+1 yılsanki bir erkek tarafından assagilanmis gibi bir yorum yapmissin. ve yabancı kuzlarla anlaşmasi türk kuzlara gore daha rahat şöyle söyleyin bir türk kizina cikma teklifi ediyorsun. gereksiz ve boş tripler ve laflar söylüyor ama bunu bir yabanciya yaptiginda evet ya da hayir cevabi aliyorsun acik ve net. yani bir rus ile assagilayacagim kusura bakma bir türk kuzini yan yana koy. o rus kiz sana daha basit kelimeyle aciklayici bir cümle kurarken. sizler neden gotunuz kalkiyor sen kimsin, bana neden cikma teklifi ediyorsun, ben seni tanimiyorum, Vs. cümleler kuruyor. aranizdaki fark ne. ben yabanci bir koza cikma teklifi edip de olumsuz cevap almadim hayatimda hatta cikma teklifini yapan kozlar bile var onlarda. türk kizlarinda neden yok ben hic cikma teklifi eden bir türk kizina rastlamadim her zaman erkenden bekliyor...
020 Yorumla- +1 yıl
Ben bu konuda aşağılanmadım. Güncellemedeki detayı okuduysanız eğer ne demek istediğimi anlamış olmanız gerekirdi. Okumadıysanız güncellemeyi okuyup sorumu anlayınız.
- +1 yıl
peki siz kizlar neyinize güvenerek redeediyorsunuz erkekleri bir yabancı bunu yapmazken neden onlar rahat konuşa biliyorken siz konusamiyorsunuz. anlasamadigimiz için onlari sizlere gore daha iyi görüyor da olabiliriz
- +1 yıl
Konuşmak istemiyorsan reddetmek mantıklıdır. Kimsenin zamanını çalmaya gerek yok.
- +1 yıl
bu aciklayici bir cümle oldu ama hepiniz mi aynisiniz.
- +1 yıl
Eğer biriyle konuşmak veya tanışmak istemiyorsa çoğu reddeder.
- +1 yıl
neye göre reddeder?
- +1 yıl
Sevgilisi varsa, aklında başka birisi varsa, erkeklerle konuşmanın yanlış olduğunu düşünüyorsa, erkeklerle tanışmak istemiyorsa reddeder.
- +1 yıl
parasi yoksa , giyimi kotuyse, yakisikli değilse, bunlara atlamissin.
- +1 yıl
Erkek/kız zaten beğenmediği biriyle sevgili olmaz. Amacın sevgili olmaksa bu sebeplerden reddedilirsin.
- +1 yıl
yani yakisikli olup olmamasıyla ilgilenmez
- +1 yıl
Sevgili amacıyla yaklaşırsan tipini önemser ama konuşmak maksadıyla kimse bu yüzden reddetmez bence.
- +1 yıl
genel olarak tipi onemserler. ama yabancilarda öyle değil nedense. sevgili olarak da olsa tipe bakmazlar onlara değer verecek kişileri ararlar.
- +1 yıl
Alakası yok. Daha önce kaç yabancı kız tanıdınız hayır ben tanıdım da hiç biri tip önemli değil demedi. :D
- +1 yıl
askerden önce alan ya da kaldim 5 gün tatile gitmistim bu 5 günde 8 tane sevgili 14 tane kiz arkadaş edindim oradan biliyorum. 😉😎
- +1 yıl
Bu kızların tipsiz erkek sevdiğini mi gösterir. Hayır sen tipsiz buluyorsan kendini o zaman dediğinde haklılık payı var.
- +1 yıl
soruyu başka yere çekmeye çalışma çaba na üzüldüm buda sizleri zayıf gösterir. ayni şey onlara söylense bu tar bir cevap vermezlerdi emin ol. onlar sadece güvene bilecekleri kendileriyle ilgilenecek insani ariyorlar. bilmem anlata biliyormuyum.
- +1 yıl
Bence kendini kandırıyorsun kusura bakma. Dış görünüş görecelidir ve kimse beğenmediğini koluna takıp sevgili yapmaz.
- +1 yıl
niye sevgilinlemi hava atacaksin arkadaşlarına benimki daha iyi hesabi. ve ben kandirmiyorum benim le ayni ortamlarda olsaydin anlardin ne demek istediğimi bu rus lar için söylemiyorum fransiz ve İngilizlerce ayni. sadece türkler de silinti oluyor o da bizim erkeklerden kaynakli bir sorun fazla ilgi göstererek civiklik yapip yavsamasalar o zaman görürdüm.
- +1 yıl
Arkadaşım sen o kadının gözünden erkeği görüyor musun hayır. Hiç kimse beğenip sevmediği birini sevgili yapmaz.
- +1 yıl
sana iyi günler sen haklisin.
En İyi Cevaplar
niye takalım ki kardeşim, erkekleri yabancı filan diye ayırmıyorum onların ziki yok mu? ama ben saçma buluyorum böyle şeyleri ya bak zenci isteyen bir kadını mantıklı bulurum, türkle arasında bir fark vardır.. ama inanınki avrupalılarla türkler arasında olan tek farkın sosyoekonomik düzey olduğunu düşünüyorum.. Ya 20 bin tl kazanan ve işine daha az zaman ayıran erkek haliyle bakımlı da olur sporunu da yapar, anlatabildiysem ne ala (: Türkiyede takıldığın yerler varoş olursa Türk erkeklerine söversin, kaliteli insanların olduğu yerlerde takılırsan sen de Türk erkeklerini seveceksin
119 Yorumla- +1 yıl
Benim Türk erkeğiyle değil aklı kıt Türk erkeğinden şikayetim var. Yegane amacı cinsellik olan, saçma genellemeler yapan, kendine Müslüman bir kitle mevcut. Bu kitleden hoşlanmıyorum.
- +1 yıl
ha böyle diyebilirsin :D Yine sosyoekonomik gelişmişlik düzeyine geldik işte (ben dinle gelişmişliğin bir antagonizma içinde olduğunu düşünen biriyim), mesela italyanın 100 sene önceki haline bakarsan. Bir kadının sağlık eğitimi alması tıp okuması hoş değildir, evlenen kadın kesinlikle bir işte çalışamaz gibi kurallar vardır ve bizim şuanki halimizden çok daha yobazlardır.. Yani sizin hoşlandığınız şeyler onların genetik özellikleri değil, gelişmişlik düzeyi :) neyse biz de toplumu değiştirmeye uğraşıyoruz bakalım yetişebilecez mi, hiç sanmıyorum ama vazgeçme niyetim de yok şimdilik
- +1 yıl
Elbette gelişmiş ülke insanının düşünce yapısıyla gelişmemiş ülken insanının düşünce yapısı bir mi?
- +1 yıl
Ben Türkiye'de herkes cahil aptal demedim ama evlilik ya da sevgili olayı sadece düşünce yapısının uyuşmasıyla olmuyor bir çok etken var.
- +1 yıl
Beğenmediğim şeyler ırkla değil karakterle alakalı.
- +1 yıl
Kıskanç erkekten hoşlanmam. Baskıcı bir erkekten. Nerde durması gerektiğini bilmeli.
- +1 yıl
inan benim kadar kıskanmayanı ve baskı yapmayanı da seni rahatsız edecektir :D şuana kadar bütün sevgililerim bundan şikayetçiydi. Yahu zaten insan bir kere yaşıyor, öyle sonsuz hayata inanan birisi değilim hani, herşeyi denemeye kalkarım.. Konusu geçiyor mesela sevgilimle çıplaklar kampına gitmiceksem ne anladım bu işten diyorum garip karşılıyorlar :D
- +1 yıl
Ben bu kadar rahat bir insan değilim ama umarım istediğin rahatlıkta birini bulabilirsin. Bizim ülkede biraz zor gibi ama yabancı bak sen :D
- +1 yıl
İnsanları değiştiremezsin ama şansını denersin tabi :D
- +1 yıl
inan bana insanlar değiştirilir, mesela açık görüşlü birisinden bahsediyorsak o kişi bir filmi izlemeden önce ve izledikten sonra bile aynı kişi değildir (: daha kapalı görüşlülere bir kaç film gerekir. belli bir sınırın altında bulunan kapalı görüşlü insanlarla da benim işim yok zaten :D
- +1 yıl
Eğer değişmemekte inat ediyor ve direniyorsa hayır başaramazsın. Bu yüzden değiştirebileceğin değil kafana uyan kişiyi bulman daha mantıklı. Tabi sen bilirsin.
- +1 yıl
Eğer öyleyse bizim ülkede sana denk kız çıkmaz. Senin A. B. D karışık millet olduğundan gidip ordan kız bakman en hayırlısı :D
- +1 yıl
Ben bulurum kafama uyanı çok sorun değil :D Etrafımdakiler benim gibi insanlar.
+1 yılBen bir tane milliyetci düzgün eğitimli iyi kalpli bir Türk erkeği buluyumda diger hepsi gitsin gavur alsın umrumda olmaz.
33 Yorumla- +1 yıl
Öyle insana zaten can kurban ama o kadar gereksiz olan var ki...
- +1 yıl
Özellikle gereksizlerin gavurlarla evlenip onların ülkesine gitmesi bizim hayrımızadır
- +1 yıl
Aynen öyle mantıklı aklı başında Türk erkeği kalsın diğerlerini yabancılara verelim gitsin :D
hayırdır ... rus erkeklerinin böyle bir talebimi olmaya başladı ? (!) :)
18 Yorumla- +1 yıl
Hayır aslında bir sorudan görüp esinlendim. Erkekler yabancı kızları isteyebilir ama Türk kızı isterse yabancı birini erkekler aşağılama ve yerme yetkisini kendinde görüyorlar. Bunun saygısızlık olduğunu düşünüyorum ve sebebini erkeklere sordum.
- +1 yıl
Elbette Ks geneline yönettim soruyu ama erkeklerin ne cevap vereceğini merak ettim diyeyim. İnanç kökenliyse erkeklerinde yabancılara bakmaması gerekmez mi?
- +1 yıl
Bunu bilmiyordum. Olan yine kadına oldu :D
- +1 yıl
:) :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılİnsan, dünyanın her yerinde insan. Bunu unutanlar genelde öyle şeyler diyebilir. Ben ve biraderim yabancı kızlar konusunda tecrübeliyiz ve bu tecrübeye dayanarak diyorum ki; İnanın sizlerin onlardan, onlarında sizlerden hiçbir farkı yok. Tek fark ülkenin gelişmişlik düzeyi farkı, buda bizim kızlarımızın suçu değil tabiki.
13 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı düşünen insanlar senin gibi yorum yaparken diğerleri saçmalıyor. Anlatmak istediğimi anlayan anlıyor. :D
- +1 yıl
Herkes işine gelen şeyi düşünüyor çünkü, bu kadar basit aslında.
- +1 yıl
Aynen olay tam olarak bu.
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılsadece milli kıskanlık. başka bir şey değil..:) bahsettiğin yabancı Hintli, çinli, pakistnlı, tailandlı, afgan, malawi, sudan, dubai mi daha iyi? hangi şehirdesin? çık biraz dışarıya.. her ülkede yabancı sevilir.. biz erkeklerde yabancı hatunları severiz.. ben yurtdışına çıktığımda oranın kızlarıda beni tercih ediyor.. sadece göz aşinalığı renk ve görünümleri reddediyoruz sanırım..
14 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım sev sevme demiyorum ki? Benim sorduğum erkek severken normalde, kız sevince neden yanlış?
- +1 yıl
asla yanlış değil.. ben yanlış olduğunu saunmadım.. aksine doğal bir talep olduğunu izah ettim.. ;)
- +1 yıl
Afedersiniz ben yanlış anladım. Aynen isteyen istediğini istesin. Ben sadece bazı erkeklerin gereksiz Türk kızını yemesini saçma buluyorum. Yani yabancı istersen direk kezban diyorlar, ee sen isterken kezban olmuyorsun?
- +1 yıl
Kezban lık ayrı bir şey.. olduğun gibi değilde olmadığın gibi davranıp giyinmeye çalıştığında kezban olursun..
Diğer konu ise toplumun bakış açısıyla alakalıdır.. erkekler cinsel turizm amaçlı ülke ülke gezerler üstüne iş gezisi eklerler. gidip gelirler normal görürler.. bunu bir kız yapsa.. ovvvvvv :)
+1 yılAçıkcası onlarda rus kızları istiyorlar. Onlar kızlara her türlü hakareti yapınca kızlar bir şey demeyecek ama kızlar yabancı erkek sevdiklerinde bir hallere giriyorlar. Açıkcası saçmalık. İsteyen istediği ülkenin erkeğinden veya kızlarından hoşlanabilir ve bunu yediremeyip hakaret etmelerini saçma buluyorum.
31 Yorumla- +1 yıl
İşte mantıklı insan farkı. Tam olarak aradığım cevap. İsteyen istediğinden hoşlanır. Birini küçülterek diğerini yüceltemezsin.
+1 yılSözü fazla uzatmadan Müslüman olarak yapmam gereken vazifeyi yapayım, Açıkçası ne yabancı bayanla Müslüman bir erkeğin evlenmesi ne de yabancı bir erkekle Müslüman bir bayanın evlenmesi dinen doğru değildir.
Bakınız;
Allah (c. c) şöyle buyurmaktadır:
"İman etmedikleri sürece Allah’a ortak koşan kadınlarla evlenmeyin. Allah’a ortak koşan kadın hoşunuza gitse de, mü’min bir cariye Allah’a ortak koşan bir kadından daha hayırlıdır. İman etmedikleri sürece Allah’a ortak koşan erkeklerle, kadınlarınızı evlendirmeyin. Allah’a ortak koşan hür erkek hoşunuza gitse de; iman eden bir köle, Allah’a ortak koşan bir erkekten daha hayırlıdır. Onlar ateşe çağırırlar, Allah ise izniyle, cennete ve bağışlanmaya çağırır. O, insanlara âyetlerini açıklar ki, öğüt alıp düşünsünler." (Bakara 221. ayet)
Bu arada yorum kısmına "sorulan soruyla ne alakası var" vb. şeyler yazmayın. Bir Müslümanın vermesi gereken cevabı verdim. Bu hususta hüküm budur, beyhude söylemlere girmeye lüzum yoktur.05 Yorumla- +1 yıl
Her Türk Müslüman değildir. Ayrıca Arabistanlı bir erkek yabancıdır ama Müslümandır. Yani yabancı diyince aklınıza hemen Rus mu geliyor :D
- +1 yıl
Ben yukarıda ne Irk ile ne de ülke ile alakalı bir yorumda bulunmuş muyum? Şayet Müslüman değilseniz bunu açıklamaya lüzum olmadan yorum kısmına daha seviyeli yazabilirdiniz.
Soruyu paylaşıma açarken her türlü yorum ile karşılaşabileceğinizi unutmayınız olur mu?
Cevabı nasıl okuduğunuzu da anlayamadım bakıverin son satırlarda neler yazdığıma... - +1 yıl
Sondaki emojiden ciddiyetsiz bir tutum sergilediğimi düşünmüşsünüz heralde. Ciddiye almasam cevap verme gereği duymazdım. Ben oraya yabancı demişim sizde böyle bir yorum yapmışsınız. Arabistanlıda yabancı. Benim sorumun cevabı bu değil. Benim sorum neden Türk kızı yabancı isteyince erkek anormal karşılıyor , kendi istediği halde. Bu soru yabancı isteyip, Türk kızının yabancı istemesini saçma bulan erkeklereydi.
- +1 yıl
Sorunuza bu şekilde cevap vermem kötü niyetimden değil tamamen iyi niyetimdendir. Farklı algılanmış olması gayet normaldir; çünkü sizin bakış açınız ile bizim bakış açımız farklı bu aşikare bir şekilde ortadadır.
Cevap içerisinde yabancıdan kastım bütünüyle gayri müslimlere yönelikti. Her Türk kızı da sizin gibi düşünmeye bileceğinden yorumumu onlara hitaben yazmış bulundum.
İstemeden kırıcı bir üslup takınmış isek özür dileriz.
Hayırlı günler. - +1 yıl
Birbirimizi yanlış anlamış olabiliriz. Olabilecek bir durum. Yanlış anlamayı düzeltip birbirimizi anladığımıza göre bir sorun yok size de hayırlı günler.
+1 yıltabiki isteyebilirsiniz. ancak veriler gösteriyor ki yabancı erkekler türk kızını tercih etmiyor. çünkü çok zorsunuz. adamlar avrupa'daki rahatlığa alışmışken, burada daha kendisine teşekkür bile etmeyen kızları görünce.. neyse :D
14 Yorumla- +1 yıl
Bu Türklükten değil inançtan kaynaklı.
- +1 yıl
ya öyle ama en inançsız olanı bile böyle. 4 senedir üniversitemize erasmuslu yabancı öğrenciler geliyor. bir sürü yabancı kızla çıkan türk erkeği oldu ama bir tane bile ben görmedim bir kızın yabancı bir erkekle çıktığını.
özel üniversitelerde aşırı yırtık tipler başarıyor bunu. bilmem ne demek istediğimi anlayabildin mi :D - +1 yıl
İnançtan o yabancı erkek kızdan cinsellik beklediğinde Türk kızı evlenmeden olmaz demiyeceğine göre yanaşmamayı seçiyor.
- +1 yıl
doğru.
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. aynen. hoşlanmazlar tabi. kendilerinin ne öküz oldukları ortaya çıkacak. yabancılar en azından kendileri her şeyi yaparken kızların bakire olmasını şart koşmuyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı insanların yorumu bile farklı. Haklısınız sizin gibi özgüvenli mantıklı insanların çoğalması dileğiyle.
+1 yılNe saçma tespitler bunlar :D Türklerin % kaçı yabancı evlilik yapmış allah aşkına? Genellemeye vurursak kızlar erkeklerden dış görünüş olarak daha iyi demek için kaç milyon kişiyi analiz ettiniz, Çevrenizdeki 3-5 kadın ve erkek dışında? Bence kızlar erkekleri, erkeklerde kızları aşağılamayı bıraksın. Sonuçta evleneceğiniz kişi ''john'' değil ''can'' olacak, Maria değil Merve olacak :)
05 Yorumla- +1 yıl
Ben Türk erkeği çirkindir hiç demedim ama kıyaslayınca kızlarımız erkeklerimizden iyi. Benim merak ettiğim ettiğim erkek Rus ister normal ama kız isterse anormal. Bu saçmalık kimse kusura bakmasın. İşine gelmeyince bazı erkekler saçmalıyor.
- +1 yıl
Ben burada erkek kız ayrımı yapmadım :) Ayrımı ve genellemeyi yapan sizsiniz :)
- +1 yıl
Tüm Türk erkeğinden bahsetmiyorum. Aklı başında olan demek istediğimi anladı. Benim bahsettiğim grup başka milleti yüceltip kendini milleti yerme cürretini gösteren hadsizler.
- +1 yıl
He sizi birileri sinirlendirmiş anlaşılan. gösterin döveyim hemen :)
- +1 yıl
Sinirlenmedim sadece herkesin sorumu yanlış anlaması ve herkese aynı açıklamayı yapmak zorunda kalmak sıktı. :)
Türk kizlarimizi bir baska milletle paylasmak bana herzaman sacma gelmistir ayrıca yabanci kizlarda ilgi odagim olmamistir
21 Yorumla- +1 yıl
Ben aklı kıt olan Türk erkeğini paylaşma ve akıllı Türk erkeğinin soyunun devam etmesi taraftarıyım. :)
+1 yılkizlarin dis gorunus olarak iyi olmasinin yegane sebebi kizlarin kendi arasindaki ben daha guzelim rekabetindendir. ev hali olarak ne kadar dis gorunusunuz iyi onu kiyaslayin bide. ha yabanci erkek merakiniz da muhtemelen kimse tanimiyo veririm adim cikmaz diye dusunuyosunuzdur.. yabanci erkek istememizin sebebi toplumumuzdaki "yabanciya gitmesin" anlayisindan kaynaklanmaktadir 😀
02 Yorumla- +1 yıl
Ben kıyaslama yapmıyorum. Çoğu erkeğin saçmaladığını düşünüyorum. Erkek Rus kadın ister normal ama kız isterse olmaz. Hadi ya... Neden bu rahatsızlık bu bazı erkeklerdeki. Ben bunu soruyorum.
- +1 yıl
hmm o konuda haklisin ozaman kizlar icin italyan erkekleri vazgecilmez oluyo galiba 😀
+1 yılBeni yanımdakı hatun ilgilendirir başkası kimi istiyosa begensin umrumda değil.
14 Yorumla- +1 yıl
İşte olması gereken bu. Bizde her kadın kendine aitmiş gibi konuşan bir grup var.
- +1 yıl
Sahiplenme içgüdüsü olsa gerek saçma milletin zevki, keyfi bizi niye gersin ki kim naparsa yapsin.
- +1 yıl
Elbette isteyen istediğini yapsın ama bazıları başkalarının isteklerine karışma haddini kendinde görüyor. Bu tarz insanlardan hoşlanmıyorum.
- +1 yıl
Haklısın 😊
Seninki biraz züğürt tesellisi gibi olmuş.
Tabii ki, bu hususta görüşler değişebilir.
Herkesin kendi zevki ve tercihidir bence.
Yabancıyla evlensinler biz de kurtulalım.
Benim işime gelir vallahi. :D03 Yorumla- +1 yıl
Benim anlatmak istediğim erkek her yabancıyla olabilir ama kız isterse olmaz. Ben bu gruptaki gereksiz özgüvenden rahatsızım. İsteyen istediğini beğensin mutlu olsun ama diğerini yüceltmek için kendi milleti yermeye gerek yok. Rus seversin. Bizim ülkede sarışın, fit ve uzun az kabul. Sen sarışın seviyorsun diye bu kritere uymayanlar çirkin olmuyor. . Şimdi ben İspanyol seviyorum diye Türk erkeği çirkin mi oluyor? Hayır olmuyor bu sadece güzelliğin göreceliği olduğunu kişiden kişiye değiştiğini gösterir. Ben çıkıp İspanyol seviyorum Türk erkeği de şöyle demem ama bizim ülkede bunu yapan çok erkek var? Bunun sebebini soruyorum.
- +1 yıl
Geçmişte yaşadıkları olumsuz ilişkilerin tesirinde kalmış olabilirler.
En önemli sebebi, Türk kızlarının kibirli ve egoist olması zannımca.
Diğer taraftan belki erkeklerin bir kısmı yabancıları kıskanıyor.
Bu durumda da çekememezlik durumu olabilir fakat, yanlıştır.
Bunları yermek için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın.
Kültürel faktörlerin de bu konudaki payı oldukça büyük.
Yoksa dediğin gibi herkesin kendi tercihi. - +1 yıl
Aynen isteyen istediğini yapsın.
+1 yılBencede bende yabancı bir sevgili isterdim bazı erkeklere göre daha anlayislilar
20 YorumlaIrkını kötülemek için yarışa giriyorlar işte beyinsizler :D
13 Yorumla- +1 yıl
Benim ırkımla değil saçmalayan insanla sorunum var. İsteyen istediğini beğensin beni alakadar etmez ama başkasını beğeniyorsun diye kendi milletini yermek saçmalık.
- +1 yıl
:D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakın valla benim açımdan sorun yok
Elbet içinizden türk erkeklerinin değerini biliyordur
bir milyonda bir şansımızda vardır :)10 Yorumla
+1 yılyabancı erkeğin kültüründekilere ayak uydurabilirsen buyur git :D ama sonra onca şey yaptıktan sonra terkederse Türk erkeklerine geri dönme :D
06 Yorumla- +1 yıl
Neden anlamamakta herkes ısrar ediyor. Sen yabancı isteyip, Türk kızı yabancı istediğinde yanlış göremezsin ama zaten böyle biri değilsen bu soru seni alakadar etmiyor. Bahsettiğim Türk erkeği sen değilsin demektir.
- +1 yıl
yoo bende bakmaz diyorum ama tabii abazaları hariç,
bunun sebebi ordaki kızların sizden daha fazla güzel olması - +1 yıl
Bakar bakmaz ama sen kendi milletini yeriyorsan yabancı milleti övmek için sen kendini bir sorgula bence.
- +1 yıl
ben kendi milletimi yermiyorum :D senin sorunda erkeklerden dış görünüş olarak daha iyi kızlarımız diyosun ya ona lafım
- +1 yıl
Keko çok kabul edelim.
- +1 yıl
haklısın çok fazla ama onlarda olmasa normal erkeklerin değerini nasıl anlardınız :D
+1 yılKendini değersiz ve önemsiz hisseden ve böyle yetişmiş insanlar değerli olmayı, önem görmeyi bir başkasını kötülemekte ararlar. Bunca insan bunu seçiyorsa demek yetiştirmede hata yaşıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılTam tersi de kızlar için geçerli. Böyle şeylere takılı kalmaktan başka bir şey yapmıyor herhalde insanımız
10 Yorumla
+1 yılo kadar makyajı boyayı bakımı erkekler de yapsa onlar da iyi olur 😀 boşverin gavurları bize bizden fayda var.😊
12 Yorumla- +1 yıl
Gavur erkekler daha iyi en azından kendilerini biliyorlar müslümanım diyip deist gibi yaşamıyorlar :D
Cünkü sizi kıskanıyoruz, bizim olmanızı istiyoruz, elin gavuruyla paylasamıyoruz falan.
20 Yorumla
+1 yılBir erkeğe üç kız düşmesine rağmen kız bulamıyoruz da ondan.
20 YorumlaSanırım bu cevap sana yeterli :)
https://i.hizliresim.com/o0PjgX.jpg010 Yorumla- +1 yıl
Yalanı yok ağdayı dayasak aslında hoş kızlar.
- +1 yıl
Arkadaşım sana isteme demiyorum ki iste. Hatta o seni isterse evlen. Benim sorduğum neden erkekler kendileri yabancı isterken Türk kızı yabancı isteyince saçmalıyor.
- +1 yıl
Ayı sensin bence sen düşün :D
- +1 yıl
Gay olmadığını söylediğin iyi oldu. Yoksa Olgalar yerine, Viladamirler talip olurdu :D
- +1 yıl
Ciddi bir yorum yapmamışsın. Ciddiye almamı beklemen hata.
- +1 yıl
Sizde yabancı erkeklerle kıyaslayın kendinizi yerse tabi :D
+1 yılbunun belirleyicisi siz misiniz? ayrıca kime göre hangi kritere göre?
00 YorumlaFasulyede kendini nimetten sayiyor 😂 sen bize bulasmada ithal napıyorsan yap
06 Yorumla- +1 yıl
İyide ben size bir şey demedim ki. Neden üstünüze alındınız? Benim bahsettiğim Türk erkeği kendi yabancı isterken, Türk kızının istemesini saçma bulan grup.
- +1 yıl
Türk erkeği çok çirkin yüzüne bakılmaz demedim. Oranlarsak güzel kız sayımız erkekten fazladır dedim. Benim bahsettiğim Rus isteyipte, Türk kızı Rus isteyince kezban diyen tayfa. Gereksiz kendine güvenen grup.
- +1 yıl
İşte bunu diyorum bende beklediğim yorum bu. :) İsteyen istediğini istesin. Kime ne?
+1 yılPeki şöyle bişeyde var geçen yıl yapılan ankette Türk erkekleri Türk kızlarına göre daha iyiymiş bu ne demek oluyor sence? avrupada yapılan bir anket sonuçta
04 Yorumla- +1 yıl
Benim anlatmak istediğim erkek her yabancıyla olabilir ama kız isterse olmaz. Ben erkeklerin gereksiz özgüveninden rahatsızım. İsteyen istediğini beğensin mutlu olsun ama diğerini yüceltmek için kendi milleti yermeye gerek yok. Rus seversin. Bizim ülkede sarışın, fit ve uzun az sayıda kabul. Sen sarışın seviyorsun diye bu kritere uymayanlar çirkin olmuyor. . Şimdi ben İspanyol seviyorum diye Türk erkeği çirkin mi oluyor? Hayır olmuyor bu sadece güzelliğin göreceliği olduğunu kişiden kişiye değiştiğini gösterir. Ben çıkıp İspanyol seviyorum Türk erkeği de şöyle demem ama bizim ülkede bunu yapan çok erkek var? Bunun sebebini soruyorum.
- +1 yıl
Şimdi oldu
- +1 yıl
türk kizlarinin götü biraz kalkik ondan olabilir , yani fazla göğün kalmadin cikma teklifi ettim diye senden daha iyi si ne ediyorum senin kadar kapris , naz, trip, kustahlih, ve gereksiz cümleler kurmuyor
- +1 yıl
@KapKaraBemBeyaz Kız arkadaşın seni terk etti diye mi biz kötü olduk git eski kız arkadaşından al hıncıno bizden değil
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılmentalite olarakta daha iyiler..
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyleler :)
+1 yılTabi tabi iyi. 1.50 boyun nesi iyi bee? Bide kocaman basenleriniz var
018 Yorumla- +1 yıl
İşte hep gereksiz yerme. Erkeklerin boyu çok mu uzun. Kıllı, boy ortalaması 170 cm olan, Çoğu bakımsız tipler. Biraz objektif ol arkadaşım. Ben sana yabancı isteme demiyorum hatta evlen mutlu ol ama kız isteyince kendinde onu yerme cürretini görme.
- +1 yıl
Kusura bakma ben ateşe ateşle karşılık veririm sanki siz mankensiniz de mükemmeli istiyosunuz siz dışınızı değil o lanet olası karakterinizi düzeltin
- +1 yıl
Arkadaşım sen soruyu hala anlamadın. Sen yabancı kız isteyip, Türk kızı isteyince saçma buluyorsan bu hakkı kendinde göremezsin. Eğer öyle değilsen zaten bu soru seni ilgilendirmiyor.
- +1 yıl
Ben Türk kızlarından nefret ediyorum ama dışından değil karakterlerinden
- +1 yıl
Öyleyse karakterinden hoşlanmadığın insandan uzak dur.
- +1 yıl
Hepiniz işte
- +1 yıl
Öyleyse kızlarla arana mesafe koy. Biraz kafanı toplaman lazım.
- +1 yıl
Onlar bana mesafeli ztn alayı şekilci manyak nası olsa. Biz de tip yok boy. Böyle yaratıldım diye hayvan muamelesi görmek zorunda mıyım?
- +1 yıl
Öyle yaratıldın diye o muameleyi hakketmiyorsun ama sana o muameleyi yapmalarına izin vermemen gerek. şu an tüm kadınlara önyargılısın buda zamanın kendine yapılana kayıtsız kalmandan kaynaklı.
- +1 yıl
Hepiniz aynısınız kusura bakma. Çirkine namuslu yakışıklıya... Neyse
- +1 yıl
Sen buna çok takılma kadınları da umursama zamanla kendine gelirsin. İnsanlar değişmez ama sen zamanla bu kadar öfkeli olmazsın.
- +1 yıl
Takılmayınca da yalnız kalıyosun milleti mutluluğunu izleyip ezik hissediyorsun. Ben yakışıklı uzun değilim bok gibi tipim var ve karaktere bakan kız yok hepsi piçç peşinde
- +1 yıl
Sen kadınlara öfkeli değilsin sen yalnızlığına kahroluyorsun ama böyle davranarak karakterini sevecek kişiyi de ürkütüp kaçırırsın. Bu yüzden seni istemeyeni boşver. Seni isteyene de şans ver.
- +1 yıl
Beni isteyen yok bu tipe bakan bir Allah'ın kulu çıkmaz hele hele 1.65 boyda olan bir erkeği hiç kimse istemez. 1.50 tıfıllar bile 1.80 in aşağısına bakmıyo erkek demem diyo. İşte bütün Türk kızları böyle mal
- +1 yıl
Saçmalama istersen. Sen bence burda takılmaya ara ver cidden. Burda ki insanları gördükçe hayattan soğumuşsun sen :D
- +1 yıl
Reelde de başıma geliyo bunlar
- +1 yıl
Reelde öyle insanları görünce muhattap olma. Senle muhattap olurlarsa sana istedikleri şekilde davranmalarına izin verme.
- +1 yıl
Hah ztn hepsine sert ve acımasız davranıyorum
Sunnetsiz erkek meraki cok var turk kizlarinda. Aramizda bir parca etin lafi olmamali
02 Yorumla- +1 yıl
Yahudilerde, Hristiyanlarda da sağlık açısından sünnet olan var. Dert ettiğin şeye bak. Ayrıca tüm Türk kızı Müslüman değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılHem hoşlanmıyorlar hem de sürekli başka kızlarla kıyaslıyorlar
10 Yorumla Benim için problem değil ama dünyada Türk erkeği ile Türk kadınını aynı yere koyan cinsiyetçi faşizm yapıyordur
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılUmrumda degil isteyen istedigini alsin xd
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
- Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılPeki insanlık olarak ne kadar iyiler?
02 Yorumla- +1 yıl
Adamına göre değişiyor. Bir elin beş parmağı bir mi?
- +1 yıl
İki tanesi bir olsa yine kurtarırdı.
Babanın John olmasını ister misin?
04 Yorumla- +1 yıl
Çocuğumun babası olabilir tabi. John iyi bir eşse neden olmasın :D
- +1 yıl
Babam belli ben dünyada olduğuma göre. Sorduğun soru saçma olduğundan olabilecek olan şeyin cevabını verdim.
Johnnyler tehlikeli olduğu için 😂Asgjd
05 Yorumla- +1 yıl
Ya da işinize gelmediği için. Normalde kız bulmakta zorluk çeken erkekler kızlar yabancılara yönelse ya da evlilik yapsa durum daha umutsuz olur.
- +1 yıl
Johny esprisini anladım arkadaşım. İsteyen istediğiyle takılsın ama bundan rahatsız olacak bir kitle mevcut.
+1 yıldavul bile dengi dengine
04 Yorumla- +1 yıl
Neden ama hep erkekler mi Rus isteyecek. Kızlar isteyemez mi? Herkes esmer ve kısa boylu sevmek zorunda mı?
- +1 yıl
ya bak şöyle bir mevzu erkek de kızda eşit
- +1 yıl
Elbette öyle isteyen istediğini ister ama erkek Rus ister normal, kız ister anormal. Hadi ya bu özgüven nerden geliyor Türk erkeğine?
- +1 yıl
valla ben rus istemiyorum :) :) :)
Kendi adına konuş :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ben benim gibi düşünenler adına konuştum. Tüm Türk kızı diyip genellemedim.
bende yabancı istiyorum. Türk kızları ezik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılCaiz değil
03 Yorumla- +1 yıl
Arabistanlıda yabancı. O da mı caiz değil Hocam.
- +1 yıl
Hak dine iman etmişse olur evladım
- +1 yıl
Son yazdığım tüm ırklar için geçerli
+1 yılÇünkü gavatmıyız
011 Yorumla- +1 yıl
Sana ne elalemin kızından. Sen karını, sevgili paylaşmıyorsun ki?
- +1 yıl
Sana bana sananene diyebileceğin birşey söylemedim fikrimizi soruyorsun gelmiş burda azar çeker gibi yorum yapıyorsun
- +1 yıl
güzel kardeşim mıyız demişsin bende cevap verdim. Sizi ilgilendiren, anneniz, kız kardeşiniz, eşiniz ve kızınızdır. Gerisine karışmak size düşmez.
- +1 yıl
mıyım desem ne değişecek? sorunda karışmak yokki gidip kimsenin hayatına müdahale ettiğmiz yok hoşlanmadıgımı belirttim. adam akıllı soru soruyorsun adam akıllı cevaplar vermiyorsun o zaman soruyu değiştir ne hakla karışıyorsunuz de
- +1 yıl
Gavatlık başka olay benim sorumla cevabınızın alakası yok bence.
- +1 yıl
Fikrim bu sanane görüşlerimi beğenmiyorsan engellersin
- +1 yıl
Neden engelliyim. Ben soru sordum her fikre saygım var ama sorumla alakası yok cevabının bu yüzden öyle bir yorum yaptım. Eğer yaptığım yorumda yanlış anladığımı düşündüysen açıklarsın. Ya da ne anlatmak istediğini.
- +1 yıl
"Türk erkekleri neden Türk kızlarının yabancı erkek istemesinden hoşlanmıyor?"
Neden özel olarak hoşlanayım?
Gavatmıyım - +1 yıl
Anlıyorum benim sorum aslında Rus kızına hayran olup, kız yabancı isteyince rahatsız olan ve kendi milletini yeren bir grup Türk erkeğiydi. Yani tüm Türk erkeği değil. Yanlış anlaşılmayı düzelttik sanırım.
- +1 yıl
oldu gibi algıda seçicilik yapmış olabiliriz ikimizde
- +1 yıl
Sanırım öyle oldu. Öyleyse sorun yok :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım