Arkadaşlar bu gün sevgilimle avm gittik ben ayakkabı denerken dizini yere koyup o giydirdi çıkardı ayakkabılarımı çok tuhaf bakan insanlar oldu siz olsanız ne gözle bakar ne düşünürdünüz?
kımın ne duundugu umrumda bıle degıl kızın kucuk gıydırınce sorun yok buyudu yapınca kendı gıyemıyor mu mantgı karısına bunu yapıncada tuhaf bakıslar uzerınde toplanıyor
hıc kımse umrumda degıl ayakkabısında gıydırırım bagcıgınıda baglarım bu ona duydugum sevgı degerdır
Ne kadar güzel bişey yaa boşver isteyen istediği gibi baksın çok şanslısın gerçekten değer vermese yapmaz onu emin ol 😉
Genelde bunu ayakkabı satan dükkandaki satış elemanları yapar. Muhtemelen erkek arkadaşın onlar yapmasın diye kendi yapmayı tercih etmiş. Sıkıntı olmaz yani :)
ben ne kadar tatlı derdim
kötü bakmazdım yani. benim sevgilim de arada yapar bunu ne var yani ayıp mı
Cevap
27Cevap
Bu soruyu gene sormuştun sen. Onlar sevgilinimayak fetişisti zannederler.
Ben seviyesizlik etmedim olanı izah ettim. Burdan sebebinide çıkarırdınız tuhaf bakışların. Sevgilinize aslında çokta kötü bir durum olmadığını izah ederdin. Ama sanki seviyesizlik edecekmişim gibi beni suçlamanız hoş değil. Demek ki sizin gibi sevgilileri ile aralarında sorun olanların aralarına girmemek lazım. İsterlerse birbirlerini yesinler.
Gereksiz centilmenlik çabası bunlar hep ergenlikten ama iyi birşey
Bu biraz elini sıcak sudan soğuk suya değdirme lafının uygulamalı hali olmuş 😊 Demekki çok seviyo seni
guzel bisey elin adami giydiricegine sevgilin giydirsin gerci oda el adami ama tanidik en azindan. d
gayet normal bir şey.. bunda bir şey aramak başlı başına saçmalık zaten...
Normal bişey bende giydiriyorum ayıplanacak alay edilecek bir durum yok yani herkesin kendi hayatı
şahsen bende öyle yaparım. Benim sevgilimse tabiki ben giydirip çıkarıcam.
Neyin tepkisi? kim tepki verebilir. Ne var ki bunda.
Beyaz atlı çapkın prens ve kraliçe gözümün önüne gelirdi :D
Avuç içi ve parmaklarınızı 4 rakamı yaparak bana gönderin hangi karakterde olduğunuzu söyleyeyim inanmayacaksi niz
Bence sıkıntı yok benim çok hoşuma giderdi böyle yapması açıkçası
falım reklamındaki amca gibi vuuuuuuuu diye bağırırdım
bazen yolda canta tasıyan erkekler goruyom tıp tıp bakıyorum oyle bakardım kanks
kaçıncı göbekten ingiliz acaba sevgilin kibarlıktan kırılacak herif
Ego mu tatmin ediceksin ona göre cevap verelim?
İyi o zaman, ben maço duygularını bırakıp sevgilisine değer veren biri olarak düşünürüm.
Sacmaladiginizi dusunurum ayip denen bisey var
bu sizin fotonuz değil
Babalık içgüdüsü var
@Ansur
Adam be adam ! dıye bakardım :)
Gayet kibar bir davranis degil mi peki?
Foto koysaydın bakardık
inrenirdim. ben de yapmalıyım derdim..
Çok kibar ve seksi bir davranış.
Geçen gün de sormuştun
Bu soruyu yine hatırlıyorum
Estağfurullah. Bazı insanlar kıskanır böyle şeyleri çok takılmayın bunlara ilişkinize zarar 🙄
Normal bir durum bence
Kıskanmışlar ne var bunda...
Iyi birsey sanirim kadin açısından
Sevgilim için romantik olurdu...
Erkekliğimden utanırım
Eve git. Külotunu bile değiştirir.
Normal bişe ben kıyamam sevgilşme bende yaparsım
adam sevdiğine değer veriyo demekki
Tekrar aşık olurdum
Kıskanmışlardır...
normal sevgili
ozan güven değil mi o :)