arkadaşlar özellikle de sayın erkekler kadında bir zerrecik bile tüy görseniz mideniz bulanır sanki kadınlar analarının karnından kılsız süt gibi doğdu kadında kılı kabullenemezsiniz ama kıllı bacaklarınızla şort giyersiniz orman gibi kıllı olan göğsünüzü gururla açarsınız bu nasıl bir mantıktır bu nasıl yaman çelişkidir kadınlardan ağda bekleyen erkek kendisi de ağda yapcak arkadaşım yok öyle şey siz nasıl kendi kıllarınızı bir gurur malzemesi olarak gösterdiniz de bizimkileri cart cart yoldurdunuz helal valla yüzyılın kazığı
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
onu bana deme onu öyle diyenlere de kızlarda kıllı tabi kızlar insan değil mi ben daha gencim ama bacaklarım ve organım dışında fazla kıllı yerim yok hatta kollarımda çoğu kızdan daha az ve kaşlarım çoğu kızdan daha ince ben karnımda boynumda koltuk altımda çıksın istemiyorum bana iğrenç geliyor
ya tamm aşırısı evet kro gibi ayı gibi ama oda bir yaratılış çaresi var sonuçta temizlik insanın elinde.. ama kollar göğüs bacaklar normal geri kısımlar sırt karın omuzlar nooo yani
sizdede çıkıyor siz hep alıyorsunuz benim için kollar bacaklar önemli değil boynumda çıkıyor lanet şeyler istemiyorum yüzümde çık sorun değil boynumda ne işi var karnımda göğüsümde ve koltuk altımda da çıkmasın ağda mı epilasyon mu ne olursa olsun kökten aldıracam
kuzenim lazer yaptırmıştı bacakları kırmızı noktalar olmuştu sonra geçti tabi sen gittin mi hiç ben yaptırcamda güvenilir mi bilmiyorum birde neresi kadara yapıyor bilmiyorum her bölgeye ayrı fiyat oluyor galiba erkeklerede yapan yer bulmam lazım
Bir kez yapınca olmaz birkaç seans yapman lazım sonra kıllar incelir sararmaya başlar ama tamamen yok olma diye bişey söz konusu değil insan vücudu gerekcesiyle sadece lazer yaptığın süre boyunca pürüzsüz bir vücudun olur
En İyi Cevaplar