kısa en güzel şekilde yaşamaya bak
Soran+1 yılSagol canim.. sakin yapisida var ama iste böylede bir sorunu var.. birde hayatimiz hep kader iste hep sorunlu gecti dedim ya maddi ve manevi.. ister istemez esimde sinirli biri oldu ve tabiatindada ailesine olan düskünlügü..evliligimizi bu duruma getirdi.. haklisin hayat kisa ama inan bana gurbette sorunlarla bogusmak cok daha zor.. burada insana hersey ama hersey yabanci geliyor.Insallah Rabbim hakkimizda cümlemizin hayirlisini nasip eder ve bir an önce memleketimize dönmemizi gurbetcilerin.Öpt
Konuyu okumadım ama sevmiyorsa boşa gitsin (dislike)
00 Yorumlaekle beni merak etme!
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt