genelde hep erkekler itiraf ı aşk eder. istisna olabilir mi. siz olsanız sevdiğiniz erkeğe açılır mısınız
Cevabın nedir?
Hoslandigim bir bey vardi. Adini dahi bilmiordm hergun gliyordu buraya fakat uzaktan izlemek zorundaydim yanina gdemezdim.6 ay oyle uzaktan izledm oda frketms izledgmi bir marketin toptancisiydi sanirim. ben markete gidip faturayi rica ettim bir bkcm nasil oluyor felan Soyadini ogrendim o geldigi an bnde mrkete gdiordm adamin biri emree dedi 😊 face kullanan istgrm kullanan biri deilm onun icin fesbuk acdim numrsi flan da bulmsdm 118 80 den Ama sapik falan der die sosyl medyadan yazdim :)
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında kızdan kıza değişir bence. Genelde gerçek bişeyler hisseden, utanan insan açılamaz mesela. Karşıdan bekler ama o da gelmeyince ümidi keser. Bazı kızlarda direk gider kendi söyler (hepsi değil) ama genelde zaten böyle kızlar bir erkekten 1 gün içinde "ooo yakışıklıymış" diyip ertesi gün yavşayanlar oluyor.. Zaten kaliteli bir kız bunu yapmaz. Karşımdaki isterse gelir diye düşünür. Ben açılır mıydım? Bilemiyorum.. İçinde olduğum zamana ve mekana bağlı.
10 Yorumla
Hep kızlar acıkıyo artık
11 Yorumla
Soran+1 yılbizde kızlar teklif ediyo diyosun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
1Cevap
açılmam açılırsam kaybedeceğimi bilirim. erkek atması ilk adımı hafif kız dedirtmek istemem
10 Yorumla
+1 yılAçilirim açildim açiliyorum çünküü neden acilmayim?
30 Yorumla
+1 yılCesaret söz konusu burada. Biraz zor olur ama olabilir. İmkansız değil.
10 YorumlaEvet niye olmasinki çoğu gurur meselesi yapiyo gereksiz
10 Yorumla
+1 yılHayır ama onun için ığraştığımı biraz belli ederdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben acilmistim tüm temiz duygularimla. yine olsa yine yaparim..
ama tabiki erkegin acilmasi daha cok hosuma gider10 YorumlaKız reddedilecekse eğer boşuna açılmasın yoksa olan kıza olur
00 Yorumla
+1 yılBidaha mi gelicez dunyaya diyip acilirdim
30 Yorumla
+1 yılAçılmaz.. Kendimden biliyorum, açılamaz..
00 Yorumlaben acildim 2 sefer ikiside nakaft
12 Yorumla
Soran+1 yılseni reddeden erkekler 6 derece hipermetrop galiba.
+1 yılBenim açılmışlığım var
00 Yorumla
+1 yılSöylerim, söyledim ve kaybettim.
00 Yorumla
+1 yılDuygularimin tursusunu mu kuracam söylerdim
00 Yorumla
+1 yılBen böyle bir seyi yaparim
00 Yorumla
+1 yılseviyorsam acilirdim sanirim
10 YorumlaAçılmıştım bir kere...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacılmadm sanırım belli ettim çaktı
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl belli ettin. anlatır mısın.
Cevap sahibi+1 yılbiz konuşuyoduk birden engelledim her yerden çünkü sürekli onu düşünüyodum çıkarim dedim saten bir erkeği konuştugu öylesne biri engellese umursamaz oda engellerdi öyle olcanı zannettm banan normalden mesaj attı aç konuşalm filan yalvardı açtım neden engelledin durduk yere dedi bende o aramadaki ısrrcılıgıyla sinirlenmiştim pat diye bir iş yaptırmıyosun senn yuzunden x le x i çarpamıyorum dedim oda anlamış jsjsdfj
Soran+1 yılya bir kız var. ben önceden birini seviyodum. bu kızda onu gördüm. aşık olmadım ama bir değişiklik oldu bende. arada bakışıyoruz. artık gözlerimi kaçırıyorum. ya benim kuruntularım ya da bilmiyorum işte
Cevap sahibi+1 yılbaşka bir kız yuzunden okıza eziyet etme
Soran+1 yılartık kaçıyorum merak etme. kendime eziyet ediyorum
Cevap sahibi+1 yıliyi yapıyosun ozaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin adının baş harfi ne?
0265 Yorumla
Soran+1 yılne alaka? birine mi benzettin
Cevap sahibi+1 yılya içime biri doğdu ama.. baş harfinden tcni bulamam zaten merak ettim :)
Soran+1 yılbenim de içime biri doğdu. A. Senin başharfin?
Cevap sahibi+1 yılciddi misin sen? soyadının baş harfi ne? benim G
Soran+1 yılyok olmadı malesef. Ç arıyodum ben
Cevap sahibi+1 yılSoyadının baş harfinide söylesene cidden merak ettim seninki oluyor mu acaba :D
Soran+1 yılhmm o zaman bir soru bir soru. hangi şehirde yaşıyosun
Cevap sahibi+1 yılSen benim soruma cevap vermedinki :/ Soyadının baş harfini sormuştum
Soran+1 yılönce sen cevap ver. görür felan sonra açıkla bide. yani tam bilmiyorum aşık mıyım. o da meçhul. sen şehri söyle ben devam ederim
Cevap sahibi+1 yılİstanbul ben. şimdi soyadının baş harfini alalım ve birde üniversitede misin?
Cevap sahibi+1 yılCevap alamıcam sanırım, neyse :)
Soran+1 yılhe yok ya bakmayı unuttum kusura bakma. S
Cevap sahibi+1 yılS mi Ş mi? Önemli değil. Üniversitede miydin diye sormuştum bide :)
Soran+1 yıldeğilim. seneye umarım
Cevap sahibi+1 yılAnladim, yani bazı yonlerin tutuyor bazilari tutmuyor bilemedim. Şu an hoslandigin kizin adi Cagla falan mi?
Soran+1 yılhayır. tutmadı malesef
Cevap sahibi+1 yılHahahah bir olmuyor ya, senin adin neydi? Ben baslayayim istersen sen sormadan, Gokce ben :)
Soran+1 yılalperen benim. ya bir kız var da bilmiyorum. önceden sevdiğim birini onda gördüm. koskoca Ankara . Elbette benzer biri çıktı kafam karıştı. sıra Sende
Cevap sahibi+1 yılAnladim.. Benimde hoslandigim bir cocuk var onceden baya bakisiyorduk, birden kesti. Durum boyle olunca haliyle sende kafanda yer ettirdigin biseyi unutmaya calisiyosun. Karsindaki kizda da muhtemelen yer etmissindir sen. Bende hoslandigim cocugun ozelliklerini gorunce sende yazdim ama iki yerden tutmadi zaten :)
Soran+1 yılhmm. sevip sevilmemeyi tecrübe etmiştim. neyinden hoşlandın mesela.
Cevap sahibi+1 yılKarsimdaki cocugun mu? İnan bilmiyorum. Kolay kolay begenen bir tip degilim, insanlarida hayatima kolay almam zaten. Ama o ilk gordugum andan itibaren ilgimi cekmisti.
Soran+1 yılnası bir tip ya merak ettim. bilmeden nası hoşlanıyosun onu da anlamadım :) illaki muahabbetiniz vardır. sıcak davran anlar belki
Cevap sahibi+1 yılYo hic muhabbetimiz olmadi. Zaten o gelip muhabbet kurmaya calissa ben gerisini getirirdim ama bisey hissetmiyo demekki.
Soran+1 yılbir kadını dışarıdan bakarak içini az da olsa görebilirsin. çünkü duygusaldır. kendini fazla kalıba sokamaz. ama erkekler öyle değildir. içinde ne fırtınalar kopar ama dışa belli etmez. herşeyi içine atar. ömrün boyunca unutma bunu. belki tanısan sevemezsin böylesi daha iyidir.
Cevap sahibi+1 yılAslinda bende belkide dogru degildir diye dusundum. Senin son cumlendeki gibi yani. Ama o kadar gorusu gorusume uyan bir insanki, sanmiyorum. Evet, ilk dediklerinde dogru olabilir ama eger isteseydi, sadece cok kucukte olsa bir adim atardi. O adimi atsa, ben iki adim atardim. Atmadi. Yalnizca bakti, bakti ve kesti. Bunun uzerine farkli bir sey dusunememki. Simdi bende soyutlamaya calisiyorum onu ayni ortamdayken, ne kadar basarabilirsem.
Soran+1 yılbişey sorucam o zaman. karşı cinsle konuşurken veya adı anılınca kıskanıyo musun. pek emin göremedim seni. belki hoşlanmıyosundur.
Cevap sahibi+1 yılEvet. Neden goremedin cunku hicbir zaman karsimdakine kendimi net anlatmaktan hoslanmam. Sanal bir ortam bile olsa. Normaldede disardanda baya soguk dururum belki bu yuzden yanasmamistir.
Soran+1 yılarkadaşlarının haberi var mı bundan. onlar ne diyo
Cevap sahibi+1 yılAslinda biz arkadasimla en baslarda olacagini dusunmustuk zaten 1-2 kisi biliyor. O kadar bakismaktan sonra gelir konusur dedik. Aksine kesti. Oyle olunca bir arkadasim bu isin icinde baska bir sey var falan dedi ama yapicak bisi yok tabi.
Soran+1 yılsoğudun mu
Cevap sahibi+1 yılHayir tabiki ama kafaya takmamaya calisiyorum onu. Benimde derslerimi etkiliyor cunku. Sonucta o biseyleri kestiyse, benim devam ettirmem yuzsuzluk olur.
Soran+1 yılbu acı çekme durumları bitek erkeklerde olur sanırdım. vay be. harbiden nesini sevdin. ben mesela suskunluğunu hanımefendiliğini duruşunu ve kaydırak burnunu sevmiştim. seni ne cezbetti de bu kadar etkilendin.
Cevap sahibi+1 yılSevmek diyemeyiz bence. Ben begenmek-hoslanmak-sevmek-asik olmak bunlari farkli goruyorum. Hoslanmistim. Aci cekme falan degil ya sonucta yillardir bir olupta kopmadikki. Hic baslamamis bisey. Bende kalsin nesinden hoslandigim :) Kaydirak burun nasil oluyor merak ettim hahaha :D
Soran+1 yılbarbie burnu gibi. Küçük. çok hoş duruyo bence :) ya şeyi merak ettim. Başka ortamlarda adı geçiyo mu. başkaları ne düşünüyo hakkında.
Cevap sahibi+1 yılSen hoslandigin kiz hakkinda ne dusunuyodur diye mi merak ediyosun bunlari :D İster istemez geciyor. Ya soyle diyim, kiza bagli. bir kiz ortamda 5 erkek hakkinda da konusabilir. Ama kendimi tebrik ediyorum hicbir zaman oyle ucuz bir kiz olmadim. Yazmis miydim hatirlayamadim ama cok zor begenen bir tipim malesef. Ama nasil oldu bilmiyorum begendim onu yani :D Arkadaslarim mesela sen ondan daha iyisin falan diyolar ama ben o sekilde dusunmuyorum, dusunmedimde hic. Boyle muhabbetler donuyor yani. Artik adini falan cok anmamaya calisiyorum bende zaten.. Bakmayi kestigini bilmeyen arkadaslarimla bulusunca "Ee noldu.. ile" falan diye soruyolar, boyle :D
Soran+1 yıldurumumuz aynı ya. dikkat çekmek için çırpınıp duruyorum ben de. bu sohbet iyi geldi. Üniversite de işler daha kolaydır. belki o da seni kendisine ilgisiz bulmuştur. yani soğuk davranmışsındır belki. belki korkuyodur. sıkılıp bırakırsın sanabilir. böyle kız çok. çoğu arkadaşım da bu konudan muzdarip. Ha bide. arkadaşların neden yakıştıramamış anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılCidden banada iyi geldi. Ya mesela ne yapiyorsun dikkat cekmek icin karsindakinin? İii sey, ben universitede degilim :D Ya ben elimden geleni yaptim.. Normalde kafam onumde yururum, disardan soguk ve ozguvenli gorundugumu soyleselerde utangacim baya. Ama ilk defa onun gozlerine baktim. bir saniye falan ama benim icin buyuk adim.
Ya aslinda onu bende anlamadim ama sundan sanirim ben kimseyi begenmedigim icin arkadaslarim benden oyle insanlar beklediki :D Ondan dolayidir sanirim
Soran+1 yılaz değilmişsin sende. kandırdın beni:) benim dikkat çekme yöntemlerim klasik şeyler. burcun ne senin. burçlara inanır mısın
Cevap sahibi+1 yılNasil klasik seyler mesela? İkizler, eh biraz.
Soran+1 yılseninki nin burcu ne (kesik bakışlının:)) üst başa çeki düzen verme etkili konuşmaya çalışma ciddi tavırlar vs. arada espri yapma
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorumki :( Ne güzel sen iletişimdesin ya. Bunun kıymetini bil bence
Soran+1 yılumudunu kesme belki ortama daha ısınamamıştır. eksik hissediyodur bazı konularda. zaman ver olmazsa boşver gitsin.
Cevap sahibi+1 yıl:D Keşke boşver diyince boşverilse ya. Keşke gelse.. Sanmıyorum artık ama bir mucize olsa, olur belki.. :)
Soran+1 yılbiraz daha zaman ver. hiç kimsenin görünüşüne aldanma. içini bilemezsin. dıştan sakindir ama kafası çok doludur. ama eğer o da çok atılgan biri değilse ilk adım için bakışmayı yeterli görmez. tesadüf der. ya tabi nasıl bakıştığınızı bilmiyorum. onunla ilgili hayal kurdun mu hiç
Cevap sahibi+1 yıldüşünsene yarın falan geliyor, ilk buraya yazarım :D Kurduğum hayaller genellikle boyle, gelip konusuyor falan Şu an o seviyede :D Ya onceden hep bakardi bilmiyorum ben kafami kaldiramazdim yerden ama utangacim cunku. 1-2 sn hemen bakip gene baska seylerle ugrasiyorum :D
Soran+1 yılbelki yakında unutmayacağın şeyler yaşarsın. Dünya küçük hayat kısa. sabır... gerçekten seviyo musun? kıskanıyo musun. şu an ne yaptığını merak ediyo musun. bunların cevabı evetse zaten beklersin
Cevap sahibi+1 yılBunlar iyi guzel hosta, karsiliksiz olunca insan zaman oldurmus gibi hissediyor..
Soran+1 yılbence insan her duyguyı tatmalı. Hem gerçekten boş değilsen zaten kolay kolay unutamazsın. bunu kendin için bir test olarak düşün. o kadar bakıştıysanız o da etkilenmiştir.
Cevap sahibi+1 yılPeki sence neden kesti birden? Ne olduda boyle oldu yani? Ben bu saatten sonra napsam bilmiyorum ama dedigim gibi soyutlamaya calisiyorum..
Soran+1 yılkafası karışıktır. sadece okul hayatı yok ya. Bunun da okul dışında bir hayatı var.
Cevap sahibi+1 yılKafasi duzelir insallah bir an once :D Ya ben gercekten sana bisey tavsiye edicem. Senle nerdeyse ayni durumdayiz tek fark sen iletisimdesin. Bence konus kizla. En kotu ne olabilirki? Mesela ben cok isterdim benimle konusmasini ama yok :D Konus derken, yavas yavas alistira alistira belli et derim. Baktin olumlu gidiyor direk soylersin. Ben mutlu olamadim siz olun haha :D
Soran+1 yılOlmaz dediğin ne varsa olur
Düşmem dersin düşersin
Şaşmam dersin şaşarsın
Öldüm der durur yine de yaşarsın
Cevap sahibi+1 yılNe güzelmiş.
Bu soru olabildiğince açık kalsın, belki gelir.. İlk buraya yazacağım, söz.
Soran+1 yılaynen ara ara yazarım ben. Her zaman bakamıyorum malum 12. sınıf. ama mutlaka bakarım. bu soru da açık kalıcak. iyi geceler. sabır ve ümit. güzel şeyler olur sen iste yeter ki
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim ya çok iyi geldi, umarım çok iyi yerler kazanırsın. bolca başarılar, güzellikler :)
Soran+1 yılmüsait olduğun bir vakit konuşalım mı. tesadüfün sınırlarını zorluyorum şu an.
Soran+1 yılCevap alamıcam sanırım, neyse :)
Cevap sahibi+1 yılolur tabi, sabahtan beri meşguldum hiç giremedim kusura bakma
Soran+1 yılönemli değil tek bir soru sorucam. o çocukla sonu kötü olsa bile üzülsen bile tanışmak ister miydin
Cevap sahibi+1 yılEvet isterdim. Noldu ya birden :) Ne tesadüfü oldu?
Soran+1 yılüniversitede değilim demiştin. aynı sınıfta mısınız
Cevap sahibi+1 yılHayır değiliz. Tesadüfün sınırları derken demek istediğini merak ettim bende
Soran+1 yılhee ya onu konu açmak için yazmıştım. önemsiz yani. biraz kendinden bahsetsene. yaşın mesela
Cevap sahibi+1 yılIııı ifşa edicen ama sen beni :D 19.
Soran+1 yılahahaha tc ni bulacak değilim ya. 19 yaşındasın ama üniversitede değilim demiştin?
Cevap sahibi+1 yılTc'yi bulmana gerek yok başka bişeyler bulmada :D Evet kişisel bazı problemler oldu. Soyadının son harfini sorabilir miyim bende?
Soran+1 yılyakalandın :) bak bir oyun oynayalım senle. isim Soyisim sormak yok. Doğrudan isim sormak yok ama dürüst cevap vericeksin söz mü
Cevap sahibi+1 yılSen benim az önce sorduğum soruya cevap verirsen ve bu oyunda sende dürüst cevap vermeyi kabul edersen, söz :) Bende sana soracağım yani.
Soran+1 yılhmmm. ben doğru cevap veririm vermesine de sen sözünde duracak mısın
Cevap sahibi+1 yılEmin olabilirsin :)
Soran+1 yıliyi o zaman başlıyorum. kıvırcık saçlı yakın arkadaşın var mı. (birer soru kurallara uyalım)
Cevap sahibi+1 yılHayır, kıvırcık saçlı bir arkadaşım yok nerdeyse :) Ben sana soyadının son harfini sormuştum daha başlamadan ama hala söylemedin mesela?
Soran+1 yılya oyunu bozuyosun ama.
Cevap sahibi+1 yılNeden? Eeeeen başında söylemiştim bunu. Peki son harfi değil yalnızca içinden bir harf söylemeni istiyorum.
Soran+1 yılçok zor şeyler istiyosun. Ayrıca böyle yaparsan oyunun zevki kalmaz ki:) hem zaten kıvırcık arkadaşın da yokmuş. söylesem nolcak
Cevap sahibi+1 yılDimi nolcak? Söyle kurtul :) Bu sorumu cevapla 2 sorunu cevaplıyım ek olarak :D
Soran+1 yıl:) çok biliyosun sen:)
Cevap sahibi+1 yılSoyadın kaç harf onu söyle bari kaç harf ya da içinden bir harf bu kadar zor olamaz bu soru ya :D
Soran+1 yılbunun cevabını çok zor bir matematik sorusunun cevabı olarak belirtirdim ama yapmıycam.
Cevap sahibi+1 yılHahaha belirt, çözerim. Neyse o zaman şurdan devam edelim desteklediğin siyasi parti?
Soran+1 yılben parti tutmam. ama Atatürkçü ve milliyetçiyim. sıra bende. sınıfın kaç kişilik
Cevap sahibi+1 yıl30 sanırım inan bilmiyorum. Peki bende boyun kaç onu sorayım? Yani 140-150 gibi 10 cm aralıklı söyleyebilirsin :D
Soran+1 yıl170 180 heralde bilmiyorum zaten beklediğim cevap da 30 değildi Gökçe ciğim
Cevap sahibi+1 yılMmm bu terslikte bir işlik var gibi görünüyor Alperencim. bir itiraf, ben adının Alperen olduğunu düşünmüyorum mesela :D
Soran+1 yılterslikte işlik? ahahah. duygularımızı karşılıklı gökçeciğim. fair play lütfen :)
Cevap sahibi+1 yılBilerek öyle yazdım, eheh. Ben senin adının A harfi ile başladığını düşünüyor gibiyim ama gerisi sanki yanlış :D
Soran+1 yılevet yanlış. Senin adın tümden yanlış.
Cevap sahibi+1 yılbir sinirlenme seziyorum... Evet yanlış tümden.
Soran+1 yılhayır kolay kolay sinirlenmem. ya kaçan kovalanır oynuyosun ya da yanlış insansın gökçe :)
Cevap sahibi+1 yılValla ben kim olduğunu bilsem o soruya bende cevap verebilicem :)
Soran+1 yılsınıfın 30 kişilikmiş düşün biraz bulursun
Cevap sahibi+1 yıl:DDD Ben hoşlandığım insanla aynı sınıftan değilimki, bu doğru.
Soran+1 yıle tamam sen diğer 30 kişilik sınıfları düşün ben de diğer okulları :)
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım :( Bak şuna var mısın? İkimizde adımız kaç harfli bunu cidden doğru söyleyelim.
Soran+1 yılönce sen. çelme takan sensin
Soran+1 yılya da hiç söyleme birbirimizin kriterlerine nasılsa uymuyoruz iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılAhahah ne alaka ya :D İyi tamam. Beş. Bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılOyunbozanlık...
Soran+1 yıloyunbozan sensin vr ayrıca benim umduğum cevapları vermedin adın 5 harfli olsa nolacak kaç tane insan var 5 harfli. neden taktın harf sayısına
Cevap sahibi+1 yılGerçekten Ankaradaysan aradığın kişi ben değilim :) İyi geceler, dün söylediklerin için teşekkürler.
Soran+1 yılankarada değilim vr sana da iyi geceler 19 yaşında üniversite okumayan kız
Cevap sahibi+1 yılbiliyodum zaten olmadığını :D
Soran+1 yılnerden biliyosun belki ankaradayım
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum
Soran+1 yılsaat 1 oldu yat uyu artık üniversite de değilsin ama illaki bir okulun vardır.
Cevap sahibi+1 yılBence biz birbirimizin aradığı kişi değiliz bunu ciddi söylüyorum. Konuşmaların falan, o gibi değil. Üzgünüm. Bende senin aradığın kişi değilim.
Soran+1 yıltakma kafaya bu kadar. Herşey gönlünce olur umarım gizemli insan :)
Cevap sahibi+1 yılUmarıım, sen gelişme olursa yaz :)
Soran+1 yılbenim tek derdim vatan millet be gülüm. hdp liler içeri alındıkça yazarım artık. istersen yazarsın sen de
Cevap sahibi+1 yılOkey
Soran+1 yılseni dinledim açıldım bugün. sesi çok yumuşaktı. sarhoş gibi dolaşıyodu okula. hemen cevap vermek istemedi. bakalım nolcak. bu arada soyadım s... oğlu. belki olur yani umarım lafına uydum. hadi hayırlısı. sana da bol şans. farklı sınıf diye kesme umudunu. her ilişki aynı sınıftan çıkmıyo sonuçta bol şans gizemli insan :) ha bide eski sevdiğim kızı onda gördüm dedim ya bunu daha çok sevdim.
Cevap sahibi+1 yılYa ciddi misin? Çok çok çok mutlu oldum. Aradığım insan değilsin bunu anlamıştım zaten ama olsun. Direk hayır demediyse zaten ben sana söyliyim gelme ihtimali var :) İnşallah olur ya inşalllahh, gelişmeleri yaz bana burdan :)
Soran+1 yılçok sağol. Bugün herkese mavi boncuk dağıtıyorum. ya bişey sorucam. bu çocukla hiç muhabbetin olmadı farklı sınıftasınız eyvallah. peki konuşmasını nerden tanıyosun yani aynı arkadaş grubunda mısınız. bahçede mi kesişiyosunuz anlamadım :) :) :)
Cevap sahibi+1 yılyani dışardan tanıyabildiğim kadar diyim :) yok tek bir yakın ortak arkadaşımız olsa zaten muhabbeti kurmuştum :D
Soran+1 yılbu çocuk çok yakışıklı basketçi falan mı. Milletvekili oğlu mu ya ne bu uzaklık
Cevap sahibi+1 yılyoo ne o çok yakışıklı ne ben çirkinim :D işte.. bir olmadı, olacağıda yok gibi zaten :D yavaş yavaş vazgeçiriyorum bende kendimi
Soran+1 yılya şunu hep merak etmişimdir. hani bir zamanlar hoşlanıyosun. sonra yavaştan soğumaya başlıyosun. hatta unuttun gibi oluyo. sonra birden konuşmaya falan başlıyosunuz. o zaman ne hissedersin. Tekrar başlamak ister misin mesela.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorumki o ana bağlı.. Gerçekten vazgeçmişte olabilirim hala umut edip bekliyoda.
Soran+1 yılya çok merak ettim. instagram twitter falan. kullanmıyo mu. istek at belki anlar
Cevap sahibi+1 yılKullanıyoda ben hayatta atamam :D Dediğim gibi eğer istiyorsa zaten eskisi gibi önüme çıkmaya, bakmaya, dikkatimi çekmeye çalışmaya devam eder
Soran+1 yılpeki bu durumu erkek arkadaşına ya da erkek kankana sordun mu onlar ne diyolar. (yani herhangi bir erkeğe)
Cevap sahibi+1 yılbir tanesi kesinlikle söylememem gerektiğini söyledi. diğerleride söyleme o istiyorsa gelir zaten dedi.
Soran+1 yılya bu Şehzade Han Hazretleri kendi halinde bir tip mi. Dış dünyayla pek etkileşimi yok mu.
Cevap sahibi+1 yılMm öyle diyebiliriz biraz.
Soran+1 yılne ilginç çiftsiniz ya. siyasi görüşünü biliyosun ama başka bişey bilmiyosun.
Cevap sahibi+1 yılÇift değiliz :D Son söylediğin baya alakasız olduğu hakkında bildiğim bir çok şey var zaten, stalk sağlam.
Cevap sahibi+1 yılBaya alakasız oldu*
Soran+1 yılfarklı sınıfta olunca muhabbet kurmak da zor olur tabi. biraz anlatırsan harbiden yardımcı olmak istiyorum. kendimi unuttum sana odaklandım
Cevap sahibi+1 yılValla ne anlatsam bilmiyorum ya :D Yani sen anlat diyince düşündümde cidden anlatcak bişi yok öyle.. Sanırım tek taraflı olmanın zor yanı :D Kayda değer pek bişi yok..
Soran+1 yıldersleri nası ki. belki burdan yola çıkabiliriz
Cevap sahibi+1 yılDerslerle ne alakası varki :D
Soran+1 yılpeki şöyle soriyim. derste başka şeylerle uğraşıyo mu yani benim bir arkadaşım vardı. defter karelerini boyuyodu. değişik şeyler yapıyo mu. bir bilgin var mı
Cevap sahibi+1 yılYo hayır farklı sınıflarda olduğumuz için bir bilgim yok
Soran+1 yıldersleri nası peki iyi mi kötü mü. çok arkadaşı var mı. sosyal biri mi
Cevap sahibi+1 yılFena değil, çok sosyal değil bence. Bunlar ne alaka anlamadım ama
Soran+1 yılönemli bence. etkisi vardır yani. renkli gözlü falan mı. gözlerine mi tutuldun
Cevap sahibi+1 yıl:D Bunları niye soruyosun anlamadım ya gözü saçı boşver. Tutulma yok, hoşlanmıştım sadece. O da geçer :)
Soran+1 yılfarklı sınıfta ve çok sosyal değilse biraz zor aynı sınıfta olsanız hadi bir şans ama fazla zorlama kendini.
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım zorlama kendini derken?
Soran+1 yılyani yorma kendini. kıskandırdın mı hiç
Cevap sahibi+1 yılYani yormuyorum zaten. Yorsam en azından konuşmuş olurduk. Hayır niye kıskansınki tanımadığı birini
Soran+1 yılyarın sınavın falan yok demi. şu aralar sınav haftası da. Kötü geçmesin sınavın
Cevap sahibi+1 yılHayır yok
Soran+1 yılyani daha anlatmak istediğin bişey olursa yazabilirsin. instagram kullanıyosa fake hesap aç mesaj at Gözlerini aç diye. son çarr
Cevap sahibi+1 yılshdadasasd :D Öyle kezo bişi asla yapmam :D
Soran+1 yılsen her Tenefüs bahçedesin heralde şu çocuğu görmek için
Cevap sahibi+1 yılYoo, çok çıkmam
Soran+1 yılbaya zor bir durum. keşke elimden bişey gelse. arada yazarsın artık. 150 yorum oldu :)
Cevap sahibi+1 yılDua falan edersin artık :D Olmuştur valla. Bişey olursa yazarımda sanmıyorum pek olcağını
Soran+1 yılortak arkadaşınız da yokmuş. keşke aynı sınıfta falan olsaydınız o zaman yardımcı olurdum da bu türlü zor
Cevap sahibi+1 yılSınıfla ne alakası var allasen ya isteyen insan en kötü çıkışta gelir yani :D
Soran+1 yılya sen kadınsın. ayrıntılara önem ver. önemsiz bişey yoktur. her şeyin etkisi var. sınıfın aynı mı değil mi.
Cevap sahibi+1 yılDeğil dedim ya
Soran+1 yılbaktın olmuyo boşver üzme kendini
Cevap sahibi+1 yılOlur kesin öyle yaparım :D
Soran+1 yıliyi geceler ben yatıyorum
Cevap sahibi+1 yılumarım güzel döner sana hoşlandığın kız, iyi geceleer
Cevap sahibi+1 yılVar mı güzel haberler
Soran+1 yılbilmiyorum. dün iyiydi bugün biraz dalgındı. pek yüzüme bakmıyo. ne değişti bir günde anlamadım. belki de sevmiyo. sen nasılsın
Cevap sahibi+1 yıldüşünüyor olabilir hala. benim aynı, her zamanki gibi.
Soran+1 yılbaşka kızlarla arası nasıl seninkinin
Cevap sahibi+1 yılEh pek yok
Soran+1 yılkonuştuğu kız var mı bu aralar. yani görüyo musun
Cevap sahibi+1 yılGörmedim. Umuyorum yokturda.
Soran+1 yılnası bir gelecek düşünüyo biliyo musun. Meslek üniversite şehir felan. belki de sana uygun değildir
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum :( olsun uydururuz :D
Soran+1 yılbence boşuna bekleme. üzme kendini. sınıfın farklı. çocuğu tanımıyosun. ortak arkadaşınız yok. bakmayı da kesmiş. yanlış insandır belki.
Cevap sahibi+1 yılOlur ben şu an beklemeyi kestim teşekkür
Soran+1 yılkarakteristik özelliklerini anlatır mısın şu çocuğun.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum :(
Soran+1 yılyok artık. ne ilginç kızsın sen. senden tek bişey istiyorum. sadece adını lütfet bana. soyadın şehrin yaşın önemli değil. çok bişey istemiyorum sanırım. sadece adın ne. dürüst ol lütfen
Cevap sahibi+1 yıladımı bu saatten sonra söyleyemem, başka bir şey isteyebilirsin. beni neden bu kadar merak ediyosun anlamadım, zaten aradığın insan değilim.
Soran+1 yılbenim kalbim dolu canım. sadece çok ilginç bir insansın. adını merak etmiştim. aradığım insan da ne yaşıyo Şu an bilmiyorum. son senesi keşke söylemeseydim.
Cevap sahibi+1 yılyo iyi ettin söylemekle bence boşver
Soran+1 yılsevdiğin insanın adını söyle bari. bir sürü erkek var aynı isimle. bulamam da.
Cevap sahibi+1 yılYa napıcan adını boşver
Soran+1 yılÇiğdem. al. bul bulabilirsen. bir sürü Çiğdem var. geçenlerde o kadar harf istiyodun. al sana tümden isim. söylesen nolcak sanki
Cevap sahibi+1 yılTamam mert :D
Soran+1 yılya peki bişey sorucam. ilk konuşmamızda a deyince neden heyecanlandın. neden devam ettin
Cevap sahibi+1 yılçünkü mert değil :D
Soran+1 yılteşekkürler. kadınlara ooan güvenimi günden güne yitiriyorum
Cevap sahibi+1 yılbende erkeklere :( senin adın alperen değil mi? sen bana gerçek adını söyle, bende çocuğun adını söyleyeyim
Soran+1 yılben soyadımı ifşa ettim. s... oğlu dedim. türkiyede senle ve şu senin padişahla aynı isimli kaç insan var. nerden bulucam sanki. senin hakkında hiçbişey bilmiyorum. ama sen soyadımı biliyosun
Cevap sahibi+1 yılee olmayabilirde ama s.. oğlu :D
Soran+1 yılay yok artık.
Cevap sahibi+1 yılŞey yapalım sen adını söyle. Bende o olup olmadığını söyliyim
Soran+1 yılbişey diyim mi. b o k unu çıkardın ama. yalan da söyleyemiyosun ayrıca.
Cevap sahibi+1 yıl:DD:D:D:D:DD::D haklısın... dur şöyle bişi yapıcam
Cevap sahibi+1 yılhttps://sketchtoy.com/67626359 bunlardan biri :D
Soran+1 yılhah şöyle ya. bir an link atınca isim rehberi çıkıcak diye korktum. site güzelmiş
Cevap sahibi+1 yılhahahahhaha :D rahatladın inşallah :D umduğun isim var mı :D
Soran+1 yılneden isim umayım ki:) rahatladım ya. bak ne güzel işte. nerden bulucam bu adamları. ama sende gelişme var :)
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılben anıl ım
Cevap sahibi+1 yılgüzel, çünkü aradığım anıl değil :d
Soran+1 yılhepsini yazarım illaki biri tutucak :)
Cevap sahibi+1 yılvalla içlerinden biri doğru ama yalnızca biri :)
Soran+1 yılben arif im
Cevap sahibi+1 yılhepsine aradığım değilsin cevabını vermeyeceğimi düşünmüyosun heralde? :d
Soran+1 yılalla alla illaki biri tutucak dur deneyim ya :) işim yok gücüm yok sıkıldım :) ben ayberk im
Cevap sahibi+1 yılbenim işim var ama.. değil.
Soran+1 yıliyi tutmayım seni:) arada yazarsın. ya da ben yazarım. heralde senden daha çabuk netice alıcam. ya ret ya aşk. iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılöyle olcak benimkinin sonu belli zaten:) sanada
Soran+1 yılred. arkadaş kalmak istediğini söyledi. en azından yüzüme söyledi. tek tesellim...
Cevap sahibi+1 yılHadi ya ciddi misin? Üzüldüm cidden.. Olsun en azından keşke demiceksin.
Soran+1 yılkeşke keşke deseydim de bu duruma düşmeseydim. bir daha da emin olmadan kimseye söylemem. kendi kendimi yesem de söylemem. hep erkekler bu duruma düşüyo. insanın gururu inciniyo. tamam karşı taraf zorunda değil ama kötü oluyo be
Cevap sahibi+1 yılvalla hep erkekler düşüyor diyemeyiz ama kötü bir durum olduğunu biliyorum. söylemeseydinde acaba söylesem nolurdu diye düşünüceksin ama
Soran+1 yılya öyle ama insanın özgüveni azalıyo. içinde kalıyo bazı şeyler. uzun boylu orta kilo espritüel elimden geldiğince sosyal güleryüzlü insanım. macırım ben be. saçım da açık renkli. neden ret ediyosun :(
Cevap sahibi+1 yılÜzme kendini. Yanlış insandır belki.
Soran+1 yılhayır kadınlar nasıl erkek istiyolar anlamıyorum. sana sorucam sen nasıl erkek istiyosun diye sen daha seninkini tanımıyosun :) anlatsana bir kafamdaki adamı
Cevap sahibi+1 yılKafamda belli bir tip yok.
Soran+1 yılsenin durum aynı heralde
Cevap sahibi+1 yılAynen, bitmiş sayıyorum
Soran+1 yılbelki bikaç kere benim durumuma düşmüştür. cesaret edemiyodur. sen de cesaret verememişsindir. çekiniyo olabilir
Cevap sahibi+1 yılOlabilirde, ben yanına arkadaşını yollatıp ağzını arattım. Anlaması gerekirdi, anlayamayacak kadar salak olduğunuda düşünmüyorum zaten.
Soran+1 yılya üzüldüm desene kaderimiz aynı. amaaan sevmiyo demekki. napıcan dünyanın sonu değil.
Cevap sahibi+1 yılHeralde öyle:d Yakın zamanda baska biriyle gorur umarim:D
Soran+1 yılboşver adnan ı. adı da güzel değil zaten :)
Cevap sahibi+1 yılHaha aynen
Soran+1 yılben de bu kız için almıştım hesabı. ya kapatırım ya da uzun süre girmem. sana sormak istediğim tek bir soru var. adın çağla mı. ilk konuşmamızda direk sormuştun hoşlandığın kızın adı çağla mı diye. sonra adım gökçe dedin?
Cevap sahibi+1 yılhayır çağlada değil. gökçede değil. ç yazınca ilk aklıma çağla adı geldi o yüzden sordum onu :)
Soran+1 yılpeki. bu hesap kalır ama aktif kullanmam herlade. sana hayatta başarılar.
Cevap sahibi+1 yılSanada, bol şans.
Soran+1 yılmeraba. Rahatsız etmiyorumdur umarım. beni hiç tanımayan bir insana açılmak çok rahatlattı. müsaitsen konuşalım mı
Cevap sahibi+1 yılYeni gördüm kusura bakma, tabi
Soran+1 yılaynı sınıftayız biz Çiğdem le. gözlerine bakamıyorum. aklım hep onda. nasıl unutucam. ya da ısrarcı olsam rahatsız mı etmiş olurum.
Cevap sahibi+1 yılısrarcı olman seni yüzsüz yapar ve onda değerin varsa düşürür. sonuçta söyledin ve biliyor.. bildiğinin farkındasın artık. bu yüzdende unutman gerekiyor. sınıf değiştirme gibi bir şansın varsa çok iyi olur. gözden ırak olan cidden gönülden ırak olur, doğru yani bu söz
Soran+1 yılsen şanslısın o zaman. sınıfın farklı unutmak kolay
Soran+1 yılsence espritüel sıcakkanlı konuşkan erkek mi cidi ağırbaşlı soğuk erkek mi
Cevap sahibi+1 yılikincisi
Soran+1 yılsaat 11 de Tenefüste miydin
Cevap sahibi+1 yılhayır
Soran+1 yılsence cool erkek nasıl olur
Cevap sahibi+1 yılGiyimi falan iyi, çok konuşmayan, her şeye gülmeyen falan
Soran+1 yılsakallı mı sakalsız mı. gerçi bende tüy bile yok ama
Cevap sahibi+1 yılsakallı
Soran+1 yılLan diyen erkeğe nasıl bakarsın
Cevap sahibi+1 yılYa bunları niye soruyosun :D:Dd bilmiyorum
Soran+1 yılSoyadının son harfi ne
Cevap sahibi+1 yılW :))
Soran+1 yılhadi sen bunu söyle ben Dr bişey itiraf edicem
Cevap sahibi+1 yılZ o zaman. et bakalım.
Soran+1 yılAradığım Z değildi
Cevap sahibi+1 yılee edicektin?
Soran+1 yılAradığımın Z olmadığını itiraf ediyorum
Cevap sahibi+1 yıldöneklik yapıyosun şu an..
Soran+1 yılZ aramıyorum ama. Söylesem ne olcak
Cevap sahibi+1 yılAradığın neydi
Soran+1 yılSen gerçeğini söyle ben Devamını getiricem
Cevap sahibi+1 yılYa şöyle söyliyim gerçekten işim var, ders çalışıcam. Bana aradığın harfi söylersen bende o harften olup olmadığımı samimiyetle söylerim. Yoksa çıkıp çalışıcam cidden zamanım yok
Soran+1 yılIyi dersler. Zaten Sevdiğim Kızın derste olduğu zamanlarda yazıyosun o değilsin. Istersen bir daha rahatsız etmem
Cevap sahibi+1 yılzaten olmadığımı söylemiştim, iyi geceler.
Soran+1 yılAl o zaman itiraf. En baştan beri söylediğim herşey yalandı. Daha fazla kandırmak istemedim seni. Senin yazdığın saatler de uyuşmuyor zaten söylemesem içimde kalırdı tekrar iyi dersler
Cevap sahibi+1 yılBenimde öyle zaten şaşırmadım, sağol
Soran+1 yılIyi bari yalan söyleme yeteneğimizi geliştirdik
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılBelki aylar sonra açıklarım kendimi. Istersen sen yazarsın. Böyle hep rahatsız etmiş gibi hissediyorum. Kafan karışmasın, çalış dersine güzel yerler kazan, hayatın da güzel olur umarım, kimseye güvenme, yakışıklılığına aldanma, yüzün hep Gülsün :)
Cevap sahibi+1 yılRahatsız etmiyosunda sadece merak ettim yani cidden kendinle ilgili bişey söyle çok küçük bişey olabilir ben söylicem bak cidden söz veriyorum
Soran+1 yılmesaj attığın saatler uymuyo. Ben de seni çok merak ettim ama sen bana ismin dışında hep dürüst davrandın. ben bu soruyu bile öylesine sormuştum. Eğer ismin dışında söylediklerin doğruysa zaten sen o değilsin ben de atilla değilim.
Cevap sahibi+1 yılSana söylediklerimin heeeeepsi yalan bastan asagi 🙇🏻 Bak hoslandigim kisi uzerine soz veriyorumki, bundan sonra dogru cevaplicam ama sende oyle? Gercekten kabul edersen ufak ufak bilgiler vericem kendim hakkinda ama sende vermelisin?
Soran+1 yılo dersteyken sen yorum attın zaten o değilsin madem sohbet etmek istiyosun başla o zaman
Soran+1 yılşarjım az bide saat 1 başla istersen
Cevap sahibi+1 yılGerek yok o zaman :D Hayatta başarılar sana
Soran+1 yılal bari 270 mesajın hatırına. soyadım son harfi n. çok merak ediyodun ya. içinde kalmasın. nası olsa o değilsin. sırf aklın kalmasın dersine rahat çalış diye söylüyorum :) sana da hayatta başarılar
Cevap sahibi+1 yılaynen sende benim aradığım değilsin, sağol
+1 yılAçılırdım ben
00 YorumlaEvet
00 Yorumlaben acilmistim
00 YorumlaBen açıldım
İki kez00 YorumlaHayir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılbülbül gibi öter
00 Yorumla Açılırım
00 Yorumla
+1 yılElbette
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!