Abim sevgilimi öğrendigi için konuşmuyor?

abim ansızın odaya girdi telefonu hemen cepe attım süpheli süpheli davrandım yine yakalandı dedi telefonu aldı gördü sevgilimle konusmalarımızı kötü bisey yoktu konusmalarda abim sus sesini cıkarma odandan cıkma dedi babam duymasın odasına gecti yengemle annemi yolladım hemen annem iste ver ulasamasın cocuga falan diyerek hattımı almıs abimden saklıycam diye yengemde söz verditmis mesajlarimi okumasın diye iste herkesin olur falan dediler abim beni odaya cagırmak icin annemi yolladi annem o ara hattımı verdi abim telefonu verdi bana abi beni dinle bir dedim konusalım oda 1 hafta boyunca sinirim geçene kadar gözüme gözükme dedi fotograf biyerde paylasma adımlarını düz at dedi yarım saat sonra ablamı yolladım odaya abim demiski dövücektim sonra nalet gelsin şeytanadedim okulundan olucak bu akılla ablamda elif ders çalısıyo demis gerçektende derslerime önem veriyorum ablam demis iste bırak kendo sıkılıp bırakır hangimizin o yaşlarda sevgilisi olmadı demis abim konuyu degistirmis bugun abimi gordum yolda normalde arabanın camını acar nerden falan der beni gordu kafasını cevirdi napmalıyım? ben abimi cok seviyorum sevgilimlede 1 senedir çıkıyoruz ve cok seviyorum bırakamıyorum bir hatası olsa hadi neysede bir hatası yok
Abim sevgilimi öğrendigi için konuşmuyor?