Sevgilimi eskisi kadar sevemiyorum?

Öncelikle iyi günler arkadaşlar. ben lise 3 öğrenciyim neyse uzatmadan konuya dönelim. 6 aylık bir kizla birlikteliğimiz var sevgilimin beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum hatta bastırarak kanıtlıyor ama hissettiremiyor. 3 ay önce kadar abisi öğrendi ve zorunlu ayrıldık okul açılınca tekrar birlikte olduk ve eskisi gibi değil eskiden severdi sahiplenirdi benim dediklerimi yapar üzülecegimi bildiği şeyleri yapmazdı ama şimdi hiçbir dediğimi yapmıyor ve yukarıda dediklerimin tamamen tam tersi. ama eskiden daha çok seviyor biliyorum çünkü sevmese abisinden korktuğu halde benimle olmaz sadece bazı konularda korkak oluyor örneğin eskiden yanimda otururdu sınıfta şimdi hocalardan korkma tiki başladı. ve sürekli sevgisini uzak tutuyor. ve kendisine söylüyorum bana böyle davrandıkca sana olan aşkımı sevgimi öldürüyorsun diye. söz tamam diyor diğer gün aynı problem devam ediyor ve bu konuda çok tartışıyoruz 6 ay boyunca bütün problemlere yardımcı oldum alttan aldım ama artık yoruldum ve eskisi gibi olamıyorum. yardım edin
Sevgilimi eskisi kadar sevemiyorum?