Sevgilim arkamdan is ceviriyor nasil davraniyim?

Merhabalar. 2 yil once cok sevdigim bir sevgilim vardi uzun yillarda beraber okuduk daha sonra anlasamadik ayrildik. Son zamanlarda ruyamda cok sık gorur oldum rahatsiz oluyordum ve Şu an ki erkek arkadasimla paylastim. Basta biraz sinirlendi ama sonra sorun olmadi. Bu olaydan 1 hafta sonra gece 4 te gizli numara aradi. Telefonda ki eski sevgilim oldugunu soyledi ben pek inanmadim ama basta normal konustum dinledim. Seni ruyamda goruyorum bir sorunun var mi falan dedi. Sesin cok degisik geliyo dedim emin olamadim kimle konustuguma dedim. karsimdaki baya israrci oldu bende en sonunda cikma tarihimizi sordum bu kivirmaya basladi. Sonra konuyu simdiki sevgilime getirdi bende telefonu yuzune kapattim tekrar aradi acmadim. Bugunde kafamda suphe oldugu icin eski sevgilime mesaj attim "dun telefonu kapattim kusura bakma " diye orda anladim dun gece konustugum eski sevgilim degil Şu an ki sevgilimin bir oyunuymus. Dun geceden beri konusamadik sevgilimle ona cok kizginim az once aradi hic bu konuyla ilgili birsey soylemedim. Onun sesi baya tedirgindi sizce ne yapmaliyim. Direk gorusup tartismalimiyim yoksa onun itiraf etmesini mi bekliyim. Bana guvenmemesini boyle salak oyunlar yapip beni kandirmasini hazmedemiyorum.
Sevgilim arkamdan is ceviriyor nasil davraniyim?