• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Aşk acısını uzun uzun en iyi kim anlatabilir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
aşk acısı nasıl bı acıdır karsılıksız sevmek dokunamadan sarılamadan?
Aşk acısını uzun uzun en iyi kim anlatabilir?
En İyi Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Tutkun30
    Tutkun30 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 39%
    +1 yıl

Bu anlattiklarimin 2. a$kimla ikinci versiyonuda var^^ Ama en iyisi ben size son olani(3. gercek a$ki) anlatayim,buradaki olaylar herkeze cevap olur,herkez benden bir ders cikarir kesin!^^

3. gercek a$kimda kadermi $ansmi mannheim'dan(Frankfurt cevresi).

Ismi ebru,2 senedir birlikteydik(evlilik öncesi).

Oda beni 2 sene sonrasi 1 gece aradi telefonda aglayarak,Ailem beni türkiyeye göndermek istiyor ne olur birseyler yap artik dayanamiyorum,kacir beni artik birlikte olalim diye agliyordu..

ozamanlar birbirimizi seviyorduk ve güveniyorduk^^ bende onun bu haline dayanamiyordum tabii..

kafama koydum,güvenilir arkada$lara haber verdim,plani yaptik,ve arabayla oraya gidip onu kacirdik münihe getirdik^^ (a$k icin her$ey yapilirya hani..^^)

O siralarda hamburgda avrupa akademisinde TIP üzerine okuyacaktim ba$liyacaktim tamda,ama zamanimiz yoktu olmasi gerekiyordu.. bir süre kiz arkadaslarin yaninda kaldi,idare ettik,sonra bizimkilere aileme $OK!^^ olayi anlattim. ve aldim bize getirdim,1 ay icinde hizlica Türk General Konsoloslugunda evlendik!. (onu öyle birakacak degildim tabiki. benimdi. ve seviyorduk.) evlendikten sonra aileside geldi ve i$ tatliya baglandi. ama ebru 3 ay annenim cenesine dayanamadi,biz anla$iyor olsakda geriye mannheima ailesinin yanina dönmeye karar verdi ve ailesi geldi aldi. münihte ya$amak istemedigini söylüyordu hep benimde oraya gelmemi,orada kalmamizi istiyordu. ve baktik olmayinca,Ailemi,arkada$larimi,akrabalarimi,i$yerimi(elektroinstallateur'üm),ve o hamburgdaki akademiyide feda ettik hepsini sevgi icin ve bende oraya gittim ev tuttuk..^^

Ama her nereyi tutduysak,her nereye ta$inmak istediysek(bunun icin münihte calisip para biriktirip gittigimde oldu),her ta$indigimiz yere aileside ta$indi,ba$ka yer baktik,orayada,illa ayni binada olcaklar... ve sonuc kacinilmaz,olanlar oldu,annesi kafasina girdi hergün görü$erek ve beni kötülüyerek,zaten beni ba$tan istemiyordu o orada patron gibiydi cünkü,ZITLA$IYORDUK hep..^^ 2 kez bu nedenle ayrildik,terkedip münihe geldim,ve birkac ay sonra bari$tik geri oraya gittim^^ bu arada bir oglumuz oldu. ama herdefasinda yüregim parcalaniyordu ve sevgimden 1 parca akip gidiyordu. hep annesine uyuyor degi$iyordu robot gibiydi,ve nezaman borclandilar ve paraya ihtiyaclari var barisiyorduk ve beni cagiriyordu..^^

böyle böyle 4-5 sene evlilik gecti,ama toplasan 2 sene gercek anlamda birlikteydik anca!^^

son bari$mada dedim hayatim altüst oldu,birkez daha böyle degi$irsen ayrilirsak her$ey biter!.

bir sene iyidik sonra aniden hersey planlanmis gibi sanki arkadaslarini cagirdi ve onlarin yaninda kavga tarti$ma baslatti beni sevmedigini,gitmemi istedigini söyledi... kalbim kirilmi$ti 1 tokat attim,ne tokatmi$ megerse hemen kapidan 5 saniye gecti annesi babasi girdiler iceri,vay senmisin kizimiza tokat atan diye beni evden attilar ogün orda!. giysilerimi bavulu bile kapi di$ari^^ cok güzel tezgahlanmi$ her$ey^^ münihe döndüm beni mahkemeye vermi$ler,bo$andik^^ oglumuda 2 senedir görmüyorum...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Tutkun30
    Tutkun30 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 39%
    +1 yıl

benim bu ya$adiklarimi,bu a$k b.kundan cektimlerimi hangileriniz cekti acaba...?^^

önceleri bende sizin gibiydim,PIRIL PIRIL ve gelecegi olan bir delikanli..^^ bende sizler gibi dü$ünüyordum hep ve gercek a$k icin her$ey göze alinmali diyordum hep..^^

hikayemi dinleyin sizler karar verin;-);

Ben 31 ya$inda,boylu poslu,yaki$ikli,aciksözlü,dürüstlüge ve safliga inananlardan,cogu kizin pe$inden ko$tugu,ama ba$kasini,yanli$ ki$ileri secmekte nerdeyse usta olmu$^^,buyüzden arkasindan birkac kizi(belkide kismetlerimi)aglatan,i$ i$ten gectikten sonra pi$man olmu$,artik her kiza acilamayan ve yogurdu(kizlari-kiz iliskilerini)artik üfleyerek yiyen biriyim..^^

hayatim ve ba$imdan gecenler film senaryoluk!^^ 100 kadar ili$kim birlikteligim olmu$tur,ama bunlarin hepsini flörtlük sayiyorum!. 3 gercek a$k ya$adim,ba$ima ne geldiyse bunlardan geldi... Dogma büyüme istanbul,1994den beride almanya münihte ya$iyorum. arkada$ cevremde kizlar cok olurdu yada bana tutulanlar tani$mak isteyenler,ama 23 ya$imda ilk gercek a$kimla tani$tim(Stuttgart'dan Nurcan),hayatimda gördügüm kar$ila$tigim en güzel en cekici mankenlere ta$ cikaracak cinsten sari$in uzun sacli,gülü$ü ise öyle tatliydiki hic bitmesin hep yaninda olun isterdiniz^^ bana beni sevdigini söylediginde dünyalar benim olmu$tu! cok mutluydum,havalarda ucuyordum resmen,1 sene birliktelikten sonra i$i resmiyete dökmeye ni$anlanmaya karar verdik,ve ailemi ikna edip stuttgarta onu istemeye gittik,cok mutluydum,hayatimda tanidigim gördügüm en güzel kiz benim olacakti^^..

onun icin her$eyi yaparim diye dü$ünüyordum,beni öptügünde kalbim duracak gibi oluyor ellerim titriyordu herseferinde.. SIK SIK görüsemiyorduk o stuttgarttan ve ben münihten oldugumdan ayda 1-2 gün bulu$uyorduk hep,vedala$cagimizda ise bana SIKI SIKI sarilip agliyordu hep.. rüyada gibiydim hayatimin a$kini buldum diyordum kendi kendime hep.. onu istemeye gitme öncesi son evini ailesini ziyaret edi$imde ise annesi ona bu cocukla oynama diyordu.. ama ben bir anlam cikaramiyordum bundan..^^ cok mutluydum,onu istemi$tik ailesi hayirlisiyla olur diyorlardi,birkezde onlar bize ailece münihe geldiler..

sonra aniden ne olduysa hergün konusup mesajla$tigim kiz artik eskisi kadar ilgilenmiyordu sanki,daha az konusuyorduk ve görmek bulusmak istedigimde bahaneler uyduruyor uygun olmaz gibi gelme diyordu.. sonra telefonlar mesajlarda kesildi. cilgina dönmüstüm,cildiriyordum meraktan neler oldugunu anlamaya cali$iyordum.. habersiz birkez daha oraya gitmeye karar verdim,rahatsiz oldu benimle görüsmek istemedi sanki.. 1 hafta sonra ba$kasiyla evlenip istanbula gitmi$..! 1 haftada...! vermi$ler,dügün olmu$. dügünün ertesi günü aradi beni istanbuldan beni artik unut diye... meger bir sevgilisi daha varmi$,onu kiskandirmak icin acele etmesi icin beni kullaniyormu$ anliyacaginiz...^^ buradan cikardigim sonuc; masal prensesleriyle hicbirzaman hersey göründügü gibi degil,mutlu sonla bitmiyor olduguydu. ders oldu bana ama 1 sene sürdü etkisi tekrar kendime gelmem^^

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben kendi olayımı anlatıyım. Şimdi bi tane sanal oyun sitesi var ve ben ordan birisiyle kanka olmuştum. Onun yüzünü bile görmeden gitgide ona aşık olduğumu hissettim. Ona karşı olan hislerimi ona anlattım beni karşılıksız bıraktı. Anlayış gösterdim çünkü onun oyundan başka birini sevdiğini biliyordum. Bunu ona söylerken her ihtimali düşünmüştüm. Neyse ben kankalığımızın bozulduğunu düşündüm tabikide. Ama ertesi gün bana naber kanka dedi. O, o soruyu bana sorduğunda çok şaşırdım ve çok sevindim. Sonra biraz aradan zaman geçti ve o gün içinde bana kendine iyi bak ben oyunu bırakıyorum dedi. O gün ilk defa bir erkek için ağlamıştım. Ama o sonra 1 hafta olmadan oyuna geri döndü. Ne biliyim onun oyuna döndüğü gün böyle ona karşı bi soğukluk hissettim. Bu anlattığım çocuk öyle böyle değil bayağı şey bi çocuk herkese çıkma teklifi falan ediyo ama seviyodum, vazgeçemiyodum yinede.. Birkaç hafta sonra ben tanıtımıma ilişkim yok olsa iyi olur falan yazmıştım öylesine. O bu yazıyı okumuş ve bana benimle çıkar mısın dedi. Bende sen hala o kızı sevmiyo musun dedim hayır dedi. Falan filan kabul ettim teklifini. 4 gün çıktık. Bu son günümüzde ben ona şu soruyu sordum eğer gerçek hayatta birisi sana sevgilin var mı dese ne dersin dedim. Cevap vermedi. Sonra tekrar sordum var derim dedi. Ama gerçekten var sen ne biliyim sanaldayız dedi. Ben o an şok oldum. Ve hemen ondan ayrıldım. Ne kadar sanal olsadı benimde bi gururum var sonuçta. Çok kötü hissetmiştim kendimi. Ağlıyıcaktım ama ağlayamazdım çünkü ağlarsam annem görürdü. Öyle böyle alıştım ve onu sevmiyorum dedim kendime. 1 hafta sonra başka bi kankasıyla çıkmaya başlamışlar. Beni tebrik etmek yok mu dedi bana utanmadan. Ama onu duyduktan sonra tekrar ona karşı bi şeyler hisstiğimi anladım. Şimdiki duygularımdansa emin değilim. Okumazsınız bile belki bu yazdıklarımı ama ben içimi döktüm sadece.. Belki kimse beni anlayamaz şu durumda ama sadece yaşayan bilir.

1
    1 Yorumla
    • heroox
      heroox
      +1 yıl

ya ses duymadan yüzünüzü görmeden nasıl çıkıyosunuz ve yaş kaç

Yorumla
  • pinzoe
    pinzoe Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.

kalbine defalarca bıçak saplanıyor. pişmanlık yaşıyorsun deliler gibi pişmanlık.. ama neye biliyor musun? o yanındayken kıymetini bilemediğine.. manyaklar gibi mutluymuşsun onunlayken esasında.. bunu onunlayken anlayamadığına pişmansın.. bir saniye bile aklından çıkmıyor. sesi.. sanki üzerine sinmiş kokusu.. nereye baksan, nereye gitsen onu görüyorsun.. her adımda gölge gibi takip ediyor seni.. aldığın her nefes, attığın her adım eziyet... zaman zaman insanların sözleri buğulanıyor kulağında.. siluetleri flulaşıyor karşında... üzüntüden yataklara düşüyorsun.. bilinmedik hastalıklar ediniyorsun.. tabipler derman bulmaya çalışıyor.. ama hiçbiri sana geri getirmiyor onu.. hayallerinde rüyalarında onunlasın.. ama uyanmak bir zulüm adeta.. yanında olmadığını görmek.. iki saniye önce sevinç çığlıkları atarken rüyalarında.. şimdi bomboşsun.. onsuz hayatındasın yeniden. evet bıçağın acısını hissetmek zorundasın şimdi yine. bütün bunlara rağmen yine de seviyorsun onu. gözyaşların sanki sana onu geri getirecekmiş sicim sicim ağlıyorsun. cebinden çıkan ufacık fotoğrafı bile tebessüm ettirmeye yetiyor dudaklarını... yok geri gelmiyor işte.. işte yine bomboşsun.. umutların hayallerin paramparça.. ama yaşamak zorundasın.. ailen için.. sevdiklerin için.. KENDİN için. "değerlerin" için. aşk acısını benden iyi kimse anlatamaz güzel kardeşim.

4
    1 Yorumla
    • Firtina8961
      Firtina8961
      +1 yıl

ne güzel anlatttin 6 aydir her günüm böyle her günüm iskence

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

22

Cevap

14

Cevap

• oksiJen92
    oksiJen92 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 45%
    +1 yıl

Tam 5 yil ask acisi cektim. Hemde hic görmedigim, bir kere bile tenine dokunamadigim canli canli görmedigim biri icin.

Ikimizde cok sevmistik aramizda ülkeler vardi. 5 yil boyunca oda kostu hep pesimden ama aileler engel oldu. Disarda her baktigim erkekte, onun yüzünü ariyordum. Onu bakislarimla bile aldatmamak icin, baska erkeklere gözümün ucuyla dahi bakmiyordum.

Sarkilar yazdim, siirler yazdim üzerine. Kimseyi sevemedim. Ilk askti, unutulmuyordu. Sonunda ne mi oldu, serefsiz aldatti beni. Yalanciligi ortaya cikti.

Ve şu anda 5 yil hic degmeyecek bir insan icin, ailemi karsima aldigima, depresyonlar gecirdigime yaniyorum.

3
    0 Yorumla
  • demitria
    demitria Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

ömrünün sonuna kadr birini kaşılıksız sevemezsn bi zmn sonra unutursn ama eer brinden hoşlanıosn ve onn da sneden hoşlandğnı düşünüosn buna rağmen hala birlikte değilsenz işte acı veren odur.Hayatn boyunca beklersn umutla heyecanla sonu yoktr hiçr zmn en eğlenceli şarkı çalar sn başlarsn uzun uzun derin derin bakmaya yeri falan seyredersn en olmadk zmnda ağlamaya başlarsn sonra dersnki ya bn aptal mym nie drup drurken salya sümüğe bağladm die kenedendn falan şüphe edersn dediğim gibi sonu yok mutsuzluk üzüntü hayal kırıklığı ama lanet olsnki hep bitmek bilmeyen bi UMUT..

2
    1 Yorumla
    • ece29
      ece29
      +1 yıl

aynı yasadıgım bir durum...

Yorumla
  • sarılale
    sarılale Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.

böyle boğazın düğüm düğüm olur,konuşamazsın konuşsan hiç bişey değişmez halbu ki ama sustuğun herşeyi yutarsın ve içinde büyür onlar yıllarca..ardından bakarsın,sessiz sedasız..o gider..bitmesi değilde en çok gitmesi koyar adama..o giderken sen küçülürsün-küçülürsün..işte o zaman herşeyi babanın sana parasıyla alamayacagını farkedersin o gün öğrenirsin sadece bi adam arkasını döndü ve gitti diye bi daha hayatın asla eskisi gibi olmaz-olamaz..

sonra bi de üstüne sahip olduklarından daha da kayıplar vermeye baslarsan bambaska bi insan olursun,aşkla değişirsin büyürsün..

o acı sogur biter söner alevi ama yıllar boyu hep bi yerlerde kalır,onu her hatırlamak istediğinde tekrar tekrar deşersin acını kendi kendini acıtırsın o bidaha zarar veremez ruhuna ama sen sonsuza dek içinde taşırsın kabuk tutmuş yarasını.

1
    0 Yorumla
  • zerotime
    zerotime Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Aşk her zaman mutluluk değildir..

Acıdır bazen..Bazen onu hayallerinde yaşatmaktır.

Hayallerinin en güzel köşesine onu kurup ona delicesine tapmaktır,özlemektir,ağlamaktır,kavuşamamaktır bazen aşk..

Baktığın heryerde onu gördüğün, her seste onu duyduğun, bir türlü sahip olamadığın en güzel oyuncağındır bazen aşk...

Işıkları söndürüp yatağına uzandağında hıçkırıklarınla geceyi inletip gözyaşlarınla yastığını ıslatmaktır bazen aşk...

Hiçkimseyi dinlemeyip onun sana geleceği günü aynı heyecanla bekleyip hergün aynı hayal kırıklığına uğramaktır bazen aşk..

Başkasını sevdiğini bile bile bir umut beslemektir yüreğinde bazen aşk...

Sevdiğine kavuşamamktır bazen aşk...delice seversin ama bir o kadar uzaktır sana...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kalbinde bir sıcaklık hissedersin, ellerinden ayaklarından kanın çekildiğini... aklın ondan başkasına çalışmaz olur. bazen yarı baygın olursun. çıkıp dışarılara onun adını haykırasın gelir, adını her yere yazmak istersin. her kızda ona benzeyen bir şey görürsün. herkesi ona benzetirsin. her gece yatarken bari bu gece rüyamda onu görebilsem dersin... aşk ayrılığı acıdır. 3-5 ay sonra seni görenler yaw ne kadar yaşlı görünüyorsun demeye başlarlar. saçlarının yavaştan beyazlaştığını farkedersin, sonra giysilerinin bollaştığını...aşk ayrılığı acıdır. için yanar. bu mecazi bir yanma değil, gerçek bir sıcaklıktır. kalbinin tam üzerinde hissedersin ve yarı baygın bir halde olursun.

kalbini kimseye bağlama ! !

3
    1 Yorumla
    • simf3
      simf3
      +1 yıl

ne güzel anlattin keske gercekden seven biri kendi gibi birini bulsa sevmeyi bilmeyen birini degil hayat neden bu kadar adaletsiz oluyor insanin canini yakiyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

seni istemediğini bile bile onu istemekten asla vazgeçmemektir.. sen onun yanında olmak, ölene dek ayrılmamak istediğin halde onun seninle mutsuz olduğunu farkedince öylece çekip gidebilmektir.. her gece aralıksız ağlamak, uykunu kaçırmasına rağmen rüyanda görme ihtimaline karşı uyumaya çabalamaktır. uyandığında o güzel rüyalar gerçek olmadığı için daha çok, her seferinde daha çok kahrolmaktır. güzel günlerinizi hatırlayıp gülümsemek varken, bunları birdaha asla yaşayamayacağını bilip nefes alamayacak hale gelmektir. yolda karşına çıkınca içinden boynuna atlayıp sıkıca sarılmak, öpmek, koklamak gelirken tüm acını bir kenara atıp ona gülümseyip geçebilmektir. hayatı boşverip onun umuduyla yaşayabilmektir. onu unutmak için o garip psikolojiyle başkalarıyla olduğunda kendinden nefret etmen, başkalarının dokunduğu ellerini kesip atmak istemendir. onu bir başkasıyla görünce kalbin yerinden çıkacak, o bile gidip onları ayırmak isteyeceği halde mutlu olması için dua etmektir...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aşk acısı bazen Allah a sürekli yalvarmaktır Allah Im onu bana ne olur rüyamda göster diye onu rüyanda görürsün ama onun rüya olduğunu anlarsın rüyada bile uyanınca daha bir mahvolursun bazen hiç uyumayı istememektir onun yüzünü bile görmeye tahammülün yoktur Yüzünü görsen kalbin duracaktır çünkü.Gözlerine bakamazsın uzaktan bile kalbini çıkarmaya yeter.Bazen her şeyde onu görmektir artık kime baksan kimi görsen artık hep odur.Sana bu dünya zindan olur onla aynı havayı solumak bile işkencedir insana..Böyle uzar gider.Diyeceğim Allah kimseye aş acısı vermesin...

3
    1 Yorumla
    • defne-555
      defne-555
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

aşk acısı uzaktan sevmektir yanında olsa bile dokunamamaktır ve onunla ilgili hayal kurup hiçbirinin gerçek olmamasıdır başkası ona sarılabilirken konuşabilirken bakmaya bile utanmaktır aşk acısı hiç kapanmayan bir yaradır kocamandır gerçekte yoktur ama aklına geldikçe yüreğin sürekli oyulur bazen ona öfkelenirsin neden ben onu bu kadar çok severken o beni sevmedi diye bazende herşeye rağmen yanında olsun istersin oturursun beklersin kimselere bakmazsın onu bekliyorsundur çünkü gelmeyeceğini bile bile ulaşamamak daha kıymetli yapar onu hep sorarsın kendine gelse nasıl olurdu acaba diye ama adın gibi bilirsin ki bu sorunun cevabını asla öğrenemeyeceksindir

1
    0 Yorumla
  • d3NizLi
    d3NizLi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46 , eic 34%
    +1 yıl

karşılıksız sevmek en güzel sevme şeklidir

beklentin yoktur

hani ben seveyim oda sevsin de demessin

onu görmek mutluluk verir

gülüşü senide güldürür

hüzünü senide hüzünlendirir

bilirsin ki o seni sevmiyordur

sevmiyecektirde belkide ama

onu bir ömür boyu unutamassın

beklemessin onun seni sevmesini yinede seversin

yıllar sonra da hep görmek istersin

o aklına geldiginde sevginden eksilme olmaz

karşılıksız sevmek en güzel sevmektir

1
    0 Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

telefon basında beklersın,her telefonuna mesaj geldıgınde kesın ondan dersın,gecelerı uyuyamazsın belkı arar dıye,telefonun tıtresımı açıktır ama yınede bakarsın,gece tetıkte uyursun arayınca duy dıye,dualar edersın umutlanırsın,hayal kurarsın arayınca ne konusucagını planlarsın,dönsün dıye beklersın.

0
    0 Yorumla
  • BeYaZzMeLeK
    BeYaZzMeLeK Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50
    +1 yıl

keşke bir sigara olsaydım;Dudağına sığınan...Hep elinde ya da yanında olsaydım,yanmak pahasına...Kederli ve derin nefesine hafiften bir nefes olsaydım,bir parça duman olsaydım da ciğerine dolsaydım...Yanın da olsaydım da varsın bir avuç külün olsaydım...

2
    1 Yorumla
    • melankolia
      melankolia
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

icin yanar canin acir ama bunun tedavisi olmaz hic bir hap fayda etmez sen böyle üzülürken onsuz yapamazken o hayatina devam eder hic birsey olmamis gibi senin gözünde yas kalmaz tükenirsin canin hic birsey isstemez hircinlasirsin etrafindekilere derdini kimseye anlatamaz olursun ama en acisida senin ona gösterdigin ilgiyi o sana hic bir zaman göstermediyse seni artik sevmiyorsa ve bunu farkindaysan olur

2
    0 Yorumla
  • Braen
    Braen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Odan dağınıktır, tütün kokuyordur

Okusan da dilsizdir kitaplar

Bir fotoğraf düşer ansızın

Cam kesiği gülüşlerdir kanayan

Pencerende solgun bir ayışığı

Mahçup bir duruşla bakarsın

Susarsın. Sükût iyi gelir belki.

Ahmet Telli gayette güzel anlatmış aşk acısını :)

1
    0 Yorumla
  • zorsevdalar
    zorsevdalar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Sana lanetler mi yağdırmalıyım,yoksa yolun açık olsun mu demeliyim...

Yok bu çok fazla,dilerim Allahtan bensiz gittiğin hiçbir yol açık olmasın...

Sensiz aldığım her nefes değilken,bensiz aldığın nefes nefes olmasın...

Yok bu da çok fazla...

...ben kıyamam ki sana...

Ben sadece geride bıraktığın bu beceriksiz kalp için yalvarıyorum...

gel unuttur bana seni...

0
    0 Yorumla
  • rasace
    rasace Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Aşk, "O" demekken "O"nun çektirdiği de hem acı hem mutluluk hem bir tat vermekte... Acıya ne taraftan bakarsan oradan alırsın tadı. Acı çekersen ızdırap verir, "O"ndan gelene razı olursan mutluluk verir tat verir. Bence tatlı tarafını görmek lazım...:)

1
    0 Yorumla
  • gizemli7
    gizemli7 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Uzun uzun anlatmaya ne gerek var sayfalar yetmez tek bir cevap verebilirim ben.

--Aynaya baktığın zaman kendinden başkasını göremiyorsan işte bu en kötüsüdür.

1
    0 Yorumla
  • alaska19
    alaska19 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Çok kötü birşey düşmanımın başına bile vermesin bide aynı yerdeyseniz cok zor senn cok seversin o seni tinlamaz gormesden gelir ama olmicagini bilirsin kalbine lafı geciremessin
    Çünkü bütün kozları vermissindir ona genindesindir ondan rahattır karşı taraf takı senden iyisini bulamazsa pişman olur iş işten geçer ozaman sana tavsiyem kalpten sevme...

0
    0 Yorumla
  • best_of_bozo
    best_of_bozo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 55%
    +1 yıl

Başlarsam ne saatler yeter ne sayfalar ... o yuzden bole bırseyı yasamaman ve gormemen dılegımle ıyı geceler :)

1
    0 Yorumla
  • Berk28
    Berk28 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Hiç bir acıya benzemez insanın nefesi kesilir kalbi duracakmış gibi olur. Her şarkıda herşeyde seni ve aşkını anlatırlar sanki kafandan bir türlü gitmez hep aklında hiç birşeye odaklanamazsın. Böyle uzar gider liste

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

aşk acısı ona ssayıp dökmek ama bi yandan onun için ağlamak her üzüntülü şarkılarda ağlama krizine girmek onu unutmak için elinden geleni yapmak ama bir türlü onu unutamamak onu görmediğinde unuttum diye sevinip sonra görünce onu unutmadığını anlamak ve yine odana kapanıp yatağına girip bbütün gün onu düşünmek güzel anılarını hatırlayıp salak salak gülmek ama daha sonra seni sevmediği aklına gelip hıçkıra hıçkıra ağlamak işte bunlar aşk acısıdır bence ;)

1
    0 Yorumla
  • Aneksenamun
    Aneksenamun Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 48%
    +1 yıl

Sana bir ipucu vereyim ..,inanmayanlar yakalanmıyor bu hastalığa ...

1
    0 Yorumla
  • gizlimm
    gizlimm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

ask acısı,o geldı dıye kapıyı arkasına kadar acman ama kapının bombos olması(zılı asagıdan calıyorlarmış:()ama apartmanın onunn kokusu ıle dolması:(

1
    0 Yorumla
  • carefulhowi
    carefulhowi Takip Et
    +1 yıl

Hayatta ki en kötü acıydı benim için. Aklını sürekli birinin işgal etmesi ve hayatını tamamen onun üstüne kurmak , sonrada onun çekip gitmesi. Geride kalansa sadece hayaller.

0
    0 Yorumla
  • Esrat
    Esrat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

aşk acısı için yanar,nefesın daralır ama elinden hıcbırsey gelmez,kolay kolay uyuyamazsın uyudugunda bırdaha uyanmak ıstemezsın,boğazında acı bır dugumle uyanırsın benım şuanda yaşadığım süreç ! allah kımseye aşk acısı cektırmesın...

1
    0 Yorumla
  • prenses_nur
    prenses_nur Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Aşkın tarifini bulan olmadı ki;dolayısıyla acısı da cefası da tarif edilemez.Ben tarif edemiyorum bunu.

0
    0 Yorumla
  • umay16
    umay16 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 56
    +1 yıl

sanırım erkekler anlatamaz...

hep derler ya erkekler yaşamlarında normal günlerdesadece 9 bin kelime ile idare ederler diye...

0
    0 Yorumla
  • angelofdevil
    angelofdevil Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Duygularına hükmetmeyi öğrenmiş birisi olarak ben anlatamam.

0
    0 Yorumla
  • melankolia
    melankolia Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

ask acısı sevdigini baska kollarda oldugunu gormektir

0
    0 Yorumla
  • canefs
    canefs Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

kalp ağrısı yapar çok acıdır sabırlı olmak en iyisi

0
    0 Yorumla
  • buble
    buble Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

İçindeki acı soğudukça daha bi sızlıyor.

1
    3 Yorumla
    • darkmen35
      darkmen35
      +1 yıl

ellerimde oyle ya :D soguk oldukları zaman bbi yere vurmayım cok acıyo :)

Yorumla
    • buble
      buble
      +1 yıl

Ben senin yazdığını anlamadım, umarım sen benim yazdığımı anlayarak yazmışsındır.

Yorumla
    • darkmen35
      darkmen35
      +1 yıl

:D sogudukca acıyo ellerimde onu diyodum :)

Yorumla
  • kırmızıedası
    kırmızıedası Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

dillendirmemek en iyisi

1
    0 Yorumla
  • cenkd_4
    cenkd_4 Takip Et
    +1 yıl

buraya yazsam roman olur en iyisi yazmamak

0
    0 Yorumla
  • gurbet-kuşu
    gurbet-kuşu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

kotudur Allah kımseye vermesın

0
    0 Yorumla
  • noktasiz_virgul
    noktasiz_virgul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

Anlatılmaz yaşanır derler yaa

öyle birşey

1
    1 Yorumla
    • AkiyorZaman
      AkiyorZaman
      +1 yıl

+1

Yorumla
  • c-s-i-b
    c-s-i-b Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

acı acı acı acı yeterlımı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

aşk anlatılmaz,yaşanır.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşk acısını uzun uzun en iyi kim anlatabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En uzun süren aşk acısı ne kadardır acaba? 16 cevap verildi
Aşk acısııııını geçiren tarif? 3 cevap verildi
Aşk acısını dibine kadar yaşayan birine ne dersin? 11 cevap verildi
Aşk Acısını tek kelime anlatın desem? 19 cevap verildi
En büyük aşk acısı nedir ve nasıl atlatılır? 18 cevap verildi
Aşk acısını anlatan bildiğiniz sözler? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨