Hislerinde boş olmayan, kıskanan ama zamanı var deyip kendini çeken erkek tartışmada engellerse engeli açar mı, bir anlık sinirle engelleyen insan sonradan pişman olur mu acaba? Engelleyen erkek ne zaman engeli kaldırır?

Hislerinde boş olmayan, kıskanan ama zamanı var deyip kendini çeken erkek tartışmada engellerse engeli açar mı, bir anlık sinirle engelleyen insan sonradan pişman olur mu acaba? Engelleyen erkek ne zaman engeli kaldırır?
Bir ilişkide en uç noktadır çiftlerin birbirini engellemesi. Tüm iletişimi koparttığı gibi yeniden iletişime geçme yollarını da tıkıyor bu davranış. Peki her yerden engelleyen erkek geri döner mi?
Engelleme nedenine bağlı olarak değişir bu konu. Bir erkek engellediyse zaten bardak dolup taşmıştır. Bir erkek kolay kolay sevdiği kızı engellemez. Ama umutları da yıkmamak gerek. Anlık bir sinirle alınan bir karar da olabilir.
Bu nedenle, eğer sevdiğiniz erkek sizi engellediyse öncelikle sakin olun. Biraz süre verin. Erkek arkadaşının sakinleşmesine, düşünmesine zaman tanı. Bir süre sonra arkadaşı vasıtasıyla iletişime geçmeye çalış. Sonra onun adımını bekle.
Engellediğine sebep olan konu bir kıskançlık ya da daha öncesinde yapma dediği bir konuysa dönebilir. Dediğim gibi engelleme sebebi çok önemli burada. Aldatma gibi bir olaysa dönmeme ihtimali yüksektir tahmin ettiğin üzere.
Senin dediğin gibi anlık bir sinirse yukarıda da dediğim gibi biraz zaman ver, engelleyen erkek psikolojisi değişiktir, sakinleşmesini bekle. Hatalıysan özür dile. Zamanla o da yumuşayacaktır. :)
Seven erkek her yerden engelleyebilir ama gönlünden engellemez, emin olabilirsin. :) Bu nedenle sabret, özür dile ve affetmesini bekle. Engeller engellemez ısrarcı olursan ters tepebilir ve her şey daha beter bir hal alabilir. Hatta dönülmez bir yola girebilir aman diyeyim.
Bu, engelleyen erkeğin karakterine ve yaşanan olaya göre değişkenlik gösterir. Ama seni seviyorsa bu engellenme süresi çok da uzun sürmez diye düşünüyorum. Sen sadece biraz onu serbest bırak, çok fazla üzerine gitme. Yaşanan olay neyse de o durum hakkında çok üzgün olduğunu tüm samimiyetinle ona bildir.
Engelleyen erkek ne düşünür, engelleyen erkek ne zaman engeli kaldırır anlatmaya çalıştım. Umarım verdiğim tavsiyeler işine yarar. 😇 İnşallah barışır ve bir daha böyle bir durum yaşamazsınız, mutluluklar. 😊
Erkek düşünmeden hareket etmez, engellediyse geleceği öngörmüştür.. Pişman olmaz sonradan, boşuna bekleme..
Şu an dedigin cok mantikli geldi. Gelecegi dusundugu icin zamani var derdi. Smdi engelleyince sanirim o zamani bile vermeyecek. Ama sinirle yapilan sylerden pismanlik duyulur elbet
Dengesiz. Her kavgada siler ekler beni falan . Smdi ayriyiz tabii
Ben de doner diye umuyorum resti cektim ya tamam ya devam gibisinden. Sonra engelledi iste
Ayy boşver canım yaa. Benimde başımda bir adet o dediğin modelden var. İlk baş çok ağırıma gitmişti, günlerce üzülüp ağlamıştım. Sonra bir baktım, kaldırmış engeli, hiçbişey olmamış gibi yazdı. Aradan bikaç ay geçti, bu kızıp yine engeli bastı. Sonra yine kaldırdı derken kısa süre evvel yine engelledi. Anlıcan engel manyağı yaptı alıştık artık. İnsan neye alışmıyoki. Diyeceğim şu: engeli er veya geç kaldıracak o yine emin ol ve üzülme sadece bekle. Bunlarda prototip cinsi erkek veya hatalı imalatta diyebiliriz
Hisleri boş değilse geri döneceğine emin olabilirsin, yaşadım 2 ay sonra geldi ve o süre içinde de tek bir kızla bile konuşmadığını biliyorum
Benimki de konusmaz Şu an da da konusmuor ztn
Neden 2 ay sonra geldi sevdigi halde? Benimkide seviyor
Cevap
19Cevap
Böyle ergen gibi sinirlenip engelleyen insan dönmesin bence...
Pişman olur mu olmaz mı, bunu zaman gösterecek..
Hepimizin yaşadığı, zaman zaman fevri davranıp bunu yapabiliyoruz.. Bazen haklı bazen de haksız olsa da.. Eğer bir anlık öfkeyle bunu yaptıysa, olayın sıcaklığı geçince hatasını anlar ve kaldırır diye düşünüyorum ama haklı nedenleri varsa aynı şeyleri söyleyemeceğim..
Engelleyen erkeğe sakın bir şey yazma ortadan kaybol o yazana, kadar sessiz kal hatta engeli kaldırınca, da yazma onun yazmasını bekle kolay olma hiç Bi zmn ağırlığını koy diyelim engeli kaldırdı yazdı soğuk davran hemen canım cicim olma ne demek ya engellemek büyük saygısızlık seni yok sayıyorum demek istiyor sana, yazarsa da 12 saat cevap verme bekle vereceksen de bu aralar yoğunum filan de her istediğinde buluşma haftada 1 kez mesajlaş hatasını anladın çünkü erkekler ilkel beyinle çalışıyor onlara sözlerden çok davranışlarına ceza verebilirsin sen şimdş ona hemen dönersen aynı şeyi yine yapacak engelleyecek farkında olmadan bunu sen alıltıruyırsuj ona yapmayın ya hayatınızın tek merkezine koymayın şu erkekleri biraz mantıklı olun ya
ben bu erkeklerdeki engel muhabbetini anlamıyorum sıkışıcı hemen engelle biz suçluysak özürümüzü dileriz affettirriz haklıysak herşeyi yaparız ama gene engellemeyiz bizden farklı çalışıyor kafaları
Cocukca yani gerek yok
Evet çocukça erkekçe gelip konuşabilir kaçmak bu benim gözümde
Erkekler her türlü pişman olur geriye döner benden söylemesi
Anlik davraniolar sonra nolur dusunmuyolar
Bir durum var ve bu beni çoook sinirlendirdi demek istiyor ya da seninle olmayacağını gördü ama seni görmek onu üzecekti ve engelledi büyük ihtimal bir daha yazmaz sen yaz sms olarak falan güzel bir dille sor ona flörtleşme ama bir süre sadece güzelce sor nedenini, seni sevmediği anlamına gelmiyor eğer sürekli taciz boyutunda yazmıyorsan ki kızsın sanmıyorum kesinlikle bir duruma tepesi fena attı iyi düşün ne yaptın başka bir erkekle gördümü?
Şimdi bende sevgilimden yanlış anlaşılma yüzünden ayrıldım. Daha doğrusu kendisi ayrılığı cömertçe sürdü benden. Ayrıldıktan sonra hala takipleşmeye devam ediyorduk. İletişimimiz hiç olmadığı halde hikayelerime bile bakıyordu devamlı. Ama 6 hafta konuşmadığımız halde aniden beni engelledi. Bu ne demek oluyor sizce?
Tartışmanın sebebine bağlı tamamen. Anlık sinirleyse kesin kaldırır kısa zamanda ama anlık bişey değilse hiç bekleme üstüne bi bardak su iç 😂😂
eski sevgilim profil fotoğrafına yeni sevgilisiyle fotoğraf koymuştu 2 yıldır engelli ben de, şu an ne yapıyor ne ediyor umrumda da değil
baska hatun vardir onun icin zamanina var ve engeliyor yani beni bekle onlan bunlan takilicam ama olmazsa sana yine geri donicem diyor
Ben de o yuzden tartistim ve artik konusmayalim dedim engeli yedim
o engel zaten yuzde yuz kalkicak bundan emin olabilirsin bir kac ay surer
Baskasini bulamadim sana geldim maksatli olmaz. Hayatinda kimseyi istemiyor sadece aklinda ben varmisim ama benimle olmazmis baskasini bulmaliymisim. bir yndan da svgilim gibi davraniodu ben de dedim bana umut verme yzma. Engelledi iste
seninle neden olmazmis? cinselik varmiydi?
Cinsellikte neye bagliycaksin? Biz uzak mesafedeniz
hani belki cinselik yoksa istedigini bulamamistir diye dusundum uzak mesafe ise zor olabilir gercekten yapamicagini dusunmustur
Biz hicbi zaman ayni sheirlerde olmiycaz tanistigimizdada farkli sehirlerdeydik😥
Geri dönsede işe yaramaz. Seni üzecektir. Yine gidecek. işin olmasın bununla.
Bence geri dönemesin. bir anlık sinirle engelliyorsa, gözden çıkarıyorsa oo yani.
At gibi giden it gibi geri döner😂
oan sınırlenmıştır kızmıştır ders vermek ıstemıştır doner ya da bahane arayıp bıtırmıştır
Ayriyiz zaten
ah kuzum ah zamanı var kelimesini tanımlayayımmı şimdi sana, ben başkalarıyla takılim falan dolaşim geri dönerim nasıl olsa kafası iyi bilirim ben bunu sakın dönse bile sen cevap verme kuzum... günün güzel geçsin güzel insan...💕💕
Engelleyen erkek 😂😂
Oyle valla hem de her yerden😄
kendini affetirmezsen donmez
Dengesiz davraniodu rest cektim
benim için zor ama bayanlardan çok dönen oldu
Çok merak ediyorum döndü mü
Başkasını bulamazsa döner gelir
engellerse bir daha engeller
O ne ya
Ben de onu sinirlenip engellemistim kaldirdim 5 dk icinde bir daha yapmadim smdi hincini aliyo sanki😂
Belki zamanla anlaşılır
Beklemek zor gelir her zaman
Sanmıyorum bir kere bitirince bitiyor.
bir halt olmaz artik
Çok zor
Bide seni kullandıysa bahanesi olur
Kullanamadigi icin engellediyse
İstediğini almak için döner
Kadın döner mi?
ben engellersem asla açmam
Kızın bir şekilde bulup af dilemesi gerekir.
Dengesiz davranan oydu. Ben de daha fazla baglanmamak icin rest cektim
açar açar önce bi siniri tribi geçsin
Geri dönmezzz
döner knk beklemeye devam pes etmek yok
bence lahmacun
Donmez
pisman olucak
Dengesiz olusundan mi boyle dedin😄
hayır benim sevgilimde böyle her seyde engelliyodu başlarda çok takıp üzülüyodum sonra her seferinde kendiliginden kaldirdi engeli
Dönmez
Dönmez.
Döndü mü geri
olabilir.