Sevdiğime Nasıl Açılmalıyım?

Bir turizm şirketinde 25inde şoför aynı zamanda öğrenciyim. Sabit taşıma yaptığım bir firmanın bireyleri arasında güzel mi güzel (benim için öyle) bir hanımefendi var. Benden 5 yaş büyük ayrıca. Açılma korkusu var evet herkeste olduğu gibi ama, herkes gibi hergün karşı karşıya kaldığım, yüzyüze geldiğim için reddedilirsem sonraki sürecin nasıl ilerliyeceği konusunda şüphelerim var. Şikayet edilirsem hem ekmeğinden olurum, hemde firmanın itibarı haliyle! Sürekli bahaneler arıyorum onunla konuşabilmek için. Başka insanlara yaptığım espriler sonucunda kendisini 2 defa güldürmüşlüğüm var ama açılmak için iyi bir sebep değil. Günden güne eriyorum. Ben direksiyon sallarken o arkamda hafta sonu yapacağı gezileri arkadaşlarıyla planlıyor, haliyle ödüm kopuyor, "ya birini bulursa kendine" diye!! Ona şiirler yazıyor, hele akşamları çok özlüyorum. Onu göreceğim hareket saati gelsin diye zamana ne işkenceler yapıyorum bir bilseniz! O da yalnız benim gibi. Sessiz sakin birisi. Firmada iyi bir konuma sahip, bu sebeple şoför olduğum için kendisine bir sohbette (lafa atlamak diyebiliriz) okuduğumu o yüzden şoförlük yaptığımı dile getirmiştim. Aldığım cevap "gençsin daha önün açık" :( Sizce ne yapabilirim, bu durumu bu arkadaşa nasıl idrak ettirebilirim. Mağdurum:) Yetkililerden beklentim yok:) Temiz kalpli ve Aşkı yaşamış dostlarımdan güzel yardımlarınızı bekliyorum. Sevgiyle kalın...
Sevdiğime Nasıl Açılmalıyım?