Aşka inancı kalmamış birini seviyorum. O da bana çok değer veriyor ve bunu söylemekten çekinmiyor. Birlikte çok Harika vakit geçiriyoruz ama bir adım öteye geçemiyoruz. İlişkimiz olması için ne yapabilirim?


aşka inancını yitirmiş biri duyguları ile değil aklı ile hareket eder ama kötülük asla yapmaz ilişiki yaşayabilirsiniz hatta evlenebilirsinizde mutluda olursunuz aşık olmaz ama sever ve sevgisi değerlidir ve gerçektir sen onu dürüstlüğüne inandr sevgi aşktan değerlidir aşk diye bişey yoktur
Biraz uzak dur. Yalnız kalmak istiyorum. Kişisel bir durum de 1 hafta kendi başına kitap falan oku. Hani sanki depresyona girmişsin gibi
Ne zamandir konusuyosunuz aska inanci neden kalmamis nisanliymis ayrilmis mi ne zamandir yani, bir ay ince sevgilisinden ayrilmis ve sen toparlamaya calisiosan zor tabiki
Evet hemen hemen öyle. Sevgilisinden yeni ayrılmış sayılır ve severek ayrılmış.
1,5 yıllık ilişkden çıkmış.1 Aydır seviyorum
Ne kadar süre önce ayrıldı bilmiyorum.1,5 ay falan oldu tanışalı. Hoşlandım zaten gördükten sonra da duyguların adı değişti. İlk buluştuğumuzda birbirimize çok çabuk ısındık. O da hep mesaj atmaya devam etti vs öyle
Sosyal medyada tanıştık buluştuk sonra. Nişanlı değilmiş ama sevgilisinden severek ayrılmış
Yakin zamanda iliskim biti senin gibi aska artik inanci kkalmayan biriydi tanistigimda o kisiyle mantik evliligi yapicam artik diye dusunuyormus kii iliskisi biteli 3 yil olmustu, bana asik oldugunu aska inancim kalmamisti hayata dondurdun derdi bana soyle asigim boyle die atiodu sonuc biranda bitti iliskkmiz arkasina bile bakmadi diyecegim o ki sdce sana deger veren seji gerckten sevebilcek adam sen zorlamadan ugrasmadan sever seni benim gibu ugrasirsin sever arkasina bile bakmaz, birak erkek ugrassin sen değil yipranirsin ben gibi.
onu aşka inandır :) al bu da şarkısı;
Ama nasıl
Cevap
6Cevap
çok zorlanacaksın ya zamanla aşık olacak ya da sana alıştığı için vazgeçmiyecek ve hep kararsız olacak
Şu an söylüyor zaten çok kararsız olduğunu. Onu mutsuz edecek bir ilişkimiz olsun istemem. Bana alışması da gerçekten zamanımı alacak, sabır gerektiriyor ama onun için değeceğini düşünüyorum.
İnandıramazsınız. Ama hep yanında olarak onu kazanabılırsın
Bu da bir gelişme olur benim için.
Onu aşka inandır o açılmıyosa sen açıl cesaretli ol biraz
O sevdiğini söylüyor bende seviyorum
O bir adım öte dediğiniz nedir? Bir ilişkiniz yoksa nasıl birlikte harika vakit geçiriyorsunuz?
Flört ediyormuşuz gibi düşünün.
Anladım. Siz ona güzel şeyler hissediyorsunuz, ya da başta yoksa da sonradan oluştu bunlar. Ve onun da size duyguları olmasını ve birbirinize sevgi aşk gibi duygular besleyin, istiyorsunuz! Doğru mu anlamışım?
Yaşlarınızı sormamın bir sakıncası var mı?
Onunda bana karşı duyguları var, sevdiğini de değer verdiğini de söylüyor. 23 yaşındayız
Bana, genç yaşınıza rağmen, gayet mantıklı ve oturmuş bir kişiliğe sahipsiniz gibi geldi. Belki, biraz beklemeli ve ona zaman vermelisiniz. Ama, yıllarca bir zaman değil tabi. Sizin, beklentilerinize cevap verip veremeyeceği zaten bir süre sonra davrqnışlarından size ne yapmak istediğini söyleyecektir. Mutlu biz çift olun umarım. :)
Umarım. İki gündür konuşmuyoruz ama :(
Ben de onunla 2 ayı geçti biraz konuşmayalı. Özlüyor insan ama bazen susup beklemekten başka yapacak birşey yok.. :((
Umarım sizin ki fazla uzamadan tatlıya bağlanır. Bir taraf işi fazla uzatmayı seçmez.
Tek isteğim bu. Arkadaşlara veriyorum telefonumu onu aramamak için. Umarım o çabucak yazar :( Sizinki de size yazar Umarım tabi çabucak :(
Pek sanmiyorum. Bizim durumumuz yaş olarakda biraz farkli. Çünkü, benim daha önce bir evlilik yapmış olmam ve onun hiç evlenmemiş olmasi. Benim ve onun birbirimizden uzak yerlerde yaşamamiz. Ve Çocuk, konusu var. Sevgi aşk engel tanimaz deniyor...:((( ama maalesef öyle olmadığıni ben yaşayarak gördüm. Akraba, aile ya da mahalle baskısı herşeyin önünde olabiliyormuş meğer.
Aşmanız gereken epey engel varmış sizin :(
Asamadim :'( 2. defa basarisiz oldum :(( Erkekler konusunda şanssız olduğumu düşünüyorum. Bir daha ciddi bir ilişkiyi ve evliliği düşünmem için sebep yok.
Bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Ne yaparsan yap yinede aşka güvenemeyecek
Erkekler zaten aşka falan inanmazlar umudunu yitirme ve öyle olacağını düşün
Benimde inancım yok çok zor bir durum
Malesef öyle
cinsel hayatiniz varmi?
Oldu
bir kere oldu ve 4 kez buluştuk. onu yaşamayı da ben istedim.
Öyle değiliz. O tipte biri oldu hayatımda ve nasıl tiplerin olduğunu biliyorum. Sizin koyduğunuz etiketin benim için önemi olmaz Ki savunayım ayrıca?
Sorunlu musunuz ya siz :/ düzgünlüğüyle alakalı bir soru değil. Acaba beni bunun için mi yanında tutuyo diye soru sorardım. Fuckbuddy nedir, nasıl olunur, tek gecelik ilişki arayan erkek nasıldır gayet iyi biliyorum. Tecrübeyle sabit sen merak etme yani. Eğer bu kişiden yana şüphem olsa soruyu daha farklı sorardım ;)
Sorunlu musunuz ya siz :/ düzgünlüğüyle alakalı bir soru değil. Acaba beni bunun için mi yanında tutuyo diye soru sorardım. Fuckbuddy nedir, nasıl olunur, tek gecelik ilişki arayan erkek nasıldır gayet iyi biliyorum. Tecrübeyle sabit sen merak etme yani. Eğer bu kişiden yana şüphem olsa soruyu daha farklı sorardım ;)
Yorumu yapan siz olduğunuza göre kalkıp başka yere yazmam saçma olur dimi? Allah size akıl fikir versin. Çok garip bir tip olduğunuz belli. Üzüldüm :/
Zor biraz.. Sende sevdirmeye çalış kendini
Zaten beni sevdiğini söylüyor ki. Beni çok tatlı, güzel, iyi buluyor. Benimle vakit geçirmekten keyif aldığını gözlerinden anlıyorum. Beğeneceğim şeyleri yapmaya çalışıyor falan ama ilişki konusunda tıkalıyız. Henüz yeniyiz ama. Belki biraz zamana yayarak ve yavaş ilerleyerek bir sonuç alabilirim
Gecicidir düzelir zamanla
1 ay daha erkek dimi sizce de?
Davranışlarınla inandır tekrar.
Aşka inancı kalmamışsa çok zor
Başka derdin yok mu ki bunla uğraşacaksın. Yapma..
Bunu dert olarak görmüyorum aslında
sana alışmasını sağla
Nasıl
saçlarıyla oyna yanında huzurlu hissetmesini sağla kötü zamanında en yakınında ol
Yanımda çok mutlu, huzurlu. Hatta gerçekten kendisi söyledi çok huzurlu olduğunu yanımda. Zamanla olacak galiba
aynen olur bence de eğer öyleyse
☺☺☺
Öyle. Şimdi iki gündür konuşmuyoruz onun yazmasını bekliyorum. İnşallah yazar diyebiliyorum sadece. Umarım olur Ne diyeyim. Teşekkür ederim yorumlar için :)
önemli değil. 😊
zorla onu inandır herşeye
Ama nasıl olacak
samimiyet sıcak davranmak gerekir
Yapıyorum bunu elimden geldiğince
Onu da yapıyorum. Senin yerinde olsam bende hayatıma birini alamazdım, böyle inançsız okurdum seni asla yadırgamıyorum ve saygı da duyuyorum diyorum. Sanırım zaman gerekiyor biraz. Pat diye olacak bir şey değil gibi bu. Ne dersiniz?
Sevemeyecek hickimseyi.
Umarım öyle olmaz :(
Guvenmiyor bence. Guvenini kazanin
Güven problemimiz yok aslında.
Zamana bırak.
En doğrusu bu gibi görünüyor
Kesinlikle.
kendıne ınandır
Ama nasıl
Cinsellik var mı
Oldu
Seni sevmiyor ozaman
Ben istediğim için oldu ya
Sen yanlış anladın kardeş, seninle sevişti diye sevmiyor değil, seviştikten sonra menim işim olmaz diyorsa sevmiyordur, beni anladın mı?
salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar