GELEN VAAARRRR MIII?
Seven aslan burcu erkeği nasıl davranır?
GELEN VAAARRRR MIII?
Öyle bir sever ki ağlarsın🤗 çok kıskanır hayvan gibi sahiplenir hep yanında olmak ister kız arkadaşlarından bile kıskanabilir sürekli muhabbet etmek ister her şeyden haberdar olmak ister sürekli seni düşünür sev onu sev 🤗🤗
Kıskandıgını belli etmez hiç ilgiden üstüne düşülmesınden bunalır ınattır cok merak eder ama yok işte pek yazmaz
Benim sevdiğim kız hayatta yazmaz yazmasam 6 ayda 3 kere yazdı ben 100 kere 🤗 hayvanlık ama yazınca da konuşuyor gayet samimi mesela ama ben de hayvan inadı da var haklısın ve kıskandığımı hayatta belli etmem değil bazen çok sinirlenince patlarım 5 dk sadece ama ne gelirse içimden dökerim üstüme düşülmesini de sevmem özgür olmal isterim
Bir de bir tavsiye üstüne gitme bırak o seni fark etsin benim sevdiğim kız belki de bana yazmadığından çok değerli benim için 😂 bunu da şu an farkettim ama öyle harbiden
Aynen oda oyle cok cabuk bunalıyor merak edoyorum ama benımkide aynı yazmaz ben yazmadan
Senın kızla aynı
Ne dersin bundan mı önemli oluyorlar ya ben ona 1 hafta yazmadımm pşşt küsmüyüz yazmış sende dene zor ama 😂
Tamam denicem zor oluyor dimi ama
Evet bizim ilgimizden boyleler alısmışlar arar nasıl olsa beni sevıyoe diye
Aynen ya bide biliyorlar ve bilmiyormuş gibi yapmıyorlar mı ama ilk buluşmada yüzüne haykırcam 😂 zor valla 😄😄
Evet bide o huyları var aynen sanki yokuz sevgılılerı degılız bız ilk bulusmamızda tokatlamıstım onu oda benı sakasına
Kendılerını begenıyorlar hep lidee olmak istıyorlar ozlemelerıne fırsat verdıkmı gelıyorlar kuzu kuzu
Kısık gözleriyle sana bakarken sigarasından aldığı dumanı burnundan vermek suretiyle, elini kirli sakalında gezdiriyorsa seviyordur.. Bir kedi bir aslan olarak böyle severim..
Ya nasıl baglanırsın aşık olursun gercekten
Ya sıkılıyor ılgıden bunalıyor kafasında sorunları oldugumu toparlayamıyorum
benim ki aslan burcu aslan gercekten severse cok kıskanır her an ne yaptığını ne ettiğini sorar, kimlerle arkadaş olduğunu falan cok merak eder, ama ukalalık da vardır biraz onlarda ama herşeye rağmen çok tatlı insanlar..
Zor bır burc ama cok zor
Numaramı atayım tabıp et beni konusuruz istersen prenses
Eski sevgilim aslan ilk sevgilim hala unutmadim ayrılan ben olduğum halde pislik beni bağladı kendine o kadar ilgileniyordu ki artık ben sen değil biz diyoruz her şeyimi bilmek istiyodu :D
Yok ilgi bizde bir maratonluk gıdıyor oyle
Cevap
2Cevap
Bir aslan olarak kendi açımdan ilişkinin diktatörü olmayı severim bu yeterli olmuştur sana
Ya merak edıp sevmeli nasıl aşık olursun ya da nasıl aşık edılır bu kedi
Tamam begenme var bir sene olduk uzak sehırlerdeyız sık sık aramalarımız yok
Baglamam gerek gozu aklı bende olsun sadık olur bu kedıcık
Yanıma geldi oldu aramızda bıseyler ve sahıplendımı bırakmaz sogumaz sogusa bıle gururu onplana gecer
Dusuncen bu olabılır swnın
Benım tanıdıgım aslan erkegı sadık ve duruttur şerefsızlık yapmazlar
Baglandımı bırakmazlar uxaktaki biriyle işleri olmaz sevmesw
Niye yurumesınki bı sene oldu ve aileler biliyor bir kez bitti kendı dondu geldı bana
Xxx bokunu cikardiniz. Artik sevme seklide burclara gore nitelendiriliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar