Sizce bana karşı bir ilgisi var mıdır ve beni stalklıyo mudur?

Güzel sanatlardayız. O flüt çalıyor ben de keman. Hep bakışıyoruz.

(Bunu da belirtmek isterim ki cumalar okulun giriş merdivenlerinde istiklal marşını çalarken oradan bana bakarak çalıyor. Çok romantik...)
Bugün okula yeni vardım. Merdivenlerden çıkıyordum. O da arkamdan geliyordu. Geldiğini gördüm ve bilerek 5 saniye durdum. Güya çantamda bir şey arıyordum. Merdivenleri çıkarken bana baktı. Ben de merdivenlerden koşarak çıktım. Utandım...
Sonra diğer ders bizim sınıfa yakın sınıftalardı. Oradan da bana yine bakış attı. Son iki ders en üst kattaydık. Sınıfa almıyordu hoca bizi. Bizde sınıfca koridorda kaldık. Koridorda yürürken yangın merdivenlerine doğru gidiyordum ki onu orada gördüm. Bana yine bakıyordu. Ve etrafında bir sürü arkadaşları vardı. Arkadaşının kulağına bir şeyler fısıldıyordu. Ona doğru gidiyordum ki atmosfer garipleşti. Kendimi kötü hissettim ve anında geri döndüm. Sonra o yangın merdivenlerinden inip diğer merdivenlerden gelmiş... bir de baktım tam karşımda. Sanki ışınlanmıştı. Arkadaşıyla konuşuyordu. Bana bakıyordu yine. Sonra bana doğru geldi ve yanımdan geçip gitti.(Sarılamadım) Geçen buna instagramdan istek gönderdim. Kabul etti ama geri takip yapmadı. Paylaştığı her fotonu da beğeniyorum. Sizce bana karşı bir ilgisi var mı? Bence var. Çünkü ilgisi olmayan birisi neden sürekli baksın ki? Bana hiç kimse öyle bakmıyor. Onun bakışları farklı. Zaten bana öyle baktığı için ona aşık oldum. Lütfen tüm düşüncelerinizi belirtiniz...
Sana karşı bir ilgisi var ve seni stalklıyor
Sana karşı bir ilgisi var ama seni stalklamıyor
Sana karşı bir ilgisi yok... Sebepsizin bakıyor öyle işte sana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Inanamıyorum ya... Şurada stalktan bahsediyorum çocuk instagramda stalkla ilgili bir video beğenmiş. kalp kalbe karşıdır
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yazmayı unuttum... Flüt dersi vardı onun... Sınınfta oturmuştu. Kapı kapalıydı. Kapının karşısından geçerken ona baktım... Beni görmeyeceğini sandım ama bir anda kafasını, gözlerini bana doğru çevirdi. Aynı Korku-Gerilim fimlerindeki gibiydi...
Onun gözleriyle benim gözlerim kesişti... Yine yine... Sanki gözlerinde onun kalbini görüyormuşum gibi oluyor... Çok garip bir duygu... Allahım yaa
Sizce bana karşı bir ilgisi var mıdır ve beni stalklıyo mudur?