Merhaba Arkadaşlar,
Ne yapıyorsunuz, ilk buluşmada evlilik kararı mı alıyorsunuz da ilişki öyle ilerliyor?
Bir ilişkinin ciddi olması için ne yapıyorsunuz?
Ciddi ilişki ne demek?
Nasıl oluyor?

Ortak zevkler: Yapılan psikolojik araştırmalar ortak zevkleri olmayan çiftlerin ilişkilerinin uzun ömürlü olmadığını ortaya koyuyor.
- Kendilerine has ritüeller: Bir çifte özel, birbirlerini diğer arkadaşlarından ayıran ritüelleri olmalıdır. Bir çift olabilmek özel, ortak paylaşımlar gerektirir. Bunun için örneğin her cumartesi sinemaya gidebilir, tatillerinizi her sene aynı yerde geçirebilir, pazar günleri hep aynı restorana yemeğe gidebilirsiniz. İkinize ait özel ritüelleriniz olmalı.
- Birbirlerinin çevresini tanımak: Bağlılığın ilk göstergelerinden biri sevgilinizi yakın çevrenize tanıtmaktır.
- Sevgilin için endişelenmek: Her iki tarafta narsizmi yenmeli ve sevgilisinin hayalleri, gerçidiği değişimler, hayatında olup bitenlerle yakından ilgilenmelidir.
- Sevgilinle nasıl olduğunu sormak: Çiftler genellikle birbirlerine “nasıl” olduklarını sormayı ihmal ederler. Sevgilinize “nasıl olduğunu” sorup, gerçekten kendisini nasıl hissettiğiyle ilgilenmelisiniz.
İlişki : mutlu olmak isteyen 2 kişinin birbirlerinin hayatına girip hayatlarını dengesizlestirme , paranoya içinde yaşatma ve mutlu muyum mutsuz muyum diye insana sorgulatan bir olay bütünüdür. 😂😂
İliskimiz ciddi ayrıca. 😄
Ben az çok dizilerden öğrendim https://vocaroo.com/i/s1kzcWOG3pJ5
Aileler işin içine girdimi ciddi olur
Cevap
17Cevap
Birakin su sac. a seyleri ciddi bizim insanlarimizca evlilikle bagdastirilir fakat koca bir yalandir sozlesme mal sahipligi gibi birseyden ibaret ciddiyet ole oturulup yenilecek bir yemekte degil ciddiyet diosan duygulrininizin gercekligine bakin yoksa gider ciddi olalim imza atalim der 1 ay sonra bosaniriniz kafanizi bunlra yormayin gidin ani guzel olni yasayin gercek olani dayatmalari degil
Biriyle goygoy yapmıyorsun. Eline hemen bir sebep geçince sıçıp sıvamıyorsun. sorun varsa çözmeye destek olmaya çalışıyorsun. birlikte karar alıyorsun ileriye dönük planlar yapıyorsun. Anlayış sevgi saygı birleşiyor. Tabikide zamanın ne getireceği belli olmaz ama yanındaki adamla sonuna gidiyorsun. Sen sev saygı duy kardeşim sonunu düşünme :)
Ciddi ilişki., ailelerin onayıyla olan yani yıllarca flört ettiğin değil de senle evlenmek üzere senle tanışmak isteyen birinin gerçekleştirdigi ilişkidir bence.. ciddi denmesi de evliliğin değerli ve kutsal olmasından dolayıdır... ciddi ilişkinin espriyle alakası yoktur niyet ile alakası vardır 😊
evet oturuyosun dolar indeksinden konusuyosun saatlerce sonra ülke ekonomisinden sonra bir elbise almya gttginde markasndan kumasndan nasil uretildgnden falan iste hep resmi giyiyosn tabi ciddi cnku. ☺
Bende böyle düşünüyorum 😂
Ahahaha hayranım onlara
Şey biz ciddi düşünüyoruz da?
El çenede mi oluyo yani her konuştuğunuzda
Nasıl bir müessese bu ya😃
Süpersin 😂 😂
Aileler hemen öğrenirse ciddi bir ilişki oluyor. Ben hemen o gün soylemistim anneme Babam da bir aya kalmadan öğrenmişti. Durum böyle olunca iş gerçekten ciddiye biniyor.
Baktik ki iliskimiz ciddi ve evlilige gidiyor ayriliyoruz unlulerin yaptigi gibi 😄
En iyisi 😄
Yoğun duygularla çıkılır yola, evlilik düşüncesiyle de ilerler.
Ciddiyet saçma geliyor bana ilişkiyi kalıplara sokmaktan başka bir şey degil
Yani baktığın kızdan hoşlanıyorsun, sonra sohbet edince sevmeye başlıyorsun. İnsanda sevdiği şeyin onun olmasını istemez mi? İster. Ondan sonra onu hayatında görmek istiyorsun ve ciddi bir ilişki için onu sevdiğini söylüyorsun.
Bence böyle olur
birini seversin bir yolda ilerlesin, beynin yatak muhabbetine değil sevgi saygıya çalışır, işte o ciddi ilişkidir
hele bidur bisoluklan nedir bu aciliyet, önce birbirimi tanıyalım değilmi, biraz zaman verek birbirimize, akmıyız karamıyız, huyumuzu suyumuzu nedir bir bilek değilmi, ondan sonra evlenek.
ya biriyle birlikte olmaya basliyosun anlasabiliyosun bakiyosun davranislar vs hosuma gidiyo sora ona niyetinin ciddi oldugunu soyluyosun onunda niyeti ciddi ise oluyo iste.
Algı farkı işte. Bana göre karşındakini tiye almamak yani önemsemek, geleceğe dair düşünmek, takılmalık olmamak vesaire
Bir taraf alttan almasını biliyor ve anlayış çok önemli
İki tarafın brıbırını omur boyu cekebılme sendromu 😂
o ne harbiden ya sevdiğin insanın yanı dünyada en rahat edeceğin yer olcakken birbirinizle herkesten yakın olcakken bu sınırlamalar ne shshs
Birinin diğerinden baskın bir özelliği olmaması gerekir.
Sevgide vede saygıda sınırsızlık olması gerekiyor.
Gerisi kendliğinden gelir.
inanki ilişkinin ciddi olup olmadığına sevgili olmadan karar verilmioo
Ciddi ilişki nedir la,
çok ciddiysen evlilik cüzdanını tutarsın.
Tek kelime SAYGI gerisi geliyor zaten 😊
:D ahahahah sürekli somurtuyorlar demekki..
Oturup satranç oynuyoruz sürekli
uzun yıllar süren evlilik amacıyla gezilen
hiç ciddi ilişkim olmadı o yuzden bılmıyorum
elini bile tutamamak...
her onumuze gelenle sevgili olmuyoruz olay bu
Evlenme
yapmıyoruz
Yok öyle birsey
@by_kowboy yerim😘
kalp seksle oluyo
Sen öyle mi yapıyorsun
Cok guzel