3 senedir beraberdik. Bu süre icinde cok ayrılıp barıştık, bir anda sinirlenip bitiriyor ve her seferinde nasil oluyorsa o haklı..! 3 hafta oldu daha ses yok. İlişki boyunca cok emek verdi gerçekten, korudu kolladı, zor durumlarda yanımda oldu hep, bir dedigimi iki etmedi cocuk gibi ilgilendi benimle. ama sinirlenince gözü kimseyi görmüyor. Terketti beni ve 3 haftadır hic konuşmadık, artik dönmez mi umut yok mu? Sevginiz biter mi hemen vazgeçer misiniz yoksa gururdan mı aramıyor beni? Benden mi bekliyor yani? (Bir de ben bunu engelledim 😕 ) Ne yapayim sessiz kalmaya devam mı edeyim üzerine de gitmek istemiyorum, güçlü görünmeye çalışıyorum, en azından sevgisi kalmadıysa bile saygısı olsun bana diyorum :( ama fikirlerinize ihtiyacim var?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ikizler erkeği benim gibi mi bilemiyorum ama kendim üzerinden yardımcı olmaya çalışayım. Ben bir anda sinirlenmem mutlaka kafamı kızdıran durumlar bir kaç kere olmuştur onların birikmesiyle sinirlenirim. O da öyle olmuş olabilir. Terk ettim mi eğer haksız tarafsam ve seviyorsam pişman olup kendimi affettirmeye çalışırım ama eğer haklılık payım olduğunu düşünüyorsam ilk hamleyi karşıdan beklerim. İçim içime sığmaz barışmak isterim ama gurur yaparım. Hatta ilk hamleyi ondan beklediğimi anlasın ama ona bunu anlatmaya çalıştığımı anlamayacak bir şekilde anlatayım diye düşünüp çeşitli şeyler yaparım. Karşı taraf ilk hamleyi yaptığı zaman da kendimi hemen salmam. Ama eğer karşı tarafın beni kaybetmek istemediğini anlarsam yaptığı şeyi hiçbir zaman unutmayacak olsam da affeder eskisi gibi davranırım.
270 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim aynısınız. Yani engeli kaldırsam içten içe mutlu olur mu?
Soran+1 yılBir de sunu eklemek istiyorum. Beni silip engellemedi ve dogum günümü kutlamadigi icin ona kizgin oldugumu biliyordu bu yuzden bence iyice gurur yapti. benim cok beğendiğim bir tshirtu vardı onunla olan bir profil resmi koydu ben ister istemez uzerime alındım yani belki de oylesine koydu bilmiyorum. Ama yazmadım ve iki gün sonra da engelledim. O yine de engellemedi beni
Cevap sahibi+1 yılaynıysam kendi üzerimden örneklerle devam edeyim :D bir kavga sonucu engellensem sonra engelleyen o engeli kaldırsa mutlu olurum tabi ama buruk bir mutluluk olur o. çok şüpheci davranırım acaba aklına başkası girdi ondan yüz bulamadı öyle mi geldi bana diye. eğer bu algının yanlış olduğuna inanırsam ve engeli kaldıranın beni kaybettiğinden ve beni sevdiğinden dolayı üzgün ve pişman olduğuna inanırsam bir daha bu kızı üzen ne olsun derim yanımda olsa yanaklarını sıkasım gelir o derece mutlu olurum ve ona karşı düzelirim.
Cevap sahibi+1 yıldoğum gününü kavgadan sonra mı kutlamadı ?
Soran+1 yılAnladim. Daha once cok yasadik bu durumu gerçekten öyle oluyor hic bisey olmamis gibi davranıyor :) o zaman ben bir mesaj atsam neden engellediğimi açıklayan dogum gunumu kutlamadin buna kırıldım beni artik sevmediğini istemedigini düşündüm unuturum sandim sana tepki gostermek istedim bu yuzden engelledim vs gibisinden? Ama tersler buyuk ihtimal ya da o da beni engellerse kahrolurum.
Soran+1 yılEvet kavgadan 10 gün sonrası doğum günümdü. kutlamadi.
Cevap sahibi+1 yılkavgada haklı taraf oysa ve 10 gün boyunca konuşmadıysanız kutlamamış olabilir. kendimden anlatmaya devam edeyim ben :) öyle bir durumda kutlayasım gelir içim içime sığmaz ama gururum yapma der. o anki olayların gelişimine göre gururumu yenedebilirim gururuma yenik te düşebilirim orası muamma. eğer kutlamadıysam ve hala konuşmuyorsak ve karşı taraf engellediyse engelleme nedeninin o olabileceğinden şüphelenirim zaten. ama beni sildi sanırım kafasından diye düşünüp üzülürüm aynı zamanda. ve haklı olmama rağmen karşı taraf o kadar süre hiç yazmadıysa karşı tarafın gözünde hiç değerim kalmadığını düşünürüm iyice bunalım moda girerim. (devam edicem kelime sınırı :D)
Cevap sahibi+1 yılkarşı taraf engeli kaldırınca ve kaldırdıktan sonra bana mesaj atarsa pişman olduğunu belli ederse ve engeli koyma nedeninin o olduğuna inanırsam yumuşarım. ona yanlış anlaşıldığım için üzülürüm ama böylesine masumca bir nedenden engellediği için ona sevgim ne kadar büyük olursa olsun biraz daha büyür ve onu üzmemeye çalışırım. tabiki bunlar samimiyetine inanırsam olur.
diyelim sevgim bitti gerçekten. karşı taraf engeli kaldırıp mesaj atarsa pişman olduğunu hissettirirse kesinlikle terslemem veya engellemem. aksine ona olan sevgim küllerinden hafif hafif yanmaya başlar tabi eğer başkasını sevmiyorsam. ama ben öyle şıpsevdi biri de değilimdir. yani o da öyleyse seni hala seviyordur.
Soran+1 yılCok guzel ozetlemissin durumu :) bana ayırdığın degerli vaktin icin ve bu kadar açiklamayi yapip emek verdigin icin cok tesekkur ediyorum :) Allah ne dilersen en guzelini versin sana inşallah icimi o kadar rahatlattın ki :)
Soran+1 yılBu arada şöyle birsey var ama onu da belirteyim, tartistigimiz gün ben onu aradım yüzüme kapattı, sonra mesaj attim işte özür diledim ve nolur böyle yapma vs dedim, beni sinirlendirme iyice hic biseyi haketmiyosun sus artık dedi. Ve o mesajından sonra bir daha hic konuşmadık bugüne kadar
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ben teşekkür ederim asıl iyi dileklerin için :)
senin onu sevdiğin belli yani onu kıracak bir şey yapmış olsan dahi farkında olmadan istemeden yapmışsındır diye düşünüyorum. eğer ben hiç bir şeyi haketmiyorsun diye bir cümle kurmuş olsaydım nedeni verdiğim değerin karşılığını alamamam veya karşı tarafın başka bir erkeğe ilgi göstermesi olurdu. şuanda da mesela sevdiğim kız benim ona verdiğim değerin kırıntısını bile bana vermediğini hissediyorum. onu ne kadar sevsem de arada yaptıkları çileden çıkartıyo beni ve verdiğim değeri haketmediğini düşündüğüm oluyor arada. zaten o beni sadece arkadaş olarak görüyor orası ayrı nokta zaten neyse. büyük ihtimal sen de o sıralarda istemeden onu boşladın ya da söylediğim tarz bir hata yaptın ki sana onu diyor. bunun tam aksinin olduğunu ona inandırırsan bence her şey düzelir. ve dediğin gibi kavganın ardından aramışsın ve mesaj atmışsın. şu an sakin kafayla daha iyi düşünür diye umuyorum. fazla gecikmeden yapman gerekeni yapmalısın
Soran+1 yılEvet cok seviyorum onu. Hata yaptım işte bisey oldu, o açiklamasini yapti ama ben biraz fazla trip attım ona, kızdırdım. Tekrar teşekkür ederim yardımların için :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim umarım barışırsınız :)
Soran+1 yılUmarım :) engeli kaldırdım ama yazamadım :/
Cevap sahibi+1 yılşu an kaybedeceğin bir şeyin yok bence yazmalısın
Soran+1 yılHaklısın ama ne yazcagmi bile bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbence nasılsın napıyosun tarzı klasik yaklaş sonra konuya gir bilemiyorum zor durum gerçekten
Soran+1 yılEngellemis beni
Cevap sahibi+1 yılhadi ya neler oldu ne dedin
Soran+1 yılBurda anlattım olayi baştan. Sadece ikizler burcu oldugunu yazmadım, onu da sana sormak istedim bu yüzden yardim edersen cok sevinirim cok bozuldu moralim :(
Cevap sahibi+1 yılhadi ya çok üzüldüm :/ o zaman kendimden örnek vereyim. böyle bir durumda karşı taraf engeli kaldırsaydı seviyor olsam belki yazar gönlümü alır diye düşünüp sabırla beklerdim engellemezdim. ( ama şöyle de bir durum var 20 gün boyunca konuşmadığı halde sen bir şey yazmadan engeli kaldırdığını farketmesi manidar ) ne kadar kırılmış olsam da seviyorsam barışmak isterdim. diyelim çok fena kırıldım karşıdakinin tanıdığım kişi olmadığını düşündüm ve engelledim. öyle bir mesaj geldiğinde kalbim bir buruk olur üzülürüm seviyorsam tereddüt etsem bile en geç 1 gün içinde cevap atarım bir şey yaparım her şeye rağmen. bekle eğer geri dönmezse unut onu. öyle bir durumda o kafasında her şeyi bitirmiş demektir...
Soran+1 yılAnnemden de engellemiştim ben onu hani ordan baktığımı düşünmesin diye, annemi bile engellemiş şimdi. Ona bile dikkat etmis yani.
Cevap sahibi+1 yılilginç. dediğim gibi eğer seviyorsa senin o mesajının üstüne bir şeyler yazar. o kadar yılın hatrı kaldıysa onda sevgisi bitmiş olsa bile böyle bir şekilde bitirmez. ama eğer onu bile yapmayacaksa sen değil asıl o haketmemiştir hiçbir şeyi
Soran+1 yılAynen öyle. Kendi bilir artik ben açıkladım kendimi ve bundan sonra birsey yapamam. Mesajim kötü mü olmus sence? O an cok şaşkındım ve ancak o kadar yazabildim bir de cok uzun tutmak istemedim mesajı.
Cevap sahibi+1 yılçok yerinde akıllıca bir mesaj atmışsın. hem kırıcı değil hem de dokundurucu.
Soran+1 yılBu arada numarasini sildim mesajı attıktan sonra o iyi olmadi iste. Beni kaybettigini düşünmesini istedim sadece o an cok sinirlendim ve üzüldüm. Engeli kaldırmadığı sürece whatsappta benim de onu engelledigimi düşünecek, engeli kaldırırsa durumumu görebilir ama herkese açık yaptim durumu. Engellemedim yani sadece no sildim. Kafam çorba oldu ıyice ne yaptığımı ben de bilmiyorum artık :/
Cevap sahibi+1 yılnumarasını sildin diye sana sms atamıycak değil ya da seni arayamıycak değil seviyorsa o mesajın üstüne nolursa olsun ulaşır sana. ama sevmiyorsa unutman en iyisi olucak ve numarasını silerek en iyisini yapmışsın çok zor olan işi kolaylaştırmışsın. yarın bu saate kadar sana ulaşmazsa her yerden engelle sil ki merak edip bakıp hatırlayıp üzülmeyesin
Soran+1 yılPeki bana gec dönüş yaparsa? Yani bikac gun ya da bikac hafta sonra? Tepkisiz mi kalayım? Hic konusmayim mi?
Cevap sahibi+1 yılsana dönüş nedenini sorgula. duygularında samimi mi yoksa yalnızlıktan sıkılmış mı onu araştır. eğer gerçekten samimi olduğuna inanıyorsan konuşmaman için hiç bir neden yok
Soran+1 yılTamam. Ama yarın birsey yazarsa ya da ararsa buyuk ihtimal sevdigi icindir degil mi? En azından kaybetmek istemediği icin
Cevap sahibi+1 yılşuanki konumda seni kaybetti. eğer tribi yüzünden kaybettiğini düşünüp seni hala seviyorsa sana ulaşır ama sevmiyorsa bir şey yapmaz
Cevap sahibi+1 yılhaberdar edersin beni
Soran+1 yılTamam. Hala ses yok ve bence hic bisey yapmayacak içime öyle doğdu. Bana karşılık vermek için engelledi heralde demekki cok kızmış ya da üzülmüş, beni sevmese ben engellediğim zaman engellerdi heralde ya da benden önce engellerdi silerdi vs. Sence?
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum ki insanların o an yaptıkları her zaman doğru sonucu göstermiyo
Soran+1 yılDoğru. Ben de seviyorum ama 20 gün susabiliyorum hiç sevmemiş gibi. Neyse insallah yazar ya da arar da ben de sana mutlu haberi verebilirim
Cevap sahibi+1 yılinşallah ben mutlu olamadım bari bir başka seven üzülmesin :)
Soran+1 yılSen de ben de mutlu olcaz inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılbenim pek umudum yok mutluluk konusunda kendim için ama umarım dediğin gibi olur :)
Soran+1 yılHala ses yok. Ben numarasını kaydettim geri, Şu an resmimi görüyordur. Gelirse gelir, gelmezse de kendi bilir
Soran+1 yılWhatsapp durumuma da "KİBİR ve İNAT, bir kişinin önce kendini mükemmel görmesini, sonra da sonunu oluşturur..." yazdim. Tolstoy'un sözü. engeli kaldırırsa görür.
Cevap sahibi+1 yılbence yazma hem sana zarar hem de engeli kaldırırsa yanlış anlayıp yine engelleyebilir
Soran+1 yılTamam kaldırdım durumu. Ama fotomu görebilir hata mi ettim sence?
Cevap sahibi+1 yılsen o mesajdan sonra bile onu ne kadar sevdiğini fotonu göstererek belli ettin. fazlasına kalkışma artık. çünkü biliyorum içinden daha fazlasını yapmak gelicek. yazmasını bekliyceksin mecburen. ama yazmıycak diye düşünüp içindeki umudu en aza indir ki daha az üzülesin. bu sırada arkadaşlarınla takıl dışarıda. insan tek başına kaldı mı o aklına gelen ve gitmek bilmeyen sırnaşık düşüncelerle kendini yiyip bitiriyo çünkü kafa dağıtman lazım
Soran+1 yılAynen öyle sevse bisey yapardı zaten. Benim hic beklentim de umudum da kalmadı. Whatsappi da telden kaldırdım zaten girip bakip durmam. Fotoğrafım yine görünür ama whatsapp telde yüklü değil artik. Ulasmak isteyen arasin ya da sms atsın yoruldum çok degersiz hissettim kendimi.
Cevap sahibi+1 yılwhatsappta foton görünürken engeli kaldırsa sana mesaj atsa sende wp yüklü değil diye göremiyceksin geri yükle bence o zaman kötü olur çünkü o bilmiyo senin sildiğini. sana değer verenlerle yola devam et
Soran+1 yılTek tik olur mesaj gönderirse. Yani iletilmedigini anlar. boşver isterse anlamasın zaten Şu an olmayacak bir ihtimal uzerine bosuna kafamizi yoruyoruz. Ne o engeli kaldiracak ne de mesaj atacak. Ben kendim icin sildim whatsappi görmemek bakmamak için
Cevap sahibi+1 yıliyi yaptın o zaman ama kafa dağıtmayı da unutma. yapamıyorsan uyumaya çalış ama bir şeyler yap öylece durma
Soran+1 yılBen yine dayanamadım mesaj attim, adam akilli bir özür bekledigini düşündüm kendimi anlattım ozledigimi söyledim ama yanina gelemiyorum kalbimi kirmandan korkuyorum dedim. yalvarmadim ama sadece bir cevap vermesini bekledigimi soyledim. Ama hic bir cevap vermedi. Ben de 2 saat sonra bu mesajı yolladim. "Yarın bekliycem. Seviyosan uzatmaz affedersin. Tartistigimiz ne kadar konu varsa beni aradıgın an bitmis olur hepsi. En başta sigara, kendim bırakamadım zorlandım, doktora gitcem ben de bırakmak istiyorum, sadece sen istiyosun diye degil bu sefer. Ama yarın aramazsan anlarım ki seninki ceza ya da kırgınlık değil, gercekten istemiyo. O zaman bende de biter hersey. Bu sana attıgım son adım olur. Sevsem de vazgeçerim. İyi geceler" dedim. Yarın aramazsa gerçekten içim cok rahat bir sekilde, sadece sevilmedigime üzülerek devam edicem hayatıma. Icim cok rahat ama ben herşeyi yaptım.
Cevap sahibi+1 yıldediğin gibi sen elinden gelenin fazlasını yaptın. aşkın acısına yenik düşüp mesaj atmışsın. o 3 senenin azıcık hatrı kaldıysa sevmiyor olsa bile sana cevap verir. eğer cevap vermezse 3 sene boyunca sevgiyi haketmeyen birini sevmiş say kendini
Soran+1 yılSevmiyor ya ben hep kırgın kızgın falan dedim ama ego da gurur da sinir de bir yere kadar. Insan sevmediğini yok sayar önemsemez. Trip olsa istemiyorum der bisey der nazlanır falan ama insan yerine koyup cevap bile vermiyo. Sevmiyor işte yazik gercekten yazık
Cevap sahibi+1 yılkırgınlık kızgınlık aşkta bir yere kadar. son mesajına dönmezse 3 yıllık ilişkiye rağmen değer vermemiş ve sevgini haketmeyen biri için daha az üzülürsün...
Cevap sahibi+1 yılnoldu durum
Soran+1 yılAramadı, dönmedi yani son mesajıma
Cevap sahibi+1 yılanladım :/ hiç değilse sevgini haketmemiş birinden kurtulmuş oldun..
Soran+1 yılBir gün pişman olur mu sence?
Cevap sahibi+1 yılolur çünkü senin kadar sevenini bulamaz bir daha bu kafayla
Soran+1 yılBen mahvolduktan sonra pisman olsa ne olurki ama degil mi? Gelirse onun yaptigini yapmicam ama ben. Insan gibi konuscam ama hemen barismiycam
Soran+1 yılEngeli kaldırmış bu sabah
Cevap sahibi+1 yılaynen fazla abarttı. engel kalktıktan sonra konuştunuz mu
Soran+1 yılYok konuşmadık. Muhtemelen benden bekliyor ama yazmam
Cevap sahibi+1 yılyazma boşver. içinden umrumda değil umursamıyorum falan de tamam belki yalan söylemiş gibi oluyosun ama bunları söyleyip umursamamaya çalışırsan azcıkta olsa rahatlarsın. o severse yazar zaten daha fazla bir şey yapma
Soran+1 yılBen sevdigine inanmıyorum artik ama bilmiyorum belki de abarttigini düşünüp kaldirdi engeli. Inan hic bilmiyorum artik ama yazarsa dicem sen beni sevmiyosun kandirma artık kendini de beni de diye
Cevap sahibi+1 yılakışına bırak bir şey yapma seviyosa her türlü glcek sen elinen geleni yaptın
Soran+1 yıl25 gün sonra sevdiginden mi gelir sence peki? Yoksa boşluktan mı?
Cevap sahibi+1 yılhaklısın boşluktan da gelebilir. ek olarak sevdiğine inandırmak için numara da yapabilir. bir fake hesap aç ekle veya bir kız arkadaşın gizliden arasın flörtleşiyormuş gibi konuşsun ama çaktırmayın ya da bu tarz başka bir şey yap bunlara rağmen gelirse boşluk değildir büyük ihtimal
Soran+1 yılOnun eminim vardir şu an konuştuğu hatta konuştuklari o hic bos kalmaz, benim yanimda bile mesaj gelirdi ona. ama benim gibi ilgilenen yoktur o yüzden dönme çabalarında kesin. Yemiştir birinden kazığı
Cevap sahibi+1 yılsevmediğini düşünüyosan kesinlikle çıkar hayatından. sevmiyorsa zaten dönmeyecek fotolarına bakmadan unutmaya çalış diyelim döndü boşluktan falan bu seferde sevmediği için mutlu olamıcaksın kısa süre sonra yine üzüleceksin. sonuç olarak eğer eminsen baştan önlemini al
- 1 yıl
Peki bana da söyler misiniz, benim eski sevgilimle de biz çok kavga ettik ben de hep ona uzun uzun yağdırdım sonra biz ayrıldık. O süreçte kesinlikle eminim beni çok özledi hep takip etti gönderme yaptı ama inatçı olduğu için ben adım atayım dedim ama gururumdan yine sataşır gibi adım attım beni aldattığını düşündüğüm için bana anlatacaksın felan diye. O da bir git işine deyip beni her yerden engelledi.. ilk defa engelledi beni ve o kadar gururm kırıldı ki keşke adım atmasaydım nasılsa üzüntüden mahvoldahıd. Ben adım atınca şımarıp böyle davrandı ve kaçtığı için anladım başka biri olduğunu. Ama o sırada Bana hemen engellemeden önce deryam diye bir şeye cevap yazmıştı baktı ben cevap vermeyince sinirlenip bastı engeli. Ne bu şimdi? Sevmeyen deryam falan der mi ikizler? Peki sizce ne yapmaya çalışıyor? İkizler erkeği gerçekten bitirdiği için mi engeller ve umrunda değildir. İçi de yansıttığı ile aynı mıdır yani? Açar mı engeli
En İyi Cevaplar
+1 yılşimdi kolay kolay kazanilabilecek bir sey değil sevgi 3 yil olmuş ve karşı taraftan bekliyorsun sınırlı olduğunu biliyorsun ve sinirlenmiste o sinirle konuşur mu gönlünü almalisin seviyorsan katlanmalisin karşıdan beklemek çözüm değil sonuç istiyor isen sevdigin kişi karşı güçlü görünmenin bir anlamı yok güçsüz görünen kaybedebilecegin bir sey yok
19 Yorumla
Soran+1 yılAradim yuzume kapattı ama mesajlarımda tersledi hep. Bir daha adım atamadım
- +1 yıl
sorun degil
- +1 yıl
gururu yapmıyor isen
- +1 yıl
tekrar tekrar deneye bilirsin
- +1 yıl
sonunda ölüm yok
- +1 yıl
küçük suprizlerde yapabilirsin
Soran+1 yılIkimiz de birbirimzden bekliyoruz Şu an . Ben dogum gunumu kutlamadigi için ve terkettigi icin bekliyorum , o da kendini hakli gordugu icin
- +1 yıl
yuvayı kuran dışı dir
- +1 yıl
o yazmamasiyla haklı demiyorum ama iş başa dusuyor
Stresten karın baş ağrıtan uyutmayan erkeklerden hayır gelmiyor bence. Seven mücadele eder sen seviyorsun ki burda soruyorsun ne yapmalıyım diye. O mücadele etseydi sen burda bu soruyu sormayacaktın bile. Üzülebilirsin ama kendini de kahretme.
10 Yorumla
+1 yıl3 hafta uzun bir zaman ama gerçekten seven bir insanın bu zaman diliminde gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence sevgine inanıyorsan sen bir adım at sana zaten o gereken cevabı vericektir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ben de bir ikizler erkeğiyim ve ben bu soruya daha önce cevap verdim.
Senin durumunda her şey bitmiş gibi görünüyor hele engelleme kısmı ağır olmuş fazlasıyla. Ama dediğin gibi saygısını koru saygıyı kaybedersen toplayamazsın geri. Ama umudu da kes bence15 Yorumla
Soran+1 yılO neden engellemedi ya da silmedi sence? Umursamadi mi o kadar bile?
Soran+1 yılIyi de hep o engellerdi beni, 20 gün dururdu öyle açmazdı. Ben ilk kez boyle bisey yaptım neden oldugunu da soruda açıkladım. Bir kere anlasın beni, nasil kötü bir duygu olduğunu. Bir de sessiz kalarak cezalandırma uyguladığını ima eden şeyler paylaşıyordu. Bu paylastiklari da kafami karıştırdı ceza veriyor sandım
Soran+1 yılEvet ilk ayrıldığımız zamanlarda sormuş olabilirim, onu engellemeden önce yani
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bende ikizler burcuyum.. Seninki daha aşkta gururun gereksiz olduğunu öğrenememiş :) Hala sevdiğini hissediyorsan sen bir adım at gitsin zaten sevgi varsa yumuşayacaktır.. Seven bir ikizler erkeği hiçbi zaman vazgeçmez, kalbine girebilmişsiniz demekki 3 yıl sürmüş..
14 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor-du, Şu an bunun cevabını bilmiyorum ama onun icin özel oldugumu hissedebiliyorum. Mutluydu aslında ama bir anlık sinir hersey bitti, bilmiyorum işte dönmedi, dogum günüm gecti kutlamadı. Üzüldüm ve engelledim tepki olarak. Pişman oldum ama geri acamadim engeli. Artik sevmedigini sogudunu hatta belki baska biri oldugunu düşünüyorum 3 hafta geçti :(
- +1 yıl
Gerçekten seviyorsa senden küçük bir işaret bile çözülmesine neden olabilir. Ama yapı olarak birazda çapkın bir kişilik yapımız var fakat seviyorsak gözümüz başkasını görmez.. Esas kız sen olursun.. Sizin burcunuz nedir?
ben pek inanmam ama mesela başak burcu kadını ile ikizler erkeği asla anlaşamaz bunu tecrübeyle sabitledim.. :)
Soran+1 yılBen akrep burcuyum ve benimle de anlasamayacagi söyleniyor. Cok kıskancım çünkü en başta bu yuzden zorlandık. O ozgur olmak istiyordu cunku ama çözmüştük bunlari biraz ben alttan aldim biraz da o dikkat etti çözdük. Engeli kaldırsam bu bir adim olur mu?
+1 yılseni saymadıktan sonra sevgisini, sevmedikten sonra saygısını ne yapacaksın, hatalı olan sensin madem sen gideceksin, her haltı erkeklerden beklediğiniz yeter.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hatami telafi etmek istedim aradim yüzüme kapattı, mesaj attim tersledi. Emeklerini haketmedigimi söylüyo ve inan tartisma konusu o kadar basitti ki tam olarak ne icin tartistik onu bile hatırlamıyorum
- +1 yıl
git yanına çık karşısına ikna et oturt karşına konuş, erkekler cesur kadınlara saygı duyar ve dinler şahsen ben duyarım
Soran+1 yılBenim korktuğum yüzüme bile bakmaması çünkü beklenir ondan, azarlar herkesin icinde bağırır çağırır. Heleki bir de biriyle flört etmeye ya da en azindan sohbet muhabbet etmeye başladıysa beni hic görmez gözü, kovar bile. Çünkü daha once oldu, aldattı beni ve bu dönemde evine kadar gittim, aramiz neden kötü diye durumu cozebilmek için, aldattigindan haberim yoktu, evden kovdu beni ne hakaretler etti. Meğer baskasi varmış. Ben bunlari bile yuttum unuttum herseyi, cunku hatasini anladi ve son 1 yildir hep telafi etmek icin ugrasti. Ama yine de bu ihtimalleri düşünüyorum belki yine buldu birini diye, bu yuzden gurur yapıyorum
- +1 yıl
El cevap; o vakit seç birini ya sevgin ya gururun.
ikizler erkeklerinden illallah geldi allah korusun artık istemediği bişeyi yapArsan ya ayrıl ya yap der sana
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle o secenegi bile vermedi bu sefer direk kendi bitirdi
bence geri don bnde ikizlerim eğer burçlar doğruysa üzerine düş
10 Yorumlakorkma bisey olmaz aynı sizin gibiydi onlarda simdi evlilerr ikizler ogledir
14 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi? Peki ne yapayım engeli kaldırıp onun yazmasini mi bekleyim? Çünkü ben ozur diledim başta zaten konuşmadı benimle
Soran+1 yılYok ya 20 gün oldu umrunda degildir artık
+1 yılGeri gelmeyebilir ben geri dönmemiştim çünkü..
eğer sen yazarsan bir şansınız olabilir12 Yorumla
Soran+1 yılYazamam ama engeli kaldirmayi dusunuyorum. Bakıyorum whatsappa da girmiyor. Ne engelliyor ne siliyor kafam karisti iyice
- +1 yıl
Senden adım bekliyor olabilir
+1 yılkacan kovalanir basit bir taktik. kalbinde varsa zaten gelir. ama bence sen artik boyle insanlari hayatina sokma. senin zamanini caliyor.
10 YorumlaArkadaşlar yardım ikizler burcu sevdigim vardı bugün beni engelledi çok ısrar ettim engelle diye benimle konuşmamak icin bahaneler üretiyordu bende engelle dedim ve sonunda engelledi napmam lazım
00 Yorumla
+1 yılGururdandır o
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bunu ikizler olmasına mı bağlıyosun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmiyor
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026