dürüst
kandirmiyan
sözünde duran
merhametli
Allah korkusu olan bir erkek var mı
kandirmiyan
sözünde duran
merhametli
Allah korkusu olan bir erkek var mı
kimse yogurdum ekşi demez ama ben kendimi karekterimi bayiliyorum vicdanim herzaman rahat. Merhamet konusuna gelince bunu herkez acima ile karistirir oysaki merhamet farkli bir kavramdir. Allah korkusu degilde Allah sevgisi olmasi daha dogru cumle olur Allah in azabindan korkacak ve onun rizasini almak icin mucadele edeceksin. Zaten en son dedigimiz Allah sevgisi olunca tamamennsaydigin diger karekteristik ozelliklerde yerine oturmus kisilik sahibi bir erkegi muslumani ifade eder. Saygilarimla...
vaaar yazmistim
Allah korkusu merhameti sağlam bir vicdanı bile olsa mutlaka yalan olucaktır. Asıl önemli olan bu yalan veya yalanlar iyi niyetle mi yoksa kötü niyetle mi söylendi merak edilen bu olmalı
Öyle olmak gerekir aslında ama bilmiyorum var mıdır yok mudur 🙁
Cevap
39Cevap
Şimdi ne kadarda böyle insanlar var desek te inanmayacaksınız zaten çünkü herkezi aynı kefene koyuyorsunuz bu lanet olası Türkiye şartlarında
Bak güzel arkadaşım bazı ortamlarda benim sosyal medya hesabımı istediler. Ben sosyal medya kullanmıyorum, dediğimde eziklediler beni istesem ınstıgram hesabı açsam 1 haftada 1k takipçiyi yaparım kendime güveniyorum ama gerek yok. Çalıştığım yerdeki arkadaşlarla sahile giderdik temiz hava için herkez kimi ne yapabilirsem derdine düştüler pişman oldum gittiğime ve hepsini hayatımdan çıkardım.. Yani uzun lafın kısası biz ne kadar dürüst, delikanlı desek de bu Türkiye'de ki Abaza algısı yerleşmiş artık millete kimse kimseye güvenmiyor Ve inanmıyor. Ne desek boş
Sadakat'li oluşunu takdir ettim. edinilmesi zordur. sosyal medya kullanmıyorum zaten ki hiç kimseye hayatımdaki yaşantımı vs. gösteriş yapmama gerek YoK varsın dalga geçsinler herkez kendine yakışanı yapar.
Ben bu zamana hiç yalan söylemedim yalanıda asla sevmem dürüsümdürde ve bunlar yüzündende hep kaybeden olmusumdur
yahu sanki tüm kızlarda efendi sözünde duran adamları seviyor :D bence kızlara sürekli yalan söyleyen ayak yapan erkekler yaranıyor :D
Var ama çoğu gizliyorlar ya da siz gidip yanlış insanlarla mutluluk kurmaya çalışıyorsunuz
Olmadığını düşünmüyorsun umuyorum.
Bunlar, cevabını herkesin bildiği sorular.
var sebep ne ki? sana denk gelmemiş ise senin tercihlerinde sorun var demektir.
Ozamnda hep harcaniyosun işte öyle olunmak millete yaramıyor
Var ama karşı taraf bulmak zor yani namuslu bu devirde
Var ama siz dofrulari durustleri duymak istemiyosunuz
Çok şükür Allah korkusu merhamet varda gerisi zor bulunur bu zamanda
Kriterlerin hepsi mevcut sayılır ama fazla merhametli değilim.
kız var mı? cevabın evetse erkekte vardır şüphesiz
He var da burdan ne o sana güvenir, ne sen ona
bence o artık yaşamıyor:)
Var kendime bu konuda güveniyorum
Iyilere iyiler denk gelir insallah.
Hak eden varsa herkes sozunde durur bence.
Bulursan bize de söyle
Varda Dürüst Kız Var Mı?
Hepsi Yakışıklılık Para Derdinde
Kimse Sevdiğine Değer Veren İlgilenen Sahiplenen Kırmaktan Korkan Vicdan Sahibi Birisi Olsun Demiyor Niyeyse
Var da siz anlamazsınız onların kıymetini.
olmaz mı.. elbette var.
Malesef kaptilar bizi hepimizi
VArdır da sana denk gelir mi bilmem
Evet, Çok var 8)
niye dalgamı geçeceksin?
Allah korkum var çok şükür
Tabiki var
Var Neyapacaksın Ki?
Var ama eşim beni kaptı :)
var benim ne oldu ki buyur
ne oldu yazmadın mesaj
mesja baksana
peki sen bilirsin
sizi twiterden eklemişdim
vardır heralde
muhakkak vardır..
yok ancak ruyanda görursun
Yanılıyorsunuz
Yorum Sahibi Yanılıyor Rüyan Da Görürsün Demiş Ya Yanılıyor
Elbette Var İnşallah Karşına Sana Değer Veren İlgilenen Sahiplenen Kırmaktan Korkan Vicdan Sahibi Birisi Çıkar Sakın Tipine Aldanma
İyi insan Kendini Belli Eder ALLAHIN İzniyle
buyur arkadaşım
Çok şükür.
Var da yaşın küçük
Yok hayır
Yok.
Yoktur!
İnşallah bulursun. Hayirlisi
Örnek kendim.
Dolu
olmaz mı var tabi
Olmaz mi hic dolu