Kaynana ve koca arasında kalmamak için taktikler

Merhaba k.s. 1 aylık evliyim fakat şimdiden sorunlarım var. İnanın iyi davranıyorum ilk başta annedir diye saygılıyım. Eşimin işi Ankarada olduğu için kendimi şanslı hissediyordum çünkü ailesi adanada öyle yılda bir görüşürüz ve kavgaya fırsat kalmaz sanıyordum .. Bu arada ben eczacıyım 5 yıl okudum yurtlarda büyüdüm ailem yok kimsesizim yani. Öyle ev işidir yemek yapmadır bilmem. Eşim buna razı oldu yapa yapa öğrenirsin arada temizlikçi alırız dedi. Evlenicez eşya seçiyoruz annesi bütün istedikelrime karşı geldi

ben mobilyayı begendim siparişi vericem son anda gitti vazgeçtik şunlar olucak dedi. Bozuldum ama seslenmedim. Yemek takımımda aynı şekilde üstelik kendi paramla alıcam aldırtmadı. Neyse büyüktür annedir dedim seslenmedim.. Ama eşime açtım konuyu böyle böyle diye. Oda madem sen kırmak istemiyorsun alsın istediğini biz 1 sene kullanır değiştirirz dedi kabullendim .Evlendik evliliğimizin 2. günü eşimi şirketten çağırdılar ve ankaraya döndük. Yatmadık bile düşünün. 3. gün kayınvalidem basar gibi habersizce geldi . Odaların düzenine burun kıvırdı . Ben gidicek diye beklerken kocasını arayıp valizlerinide istedi bir ton eşya. Yatakodama yerleşti 1 aydır çekyatta yatıyorz eşimle oda şikayetçi tatlı bir dille anlatmayı denedi ama annesi kızın yanı tatlı geliyor sana diyerek benim yanımda kızdı oğluna. Bir gün evde konuşamıyoruz diye dışarıda yemek yemeye kalktık hasta oldu gidemedik. Ben onu sevmek kendimi sevdirmek istiyorum hepimiz mutlu olalım istiyorum. Ama bizim evde yaşamaya kararlı gibi. Ve yatak odama yerleşti. Oğlunu bile dinlemiyor. Çok bunaldım. Her gün işe gidip gelmemek istiyorum. Bir annem olsa bir kardeşim olsa bende onların yanına tatile gideerdim. Orada kalırdım. Çok yanlızım :(
Kaynana ve koca arasında kalmamak için taktikler