İlk aşkınızla veya sevgilinizle nasıl tanıştınız? Var mı böyle ilginç hikayeler?
sahilde yürüyodum bir kız yaklaştı yanıma dur dedi bayağı sert bir tonla. nnoluyo dedim mk içimden. yanlış bişeymi yaptık farketmeden. buyrun dedim. evet dedi. nası yani dedim ne yaptım 1 dk önce önümden geçerken ruhumuda kaptın söktün götürüyosun dedi. ben kaldım öyle bir .:D hala anlam veremiyorum tabi hiiiç beklemediğim bir hareket çünkü. hayırdır dedim kamera şakası falanmı bu bir yürügit işine dedim. ilerledim. bir sigara aldım büfeden ilerideki cafeye gittim bir kahve söyledim garsona tam o anda oturdu karşıma 2 olsun dedi kahveler:D haydeee nooluyo dedim ya hanfendi cidden şakamı bu. yok dedi ne şakası hayatımda ilk defa seni gördüğümde içimden bişeyler koptu bu şans ömrümde belkide 1 defa gelecek karşıma sonuna kadar şansımı kullanmak istiyorum dedi. işte o an oda beni benden aldı. budur dedim işte budur be:D o gün bu gündür hala yapışık ikizim:D 6 yıl oldu.
teşekkür eig içib;)
ilk gerçek aşkım, bahçeli 7 caddede yürürken görmemle başladı ve daha sonra bir gece evin önünde kötü bir halde buldum doktora götürdüm, böyle başladı, şimdi anlatsam uzun hikaye, kan kanseriydi vefat etti, çok iyi biriyidi masal gibi başladı kabus gibi bitti.
yıllar oldu, teşekkürler dostlar saolsun, bizim olay kitap, dizi konusu olur o kadar 😇 ama bazı şeyler insanın içinde kalmalı...
ilk sevgilim; karate turnuvalarında karşılaştık, bakışıyoduk sürekli üstünde klubünün eşortmanı vardı. sonra onun ismi okundu yarışacağı kilo okundu çıktı müsabakaya bizde arkadaşımla gittik isimlerin asılı olduğu yere kilo aralığından bütün leventlere baktık o spor klübünden olanı bulduk arkadaşım akşamı ekledi. çocuk sormuş işte beni falan çocuk ekledi beni konuştuk çıktık 2 ay sürdü yakışıklıydı ama çok maldı :D ( uzun oldu azcık ) :D
aman ilk aşk deme adam tam bir psikokopat çıktı ayrıldıktan sonra iki sene kabusum oldu pesimi bırakmadı bir de ustune intihar etti
evet ama ölmedi merak etme
Cevap
27Cevap
Rezillikle basladi. Yil 1993 ve orta ikiye gidiyorum. Okulun da ilk gunu. Bu kiz yeni gelmis okula. Kalabalik halinde merdivenlerden yukari derse cikarken, etegine bastim. Donup "napiyosun s*alak" dedi. Ben de "bilerek yapmadim, sensin s*alak" dedim ve oyle tanistik. :D
çok komik olcak ama ben 11 yaşında filan ilk aşık oldum aynı mahalledeydik çocuktuk ama hep birbirimze bakiyorduk sonra oyun oynarken taniştik 😂😂 ama 16-17 yasima kadar sevdim onu
Markette kasiyerdi elindeki barkot okuyucuyu alıp kalbime tuttum bendeki değerine bakar mısın ne kadar yazıyo dedim kız iptale bağladı şok oldu ertesi gün sevgili olmaya adım attık
6.-7. sınıfta sınıf arkadaşıydık 16 yaşında falan sokakta yürürken karşıma çıkmıştı. Takipleşmeler falan filan derken öyle ilk aşkım oldu kendisi :)
orta son cok güzel kızdı cıktık ama 2 hafta sonra sarmadı saldım gitti d nedeni ben güzelligine aşık olmusum insanlıgı hosuma gitmedi
dersanede tanışmıstım o zman dersanenin en karizmatik ve en yakışıklısı ve en zekisiydim (bunu kızlar söylüyordu sevgilim ağzından duydum :D ) ders çalışma bahanesi ile yanıma geldi ders anlatırken anlatırken bende aşık olmuşum :D
Üniversite de sınıftan bir kız arkadaşımın aynı odada olduğum kız tam sana göre ayarlayacağım sana diye yoğun ısrarları sonucu tanıştım ve 5 yıl süren bir ilişkim olmuş oldu.
hastanede karsilastik ikimizde refakatciydik. nalet olasi günler...
tv de şarkı söylüyordu garip ama güzel bir dansı vardı aşık oldum :D
bir kafede bana mat calistirdin diye tanistim bana asik oldu
tanışma hikayesi ilginç değil.. ama sonra hatun artiz oldu dizilerde oynamaya başladı.. bu belki ilginçtir...
7 yasimdaydim ayni siniftaydik yan komsumuzdu arkadastik ayni zamanda 😊
işte sorun orda ya henüz tanışamadık. :)
Tanışmaz olaydık keşke
Lisede aynı sınıftaydık.
Emmioglu olur kendisi
Lise aşkı sınıfta tanışmıştık hayla devam ediyor
Sevgilim filan olmadı
İlk askım lise zamanında tanıstım. Sevgilim olmadı
bebekken sonra aynı sınıfta okuduk ilkokulda
Yıllar önce tanıştım.
tanışamadık sen?
ilk okul ögretmenimdi sınıfta buluştuk
orta okul sıralarında
kedimle? sokaktaydı :D