Görüntü bir şeydir elbet ancak her şey değildir.. Kaportasına bakarak beğenilen bir araba performans ve kullanım açısından iyi olmaz ise tüm cazibesini kaybeder.. Erkek de onun gibidir al benisi çok fazla olur ve karizmatik görünür ancak erkek tavus gibi canlı muhteşem renkli tüyleri ile hayranlık uyandırır iken son derce bed sesi ile o muhteşem güzelliği öldürür... Bakımlı, temiz, samimi, kültürlü ve kişilikli bir erkek eğer yakışıklı da konuşuyor ise ipi önde göğüsler..
ağzın laf yapıcak karakterin oturmuş olacak işini bilen kendinden emin öz güveni tavan olan çekici ve karizmatik olmayı kadın ve erkek ruhundan anlayan felsefe psikolojiyi yutmuş biri hele de zeki ise yemişim tipini her türlü çeker tavlar örnek ben tipe bak hele ama gel gelelim kızdan bol da bişey yok alayının da aklındayım ;) :D
daha cok tavirlari nazikligi önemli bence dis görünüs hani cok cirkin ve sisman olmadigi sürece pek de önemli degil. Benim eski erkek arkadasimi görsen ablacigim bunu nerden buldun dersin :-)
İlk baktığında içini değil, dışını görüyorsun o yüzden önemli rolü var Birde artık çoğu kişide şu düşünce oluşmuş, dışını beğenmediğin bir şeyin içini merak etmezsin düşüncesi var o yüzden
Dış görünüş bir yere kadar; ama ilk karşılaşmada alınan elektrik daha önem kazanacağına inanıyorum. Dış görünüş içsel boşluk var ise bir anlam ifade etmez. Elbette önemlidir ilk intiba adına; ama herşey olarak değerlendirilmemeli. Görüşleri, konuşması, diksiyonu, entelektüel kapasitesi, nezaketi, saygısı hepsini bir bütün olarak değerlendirilmelidir.
Aşk, sevgi isteyen birisiyse, hiç rol oynamaz. Ama oynaklık, gevşeklik, seks amaçlı bir ilişkiyse, dış görünüşe, fiziğe bakarlar... En iyi şekilde açıkladım, kısa ve öz.
kızı cinsel bir objeye soktun direkt ayırımcılık yapıyorsun. hem cinsine yakıstıramadım. sonucta kız tavlama sanatı erkek tavlama sanatınıda eklemeliydin. ayıp :-)
kız tavlamak sanatsa eğer, dış görünüş sadece ilk intibada büyük rol oynar ilk bakışta dişi muhattap olup olmaması gerektğini öyle seçiyo sanırım . hepsi o bana göre :)
erkeğin fiziği giyinimi ayakkabıları saçları tırnakları duruşu ses tonu ve bakışları bir kadını %80 oranında etkiler. onu elde etmek için ise mantıklı şeyler söylerse tamamdır bu iş.
onlar eskıdendı tavlama felan sımdı kızlar tavlıyor erkeklerı bı sonrakı donemdede kız evı gıdıcek erkek tarafına erkegı ıstemeye devır degısıyor artık
En İyi Cevaplar