Tek istediğim biraz anlayış ve empati?

Öncelikle 3aylık ciddi başlayan ve ciddi bir şekilde devam eden ilişkim var. Erkek arkadaşım Merkez de sen ise bir buçuk saatlik mesafede olan ilçede yaşıyorum. Hafta içi çalışıyoruz görüşemiyoruz. Sadece haftasonlarını mız var ve iki hafta içerisinde de tayini çıkacak başka bir ile gidecek mesafe artacak. Hep ben soruyorum haftasonu için ne yapacağımızı önce bekliyorum tabi ses çıkmıyor sormuyor ama çok nazlı tripli zor bir erkek. Ben gitmeye gocunmuyorum o sormaya gocunuyor. Genel anlamda iyi gidiyor maşallah ama böyle olunca üzülüyorum kırılıyorum. Dün akşam bir arkadaşı geldi farklı bir ilden ve hepsi toplanacaktı bir grubumuz var oradan konuştuk ettik bu akşam için plan yapıldı ama benimkinden ses Yok gelcekmisin etcekmisin ne yapcaz diye sormuyor en sonunda dayanamadım sordum valla bilmiyorum canim nasıl dersen öyle yapalım Dedi bende sakinliğimi korudum tamam gelebilirim dedim
sonra bir düşündüm ki gitme bakalım anlasın biraz seni
artık sabr edemedim gerçekten öfkelendim ve gelemiycem dedim tamam canım da niye demiş
içimi döktüm bende hep ben soruyorum isteksiz haller içerisindesin falan dedim
e sen gelcem dedin ya diyor
offf valla yoruluyorum
tek istediğim anlayış ben iki çift güzel sözle
mutlu olan bir insanım
Şimdi hepsi oturuyorlar Keyfini kaçırmamak için kalkınca ara beni Şen'inle konuşacaklarım var diye mesaj attım
Akıl istiyorum ne diyim sakinliğimi koruyarak beni anlamasını istiyorum ilişkimizi da zedelemeden.
Bugün geçti yârin Pazar bakalım bişi dicek mi gelcek mi veya görüşelim dicek mi bunlar için ne yapmalıyım teşekkür ederim😊
Güncellemeler
+1 yıl
ya da hiç konuşmamak daha mı iyi olur anlar ve kendi dile getirir belki
Güncellemeler
+1 yıl
ve şu an üzüldüğümü de biliyor ama hiç umrunda değil :(
Tek istediğim biraz anlayış ve empati?