Bilmediğim birşey kız arkadaşım durduk yere aniden üzüldü nedeni hiç anlatmıyor kendine birşey yapacak diye korkuyorum benden hiç bir sır saklamazdı ama neden.
mutusuz yapan ne ise hep bilmek isterdim
mutusuz yapan ne ise hep bilmek isterdim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer oncelikle sakin olmani oneririm. belki ailevi bir problemi olabilir gecmisten kalip gunyuzune cikan ya da su aralar yorulmus olabilir bir sakin olup rahatla ona nedenini sorduysan usteleme o sana anlatacaktir elbet. ne seviyosa onu yap eger cani biseyler yspmak istenmiyorsa bile en ufak cikolata seni seviyorum ne olursa olsun yanindayim notu bile onun yaninda oldugunu hissettirir
herkesin hayatta dusup kalktigi donemleri olur bir sikintisi vardir ve belkide utaniyordur zamani gelmemistir daha sabret zaten onceden herseyini sana anlattigini soyluyorsun demekki gercekten guvenmis ve seni sevmis bunlari dusun ona bisey alma bir mesaj at ne biliyim o anlik guldur ya da hic ummadigi bir anda iyiki varsin de gun icinde yasadigin sacma seyleri seni yoran seyleti anlat ne biliyom metrobus cok yogundu oturamadim gibi kafasi dagilsin belki Şu an yasadigi sey agir geliyordur ama dedigim gibi sabret ve taninda ol manevi acidan
bence onun yaninda olman zaten onun icin en guzel hediye surpriz pahali hediyeler degilde kucuk ama manevi hediyeler al hediye almak istiyosan benim cok deger verdigim bir insan vardi gittim kucuk prens kitabi. aldim ona ustunede her koca adamlar bir gun cocuktu gibi bisey yazdim herkes sacmalama begenmeyecek dedi bir acti paketi gozleri buyudu o ani hic unutmam o da 2 aydir o kitabi almak istiyomus bir kitap kac para ama baska hicbiseye bu kadar mutlu olmazdi
Sana aşık tır
Olmayan şeyler değil bunlar
Cevap
2Cevap
İhanet etmiştir sana vicdan yapıyodur garanti
O kadar emin olma
biri çakıp bırakmıştır kanki
tşk:) umarım tahminim doğru çıkmamıştır:D
adeti gelmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar