kaya24kaya sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen bence en iyisi bosan gitsin boyle yasiyacagina. Arkadasim sen kafadan biraz kontakmisin baska erkek banada bakiyor esimde bazen goruyor ama o hic supheye endiseye dusmuyor benden yasca buyuk gostermesine rahmen. Bakabilirler insanin gozunumu tutacan hoslanmis esin egosu oksanmis ne var bunda buyutun sen bunu? Akil hastalari parayla degil yaaa
013 Yorumla- +1 yıl
bak çok detayını yazamıyorum. bu iç dünyasına yansıdı özel ilişkide. aslında daha iyi oldu diyebilirm ama bu o çocukla mı ilgili yoksa genelmi. bunu anlmk istiyorum. ilk kez bunu yaşadım. yoksa kıskanç manyak biri falan değilim
- +1 yıl
şunu anlatamıyorum. bir kadın başka erkeğe yönelmişse eşindn soğumuştur ama bu norml hayatta gördüğü ilgi göstereceği biriyse öyle olur. bu çocuk geçci bir durum ve ilk kez birinin ilgisi bu kdr hoşunagitti. benim ilgisizliğimden yönelmedi. o çocuk, bu kadın evli ama yalnız belli diye hissettiği içinmi yanaştı veya ben eşimi yalnız bıraktım diye mi 7-8 yaş küçüğün ilgisinden aklı uçtu. bunu mu demk istediniz. yani o çocuğa bu izlenimi benmi verdim
- +1 yıl
eşime ağzımı açmadım inan. bu durumu neden diye yüklemedim ona. ben içindeki durumu öğrenmk istedim. evet biraz sıktım gibi oldu sizi ama şunu son sormk istyrum. demin sorduğum. bunu sizce o çocuğa ben mi verdim. fırsatı. erkek ilgisi bu kadaar mı önmli hala bunca yıla rağmn
- +1 yıl
@re_cordis eşime mi çocuğa mı
- +1 yıl
@re_cordis ben açıkçası ilk kez bunu yaşaım ve şaşırdm. çünkü gözüm kapalı güvenirim.10 yıldr tanırım nefret eder bakandan. askıntıdan. sıkıntımız da yok. ilk kez bunu yaşayınca devammı edeck. nedir mesele diye açıkçası tepki veremedim. çok şaşırdım çünkü. kendi mi hoşlandı. çocuğunilgisimi bunu alamaya çalıştım ama çocuğun ilgisi hoşuna gitti.
- +1 yıl
Güven ayrı Kıskanmak ayrı. Bende çok güveniyorum asla güven sorunumuz yok ama kıskanç bir insanım tepki gösterirdim yani. Özel hayatinizdada onu düşündüğü için değil kendisinin farkına vardığı için değişme olmustur esinizde. Yemeklerde falan da o cocuk icin degil Kendisinin farkına varıp daha özenli olmuştur. Ama sorun yine de içiniz rahatlasin
- +1 yıl
@re_cordis bu dediğiniz daha tehlikeli. kendini keşfetse bu sefer herkes tarafından beğenildiğinde aynısını yaşar. öyle biri değil. o çocukta yaşadı bunu ve halen içinde devam ediyo 1 aydır. o günler kafasında hep. bu daha iyi bir durum en azından dediğinize göre. bir türlü soğutmak için dedim zaten karar verdiğim şeye
- +1 yıl
Ya sen hasta adammissin kariyin akli varsa seni bosar bu ne bea! Kac sekilde bu soruyu soracan ilk kez bu durum gelmis nerde yasiyordun aydami bir dagdami? Esin hoslanmis nolmusss hoslanamazmi yakisikli birinden? Siz erkekler guzele bakip hoslandinizda sorun yok kadin hoslanincami sorun. Beynini gorus dunyani degistir yoksa 10 sene evliline bir bardak su icecen bu kafayla allahim ne takintili hasta biseysin yaaa
- +1 yıl
Bakın neyse eleştiriyosunuz haklısınız kendinizce bişy demiyorum inanın saygı da duyuyorum. bnmki hastalık falan değil.1 ay önce olan biten bişyolsa tamam. ama aklı halen orda ve onda aklından silmesi için benim uğraşmam. anlıyorum sizi dışardan gerçekten eleştirebilirsiniz. paranoyak biri olsam 10 yıldr en ufak bişy demedim sıkmadım öyle biri de değil. hatta buolayda bile bişy demedim. neyse artık hayrlısı. eleştiri de olsa yorum yazdığınz için teşekkür ederm
En İyi Cevaplar
Eşine daha fazla ilgi göstermelisin bana kalırsa, güveniyorsan niye böyle bir şeyle denemek istiyorsun?
07 Yorumla- +1 yıl
ilgimde sıkıntı yok. öyle bir de değil. insan 10 yıllık eşini tanımaz mı. çok farklıydı çocuğun ilgisine
- +1 yıl
hayır ama eşim genel olarak mı ilgi görmk istiyor artık bunu anlmk istiyorum
- +1 yıl
sadece o çocuğun ilgisi hoşnutluk yarattı derse. kendinden küçük birinin ilgisi her bayanın hoşuna gider derse. zaten genel olarak gözüm açıldı demez. siz nasılbayanları görüp hayaller kuruyosanız ben de bunu yaşadım derse napmalıyım
- +1 yıl
@ydmdyd konuşmadan ben öyle anlasam diyorum ben de. söylemem böyle bişy yaptığımı. içini öğrenip ona göre durumu düzeltsem
Kızlar Ne Diyor
Bence hiç bişe şekilde deneyip mesaj falan atma gözü dışarda değil eşinin zaten öyle demişsin biz kadınlar da biraz ego vardır biri baktım ı kendini BJ bok sanariz geçici bişey takılma fazla
03 Yorumla- +1 yıl
şu var yazdım ya herkese desöylüyorum gözü dışarda değil.35 yaşında. ilk kez bu kadar yakışıklı bir çocuk alenen o kadar kıza rağmen eşimle ilgilendiyse bunun etkisi sanırım. yaş itibariyle ve çok yakışıklı birinin onu stemesi. ama bu kadar mı bellieder bir kadın dışavurum elinde olmadan. hep ba baksın moduna girdi 3-4 gün. yemeğe aşırı bakımlı inmesi güneşlenirkn halleri
- +1 yıl
Ağzını kıramadın mı adamın öylece ızledin mi sende
- +1 yıl
@sanemparlak ben şaşırdım ilk kez böyle bir durum. durumu anlamak istedim sonunna kadar. çünkü ilk kez eşim de tepki verdi bu duruma
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUgrasma icine kurt dusurme. İlgi herkesin hosuna gider. Siz zaten on yili devirmissiniz tutku , iltifat bitmistir sizde. İlgi duyulmasi da onu kadin gibi hissettirmistir. Aldaticagini sanmiyorum. Kasinma
05 Yorumla- +1 yıl
sadece o çocuk içinmi bunu yaşadı sence. yani onca kız arasında bana baktı yaşıma rağmen. istenilme hissi mi
Cevap sahibi+1 yılEvet begenilmek hala begenilmek onure etmistir onu. Esin bu saatten sonra seni aldatip duzenini bozmaz.
- +1 yıl
aklı başındn gitti inan tahmnin etmezdim
Cevap sahibi+1 yılOvgu dolu sozler soylemiyor musun esine?
- +1 yıl
ya o konuda sıkıntı yok inan. gözüm kapalı güvenirim normlde. aramızda hala da sıkntı yok. o. çocuk aklını aldı. o günlerde otelde başbaşa anlarımızda bile çok farklıydı. anladın sanırım. aslnda bu biraz işe yaradı:) ama onu istiyordur o anlarda onu anladım.
Bence ikinizde de problem var neden diye sormayın. Yaptıklarınız düşünceleriniz ve davranışlarınız hiç hoş değil..
01 Yorumla- +1 yıl
ya hayır ya neden anlamıyosunuz. sadık biridir.10 yıldır eşim. ilk kez bunu yaşadı. çoğu kadın gözü dışarda olabiiyo. problemli değil. neden ilk kez bunu his
ssetti. meselem buydu
Bence eşinizle konuşun derim artık sevgili falan değilsiniz evlilik ciddi bir kurum çocukca işler yapmayın
03 Yorumla- +1 yıl
yok dedim ya hesap sormk değil altında yatan şeyi ğrenmk için. ben sorsam çekinebilir yalan söyleyebilir
- +1 yıl
benim ilgimde inan sıkıntı yok. brz o kalabalıkta bu kadar yakışıklı çocuk beni istedi duygusu. yakışıklıydı doğrusu 6-7 yaş küçüktü rahat.
+1 yılInsallah karsilasacagin seylrede hqzirliklisindir. allah yardim etsin
06 Yorumla- +1 yıl
1 ayı geçtioolay yaniçocuğu görmesi imkansız. sence neden çok hoşuna gitti durum. kendinden küçük yakışıklı biri onu istedi diye mi başı döndü
- +1 yıl
Karşılaşacağın şeyler derken gizlice mesaj atınca vereceği tepki için mi diyosun hazırlıklı ol genel olarak mı. açıkcası gözü dışarda değilo çocuk olayında böyle oldu
- +1 yıl
Ya cevap verirse. ne yapacaksin
- +1 yıl
verecektir büyük ihtimal. ya da diyecektir ki herkes içinde bana baktın hşuma gitti o kadar. ben zaten cevap vermesine şaşırmicam ki.
- +1 yıl
Ya konusmak isterse. ya daha fazlasini isterse
- +1 yıl
açıkçası çocuğun ilgisi mi başını döndürdü yoksa o da hissettimi anlamak isterim. çünkü açıkçası bu özel hayatımızda da etkili oldu. özel oluyo ama anladınız sanırım. biraz kendini farketti gibi özel anlarımızda da. belki evet görüşmk isteyecek. ona göre onnu kazanmayı ilişkiyi otutmaya çalışırım asla sert yapmam ters teper.
+1 yılBaşka birini düşünmemiştir ilgiye aç bırakmışsın kadını iltifat da etmiyorsundur kesin beğenilmek hoşuna gitmiş sadece
11 Yorumla- +1 yıl
hayır ya ilgiye aş falan bırakmadım. ilk kez yaşadığı şey. o çocuktan kaynaklandı. yakışıklıydıd ve eşimden gençti. beni beğendi egosu.
adin kaya degil senin. İbrahim kendini okadar bariz belli ettin ve ediyorsunki bu yazdiklarinla. hersey ortada inan o karinlada guya 5 yil once bosanmistin oylemi kaya bey? Vay yalana bak sen benim gmail adresime bir gir yaz bekliyorum.
00 Yorumla
+1 yılbakin bir kadin olark soyluyorum her kadina iltofat edilince egosu tavan yapar ki hele vu erkekse bende oyleyim ve her kadin oyle
031 Yorumla- +1 yıl
iltifat değil bu. güneşlenirken içine düşüyodu. sürekli izledi her yerde. eşimde ilk kez bu durumun hoşuna gittiğini gördm. ya yemeğe inerkn bir bakım bir makyaj akşamında da bana bakacakmı hissi. resmn 3-4 gün onun istemesi hoşuna gitti.35 yaşında belki 7-8 yaş küçük biri bunca kız varken bana baktı diye hoşuna gitti ama aklı uçtu. evet yakışıklı tarz bir çocuktu ama çoğu erkekte evli kadını ayartma güdüsü vardır. ilk şemsiye muabbeti gördüm ben yüzerken. bu muydu çocuğun isteği bilmiyorum ama bnmki çok belli etti devamında da baksın diye falan güneşlenirknki durumları ve gece olanlar. evli olsanız çok hoş tarz biri o kadar kadın içinde size baksa sizde de olurmu bu tepki. bakın kalkıp yadırgamadım zaten. anlamaya çalıştım sadece
- +1 yıl
haddimi asarsam belirtim ama esinizle simdi aranizda bir sorun var mi?
- +1 yıl
hayır canım ne haddi. hiç açmazdım konuyu o zamn eleştiri alacağımı da biliyorum. açıkcası 10 yıllık evliyz sıkıntı yok. seviyoruz gözü de dışarda değildr. sadece ilk kez bu çocukta oldu. bayağı etkilndi durumdan. yakışıkı tarz birydi spor falan yapmış. beğenilm hoşluğu belki. ama bu özel olcak o günlerin gecesine çok yansıdı. onu düşlediğini çok iyi anladım.1 adır da rz böyle gibi. aklı kaldı acıkası onda. aramızda sıkıntı yok.
- +1 yıl
öncelikle tesekkur edrim ama soyle bir durum var siz hanimefendiye en son ne zaman iltifat ettiniz?
- +1 yıl
yani o cocugun zaten genc ve yakisikli biri oldugunu soyluyosunuz onun hakkinda iyi bir sey soylemesi hosuna gitmis olabilir
- +1 yıl
bakın dedim ya nunla ilgisi yok. sinemaya giderz basket maçı. kafayız her konuda. bazı şeyler taiki azçok monotonlaşabilir cinsellik de dahil.10 yıl sonuçta. ama bu az bir durum.
- +1 yıl
anladim
- +1 yıl
onu bu bakimdan mutlu edebilirsiniz
- +1 yıl
orta yaş olunca brz kadınlık konuları girdi sanırım işe. genç biri tarafından istenme
- +1 yıl
sanirim
- +1 yıl
yani bakışma değil sadece. konuşmuştur mu demk istediniz. bilemiyorum her an yanında olamıyosun. ne yönden mutlu edin dedinz
- +1 yıl
yani ona sorun bir sikinti ya da problem var mi diye konusun onunla sonucta siz onun yol arkadasisiniz
- +1 yıl
o günleri özlüyo. anlıyorum. birlikteliğimizde de sezinliyorum. normal zamnda da tail ne gzldi dimi diyo sürekli
- +1 yıl
anladim insallah bir problem kalmaz aranizda
- +1 yıl
o konuyu açmk istemiyorum aslnda. işin tılsımı kaçar ve ters teper diye düşünüyrum. çok ince bir çzgide şu an. kayabilir herşeye. ben istedği ne onu anlmk için bu yolu deneyeyim dedim. gerekirse çocuğu bulurum. çünkü onu sayıklıyor resmn nerdeyse anlıyorum birlktelkte. hiç böyle olmamıştı. başka bir erkekle hayattadedim ya 10 yıldr tanıyorum
- +1 yıl
kolay gelsin gercekten zor ben kendi problemime zor diyodum sizinki daha da zor
- +1 yıl
burda amacım inan eşime yüklnmk değil. herkesn başına gelebilir. ben de Seksi hoş bir bayana bakıyorum veya öyle biri baksa zevkten uçablrm her erkeğin yaşayacağı şey. zamanı geri götrmk istyo adeta tatile. resmn tutuldu onun ilgisine
- +1 yıl
sizde ayni ilgiyi gosterin ben sizi anladim
- +1 yıl
gerekirse çocukla konuşurum dedim ya
- +1 yıl
konusun
- +1 yıl
ben 10 yıllık eşiym aynı şeyi aynı heycanı bulamaz zatn ilgiliym. eğer cvp atarsa eşim çocukla konuşmayı düşünyrum. çoğu kişi bana sen nediyosun manyakmısn dicek ama seviyorum ve devam etmesini istyrum. duygusal bişyse neyse soğuyana kadar ona görüştrcem gerekrse gzli konuşup. tabi güven verirse çocuk. çünkü bşka erkekte hayatta gözü yok. konu o kişi
- +1 yıl
konuşun derkn ne konuşmalıyım sizce
- +1 yıl
siz de dediğim şekilde mi konuşmamın doğru olduğunuzu düşünyosunz. o çocuğu görmeden çünkü bnmle normalliği gidecek gibi. istyrum görüşsn gerekirse
- +1 yıl
siz bilirsiniz ama bana kalirsa o cocukla gorusturun bencede
- +1 yıl
eşimin haberi olmadan değilmi. bilire tepki verir. sizce ne olur ve çokmu yanlışım sizce. kimi diyebilirki ya hep tutulursa ama ben göze aldım çünkü zaten ona takıldı. neyse isteği bulup soğusun istyrum açıkçası. çocukla unu konuşcam.2-3 ay neyse görüştüüp soğutmasını sticem. ne diyosunuz. mantıklı birisiniz. yorumunuz önem veriyorum. uzun yazarsanız
- +1 yıl
oncelikle sagolun yorumuma onem verdiginiz icin bencede onu o cocukla tanistirin iyi olur ama cocuga guvenmeniz lazim yani onun sadece yalandan gorusmesi lazim esinizi begwnmis sonucta ama o cocugun esinizi kendinden sogutmasi iyi olavilir
- +1 yıl
Evet. zaten çocukta o güveni görürsem yaparım bunu. nerde ne zamn görüeck falan herşeyden hanerim olcak derim. peki çocuktan umduğunu bulamazsa hayallırıklığı daha kötü olurmu. yani önce neyse derdi bulsun sonrasında soğutsun olayı daha mı mantklı. çocuk zaten eğitimli kalite bir tip. mahalleli bir tiple zaten konuşmam kaldı ki eşim zaten bakmax
- +1 yıl
anladim aslinda sogumasi iyi olur yani o cocuk esinize en basta onunla ciddi bir iliski yasamiycagini soylesin takiliriz falan desin yani
- +1 yıl
Zaten ciddi bişy yaşayamayacağını eşim de bilir onun da işine gelmez mi. yani takılırlar sonra soğutmu diyosun
- +1 yıl
yaşayıp da mı soğutmalı yksa direk hiç bişy olmadan mı diyosun
- +1 yıl
konuştum çocukla 2 hafta öne falan
+1 yılSenin gibi koca düşman başına.
113 Yorumla- +1 yıl
tam tersi kalkıp bir laf bile etmedim. düşündüğünüzün tam tersi. sedace durumu ebebi anlamak ve ona göre düzeltmek çin
- +1 yıl
Deniyeceğine git konuş bu ne saçma sapan oyunlar.. ergenmisin nesin.
- +1 yıl
ne alakası var. konuşsa daha çok ters teper diye
- +1 yıl
Alakasız.
- +1 yıl
olur mu. bu kez ne münsabet nsıl böyle düşünürsün deyip bundan sonrası için kurt düşür mezmiyim. ama dediğim gibiyaparsam sadece sebebi öğrenip gizlice ona göre durumu düzeltmeye çalışırım sadece o çocuk olyıysa sorun yok zaten göremez
- +1 yıl
gerçi bir bayan dedi ki oho kadın istese ayakta uyutur onun profilini bulmuştur bile çoktan dedi istese
- +1 yıl
Kişi kendisi gibi bilirmiş :-) yorum yok
- +1 yıl
ya açıkçası evet erkekler gzl bayana bakar baktık da. sonuçta bir erkek baksa bile elde edemez. ama kadın bakarsa isterse elde eder. kadın erkek farkı var burda kendim gibi görmk değil. kadının bir başkasına bakması tehlikedir sonuçta bir sinyal. erkek her türlü bakıyo çünkü ilgiyle alakası olmadan
- +1 yıl
pardon o yorum yapan açısından diyosun sanırım. ama kadın kadını bilir sonuçta
- +1 yıl
Sanmıyorum, kadınlar kolay kolay aldatmaz.
- +1 yıl
aldatacağından değil zaten dediğim gibi. yoksa tepkim illaki farklı olurdu. ses bile çıkarmadım. sadece anlamaya çalıştım. nedir yaşadığı şey
- +1 yıl
şu an bana hımbıl bir kocayı anımsatıyorsun..
- +1 yıl
Hayır ya sinemaya gider basket maçına gideriz kafa olarak tam uyuşuyoruz eğlenceliyiz. o çocuk bir dürtü uyandırdı mesele bu
+1 yılBöyle şeyleri okuyunca insanlardan tiksiniyorum
01 Yorumla- +1 yıl
eşim gibilerden mi benm gibilerdenmi
+1 yıleşin bence senden ilgi bekliyo
05 Yorumla- +1 yıl
aramızda sıkıntı yok. çocok yakışıklıydı ve eşime o kadar kdın içinde ilgi gösterince bence
- +1 yıl
bilmem belki başkası tarafından beğenilmek egosu okşamış olabilir
- +1 yıl
illaki etrafnda çok ilgi gösteren olmuştr bayan sonuçta. ilk kez o da başkasını istedi
- +1 yıl
bilmiyorum açıkçası yeni bir heyecanda arıyo olabilir eşinle konuşmalısın
- +1 yıl
heyecan aradığından değil inan. eminim tanıyorum eşimi. o çocukta oldu ilk. istediğini çok belli etti çocuk.3 gün çok utandı hoşuna gitti dışa vurdu istemsiz. ondan sonra yine norml eşim. ama sadece bir konu farklı çok özele girmk de istemiyorum. brz heyecan kattı dünyasına özelde
Hala hotelde misiniz siz?
034 Yorumla- +1 yıl
evet yazrın yazmayı düşünüyorum oçocuk ağzından
- +1 yıl
ya otel olayı 1 ay önceydi. şimdi otelde değiliz ki.1 ay oldu. ama aklı uçtu ya. halen birlkteyken falan o günlerde kafası hissediyorum.20 lik kız gibi oldu özel anlarmızda
- +1 yıl
anlayamadım inan tekrar yazarmısın tam anlayamadım
- +1 yıl
eye müsaade etmemişim. kimle sevişsemiş onunlamı
- +1 yıl
kızacak olsam zaten yazmazdım burda ben objektif yorum için düşüncelerinizi istedim
- +1 yıl
yani onulamı sevişseymiş. insan hissettiğini mi yaşamalı diyosun aklı kalmasındansa
- +1 yıl
gerçektenmi söylüyosun bunu. oo çok cesur bir yorum. yani hr gece senleonu hayal etmesindense birlikte mi olsaydı budar istiyosa
- +1 yıl
kalkıp yadırgama ya da ağır ekelştirmk için zaten öğrenmeye çalışmıyorum. zaten hissediyosa engel olmaz insan onun içindekine. sence hala kafasında o zaman varsa daha mı mantıklı yaşaması
- +1 yıl
Yani madem herkese bakmıyoda onu çok şstedi demekki diyosun. ne yazayım çocuğun ağzıyla
- +1 yıl
Zaten hala o günler aklında birlikte olurken ne farkediyo. çocukla bile konuşurum gerekirse
- +1 yıl
Hakikaten görmezlikten gelseydin derken ciddimiydin madem içsel olarak ona engel olunamazsa yaşasaydı derken ciddimiydin
- +1 yıl
Son paragrafı anlayamadım inan ama benim ilgimle alakalı değil durum. taraflardan biri gizleyemediğinde ihanet değildşr derken onunla olsaydı ihanet mi olmayacaktı
- +1 yıl
yalış anlama düşüncelerine katılmıyorum anlamında değil lk kez bir bayanın böyle düşündüğünü ggördüm. çoğu kadın baktı diye bile yolar adamı. mesela o çocuk gerçekten mesaj atsa. birlikte olmak istiyosa olsun yaşasın demem daha norml diyosun her gece seninleyken onu düşlemesindense
- +1 yıl
ve bu aldatma değildir diye düşünüyosun
- +1 yıl
İhanet yalnızca fiziksel temas değil, zihni temasda ihanettir. Eşimle yatıp başka bir erkeği hayal etmek, gerçeğini yapmak kadardır.
Onun için artık kendisini duyğularına karşı koyamıyorsa olan olmuştur. Gerçek ollmasa da yaşamıştır o duyguyu. Eşini söylemiyorum genelleme yaptım - +1 yıl
peki bir şey yazmk istyrum ama çok net yazılamıyor burda. mesaj atamıyorum baktım özelden seviyem yeterli değil. bu durumu onunla konuşsam evet tahminlerin doğru dese o zaman bunu git yaşa mı demeliyim sence
- +1 yıl
izin vermmişsin dedin. yaşardı demiştinsanırım
- +1 yıl
aklımda başka bişey var biliyomusun
- +1 yıl
çocukla konultum
- +1 yıl
çok da özeli yazmak istiyorum burdan aslında. çocukla konuştum iki kez. demiştim ya kendini soğutsun diye. görüşsün istedim
- +1 yıl
özelden atamıyorum. seviyem yeterli değilmiş.10 gündür görüşüyolar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldene bence...
011 Yorumla- +1 yıl
Devam etmek istermi sence
- +1 yıl
edebilir. bu kadar kafaya taktigini dusunuyosan.. Ama belkide yanlis algiliyosundur
- +1 yıl
Açıkcası dedimya 10 yıllık ve ilkkez bu duyguyu yaşadım. kafasındaki durumu anlamaya çalışıyorum. körükleme kızmıyorum. herkesn başına gelebilir ben de bakıyorum Seksi bir bayana ya da pas vermeye çalışan olduğunda erkeğin hoşuna gider. o çocuğun onu o kadar istemesi mi başını döndürdü o da mı istedi bunu sezmeye çalışıyorum yoksa birlikte olurken bile o günlerin etkisi var seziyorum iç dünyası değişti
- +1 yıl
bence senin ic dunyan degismis. surekli bu konuya takıli kaldigin icin beynin oyunlar oynuyo sana. eşinden aradigin cevap cikmayadabilir. dene ve gor... bos laf yapmaya gerek yok. oyalanma burda soru cevap yapcana dene. daha. kac sorucan bu soruyu
- +1 yıl
Tamam anlıyorum sadece kafadındaki bu durum nereye kadar gidecek onu mek ediyrum. hala o günlerin etkisinde. sebebi öğrenip ona göre davranarak habersizce normalleştirmk istyrum durumu
- +1 yıl
bende şunu anlamiyorm. uzun zamandir bu sorularla savasiyosn. ve hala bir netlik yok hep flu hep flu..
- +1 yıl
Sorunu çözmem gerekmiyo mu. bunu halletmeye çalışıyorum ben de
- +1 yıl
bende diyorumki sorunu burda cozemezsn. yeni hat alip o cocukmus gibi mesj mi atican ne yapican yap ve bitir diyorm. anladnmi
- +1 yıl
Artık zaren işin sonuna geldm ben de yöntemim buolmalı hatalımıtum diye soruyorum. daha mı kötü olur çünkü çözmeliyim
- +1 yıl
takintılarınla mutluluklar
- +1 yıl
takıntılı değilim
+1 yılbence ona sor
031 Yorumla- +1 yıl
ters tepmez mi. bence o çocuk gbi yazsam en azından ilgi mi hoşuna gitmiş nedir diye. amacım hesaba çekmek değil. ilk kez bir başkasını istemesini öğrenmk
- +1 yıl
işte öğren kızmadan sakince bu eşinin hoşuna gider hem
- +1 yıl
evet onun isemesi hoşuma gitti derse
- +1 yıl
gerçeği ögrenceksin düşünsene bir arkamdan iş karıştırıyorsun bana sorsana der o bu da kendinden soğutur
- +1 yıl
hayır asla o kişi yerine yazdığımı söylemem tabiki kızar. ben sdece karşılık vermesinin altındaki şeyi kısaca öğrenmk için. asla söylemem
- +1 yıl
öğrenir öğrenmezse bile kötü hissetmicek misin
- +1 yıl
hayır tam tersi öğrenmk rahatlatr ona göre ilişkimi ayarlarım. çocuğun ilgisimi hoşuna gitti nedir diye sadece
- +1 yıl
umarım dediğim gibidir
- +1 yıl
bu kadar kıza rağmen beni istedi duygusu mu
- +1 yıl
belki olabilir bir kadını bin kişi ister bir kişi alır vardır ya eşinin hosuna gitmiş olabilir bakımlı olmasıda de herkes guzelken oda olucak tabi
- +1 yıl
o çocuğa psikolojik olarak yaça büyüğüm ama bana bakmaya devam et ruh hali bence. başkasına bakar mı diye
- +1 yıl
onunla konuş bunu
- +1 yıl
konuşusam da asıl en bunları nasıl düşünürsün diye ters teperse. sonuçta çekinir şaşırır.
- +1 yıl
bilemiyorum ki
- +1 yıl
gözüm korktu çünkü. aklı başında değildi. eğer sadece o çocuksa sıkıntı yok
- +1 yıl
bilmiyorum ki hiç yaşamadım
- +1 yıl
akşam atıcam msajı sanırım
- +1 yıl
hımmm sen bilirsin bana anlatabilirsin
- +1 yıl
ok. dm atılamıyor sanıım
- +1 yıl
açıkçası ben ok şaşıracağını ve heycanlanacağını bliyorum. atabilr cvp. bekliyorum.1 aydr unutamadı çocuğun ilgisini. saçına makyajına hatta gecemize bile etkisi oldu
- +1 yıl
noldu?
- +1 yıl
anlatırım. çocukla konuşcam
- +1 yıl
konuştum çocukla 2 haftaya yakın oldu
- +1 yıl
eee?
- +1 yıl
10 gündr görüşüyolar
- +1 yıl
Sen hala konuşmadın mı