+1 yılMerhaba kılçıksız hamsi,
Şimdi şu var ki, bir kızın giyinişi tavrı zaten olması gerektiği gibi, yani Türk örf, adet gelenek ve göreneklerine uygun olmalı. Bu zaten her kızda olmalı.
Ama sevmek, sevdalanmak için bunlar yetmiyor. İnsanın kanı çekecek kanı.
Kan çekmeyince olmuyor.
Geçi bazılarının küçüğü çekiyor, o ayrı mesele, onlar bizden deyıl.26 Yorumla- +1 yıl
Yandan basık üstten şişik kızlara
Dünya gibi yani - +1 yıl
Karakter olarak da Dağlar Kızı Haidi gibi olsun
- +1 yıl
Dağlarda yaşar, doğal hayatın bir parçasıdır. Çok güler yüzlü ve sıcak kanlıdır Haidi.
İzlemedin mi kız hiç çizgi filmini
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMinyonsa, ayakları 37 numara boyu 1.60sa konuşması bakışları falan tatlıysa. Ayağında superstar siyah dar pantolon üstündede uyumlu bir tişört varsa saçları düzse onu yerimmm :D
i.tmgrup.com.tr/cg/2012/12/27/464622366849.jpg
cdn.pcwallart.com/.../...in-tumblr-wallpaper-2.jpg121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarakter olarak eğlenceli ve sempatik. Üzgünken bile moralimi yerine getirebiliyorsa o kızı hayatta bırakmam :D
Cevap sahibi+1 yılSessiz sakin kişiler kendilerini açan kızlardan hoslanır. Yani dilini çözmeli eğlenceli olmalı kolundan tutup hadi diye cesaret vermeli anlatılmaz yaşanır sen kendin gibi ol fazla kasma :D
Cevap sahibi+1 yılSen çekingen erkeklerdenmi hoslanıyorsun? @mlktn
Cevap sahibi+1 yılYa yok kendin gibi eğlenceli birisindenmi hoslanırsın yoksa daha ketum birindenmi :D
+1 yılGuzel ve zeki olsun
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılben çok çabuk aşık olurum nedendir bilmem ama gülüşü tatlı olan birisine istemeden de olsa gönlümü kaptırırım ve eğlenceli birisiyse kalk evleniyoz bile derim :D
46 Yorumla- +1 yıl
gülüş önemli ya ilk aşık olduğum kıza sırf gülüşü yüzünden aşık oldum gözüm başkasını görmüyodu ama oda beni görmüyodu bir türlü :d
- +1 yıl
Gulusumu gorsen asik olcaksin ama kafa yapilarimiz uymuyor kismet iste😂😂
- +1 yıl
@LilithTohumu şu an zaten gönlüm birisine kaydı kayacak yani sınıftan bide ya :D
- +1 yıl
Senin gonlunde ayran misali kardes calkala gelsin :))
- +1 yıl
@LilithTohumu ya öyle deme şimdi daha önce bir kıza aşık oldum taaa lisedeyken, şu an başkası dikkatimi çekiyor sadece çalkalama hemen :d
+1 yılgüzelliği ve zekiliği için. tabi bunları 1 bünyede birleştirmeli. sadece zeki veya sadece güzel biri ile beraber asla olmam. mesela bir içim su gibi bir kızdan gördüğünde herkesin dibi düşüyordu ayrıldım neden salağın önde gideniydi.
12 Yorumla- +1 yıl
tam hayalimdeki kız tipi diyebilirim. ben dünya güzeli aramıyorum ama tatlı sevimli masumane ve neşeli güler yüzlü olmalıdır
+1 yılnet söyleyeyim. çocuksu olcak, usturuplu olacak, ve doğal olacak😀içim ısındı bile
25 Yorumla- +1 yıl
çocuksu olmak için mahremiyet yerlerini açmaya gerek yokken;)
- +1 yıl
yokki
- +1 yıl
;) sorun olursa burdayım
+1 yılBen sadece gulusune ve gozlerine asik olmusdum... Olmaz olaydim/
117 Yorumla- +1 yıl
Bosver ya;(
- +1 yıl
((((Bir kizdan hoslaniyordum bakisiyoduk... Hoslantimizin karsilikli oldugunu dusunmeye baslamistim. Bakislari beni benden aliyodu dunyadan uzaklasiyordum onu gorunce... Ama gecen arkadaslariyla birlikteydi ben geldigimde herkez aniden susmusdu... Ve arkadaslari kizin kulagina bir seyler soyledi ve aniden hepsi guldu... Benimle alakasi olmayacagini dusunup duymamazliktan geldim... Ama dun gene ayni olay oldu... Kizin egosunun cok fazla oldugunu fark ettim ve dalga konusu oldugumu anladim... Cirkinmiyim? Tabiki hayir. Ama kizin egosu fazla olunca boyle oluyormus... Biraz uzun oldu kb
- +1 yıl
Tafsiyen icin cok tesekkurler... Ama artik ben onunpesinden kosmayi ya da onun benim pesimden kosmasini istemiyorum... Hayatimdan tamamen cikmasini istiyorum... Yeni birilerini istiyorum... Ama nerde bende oyle sans...
- +1 yıl
Oyle birisi yok... Malasef...
- +1 yıl
Sinifim yok aslinda biraz karmasik durum...
- +1 yıl
Aslinda cevremde kiz ya da kiz arkadas yok yani hic yok...
- +1 yıl
Tabiya... kader...
- +1 yıl
Tafsiyelerin icin cok tesekkur ederim... Umarim sende kaderindeki beyaz atli prensini bulursun...
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk bakış olarak değerlendirirsek esmer, masum, yürümesini ve oturmasını üslubunca bilen, doğal olayım derken cıncığını çıkarmayan, hafiften iri yapılı,160-170 boylarında, çiçekli böcekli giyinen kızlar dikkatimi çekiyor direkt.
Tüm hepsini köşeye atalım sadece son madde olsa bile yeterli ki zaten o tip giyinenler benzer karakterler oluyor.16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAbartılı gülme, tuvalete gitme isteğini ulu orta söyleme gibi. ya da daha ilk dakikada tanışılan kişiye sırf samimi imajı vermek için anlatılan bir sır gibi. Bir insanın özelini ulu orta paylaşması beni iğreti ediyor. Bugün kendini ya da geçmişini anlatan yarın çıktığımız taktirde yaşadığımız şeyleri anlatır. Dedikodu ve ötesi diyelim.
Cevap sahibi+1 yılGenele bakarsak herhangi bir alanda hijyene dikkat etmemesi, argo söz kullanması diyebilirim.
Tanıştıktan sonra ya da bir ilişki içerindeysem verdiğim emeğin karşılığını alamamak, ilişki süresi ilerledikçe kızın ağzını gevşete gevşete konuşması, işin sabitlendiğini düşünüp yapılan saygısızlıklar, aşırı kontrolcülük ya da özgür olma isteği, beni diyaloğa değilde monoloğa sürüklemesi, samimiyetsizlik gibi bir çok özellik sayılabilir.
Kısacası toplumca kabul edilmiş olan şeylere uymayıp bireysel saygısızlık yapması yeterli. Onca yazıyı böyle özetleyebiliriz.
Cevap sahibi+1 yılEn önemli şeyi unuttum. Adamı dibine kadar çıldırttıktan sonra "işte senin gerçek yüzün" demeleri kontağı attıracak cinsten.
+1 yılDüşüncelerini seversem aşık olabilirim ama göz zevkime de uyması lazım ki tanışmış olayım
13 Yorumla- +1 yıl
Soğuk durmasın sıcak kanlı olsun nerde ne yapacağını bilsin herşeyi dozunda yapsın yeterli
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılBütün parçalarının uyumu aşık eder
19 Yorumla- +1 yıl
mesela dişleri güzeldir fiziği güzeldir parmakları güzeldir ama öküz gibi gülüyorsa fiziğine uygun giyinmiyorsa veya abartıyorsa güzel ağzını yaya yaya konuşuyorsa ellerini parmaklarını mimiklerinde saçma sapan kullanıyorsa o artık güzel değildir hani yaptığı her konuşma yaptığı her hareket kendisine yakışır oldun güzelliğine güzellik katsın
- +1 yıl
Aslında tek bir an yetiyor kusurları kapatıyor göremiyorsun belki zamanla 😄
- +1 yıl
Evet mesela instagram da te ma etma je yi söyleyen bir kız var yüzünün yarısı görünüyor bir tek ama sesi dudağının yanındaki çukur dişleri şarkı söyleyişi baya etkiledi ufak tefek hiç beklenmedik şeylerde olabiliyor bazen
- +1 yıl
İyi hadi iyi akşamlar 👋🏻
+1 yılKendine has ve yakışan herşey.
113 Yorumla- +1 yıl
Herkesin kendine has bir albenisi olur. Mesela gülüşüdür, bakışıdır, yürüyüşüdür, mimikleridir, kaşını kaldırmasıdır, saçını savurmasıdır, konuşma biçimidir, el hareketleridir. Herkeste vardır bu, yok diyen daha keşfedememiştir. Ama illa birisi aşık olacak diye birşey söz konusu değil.
- +1 yıl
Yoo kendin gibi ol demedim o ayrı mesele. Albenini keşfet, kendini keşfet.
- +1 yıl
Mesela seni seven insanların senin neyini sevdiklerini sor.
- +1 yıl
Bunlar bir albeni değil.
- +1 yıl
neyse boşver.
- +1 yıl
yukarıda açıkladım zaten. Daha nasıl izah edilir?
Mimikleri aşık eder beni daha çok =/
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Samimi merhametli tatlı güvenilir. d
22 Yorumla
+1 yılBana durust olsun yeter
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır bak benim annem babam ayrı ben bir kızı sevdim bana ihanet etti üstelik neler yasamama rağmen ama ben hep inanıp sevmekten kaybettim mesela ben seninle tanışmak istesem guvenemezsin ama bunu denemedende bilemezsın her insan bir değildir karakter meselesi
aşık olmam aşık eder. :D
16 Yorumla
+1 yılKız olduğundan mütevellit
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Bakışı ce doğallıgı yeter
13 YorumlaTavır, davranış, ahlak, edep, güzellik.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılKızlara aşık olmam iğrenç.
10 Yorumla
+1 yıltavri gozleri
14 Yorumla- +1 yıl
dawranislari kelimeleri ne kadar iyi kullandigi nelere guldugu zaten guldugu durumda akil sagligini ogrenirsin bu yani
- +1 yıl
guluyoda nasil guluyo ama
+1 yıltatlı olmasi lazım
16 Yorumla- +1 yıl
yüz tatlıligı mesala esmer kızlar《
- +1 yıl
naz yapanlar《
- +1 yıl
dövecekmis gibi konusan kızlarda tatlı aga
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç olmadım
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInanmiyor musun inaniyor musun?
Cevap sahibi+1 yılNiye ki?
+1 yılOlmam
16 Yorumla- +1 yıl
Olmam çok çektim onlardan
- +1 yıl
Senin yaşlardaykendi o
- +1 yıl
Yedik bir bokk
Memesi olsun kafi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!