Benim ciddi bir ilişkim var ama dikkat ettim en baştan beri hep onun dediği oluyor şunu yapalım buraya gidelim vs. sizce ilişkide en çok kimin dediği olmalı kadının mı erkeğin mi ikisi eşit mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
sözde ilişki diyoruz ama nedense benim değil hep onun dediği oluyor. hani şu kendince ilişkiyi yönlendiren dediğini uygulatanlara sözüm yapmayın böyle sonra ortada bir ilişkiniz kalmaz. neymiş ilişki iki kişilikmiş tek kişiymişçesine olanların ilişkisi puf olup gidiyormuş.
şimdi o dangoz sevgilimi kararlarıyla baş başa bıraktım. ayaklarıma kapansa dünyanın en güzel evlilik teklifini de etse kabul etmem. evlenelim demişim evlenmedi bende bu adamla ölürüm de evlenmem artık.
Kadın yönlendirmeli ama erkek kendi kararı sanmalı 😁
ya da kadın yönlendiriyorum sanmalı
@alemdarraali kendinizi boyle kandırıyosunuz işte 😌
Ortada bir kandırılan var sonuçta ama ilişkiye göre değişiyor sanırım
@mylittlesunshine
@alemdarraali yoo buna kandırmak denemez.
@mylittlesunshine erkek kendi kararı sanmalı diyorsun, kandırmış olmuyor öusun yani
hayir yahu. psikolojide bile geçiyor bu. dyelm sen evlisin. karın da perdeleri degstrmek istyor. sana direkt soylese sen 'cok masraf. sonra yapariz' vs vs soylersin dimi. ama karın sana her gun bu konuda laf dokunduruyor. iste birinci gün perdeler mi eskidi ne. ikinci gün bu perdeler güneşi kesmeye basladi sanki. üçüncü gun de komsular da perdelerini yenilemiş indirim varmis. diyo mesela. sen en sonunda biz de bir perdeleri yenileyelm dyosun 😅😂 bu şimdi senin kararın mi? hayir. ama yapiyo musun evet 😅 bunun neresi kandırma?
@alemdarraali
@mylittlesunshine tamam pes. Haklısın. Dünyayı da erkekleri de bayanlar yönetiyor:))
buna katılıyorum zaten şu kadınlar olmasa dünyanın anlamı olur muydu bir düşünelim annemiz bile olmazdı :)
@alemdarraali est 😁😁
Tskler eig için 😇
rica ederim :)
Hayatta eşitlik diye bişey yok onu aklınızdan çıkarın
Erkeğin dediği olur ama erkek ayı değilse aklı başında düzgğn efendi biriyse onun dediği olur
Evden çıkma şuraya gitme buraya gitme bilmem ne
Çok aşırıya kaçmamalı
Bu durumda senin fikirinin de alınıp alınmadığı önemli son sözü söyleyenin kim olduğundan çok. Eğer fikirini sorup da son kararı kendi veriyorsa bir nevi kabul edilir fakat hiç danışmadan dediğim dedik olmak hoş bir şey değil.
bazen soruyor ama sormak için soruyor kararı genelde o veriyor son sözü o söylüyor ben onu kararından donduremiyorum çünkü çok kararlı üstelik burcu da başak hic ama hic cekilmiyor sürekli beni eleştiriyor onu eleştire bilmemse mümkün değil dediğim dedik..
😱 Ben de bir başağım ve çok tanıdık geldi bunlar bir an. Zamanla karakteri yumuşayacaktır. Genelde başaklar öyle oluyor. Ama sizin de belirtmeniz lazım kendi fikirlerinizi alınmasını istediğinizi yoksa memnun olduğunuzu bile düşünebilir.
yok diyorum zaten benim de kendi fikirlerim var diye ama bir gün mini giyindim platform topuk artı ona gore abartılı makyaj ama bana gore normal bir makyajla onun karşısına çıktım bir cafede buluştuk beni masada bırakıp çıktı resmen öyle kalakaldım :(
bu olay daha gecen ay oldu ondan sonra sinirden minieteklerimi onun gözünde kesip çöpe attım ağlayarak o ise büyük bir rahatlama hissetmiş gibi bana gülümseyerek simdi oldu dedi ve benim tepem attı :'(
😬 Açıkçası ben de bu durumda aynısını yapmış insanım. Öylece bırakıp gitmişliğim ya da kalıp gününü zehir etmişliğim var. Çok sevdiği için çok kıskanıyor buna emin olabilirsin. Bir bayan için kısıtlama çok can sıkıcı ama erkeğin vazifesi en başta sevdiği kadını diğerlerinden korumaktır -benim için-. Bunun için de dış giyim fazlaca önem arz ediyor. Topukluyu ve makyajı benim huysuzluklarım yüzünden bırakmış bir sevdiğim olduğu için kendimde bu konuda konuşma hakkı bulamıyorum ama yine de bir erkek sevdiği yalnızca kendi için çekici görünsün ister. Hele bu zamanda her yerini örtene bile bakılan bir ortamda, kıyafet konusu eşler arasında bile önemli bir sorun.
siz başaklar mı hep böyle benim de bir kız arkadaşım var o da benim gibi giyiniyor tarzlarimiz ayni onun sevgilisi oğlak ona hic karışmıyor arkadaşım hayatını yaşıyor özgür takılıyor hep :(
ya herşeyi geçtim insan sevdiği kızı sap gibi ortada bırakır mı bir cafede ya öylece kalakaldim hala kirginim :'(
☺️ Haklısınız gerçekten. İnsan sevdiğini öyle bırakmamalı ama bıraktığı için de sevmiyor anlamına gelmez değil mi? Başakların bir çoğu ya fazla duygusal ya da fazlaca dominant ve mantıkçı bir karakterde oluyor. Sanırım sizinki de dominant olanlardan. Kıyafete müdahalenin kesinlikle tam olarak mantıksal bir açıklaması yok ben de kabul ediyorum. Ortama göre değişiyor çünkü. Fakat ilişkinin sağlamlığı için de iki tarafın mutlu olacağı şekilde ortak bir nokta bulmak gerekiyor yahut taraflardan birisi alttan alma durumunda kalıyor.
bu arada isminiz blackjack mi diyeyim bilemedim ama sizin kıymetli yorumlarınızın devamı bende açılmıyor ne yapmalıyım
İsim Ahmet. Nasıl isterseniz öyle seslenebilirsiniz. Estağfirullah, herkesin yorumu değerlidir. Şu şekilde yorumu böyleyim o zaman
Başakların bir çoğu ya fazla duygusal ya da fazlaca dominant ve mantıkçı bir karakterde oluyor. Sanırım sizinki de dominant olanlardan.
Kıyafete müdahalenin kesinlikle tam olarak mantıksal bir açıklaması yok ben de kabul ediyorum.
Ortama göre değişiyor çünkü. Fakat ilişkinin sağlamlığı için de iki tarafın mutlu olacağı şekilde ortak bir nokta bulmak gerekiyor yahut taraflardan birisi alttan alma durumunda kalıyor.
evet ama biz de genelde ban alttan alıyorum o da bazen alttan alıyor gibi görünüyor ama alakası yok en azından beni anlamasını beklerim yani ben agladigimda bari gulmesin sen sevdiğin kız aglasa güler misin?
Şirin gelmiş olabilir 🙂. Başına gelen kötü bir şey yüzünden ağlarsa gülünmez tabi ki. Ama bazı durumlarda gerçekten çok şirin olabiliyor. O neden gülmüş onu bilemem ama belki böyle bir sebeptendir. Bu kadar baskıcı olmanın -yani senin eteklerini sinirden kestirecek kadar- pek iyi olmadığını düşünüyorum şahsen. Her fırsatta üzüldüğünüzü belirtin. Muhakkak bir yerde tabiri caizse kafasına dank edecektir. Ek olarak daha iyi iletişim kurmak açısından mutlaka neyi neden yaptığını sorun. Aksi takdirde yanlış anlaşılmalar çok fazla oluyor.
soruyorum kıskandığı için yaptığını söylüyor
Malumunuz seven kıskanır 🙂 o yüzden yapacak pek bir şey kalmıyor geriye
zaten kıskandığını bildiğim için bisey demiyorum :)
görüşlerini çok beğendim tebrik ederim :)
Teşekkürler
rica ederim :)
Cevap
41Cevap
normalde EİŞT. ama öyle birşey yok. en az kim seviyorsa onn dediği olur. çünkü seven kişi karşı taraf üzülmesin diye onun isteklerine daha fazla özen gösterir...
katılıyorum
En çok erkeğin dediği oluyor. Bu hem erkeklerin hem de kadınların istediği şekil. Kadınlar karar aldı mı hem erkek sorun ediyor hem de kadın tüm kararları almaktan sıkıntı duyuyor. Doğrusu kadınlar ne istediğini bilmiyor.
aslında ne istediğimizi biliyoruz sadece hem karar vermek istiyoruz hem de erkek kararımızın yanında olsun istiyoruz bu kararsızlık değil aslında
Sevgililerinin kararları kendisine bırakmasından şikayetçi olan pek çok kız gösterebilirim sana burada.
Siz kızların istediği aslında nedir biliyor musun?
Hayranlık duyduğunuz kişiye teslim olmak ve her şeyin istediğiniz gibi olması neticesinde tatmin bulmak istiyorsunuz. Lakin teslim olunca tatmin gerçekleşmiyor. Çünkü teslim olduğunuz kişiyle istekleriniz uyuşmuyor. Her iki istek de nefistendir. Hem köle olmak ister, hem baş olmak ister. Erkeklerde de vardır bu. Güzel bir kadına adeta tapar. Onun için yapamayacağı şey neredeyse yoktur. Halbuki başka zaman baş olmak sevdasındadır. Gururunun zedelenmesine tahammül edemez.
Misal Allah'a başkaldırır. Onun emrine uymak istemez. O durumda kibir yüklüdür. Güzel bir kadına karşı yelkenleri suya indirir. Nice aşağılıklara katlanır. Reddedilir, kıçına tekme vurulur yine de gururundan ödün verip özür diler, yalvarır. Bunu yapamazsa içten içe özler, kavuşmayı diler.
yerine göre kararları kız da alır ve bundan şikayetçi olmaz mesela ben ama tabi herseyde karar veren olmak istemem de tabi
bence sizin sevgiliniz var konusmalariniza bakılırsa sizin dediğiniz oluyor peki kız bundan memnun mu size kararları siz mi alın diyor hep
Nereden çıkardınız? Sevgilim yok. Sadece iyi bir analizciyim. İnsanları tahlil ederim.
yazdıklarınıdan o şekilde düşündüm
İlişkide en çok az sevenin dediği olur çünkü kim daha çok severse o herşeye tamam der az seven çok seveni böyle parmağında oynatır siz siz olun çok sevmeyin
Kadın, kendi evinizden örnek alın son söz anneden çıkar.😊
mantıklı :)
Selam kaptan mağara adamının manitası
En çok kim Akîl ise onun dediği olur
Aklın yolu bir azizim... İstişare etmek lazım ama...
Sen ben olmaz. Birliktelik olacak
ERKEĞİN TABİ elinin hamuruyla erkek işine karışmayın dememişler boşuna :)
O zamanlar eski de kaldı siz nasıl birisiniz bilemiycem ama artık kadınların elinin hamuru diye bir şey söz konusu değil cünkü güzel değişimler erkeklere de oldu sanırım siz bir istisna olasanız da gerçekten seven erkek sevdiği için yemek bile yapıyor misal benim sevgilim bana kaç kere yemek yaptı sayamam doğrusu hem de öyle makarna da değil börek vs. her yemek yapanın eli hamurluysa o zaman sevipte yemek yapan erkeklerin de eli hamurlu...
unutmayalım erkeği evin reisi yapan da kadındır kadın olmazsa boş eve reis olsun ne fayda
ben kadın haklarını savunabilirim ama erkeğimin hakkını da yedirtmem :-)
eyvallah :-)
eyvallah diyen kız yoktur eyvallah dedirten karşıdaki kişidir kız sözlerinin kabul gördüğünü hissedince eyvallah moduna girer genelde :-)
elimde değil iyi de şiir yazarım edebiyat sağlam bizde :-)
Sevgi karşılıklı olunca ilişki başlıyorsa aynı şey anlayış saygı için de geçerli olmalı diye düşünüyorum.
eşit olmalı bir yerden sonra emin ol sende hep senin dediğin oluyor diyip kavga çıkartırsın.
kavga çıkartmam da belki sıkılabilirim :)
sıkıldığını zaten itiraz ederek söylersin o da ters teper felan bakmışsın tartışma olmuş kendini esir gibi hissedersin emir altında hep
ben esir olmam esir ederim :)
vay vay :D korktum bak senden
korkma bisey yapmıyorum kimseye ;)
şaka canım ya korkmadım :d cici kızdan korkulur mu
ama ben bazen cici olmaya biliyorum
o zaman kaçarım işte:D
kaçsan da kovalamam :)
tehlikelisin kızım sen yahu:D
biraz öyleyimdir ;)
:D :D :D
Eşit Ama Evlenince Erkeğin Sözü Geçer Ama Çok Yüz Verme Astarını İster
aynen katılıyorum
Sevgilim yok. Olsaydı eger onun dedikleri agır basardı sacma gelirse ya da yanlıs oldugunu düsunürsem uyarır karsı cıkarım iliskimiz kötü yola gitmemesi icin.
İkiside esit diye bir sey yok onu bilde ben sahsen yonetilmekten cok hoslanan biei degilim o yuzden bence kadinin dedigi olur her ne kadar son soz benimdir diyen erkekler olsada
Ben katılmıyorum erkeğin sözü geçer bayanların sozude yeri geldiğinde önemsenir
@Komutan-AlemdaR bayan degil kadin o birincisi hem de soyle bir sey var o sizin dusuncelerinizi oldukca degistirebildigimizi dusunerekten yazdim sonucta sizin fikirlerinizde bizim yerimiz daha baskin o yuzden boyle bir dusuncedeyim
Ben bilmem benim kadınım benim sözümü onemsicek yeri geldiğinde bende onunkini
@Komutan-AlemdaR kadinini buldugunda anlarsin canısı
:) bu demek oluyor ki benim sözüm dinlencek :) fiki uyusmazligi :)
@Komutan-AlemdaR anlamadim
Şuanda seni anladığım kadarıyla benim sözüm geçer diyorsun :)
@Komutan-AlemdaR evet seven adam dinler be sevdiğini
Sende dinlersin herhalde bu satten sonra
Ben farkli açıdan demiştim :) neyse bazı kızlar var erkekten üstun görüyor kendini şunu yaparım bunu yaparım vs.
@Komutan-AlemdaR hayir benim dedigim oyle degil
Ne konuda erkek kızın sözünü dinlemesi lazım açıkla ozaman
@Komutan-AlemdaR dinlemeli dinlesin dinleyecek o kadar net 👊👊
Canımı çıkar ya 😂😂
Tamam :)
@Komutan-AlemdaR SONUNDAAA ZAFERRRR
Tamam deyince kabul etmiyorum böyle diyince yine farklı anlam koyarim o açıdan uzatmiyorum :)
@Komutan-AlemdaR uzat nolcak ki
Jarjim bitmek üzere elektirik de yok uyusam iyi olcak :)
Ortak olmalı. Benimde sözüm geçer yeri gelince onunda.
ata erkin bir toplumdan geldiğimiz için genel olarak söylüyorum erkeklerin
ama bazen de kadınların sözü gecerc
doğru ama bunu eğitim veya yer zaman mekan la alakası olduğunu düşünmüyorum kişilikler karakterler ile alakası var
bence de öyle
Sen nasıl bir ilişkin olsun isterdin
ben şu an ki ilişkimden memnunum her ilişkide pürüzler olur ben görmezden geliyorum arada :)
görmezden geliyorsun işte gelmesen sorun olur ama
resimdeki sen misin
selam
Yerine göre iki tarafında dediği olması gerekir yoksa diğer taraf için durum ayrılığa kadar gidebilir
erkek biraz daha agir basar tabiki. bu her zaman boyle olmalidir. tabi kadininin saygisini kaybetmemek gerekir.
bayanların, bılmıyorum her seferınde onlar kazanıyor
Erkeğin dediği olur tabi. Tartışmaya bile gerek yok.
O anda kimin fikri mantikliysa o geçerli olmalı. Ikili iliskide bile kim daha önde olmalı tartışması çok gereksiz. Bu bir yarışa döner ve mutsuzlugu getirir bence
Erkek kendinin olduğunu düşünmeli. Ama aslında kadında olmalı ;) alın sıze denge
Kimin canı nereye gitmek istiyorsa, ben pek karar veremem genelde
erkeğin dediği olacak çünkü o reis kadın daha çok yatakda ele geçirecek
Karşılıklı kararlar daha iyi olur yaa
İkinizinde dediği olmalı
aynen katılıyorum
Kayinvalide der eksimi rica ederim :)
En az sevenin dediği olur kimin olcak..
Dediğim dedik çaldığım düdük
Orta yol bulunmali bence.
iki tarafinda esit olmali bence :))
Bizbirinize saygı ön planda olmalı
kadın varken erkeğe ne hacep :)
Al-la-hin-de-di-gi-o-lur
Bence ortaklasa karar almalari daha guzel olurdu
İlişkide en çok kadının dediği olur
eşit olmalı kesinlikle
kimse birbirinden üstün değil
Beyime soruyim ay elime dicektim 😂
Bence en kulturlu olan bir adam onde olmali. ;)
Esit olmali
Eşit
Sen haklısın dersen kavga çıkmazmış:)
genelde kadinlarin
Genelde erkekler olur 😎😎
Eşit
Eşit.
Onun dediği oluyor
Erkegin
süpersin
Benim
özgüven tavan yapmış sizde
bence alakası var erkeğin de diyebilirdin ama benim demişsin direk
Benim
Bu kadar özgüven iyi değil
İyi mi değil mi bilmiyorum benim dediğim olur dedim amma velakin karşımda ki en az benim kadar söz sahibi olur
öyle olur tabi ama sadece benim diyenleri anlamıyorum bu kadar tek taraflı düşünülmemeli bence
Tek taraflı düşünmüyorum en son kararı ben veririm karşımda ki her görüşü söyler istediği de olur ama inçe noktalar da her zaman dediği olmaz 😉
ayrıntıcı olmak bazen kadınları sinirlendirebiliyor ya da hiç yoktan strese girmelerine neden oluyor
Bu kadınların doğasında var aslında kadınlar istekleri olmayınca delirebiliyorlar haksız mıyım?
bu konuda haklısın ama kadınların çoğu zaman istediği olmuyo bence
İstediğini yaptırma özellikleri var bence oluyor 😊 mesela sen benim hayatımda olsan kesinlikle senin isteklerin olurdu
teşekkürler ben de istediğimde yaptırıyorum her dediğimi ama uğraşmadan bir dememle olsa ne kadar harika olurdu
Uğraşmadan olur mu hiç uğraşacaksın ki kıymetli olsun 😊 burdan mı devam edicez?
uğraşmadığımda daha kıymetli oluyor nedense :-)
Sen öyle seviyosun belli 😊 burda mı devam edicez dedim?
tabiki burdan devam edicez soru sordum görüşlerinizi payalaştınız teşekkürler.
Rica ederim
Benim
erkeğin
adamın dediğii :D
bilmem
Erkeğin fazla olmalı
kadının :/
erkek
Kim daha baskınsa
erkeğin
benim dedigim
benım