Hayat aslında uzun... Her duyguyu herşeyiyle yaşıyoruz aslında. Her konuda bir engel çıkıyor karşımıza. İkilemde kalıyor insan. Acaba diyorsun. Tam tamam derken o acaba da uzaklaşıyor. Peki sizce aşk mı güzel gelir insana yoksa aşkı yaşamak mı?
bu zamana kadar nasıl konuşturamadın sen onu hiç mi ilgilenmedin :) 3 ayda konuşmayı çözmeye başlarlar 5 ayda 10 kelime öğrenirler sonrasında zaten zamanlar kelime haznesi artar :)
bunları yapan kuş konuşurda sen elinde iken ağzına yakın tutup kelime tekrar et devamlı olarak. bak mesela benim kuş halen aynıdır konuşmaya başlıyım elimde iken gagasıyla ağzımın içine girer gibi yakın durur. susayım konuşmayayım gagasıyla dudağıma vurur konuş diye. konuşurken dudağımla gagasına öpücük atarım peşpeşe sonra alt dudağımda onun üst gagasını yukarı kaldırıyom. böyle bn konuşurken hiç bişi yapmaz sacede kanat üstünden öpmeye kalkma ısırmaya kalkıyor :D her kuş farklı sen alıştırcan onu :)
bende öyle yapıyorum hatta kafesine yaklaşıp konuşunca bana yaklaşıyor kafesin tepesine doğru konuşursam yukarı tırmanıyor ağzımdan yiyor ama konuşması yok işte bir annem duymuş bikaç kere o kadar :D
ilgilen bol bol konuşur bak şu an benim kuş kafeste kendine bişi buldu ona konuşuyor. dedikleri şu "aşkım kuşum boncuk kuşum cankuş kuçukuçukuçu şampiyooon Furkan Allah çok şükür Allah şapşik"
En İyi Cevaplar