İlk önce profil, gittiği yerler, çekinilen fotoğraflar incelenir. Paylaşılan durumlara bakılır. Elbet bir iki yakın arkadaşıyla çekindiği fotolar vardır onları bulursun, yakın arkadaşlarının profillerini de incelersin bir güzel. İnceleme sonucunda sütten çıkmış ak kaşık gibi bir profil meydandaysa hemen ortamı terket. Bu adamın gizlediği sakladığı bir şeyler %100 ihtimalle vardır. Ha böyle bir iki haytalık yaptığı fotolar görürsün, bu erkekle biraz daha uzat konuşmanı tanımaya bak. Tanıdıkça anlarsın uzak durup durmaman gerektiğini. Neden böyle diyorum biliyor musun. Eğer bir erkeğin ortalıkta kirli çamaşırı yoksa bu erkek %100 çakalın önde gidenidir. Seni su kuyusuna götürür susuz getirir. Ama ufak tefek de olsa bazı şeyler varsa sen bu adamla konuşup onu tanıdıktan sonra yalan söyleyip söylemediğini rahatlıkla anlarsın. Çakal olmak varken neden kurban olasın ki? 😂😉
Sosyal medyada paylasimlarindan anlasiliyor az cok. Spor salonunda resim paylasanlar, üstü ciplak ayna karsininda poz verenler mesela tam bir kiz avcisi kro belirtisidir. amaci dis görünüsüyle kiz tavlamaktir ki bu tiplerle ancak kro kizlar ilgilenir. bu tiplerin takip ettigi kiz sayisi da bir o kadar coktur... sonra habire atarli, laf göndermeli paylasim yapan tipler vardir, özgüveni düsük, o laflari karsi tarafin yüzüne söylemekten korkar ama sanalda klavye yigidir.. baskaaa tabiki de küfürlü konusan, yazan tipler.. zeka seviyesi düsüktür ki buna bozuk türkce de dahildir.. erkegin takip ettigi kiz sayisina veya fb'da arkadas listesinde bakmali, sayisiz kiz var ise uzak durmali.. ne gibi paylasimlari begeniyor, ciplak modelleri mi yoksa adam akilli paylasimlar mi begeniyor.. sonra birde alakasiz bir mesaj atan var.. mesela durduk yere "cok haklisin" gibi mesaj alirsiniz ama böyle sasip kalirsiniz. ne alaka gibisinden. amac zaten "anlamadim, ne konuda hakliyim" gibi cevap almaktir ki, sizi sözüm ona bir sohbete tesvik etmeye calisir. Velhasili kelam, her zaman degil ama cogunlukla sosyal medyada bir insanin profiline bir göz atsaniz nasil biri oldugunu anlarsiniz. Bu bahsi gecen tiplerden uzak durulmali
@Amoun 😊 söyleyecek çok şey var ama yeri değil hiç bir insan kötüyü hak etmez ki farz et ben seni kötü tanımak istedim bu kadar mı... bir insansın sen kötü olabiliyorsun?
1- Seni tanımam etmem. (Lakin hiç merakta etmiyorum) 2- ... ların yerine anlamlı bişey getiremedim. 3- Çamur at izi kalsın hesabına yatacaksan çamurun sende kalsın kardeşim. (Bu önemli) 4- Yeri zamanı olmayan yerlerde bir daha adımı etiketleyip rahatsız etme! (Bu dahada önemli)
Ahahaha :)) beni tanırsın hemde iyi tanırsın o noktaların yerine adını soy adını koy f... t... seni iyi kılan iki yönün var hatırladığım birisi merhametin birisi de beslediğin köpeğin ;) sana çamur atmadım ki sadece uzak durulması gereken birisin sebebini de bence sen benden daha iyi biliyorsun nerde ne konuşacağımı ya da kimi etiketleyip etiketlemeyeceğimi sana soracak değilim fakat yeni kız arkadaşınla aran bozulmasın daha fazla üstüne gelmicem
@Yagmurdan_sonra burdakilerin yüzde doksan yedisi kız peşinde mesajlaşma derdinde,, çok çok azı doğru dürüst... çok kişyle yazıştım gerçek yüzlerini gördüm itlerin (daha fazzlasını yazak isterdim kaldırırlar yazmaıyorum) evlenmek istiyorum deyip sanal seks yapmak isteyen arkadaş ayağına yatıp sanal sekse kayan direk seks yapalım mı anlamında mesaj atan var ya bunların genelinin sohbet hoş oluyor master yapmışlar çünkü seni övüyorlar beğendiğni söylüyorlar kimisi geri duruyor sorulara yorum atıyor sürekli seni takip edyor sana mesaj attırıyor gizeml takılıyormuş gibi yapıyor kendini ön plana çıkarıyor doğru bir karakterdeymiş gibi paylaşımlar yapıyor yani o havayı veriyor ve dikkat ettiyseniz bunlar genelde sorulara yorum atmaz hep birileriyle mesajlaşma halindedir biri biter diğerine göz koyar çok nadir yorumlarda çıkar karşımıza bunlar,,, mesajlaştıktan kısa süre sonra rengini belli eder sizde yol verirsiniz karakterine tükürdüklerim beş para etmez bunlarının kanı