Hayır, sarıldığımda yumoş yumoş pofuduk bir duygu hissetmek yerine, çatır çutur etlerime batan kemikleri hissetmeyi, sevmediğim için zayıf kızları sevmiyorum..
Simdi altindaki adam ya da ustundeki adak senin kadar zayif degilse vuruken canini yakar altindayken degilde ustundeyken sorundur ama degisik pozisyonlarda denerseniz dert diil hem zayiflar daha iyi aliyo merak etme ole de bise yok zaten 😉
İyi de kadınsı hatlar diyince akla kocaman göğüsler geniş kalca geliyor instagramda bile bu tiplerin takipcisi daha fazla oluyor. ayrıca zaten sen de zayıf değilsen öyle birini istemen sacma uyumlu olmaz bir kere
Ayrıca her zayıf kız böyle olmuyor o tür hayal kurmayın simdi baktım bu vs mankeniymiş. Yani sokaktaki zayıf kızlar buna benzemez cogunu kuru düz götü oluyor kıvrımsız vücudu oluyor bir insanın hem zayıf olması hem cıkık kalçalı olması kıvrımlı vücudunun olması imkansız gibi bişey anca yabancılarda oluyor bu da tr de zor yani anca hayal kurarsınız ;)
Ya Allah aşkına nerde yasıyosun? bolca var diyor ben niye görmüyorum hiç modeller hariç istediğin seyler imkansız gibi bişey hem göğüsler dik küçük olucak kalca da dolgun iyi rüyanda görürsün 😂😂 ay saka gibisiniz ya
Ben asyadayım ama o avrupa da geçiyorum bazen ve hiç türk görmedim. o tip gördüklerim genelde yabancı konuşuyordu ya Rusca ya da baska dil türk görmedim
Niye,? Yani yukardaki kız sana cekici mi geldi? Cogu erkek sadece podyumda iyi yatak için uygun olmadıgını söylüyor Kendinde zayıf oldugun için diyicem ama fotoda öyle durmuyorsun.
En İyi Cevaplar