Severek ayrildik bazi nedenlerden dolayi , ve bana bunu soyledi gercekten boyle mi dusunuyor? Kafam karisik sizden fikir almak istedim ilk askiyim bir gun unuturmu?
ilerde birini sevmezsen beraber oluruz ne demek ya :D neden şimdi beraber olmuyorsunuz da araya mesafe koyuyorsunuz? Çok geç olabilir o zaman her şey için. Bunu diyen bir erkek ne kadar unutmam derse desin 2 gün sonra başka birini bulur. Unutur.
Ya bende benzeri hatta baya benzerini yaşadım baya aşıktı falan peşimden koştu ama tek sıkıntı çok. kiskancti ama her gün saatlerce konuşuyoruz bıkmadan ve aynı okul düşün sonra bir
Sonra bir gün saçma sapan bir nedenden tartıştık ve bana son sözleri şu oldu tek aşkım olarak kalacaksın seni çok seviyorum hoşçakal. . bende çok seviyordum bu arada. Komik olan sen ilerde başka birini bulursun falan dediğimde saçmalama senden başkası olmaz olamaz anlamiyorsun sana çok aşığım vs derdi. sonra noldu bil bakalım ayrıldık ışte evet baya uzulmus ayrılınca biz ama benden sonra iki kız buldu bir sene içinde ahahahaah ya artık inanmıyorum bu sözlere benim eski sevgilimi görsen hani mecnun romeo yanında halt yemiş derdin neyse ya iyi geceler
unutmak mı lan gün gelir adını hatırlamaz neden bahsediyosun sen hem cocugu bu sekilde bırak hemde unuturmu acun bey bak anacım dalgana unutulmayı hakediyosun oda bir gün anlayıp yeni bir limanda yeni bir gemiye binicektir hadi eyv
En İyi Cevaplar