Yani kötü ayrıldınız severek ayrıldınız. aradan 3-4 sene geçti hala sever misiniz. unutmaz mısınız. yeni birine kalbinizi açmaz mısınız.
Cevabın nedir?
eger seviyosa ilkse herseyi yasadigi kisiyi bence unutmazlar. ama platonik uzun süre birini sevio ve bu kisi onun hayatinda ilk sevdiği kisi ise omrunde hic sevgiliside olmamissa erkeğin kimseyi onun yerinede koyamiyosa durup dururken aklina da geliyosa resmini gordugunde yutkunup resmi kapatiyosa sayfadan işi bombok o kisinin.. hayatına kolay kolay birisi girmez nekadar sevmiyorum desede onda firtia kopsa bende yaprak oynamas desede en bir hamlesinde karsidakinin eli ayağı dolanir birbirine nefesi kesilir her ask ve bir cift goz bir dugum daha atar boğazına insanin kanadi kirilsada. ne kadar yaralansada..
015 Yorumla
Soran+1 yılvala bişey anlamadım
Soran+1 yılsöyle ama dusunceni
Soran+1 yılYani hala seviyo musun
Soran+1 yılcikmadiniz mı bisey yasamadiniz mı
Soran+1 yılanladım
Soran+1 yılAllah yardimcin olsun inşallah
Soran+1 yılher konuda olsun inşallah
- +1 yıl
Bende erkek arkadsimin ilk askiydim 1 sene oldu kuzeni konuşacaktı onunla hayatimda birisi var dedi o kadar agladi bnim icin neden hayatina koymus ki
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Zor be kuzum erkekler tamam bıraz yvsk olabılırler ama o ilk aşklarının tadını ne olursa olsun baska kımsede bulamazlar. o yuzden erkeklerın ılk askları kızlarınkınden daha yogun daha cocuksu daha cömertkardır. erkek sonradan bozar skalasını. kazık yedıgını anladıgından ıtıbaren işte o erkeğe güvenmiceksın. özellikle ilk zamanlarında. öc alırcasına intikam çıkarırcasına başkalarından alır acısını.. Eğer bir erkeğin gerçekten ilk aşkı olabilen varsa aranızda ne mutlu size.. Onu kaybetmeyın...
121 Yorumla
Soran+1 yıltamam da hiç mi unutmaz. yani daha doğrusu artık ondan başkasını sevmez mi. sonuçta bizde ilk aşkı unutmadık ama sevmiyoruz.
Soran+1 yılbeni sevdiğine inanıyorum çok şükür. bide guvense bana keşke ya. nasıl yapicam bilmiyorum.
- +1 yıl
güven meselesi çok ayrı bırşey. ozelllıkle bı kadına guvenmek dunyanın en zor işi. tavrın konusmaların arkadaslık ılıskılerın aıle bagların falan bunların hepsı etkılıyor. ben mesela guvenebilmek için 3-4 sene a'dan Z'ye gozume batan herşeyi tekrar tekrar degerlendırdım. şimdi ise guvenıyormusun dersen eh der geçerim.
Soran+1 yılyok artık kaç yıl olmuş hala mı guvenmiyosun
Soran+1 yılpeki seviyo musun
Soran+1 yılbu kız senin ilkin mi peki
Soran+1 yılyani herşeyi bu kızla mı yaşadın
Soran+1 yılilk bu kızı mı sevdin
Soran+1 yılyani her iki anlamda da şu an birlikte olduğun kız senin hicbi yönden ilkin değil öyle mi
Soran+1 yılbiraz içim rahatladı gibi. en azından umut var diye sevindim.
- +1 yıl
umutssuz hiçbir şey yoktur. Sevdikten sonra geçmişin pek bir önemi olmuyor aslında. Ben bakmadım sevdiğim insanın geçmişine benden oncesi beni o kadar etkilemez. Ne olursa olsun sonuçta onun anlattığı kadarını bilebilirim di mi? bu yuzden detaylara kıla tuye takılıp huzur bozmaya hiç gerek yok. neticede kimse günahsız olamaz. iyi ya da kötü her insanın yaşanmışlıkları var kimse düz ayak gelmedi bu yaşlara..
Soran+1 yılevet ama bu küçük bir köyde büyümüş ve bekarete önem veriyo
- +1 yıl
her insan gibi seninde var yaşanmışlıkların, madem onun gözünde bu o kadar önemli bir tabu; sana burada düşen iki seçenek var.
Birincisi bunu telafı edeceksın gıdeceksın iki dikiş attırıp işin uzmanına hiç birşey olmamış gibi kalan hayatına devam edeceksin.
ya da onunla birşeyler yaşayıp kaza süsü verip topu ona atacaksın.
Her iki seçenektede sen kendi ruhunun yarasına bir örtü çekip geleceğine odaklanacaksın.
Soran+1 yılanlamadım ikincisini
Soran+1 yıl
ya zaten birlikte olduk ama kan gelmiyo o yüzden soruyorum ne yapayım diye
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
+1 yılUnutuluyor, olması gereken de bu. Hep deriz, hayat devam ediyor... Yani birisi öldüğünde de, zamanla unutuyoruz. Yaşamaya devam etmek zorundayız. Eskisini unutup, yeni birini sevmeliyiz...
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğru olanı değil de olanı soruyorum. unutur dimi yani sevmez hala dimi.
- +1 yıl
Kişilerde hep değişiklik gösterir olaylar. Yani ben de bu olay böyleyken, başkasının düşünce yapısı farklıdır ki, ölene kadar onu seveceğim diyebilir. Öyle aptallar da mevcut hayatta...
Soran+1 yıle hayatına evlenmek için birini alıyorsa seviyo müdür hala
- +1 yıl
O zaman unutmuştur. Çünkü başkasını aldığına göre, onu seviyor artık. Evlenme yoluna kadar ilerlemişler yani, aklında o olsa, onu sevse, kimseyle birlikte olamazdı...
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hiç kimse, hiç bir şey unutulmuyor. Tabii ki yeni duygusal durumlar oluyor, ancak yaşanmışlar unutulmaz...
18 Yorumla
Soran+1 yılpeki hala sevilir mi aslında onu merak ediyorum. aradan birkaç sene geçmiş sonuçta ve hayatına aldığı kişiler olmuş
Soran+1 yılyani sevmez diyosun. peki özler mi.
Soran+1 yılgerçekten mi
Soran+1 yılya o kızı severek biraktiysa
Soran+1 yılpeki nasıl güvenini kazanabilirim. birlikte olduk. o benim ilkim. Ama ilk deneyim yaşarken benden kan gelmedi. nasıl inandirabilirim onu ilk olduğuna. bana guvenmiyo. yalan söylediğimi düşünüyor.
+1 yılilk asklar ne kadinlarda ne erkeklerde unutulmaz.
kimse kendini kandirmasin.
bu yüzden evlenmeyi bekliyorum213 Yorumla
Soran+1 yıltamam unutulmaz ama sen hala seviyo musun
- +1 yıl
hâlâ derken?
ben mecazi ask'a inanmiyorum abla
Soran+1 yılsen neye göre cevap verdin o zaman somut aşk mı var
- +1 yıl
mecazi ask var, ilahi ask var.
bir insan baska bir insan'a asik olabilir. olamaz demedim.
birde kulun Rabbe olan aski var.
ilk ask unutulmaz. herseyin ilkleri o kisiyle yasanmistir. ilk sevdadir.
lakin sevgi bitebilir. ama ara sira akla yine de gelir.
burada bir çok soruda görebilirsin bunu.
ben bir kaç kisiyle konustum, lakin konusmaktan ibaretti. ilgim vardi, ama kafa uymadi diyeyim.
bir daha da tövbe ettim.
ilkim esim olsun isterim. ama tek sartla, bende onun ilki olmam gerek.
Soran+1 yılkardeşim burda neyi sorduğumu biliyosun yapma şimdi ya
- +1 yıl
cinsel mânâda mi diyorsun?
yoksa duygusal mânâda mi?
bana göre unutulmaz iste.
ne kadin unutur, ne erkek.
severek ayrildiysalar, o sevgi bir yerde duruyordur.
Soran+1 yılpeki sonra hayatına birini alsada sevgi bitmez mi
- +1 yıl
yani sevgi azalir. ama dedim ya tükenmez.
o yeni kisiyi sever muhakkak, ama mesela, onun ismini duydugunda, veya resmini gördügünde, veya bizzat gördügünde yine o anilar canlanir
Soran+1 yılbende lisede aşık oldum ama platonikti görünce bakıyorum ama sevgi yok heyecan da yok herşeyi hatırlıyorum ama heyecan yok sevgi yok
- +1 yıl
karsiliksizdi, bu yüzden.
ama ben daha evvel gönlüne birini almis biriyle evlenmek istemem. sirf bu sordugun sorulari, sürekli aklimda sormamak için Allah izin verirse.
peki bu soruyu sorma sebebin, birisi oldugundan mi?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
neyse, sevgili isleriyle ugrasmiyorum. Hayirli günler.
Soran+1 yılsana da
unutulabilen birşey süresine kesin birşey demek zor
14 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Soran+1 yılAma hayatına birini alıyor sonuçta o zaman unutmuştur dimi
Unutmam. Ama bu hayatima devam etmeyecegim anlamina da gelmez.
07 Yorumla
Soran+1 yılyeni birini sever misin yani aradan 3-4 sene geçti diyelim
Soran+1 yılYani kızla oluyor çok seviyor ama kız bakire değil onu kandırmaya çalışmış bu galiba ayrılık sebepleri kız bunu kandırırken o cok kisiyi karşısına almış inanmamış kızı korumuş ama kizin yalani ortaya çıkmış
Soran+1 yılbu eski sevdiği kız galiba. Benim anladığım bu. kız bunu kandırmaya çalışmış. Ama bu kıza inanmış guvenmis. Ama yalan ortaya çıkmış ve ayrılmışlar galiba. bende diyorum ki ben şimdi bu adamı uzdum. Benim de o kız gibi onu kandirdigimi saniyo. Ama kandirmadim. bu şimdi gidip bilmem kaç yıl öncesindeki kız için paylaşım yapar mı. yoksa bana mı yaptı o paylaşımı anlamaya çalışıyorum.
Soran+1 yılhayır beni faceten engellemişti hala engelliyim bende kaldır demedim. O paylaşımı başka hesaptan gördüm. hiç sormadım çünkü benimle konuşurken yazdı. ve beni sevdiğine inanıyorum. Ama ilk yagmurumsun deyince. O tuhaf geldi.
+1 yılilk ask oyle bisey ki aradan yillar gecer adini bir kitapta gorursun nefes alman zorlasir.. en azindan kendi adima bunu soyleyebilirim
112 Yorumla
Soran+1 yılunutmadin mı hala
- +1 yıl
unuttum ama biraktigi izler derin
Soran+1 yılseviyo musun onu hala
Soran+1 yılyani hayatına aldığın kız seni uzerse hemen o aklına gelir mi. Yani yeni birini seviyorsun bu yeniside seni üzdü sen ilk aşkını hatırlayıp onun adına bisey paylaşır mısın
- +1 yıl
hayatima aldigim kiz beni uzerse hemen baska birine gitmem bu ilk olsa bile yanlis bisey bence, ama yalnizsam keskeleri ilk askim icin kullanirim
Soran+1 yılBen onu uzdum. sonra bir paylaşım yapmış. beni mazur gör ilk islandigim yagmursun diye. beş dakika önce konuşmuştuk. kavgaliydik. paylasimdan önce.
- +1 yıl
ne derece uzdun bilmiyorum ama ne kadar olursa olsun biraz cinsiyetimden utandiran bir hareket olmus, haddim degil ama o bu kafayla idare ederse sen daha cok uzulursun bence
Soran+1 yılYani ondan önce hayatıma birini aldığımı ve onunla herşeyi yaşadığımı düşünüyor. Ama o benim ilkim. O buna inanmiyo. O gün kaba ettik. Bana biraz süre ver bazı şeyler kafamda oturmalı dedi. sonra eve gelince konuştuk ben ona yarın sabah memlekete gidiyorum dedim. iyi geceler dedik. sonra beş dakika sonra telasimi mazur gör ilk islandigim yagmursun demiş. ve eksik hissediyor yazmış. acaba bunu bana mı yazdı. bilmiyorum.
- +1 yıl
kendisine sor bence kendini uzme ne oldugunu bilmeden
Soran+1 yılkorkuyorum ona bişey demeye kızıyor bana
Soran+1 yılonun sinirini nasıl alabilirim nasıl sakinlestirebilirim bana kızmasın diye
- +1 yıl
bilmem sinirli birisi degilim
+1 yılyeni birisini bulur yeni birisiyle ilk defa yaşar sıkıntı olmaz aşk diye birşey olmadığı gibi inanma
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten unutur mu
Soran+1 yılilk aşkıyla herşeyi yaşamış. Ama hayatına aldığın insanlar olmuş sonradan
+1 yılSevmekle unutmamak arasında çok fark var. İlk aşkımı unutmadım ama sevmiyorum şu an
09 Yorumla
Soran+1 yılYani hayatına aldığın yeni bir kız var o da seni üzdü sen hemen seni üzen kıza mı paylaşım yaparsın yoksa ilk aşkına mı
- +1 yıl
Kimseye yapmam :D
Soran+1 yılseçenek sunuyorum ikisinden birine yaptın diyelim hangisine yapardın
- +1 yıl
Paylaşımdan kastın nedir
Soran+1 yılYani ondan önce hayatıma birini aldığımı ve onunla herşeyi yaşadığımı düşünüyor. Ama o benim ilkim. O buna inanmiyo. O gün kaba ettik. Bana biraz süre ver bazı şeyler kafamda oturmalı dedi. sonra eve gelince konuştuk ben ona yarın sabah memlekete gidiyorum dedim. iyi geceler dedik. sonra beş dakika sonra telasimi mazur gör ilk islandigim yagmursun demiş. ve eksik hissediyor yazmış. acaba bunu bana mı yazdı. bilmiyorum.
- +1 yıl
bilemedim ki ya :(
Soran+1 yılona yazmış dimi anladım
Soran+1 yılAma yok ya beni seviyo be. çok şükür. kendimi uzmucem. biz bariscaz mutlu olcaz inşallah.
- +1 yıl
inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiriyle hiç bişey yaşamadim 10 sene geçti unutmadım bir çok kişiyle bir çok şey yaşadım yasadgm kişileri unuttum
10 YorumlaUnutmasa bile içinde birşey bırakmıyor kötü bitince
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılher yaşadığım ilişki benim ilk aşkım yani ilkim yok sonum var.
13 Yorumla
Soran+1 yılunuttun mu yani
- +1 yıl
evet bitiyorsa o saniye hatırlamam bile. dedim ya sonum olacak kız önemli onlar gereksiz.
Soran+1 yılçok iyiymiş
Bir erkek 11 yil aşk yaşayipta severek ayrıldığı kadını unutur mu yaşayan adımlarına üzülür mü
10 Yorumlabenım ıkı seneye dogru goıdıyor hala olamadım.
049 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Soran+1 yılsevdiğin mi olmadı yoksa kimseyi hayatına almadın mı
Soran+1 yılHayır yani anladım kimseyi sevmedin ama hayatına birini aldın mı
Soran+1 yılanladım alsan zaten unutmuş olursun dimi
Soran+1 yılanladım
Soran+1 yılAllah yardimcin olsun inşallah
Soran+1 yılsende mutlu ol
Soran+1 yılbende şimdi farkettim öyle olmuş
Soran+1 yılulan çok seviyorum yemin ederim. Allah bana böyle bir aşk verdi. ne kadar sukretsem az.
Soran+1 yılaslında belki ayrilmadik biz iyiydik. iki ay önce birlikte olduk benden kan gelmedi. Ama o benim ilkim. bende şaşırdım neden gelmedi diye. onu kandirdigimi sandı. Ama ben doğru söyledim. sansima önceki sevdiği kız galiba buna yalan söylemiş. kandırmış adetli gününde. şimdi bana da inanmiyo. en son inanır gibi oldu. Ama hala içinde şüphe varken çok üstüne gittim. oda sen bana yamanmaya calisiyosun dedi. bide bir ara ben ayrılmak istedim. tüm fotolari mesajları sildirdim. bu da onun aklında şüphe bıraktı. daha öncede bana bunları sildirirsen bu ilişki biter demişti. ben bıraktım kalsın dedim. sen dedi arkanda iz bırakmamak için mi sildiriyosun dedi bana.
Soran+1 yılen son işte bitsin seni istemiyorum. kaç kişiye seni seviyorum dedin diye bana kızdı.
Soran+1 yılsonra beni rahat birak çok üstüme geliyosun dedi
Soran+1 yıltamam iyi uykular sana
Soran+1 yılgünaydın cevabimi bekliyorum
- +1 yıl
gunaydın. ıyıde o fotoların durmasını bu kadar istemesi sence normal mı? cocuk sana birşeyleri zorla kabul ettiriyor gibi olmus biraz ve seni suclayarak yapıyor bunuda en tehlikelisi bu. ayrıca bir erkek ilklerini yaşadıgı bir kızı unutmaz ama tabi ilki olmadığın için sızınkınde geçerli değil bu
Soran+1 yılbana ilk çıkarken ilkim sensin dedi. başkası olmadı dedi. Ama arkadaşlarıma o gece ile ilgili ben inanmıyorum. daha önce biri için dayak bile yedim ama bana yalan söyledi dedi. yani galiba benden önce biri olmuş. şimdi bana hiç seni sevmiyorum demedi. kaç ay geçti kavga ettik. ayrılmak istese herşeyi söyledi bağırdı çağırdı küfür bile etti ama bitek beni sevmediğini hiç söylemedi. sürekli söylediği tek şey sen bana yalan söylüyorsun. başka bişey demiyo.
- +1 yıl
bak sımdı aslan burcu musun bilmiyom genelde aslanlarda olur ama cocuk sende dengesizlik seziyor davranışlarından da kaynaklanıyor olabilir ayrıca o kan olayından dolayıda dediğin gibi güvenmiyor mutlaka birşey yapmıssındır diyor sana güvenemdiği içinde sana karşı öyle davranıyor ve sana iyi sözler söyler ise sana daha cok bağlanacagınıda düşünüyor olaibilir
Soran+1 yılhayır aslan değilim. evet bu dengesizliği söyledi bana. Ama ne yapacağımı şaşırdım. onu sıkmak istemiyorum. kafası toparlansin istiyorum ama bana o geceden sonra ilgisini kesti. guvenmiyo. bu da beni delirtiyo. ve doğal olarak onunla kavga ediyorum.
Soran+1 yılnasıl yani o bana güzel sözler söyleyince daha mı çok bağlanır
Soran+1 yılbide ben ona sevgilim falan diyorum çok hoşuna gidiyo adını bile söyleyince deliriyo
Soran+1 yılmesela gck vicdansız diyorum kiziyo bana ama güzel bişey söyleyince kizmiyo görüyorum hoşuna gidiyo
- +1 yıl
acıkcası bende böyleydim mesela ama ben kıza guvenöedıgım için cok güzel şeyler söylemiyordum cunku sonraadan kız gidebilir güvenmiyodum cok iyi şeyler söylersem böyle cok alışır gider diye demiyodum buda o hesap olabilir aslında sana olan güvensizzliğinden dolayı oluyor hepsi senın cok üzüldüğünü ağladığını falan görürse sana karşı yumuşar baya. ama şöylede birşey var sen ona adını söyleyince delirmesi işte hep bu yüzden yani gidebileceğini düşünüyor ve bundan koprkuyor ona karşı en ufak bir uzaklık belirtisi sinirlendiriyor onu yani sen ona adını söylediğinde sanki ondan sogudugunu düşünüyo gibi. ilk zamanlar bende böyledim tepki verirdim bazen anlıyom yani.
Soran+1 yılsonra bana bu isim söylemeden kizinca profilinde gördüm. şöyle yazmış : 'ismimle hitap ettiği gün anladım o işlerin bana göre olmadığını ' bunu yazmış
Soran+1 yılya o bana ilgisiz kalınca bana mesaj atmayinca sürekli kızıyorum bende ne yapayım peki
Soran+1 yılhem şu an ayrılmak isteyen o
Soran+1 yılilgimi nasıl göstereyim yani barisinca bana mesaj atmayan o zaten. önceden mesaj atıyordu artık günaydın bile demiyo.
Soran+1 yılguvensizlikten.
Soran+1 yılinsan anlar sonuçta bana kiyamiyo yanına gidince. Ama sürekli artık sana inanmıyorum diyo zoruma gidiyo artık
Soran+1 yılon yıl mı
Soran+1 yılpeki bu bahsettigin kişi senin ilkin miydi. yani ilk aşk ilk deneyimler falan
Soran+1 yılşimdi yeni birini sevemez misin. onu unutmadin mı hala.
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılburdan yazar mısın lütfen
mezara kadar unutulmaz mumkun degil
16 Yorumla
Soran+1 yılpeki hala seviyo musun onu
Soran+1 yılsevmiyosan o heyecan ne peki
Soran+1 yılanlamadım :)
+1 yılİlkler unutulmaz kardesss
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki hala sevilir mi aradan birkaç sene geçmiş ve hayatına aldığı kişiler olmuş
+1 yılherkes bir gün unutur
00 Yorumlageçmiş tozdur üfle gitsin :D
00 Yorumla
+1 yılBen unutmam asla
18 Yorumla
Soran+1 yılpeki hala seviyo musun
- +1 yıl
Nayırrr
Soran+1 yılpeki onunla birşeyler yaşadınız mı
- +1 yıl
Yaşamadımda yaşayacakken şeytana uymaktan vazgeçtim diyebilirim
Soran+1 yılne güzel yapmışsın
- +1 yıl
Allaha şükür şeytana uymadım
Soran+1 yılçok şükür senin adına sevindim
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılunuturuz
029 Yorumla
Soran+1 yılherşeyi onunla yasasan bile öyle mi
- +1 yıl
başka birini sevebiliyorsam olay biter benim için
Soran+1 yılYani aslında beni sevdiğine inanıyorum ama acaba o kız kadar seviyo mu diye düşünüyorum
- +1 yıl
onu bilemeyeceğim
Soran+1 yılnasıl unutturabilirim
- +1 yıl
seni seviyorsa unutmuştur zaten hem erkekler için ilk değil en iyisi önemlidir
Soran+1 yılya ama bir bakıyorum gözleri beni sevdiğini haykiriyo. hatta bir ara bana bozulmuştu gözlerini benden kaciriyosun bana bakarken sanki başka birini arıyorsun dedi. kırıldığını anladım. Ama bide bu hareketleri de var. sevmese bana bunları der mi
- +1 yıl
e seviyor işte seni daha ne istiyorsun
Soran+1 yılAma ilk gece kan gelmedi benden şimdi bana guvenmiyo. kaç kişiyle birlikte oldun. kaç kişiye seni seviyorum dedin diye sürekli kiziyo ayrılmak istiyo
- +1 yıl
bakire misin peki
Soran+1 yılşu an hayır. O benim ilkim oldu. Ama kan gelmedi. delircem iki ay geçti ben iyi degilim. ve sansima önceki sevdiği kız bakire değilmiş bununla adetli günde birlikte olmuş bakireyim diye kandırmış. sonra bu kızı seviyo falan. buna o kız bakire değil diyorlar. bu da inanmiyo kızı korumuş. bir temiz dayak yemiş. Ama kızın yalanı ortaya çıkmış. bu da kızı bırakmış. şimdi benden kan gelmeyince bana inanmiyo.
- +1 yıl
kan gelmediyse fiziksel olarak bakiresindir hala doktora gidelim kanıtlarım de
Soran+1 yılya aslında çok çok az hatta yok denecek kadar geldi. Ama onunla beraberken değil. banyoda dus alırken pıhtı şeklinde geldi. ben son anda gördüm o görmedi. sonra inanmadı tabi görmeyince. ve doktora gitsem bile sonrasında yine birlikte olduk. atlattık sandık ama o yine neden gelmedi dedi. çünkü iki ayı geçti hala birlikte olduk.
- +1 yıl
insan güvenmediği biriyle neden sevgili olur hiç anlayamicam galiba ee şimdi ayrılmak mı istiyor
Soran+1 yılevet. bitsin diyo çok üstüme geliyosun diyo. bu bide uzman çavuş. hergün askerlerle beraber. iyi değilim diyo. bir ara seni arastircam dedi. Bana zaman ver dedi açık açık. Ama ben çok kiskandim onu. sosyal hesaplardaki herkesten kızları ekliyordu onu da kiskandim. kızlara o benim nisanlim dedim bana çok kızdı. hani bana süre veriyodun yeter dedi. sonra yine görüştük iyi gibi olduk. Ama her yerden engelliydim. ben buna yine kızdım. oda beni rahat bırak. bitsin dedi. zorla engeli kaldirttim. ne yapicam bilmiyorum.
- +1 yıl
bu kadar sıkarsan ama adam kaçar tabi
Soran+1 yılne yapayım peki tamam yazmicam dedim dünden beri tek kelime mesaj atmadım. Bana geri döner mi
- +1 yıl
döneceği varsa evet döner ama sıkboğaz edersen kaçırırsın
Soran+1 yıldaha öncede böyle kavga ettik. sonra istemiyorum falan dedi. Ama ayrı kaldık. sonra ben tam vazgecmisken beni bırakmadı.
- +1 yıl
belki yine aynısı olur
Soran+1 yılinşallah bırakmaz beni
Soran+1 yılAllah büyük O'na siginiyorum
- +1 yıl
inşallah
Soran+1 yılO gelene kadar bişey yaZmicam. Ama o yazmasa da ben zaman geçtikten sonra yazayım mı. ne zaman yazayım ona.
- +1 yıl
onun ne yazacağına bağlı
Soran+1 yılHayır o yazmazsa mesela iki hafta sonra ya da bir hafta sonra yazayım mı ona
- +1 yıl
o zaman yaz normal bir mesaj
Soran+1 yılnormal derken ne diyeyim sonuçta bana kızgın hatta ben zorla engeli kaldirttim. Bana dedi ki işte bu yüzden engel atıyorum. çok konusuyosun gevezesin cenen düşük dedi. Bana dedi ya beni delirten o halbuki.
- +1 yıl
takip et beni buradan zor oluyo
Unutuluyor emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah öyledir teşekkür ederim :)
+1 yılhayatta unutmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki hala sevilir mi aradan birkaç sene geçmiş ve hayatına aldığı kişiler olmuş
- +1 yıl
unutmıcağını garanti edebilirim sever herhalde Yine ya
Soran+1 yılnasıl garanti ediyosun
- +1 yıl
Ben unutmadım da oyuzden
+1 yılUnutmazz hayataa
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki hala sevilir mi aslında onu merak ediyorum. aradan birkaç sene geçmiş ve hayatına aldığı kişiler olmuş
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası