Aşk İlişkileri Yeter ben iptalim? udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Napıcam bilemiyorum zaten unutamıyorum her gun daha cok cokuyorum ne yapicam size yeni bir kiz mi bulmaliyim. Not:Sevdigim beni sevmedi Yeter ben iptalim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xxreyh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Unutamadığını söylüyorsun ve başka bir kız mı bulmaliyim diyorsun.. Peki yeni buldugun kizı sonradan üzüceğin aklına gelmedi mi? acele etme bir şey için zamanına göre acı'n ile yaşa acını yasa. 0 0 Yorumla
södöö Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl yeni birilerini bul ama seni seven biri olsn bu kız bu sefer belki unutturur sana 0 0 Yorumla
UlaşılamayanÜye Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Senin ilacın biraz alkol sigara ve arabesk 0 5 Yorumla udeniz22 +1 yıl ulan bıktik ben alkol sigara ve arabeskten Yorumla UlaşılamayanÜye +1 yıl Benimki mesaj atti bana neden ucube gibi davraniosun diyo ben ne yaptim dedim halbuki bişi yapmadim iyi aksamlar dedi Yorumla UlaşılamayanÜye +1 yıl delirdi vala Yorumla udeniz22 +1 yıl Iyi Yorumla UlaşılamayanÜye +1 yıl 😄😄 Yorumla
Eigbenimolmalı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Birisini unutmamisken baskasini oyalamayin bizahmet 0 1 Yorumla udeniz22 +1 yıl Neden Yorumla
En İyi Cevaplar