Erkek size aşık siz ona değil
görünüş aşk değil ki falan demeniz saçma sonuçta siz değil o aşık :D
ben 28 yaşındayım 14 yaşındaki biri ile beraber olmam asla etik değil. bu sebeple benden vazgeçmesi adına konuşurum baktım anlamıyor kötü davranarak benden soğutmaya çalışırım yine mi olmuyor en son çare annesine söylerim. bizim köyde bana sulanan 15 yaşındaki kıza naber çirkin dedim bir kaç kere daha dedikten sonra bana gerçekten çirkinmiyim dedi evet dedim ve sonra herkese soruyordu bunu. hiç tanımadığı bir kaç kişiye sordu yanımda onlarda güzel kıza çirkinsin dediklerinde ağlamaya başlamıştı ve tabi benden de uzak duruyordu.
İyiyim çirkin :D Abi çirkin ne ya? :D bir de naber :ddd başka türlü soğuturdun
ne dediğini anlayamadım ama
ben güzel kız severim sen çok çirkinsin dediğimde ümidi kırılmıştı.
Dehşete düşerdim. Yaşından dolayı değil ama birinin beni sevebilme ihtimali olmasına.
Baya güldüm ya :D :D :DDD
:D hahahaha
kuzenim 17 yaşında ve baya kaslı boylu poslu ve yakışıklı
yaklaşık 2 buçuk senedir bana aşık ama aramızda 5 yaş var böyle bişey mümkün değil bunu ona defalarca anlattım ama anlamıyor ismimi koluna dövme bile yaptırdı..
:D :D
küzenine güldüm koluna adını dövme yaptırması saçmama gitti
kendi karkterinin ve görününşünün tam tersi ol
kendi görüntünün giyiminin karakterinin zıttı olarsan soğar bıyıklarını alma mesela
bıyıklarım avka ve kol kılların tek kaş kombo yap böyle birde olduğundan farklı ol uysalsan saldırgan ol
ergenlik hevesi büyüyünce hepsi gecer
@scorpion026 iki buçuk sene diyorum az bir zaman değil
Rahatsız ediyor ise ailene danışmalısın kesinlikle
17 daha ergen yaşı ilerde belkide gülecek bu yaptıgına aklı yerine geldikce
@scorpion026 inşallah öyle olur ve onu başka bir kızla mutlu görceğim günler de gelir :)
yaşıı 22 falan olsun bak yaşıtlarına ya da kendinden küçüklere bakar hele uni falan giderse :)
@scorpion026 ayy inşallah ya
:) :)
Git derim napıyon derim
git mi dersin n'apıyon mu dersin aha dayıya sor :D
Cevap
40Cevap
isterse kilopatra olsun 1999 + üstü kızla çıkmam çok iyi sebeplerim var ama yaşım 30 olur o zaman olur ama şu an 19 yaşındayım sakalım var 80 kiloyum hayvan gibi duruyorum dışardan gören 22-23 diyor yanımda 14-15 yaşında sübyana yatmak benim gibi insana yakışmaz ayıp hem
1.70 boy çok kısa değil ki sübyan gibi durmaz. 40 yaşındaki adam 20 yaşındaki kızla çıkınca ayıp olmuyor nedense
onların kkız kardeşi yok çünkü benim kız kardeşm 2001 li ben gidip de 2001 2002 li bir kızla çıkamam kardeşim yaşında ki birine sevgilim kadınım diyemem ben o kadar karaktersiz değilim ve genel olarak da böyle şeyleri yapanlara da insan gözüyle bakmam umrumda değil 2000 li bir kızla karşılaştım mı yavşamam hatta bir tane 2000 li bir kızla çıkma imkanım oldu çıkmadım dediğim gibi sübyana yatmam ama yaşım olur 30 o zaman 25 derim hani sınıra aşa indiririm çünkü ben 30 yaşında olgun bir adamım ee 25 yaşında ki kız da olgun bir kadın anlaşabilirzi ama dediğim yaşlara gelmedien imkansız
Boyu uzun olunca yetişkin mi oluyor sübyan gibi durmaz ne ya sübyancılıktır düpedüz iki reşit insanın arasındaki yaş farkıyla bu aynı mı önemli olan iki tarafın da olgun olması
Bu doğal daha çok kızlar da oluyor. Ergenlik döneminde olgun erkekleri daha çekici buluyorlar. Erkekler de daha az ama bende ingilizce öğretmenimi seviyodum ergenligimde. Şimdi de iş yerimdeki stajyer liseli dunya tatlisi bir kiz, başka bir stajyer erkek arkadaşından bana masum gerçeklerini söylemek icin yardım istemiş. Arkadaşida yaş farkından dolayı ona kızmış kavga çıkmış biz kavga ile öğrendik durumu
ben 14 yaşındayken benden 6 yaş büyük birine aşıktım şimdide hala aşığım
Aynı ben lan kalp
Kabul etmezdim öyle birşeyi zaten muhattap olmuyorum ayrıca 14-15 yaşında kaslı erkek olmaz ülkemin hali içler acısı zayıflıktan derisi kemiğine yapışan insanları kaslı sanıyorlar :D
Ya qnq ben derisi kemiğine ya da kemiği derisine yapışmış ama kaslı sanılan bir erkek demedim direk kaslı dedim niye kurcalıyorsun :D
O yaşta spor yapıyorsa eğer ilerde kalpten gider zaten kalp karaciğer biter böbrekler biter gelişim çağında vucutmu çalışılır lan :ASÇD:ÇQFQÖ
Yaff tamam kas değil de ideal bir vücut işte qnq ne uzatıyorsunnn sonra zaten çok çok çok kas kötü oluyor ideal olmalı :D
Banan kabul etmiyorum böyle bişeyi velet tayfasıyla uğraşılmaz :D
Eşsincelsin sanırım? erkeklere kız sormuştum kaslı erkekden bahsettin de :d yanlış anlama dalga geçmiyorum LGBT desteklerim qnq
Ulan kızlardan bahsediyorum ben altınada not düştüm kabul etmezdim zaten başıma geldi böyle birşey umursamadım haklıda çıktım
Sensin eşcinsel :@
:D pekiiiğ
Ne? 14-15 mi? kırmadan olanaksız olduğunu söylerim. Teyzesi sayılırım onun diyomuşum :D
4 yıl önce sende 14 dün ne teyzesi kız :D
ay yavruum kıyamam derim ve ona iyi davranırım elimden geldiğince kalbini kırmamaya çalışırım başka yapacak bişey yoktır
Aşkın yaşı olmaz.. Kibarca başkasına aşık olduğumu söylerim :)
Ben genelde kendimden büyük insanlardan hoşlanıyorum ama yinede aşkın yaşı olur bence.
Geçmişte komşunun 5-6 yaşlarındaki oğlu eşime aşık olmuştu. Şakayla karışık milletin içinde ona gözdağı veriyordum. Yani küçücük çocuklar bile koca insanlara aşık olabilir. Her şeyi ciddiye alamamak lazım. Özellikle okullarda öğretmenine aşık olamak çok rastlanır bir durum. Büyüklerin durumu kırmadan iyi idare etmeleri gerekir
O küçük çocuğun ki aşk değil be abi o ne anlar aşktan ne saçmalıyorsunuz :D
yu yu yuyuyuy yuh abi saçmalama ya 5 yaşındaki bebek aşık olmaz aşk nedir bilmez abi iyimisin sen? :D
he heh ehe hee he hee heee hee abi saygımı aşmak istemiyorum ama çok saçma konuşuyorsunuz :D
Ayy abisinin kıyamam diyip yanaklarını sıkarım büyü de gel derim asdsadsa
Ayy öylemi dersin ayol tamam qnq
Herşeyden önce çocuk kızmam ama usulüyle anlatırım 11 yaş var Aramızda abinin ben diye
Helal :d
Kulagindan tutar annesinin kucagina veririm acikmis bu diye ☺😄😄
14 15 yaşındaki çocukla ne işim olur çocuk lan daha
14-15 yasinda biri bana aşık olsa ciddiye almam. 😊
17 yaşındaki bu özellikli birine bile kardeş gözüyle bakıyorum
Hasta mısın? 2 yaş...
Olgunluk daha önemli yaştan
Ya olgunluk olgunluk nereye kadar delilik olmalı biraz çılgınlık olgunluktan önce insanlık olsun bence hiç sorun yok kanka çok takma kafana
Çocuk ruhlu birini napim? Yaş 20 de olsa boş
Kişiden kişiye değişir
sübyancı değilim allaha şükür. ısrarcı olursa ailesine şikayet ederim dizginlesinler bacaksızı
:D kız sakin öyle bir şey yok bu sadece soru bacaksız macaksız saydırıyorsun :D
ya bu kez acımama mikerim.15 yasında kız 1o erkege birden asık olur. ele gitmesin.
yuh direk cinsellik mi yasardın sadece aşık diye :d?
yo sahipte cıkarım ama o beni bırakcak biliyorum yuzde 100
Ya ne yapayım veledi ben kardeşim diye gezdiririm lan
14 yaşlarında iken hep olgun kadın 35 45 yaşlarında olgun kadınla sevişip sevgili olmak isterdim :(
Bana olmuştu reddettim ama keşke etmeseydim diyorum
Ergenlikte olur öyle şeyler der geçerim napcam başka 😀
18 filan olsa iyi bide 1.70 olursa benden uzun olur 😀
Boyun bir önemi yok ki :d sonuçta o aşık oluyor
şu an olsa ciddiye almam ama lise sonda olsam neden olmasın
24 yaşındayım. Yakısıklı isem sen kabul edermıydın sende dogru soyle. Ben ederım.
Ben kendimden küçüğü mü büyüğü mü? benden büyük ve yakışıklı karakterliyse olabilirdi
24 yas mesela
Sen Şu an kac yasindasin kı
Neden sordun? Sadece soru sordum, merak işte :d
Benımkısıde merak ıste. Merak ettım senı :D
direk sikişirim daha güzel bişey ortaya çıksın diye
Yuh... Maum bir aşık kız dedik ya direk cinselliğe çekmeyin
Evet evet.. Sonra direk yastığını s*ersin. Hadi ordan ya insan olun.
Yatık mı? Ben mast dahi doğru düzgün yapmışlığım yok ve karşındakinin kız olduğunu unutma sebebi saygı değil abaza çok var istesem gider birlikte olurum ama istemiyorum kız s*kmek falan şerefsizliği marifet sanma.
+18 olsa kurtarirsa 14-15 kurtarmaz kanki :D
Yürü git lan velet derim.
yaşın kaç ki 15 ile çok mu fark var?
Abisiyim onun ben olmaz.
uzakta oyna yavrum derim..
ben gıt yaşıtlarınla eğlen derım
Yok tovbe bacimsin der butun buyuyu bozarim.
Aşk değil ki bu bahsettiklerin
Aşık olsa diyorum ve özelliklerini söyledim
Hoşlantı diyelim o zaman sonra zaten kız siz nasıl olursanız olun öyle aşık oluyor siz değil öyle sordum soruyu
Kıyamazdım ona. Kibarca reddederdim.
Güzel bir dilde olmayacağını anlatırım
17-18 olsa anlarım da 14- 15 nedir
yani elimde büyütürüm 18de de nikahlarım 😂
:D :D
Güzel bir dille olmayacağını anlatırım
olmaz ama olgunsa belki
kalbini kırmadan konuşurdum ben senin abinim diye
3 yıl bekletirim.
Konu reşitlik değil sadece sorunun cevabı?
yaşadığım bir olay aklıma geldi
ne yaşadın merak ettim
Engellerim
Kız sanalkolik :D gerçek hayattan bahsediyorum sanaldan değil :d sanırım çok rahatsız ediyorlar güzelsin diye :d reel de cesaret edemiyorlar :dd
cocukluk aski 😂😂😂
Bence gayet normal bayan erkek arası biraz yaş olması gerekir aşk bile olsa
21. Yülyılda yaşıyoruz kızlar erkeler 14 yaşında başlıyor cinsel tercihleri
TV telefon bilgisayar çağındayız İnan senden benden daha iyi biliyor
O eskiden di işte bende gazoz kapağıyla oynuyordum sen kaç yaşındasın
Güzel Sen neyin ne olduğunu biliyor Musun şu an
Yeni mi öğrendin
Şanslısın her şeyi zamanında öğrenmişsin erken öğrenmek de yanlış geç öğrenmek de
Nerelisin
artık cinsellik yaşı 12 ye düştü yani artık internetten 12 yaşında çocuklar cinselliği öğrenebiliyor hatta bu sitede baktım çoğu 12 yaşlarında öğrenmiş cinselliği mastürbasyon'u falan mastürbasyon yaşıda düşmüş çoğu 10 12 yaşlarında yapmış mastürbasyon'ı
Kabul ederim
Gulerim.
Gülmek güzel :))
malmsn la derim
:D...
😂😂 napim dostum
Yazdığın hoşuma gitti güldüm kanka :D
büyüsün öyle :/
aklını al :D
sonunu kimse çözemediyse haydar dümene falan anlat artık bence :D
kararsız
34 göstermiyorsun zaten çok genç duruyorsunuz :D
mailden bağlanıyorum mailde doğum tarihimi çalmasınlar die salladım burda 34 çıktı düzeltemiyorumda öyle kaldı :(
2xper, hazır çok değilken hesabı iptal edip yeni açabilirsin :d maili bağlamadan buradan kayıt olup :D
hmm öyle oluyomu
Istemem
Yaşı küçük olmaz
direk dalış
Yuh :D aşık diyorum birlikte olmak değil
aşık olduğu kişiyle birlikte olamıyor muymuş onu niye yazmıyon
Kanka yaşın kaç? :D hiç sorun değil mi reşit olmayan birisiyle ilişkiye girmen?
regli başladıysa dalarım ben panpa
10 yaşında bile regl olan var onada mı dalarsın?
sana ne
Merak ettim be atarlı ergen.
Senden muhtemelen küçüğüm ama ben bile bu kadar ergen değilim :(
deneyelim istersen
Sorduğum soru kendimden kaynaklanmıyor evet kendimden büyük insanlar genelde dikkatimi çeker ama böyle başka insanlar var mı diye merak ettim her şeyi cinselliğe çekmeyin
yaşama amacımız üremek değil mi zaten cinsellik de mi konuşmıyah?
Onun da bir zamanı var ama gelen geçene geçiremezsin ki ya :D
a**mk yazmıştım ya yazdı ya neyse
ne zamanıymış la?
Yaşama amacımız üremek miş miş miş zmanasız mış mış mış
manyak mısın? her önüne gelenle ilişkiye giricek kadar da abaza neyse uzatma
yorgunluktan tüylerin dökülür ağda derdin kalmaz :D :D
şans veririm :))
Aynen bende kendimden büyük insanlardan hoşlanıyorum nedense ya şöyle bir saçmalık var 15 yaşındaki bir kız 20 yaşındaki birsiyle çıksa çok abartılıyor ama 45 yaşındaki adam 20 yaşındaki kızla çıkınca sorun olmuyor :d
kızın reşit olma durumu problem oluyor o yüzden :D
Sadece çıkmak evlenmek değil ki bu
olsun işi garantiye almak lazım :D
Olgunsa olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar