En ufak şeyde bile kavga çıkarıyor, ne yapacağım?

Sabah 6 gibi hastaydım hastaneye gittim telefonum evdeydi sevgilime uyuyordur diye mesaj atmadım 8 gibi eve geldim direkt yattım elektrikler gelmişti ama ben faceden çıkış yapmamışım ondan ç.içi gözüküyormuş sanırım o kadar kötüydüm ki öğlen 2 de uyandım sevgilim 4 defa beni aramış gördüm hemen aradım napıyosun sen ya falan dedi uyuyordum yeni uyandım dedim atma bari ya bu kadar yalanda olmazki 2 saat önce facedeydin bir mesaj bile atmadın gibi şeyler dedi anlattım olayı facede olmadıgımı söyledim ee hastaneye giderken niye bana mesaj atmadın dedi bende uyuyorsun görmiceksin mesajımı diye atmadım dedim eminim öyle olmuştur eminim elektrikler yoktur Şu an falan dedi birisiyle dışarı çıkmamışsındır eminim falan dedi bende ne dışarısı ya dedim bilemem 10 da çıkıp 2 de dönmüşsündür dedi bende saçmalama ben yalan atmıyorum sana olanı söylüyorum dedim tamam ya neyse dedi ve pazartesiden beri çok soğuk davranıyor twittera sana iyi gelecek tek şey bensizlik yazmış o ne dediğimde öylesine yazmıştım bişey yok dedi ama çok soğuk davranıyor ne desem en ufak bişeyde bile kavga çıkartıyor napmaya çalışıyor anlamıyorum canım çok yanıyor napıcam bilmiyorum :((
En ufak şeyde bile kavga çıkarıyor, ne yapacağım?