Olay eve geç gelmemle başladı normalde karım istemiyor diye arkadaşlarımla 6ayda bir gezerim o da 1-5 saat felandır. Bugün aradılar yine geliyon mu diye karıma sorayım dedim hemen bir dalga konusu ; Evlenince ne kılıbık oldun zaten evden çıkmıyon gel bir kere ne olacak? diye. Açıkçası tamam dedim kapattım düşündüm harbiden kaç senelik adamlara madara oluyorum karım yüzünden aradım onları tekrar ; Geliyorum ne yapacaz? dedim. İşten 18:00 da çıkıyorum bayağı eğlendik açıkçası 1 saat önce eve geldim karımda bir trip , bağırma çağırma nerdesinler. Dedim 1 kere gezdim ne oldu dedim? İyice sinirlendi artık erkekliğime kadar küfür etmeye başladı bu konularda her erkek gibi bende hassasım duvara vuracaktım ama ona vurdum. Ağlayıp kendini odaya kapattı. Çok üzüldüm sonra da keşke vurmasaydım konuşmuyor. Ne yapmam lazım şimdi? Kim haklı?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılkarın haklı neden mı senın karından ızın alman ya da ona haber verıp hareket etmen neden kılıbıklık olsun ne guzelde yapıyorsun neden gaza gelıyorsun karın senden habersız ıs yapınca sende kızıyorsun hatta senden ızın almazsa sende aynı tepkıyı verırsın degıl mı su mantıgı bır cozelım kadın yapınca kılıbık degılde sen yapınca mı oluyor sanane baskalarının lafından keske devam etseydın aynı yolda devam etseydın kadın savunmasız kadın hassas narın evet sınırle yaptın ama degdımı sence bence degmedı karın laf ettı etsın ne olmus erkeklıgın arkdasların laf edınce kabarıyor karın laf edınce kabrıyor ama sen kılıbık mısın dedıklerınde karına mı vuruyorsun uygun dılle konusmak ıfade etmek varken sence bunu yapmaya deger mı bır kez kendını sorgula sence kım haklı karın da sınırlendı sana laf ettı sende sınırlendın vurdun gordun mu ofke nelere mal oldu ama suclu sensın bu duruma getırdın baskasının lafı ıle gaza geldın
yapacagın sey guzel hoslanacagı hedıye al cıcegını bocegını al guzel yerde yemege cıkar ozur dıle gerekırse ayaklarına kapan o senın karın gurur yapma onu sevdıgını soyle af dıle duzeltmeye bak bır dahada gaza gelme ınsallah aranızda duzelır hatanıda telafı et30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Birader yani empati yapıyorum çok sinirlenirdim bende çünkü evlilikte saygı olması lazım o sana Şen'de ona saygı duyacaksın anlattığın olaya göre ikinizinde birbirinize saygınız yok ilişki uzmanına başvurmanızı öneririm ileride bu olaylar tekerrür etmesin diye.
20 Yorumla
+1 yılikinizde hatalisiniz. hatanin fazlasi kimde diye tartisilir simdi.. onun senin arkadaslarinla artik fazla zaman gecirmeni istememesi ve senin hayatini tamamen kendi istedigine göre yönlendirmesi ve böylece kisitlamasi bana göre dogru degil. tabikide arkadalarinla evlenince ayrilmayacaksin. tabi her gün bulusmanda dogru degil ama haftada bir kac kez görüsmene karsi cikmamasi gerekiyor..
senin ona el kaldirman tartisilmaz büyük hataydi.. bir sekilde gönlünü alip durumu düzeltmeye calisman gerekiyor.. umarim bu hata tekrarlanmaz..15 Yorumla
Soran+1 yıltekrarlanmaz.1 daha da dışarı çıkarsam p*çim zaten
Soran+1 yılBende işe giderken kapıyı üstüne kitleyim iyice kabile gibi yaşayalım
- +1 yıl
evliligi cocuk oyuncagina cevirdiniz.. bence annesiyle konusup görüs böyle olmaz. seni kisitlamasi dogru degil.. okudugum kadariyla arkadaslarinla kötü yerlere felanda gitmiyorsun. onunla oturup konusman gerekiyor baska caresi yok..
Soran+1 yılBenim sinirimi bozan da o. Gittiğimiz yer ps3 anasını satayım gidip oyun oynuyoruz
- +1 yıl
kendisi seni anlamiyorsa annesiyle görüsüp durumu ona izah et. tecrübeli ve yakin birinden el atilmasi gerekiyor gibi görünüyor.. evlilikte kisitlamak diye bir sey olmaz. tabi ona haber edipte gideceksin. o da kendine arasira kendi arkadalariyla görüssün..
Bir iliskide kufur igrenc birsey ama yaptiginda cok hayvanca be kardes boyle sevgimi olur seven insan sevdiginin bir tek goz yasina bile kiyamaz tamam karin hakli demiyorum ama yapmamaliydin sen o tokadi sadece ona atmadin kadinlik gururuna , sevgisine , dogmamis cocuklarinin annesine ve en onemlisi sana olan guvenine attin kardes ne yaparsin nasil yaparsin bilemiyorum ama kendini affetirebilmen gerek aksi takdirde hayat arkadasini sonsuza kadar kaybedebilirsin...
213 Yorumla
Soran+1 yılO da ettiği küfürü benim şahsıma, babalığıma, attı
Soran+1 yılSorun vurmak mı şimdi? Bütün sorun bu mu neden herkez asıl soruna odaklanmadı? Nedir bu feministlik hani kadın erkek eşitti? Sorun vurmaksa gelsin vursun bana
- +1 yıl
Anlamadigin nokta su hani o senin babaligina laf yapmisti ya sende o tokadi anneligine atmis oldun rabbim gucu erkege guzelligi kadina vermistir sen gucunu senden daha gucsuz birinin uzerinde kullandin yani sana emanet edilen varliga hic soyle dusundun mu belkide seni sevdigi ve hep yaninda olmak istedigi icin disari gondermiyordu belki ozluyordu belkide arkadaslarini sevmiyordu ama sen bunu bilemezdin sana gore bu kolelik dimi iste bu yuzden BIZ KADINLARI ANLAMIYORUZ KADINLAR KARISIK diyorsunuz ve bu kafaylada anlayamazsiniz
Soran+1 yılÖyle desin o zaman ; Hayatım ben seni özlüyorum gitme olur mu? desin evden çıkarsam şerefsizim. Ama biryere gidebilirmiyim dediğim zaman direk kavga moduna giriyor
Soran+1 yılNeden denemeyeyim? Neden böyle yapıyorsun diyorum sadece hayır diyor
Soran+1 yılNe yapmam lazım şimdi? Onu seviyorum ve kapıyı açmıyor
Soran+1 yılBanane boşandırtmam ki onu seviyorum ben
Soran+1 yılNasıl affettireyim kendimi nr yapayım şimdi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yıleşinin seni çok bunaltması yanlış ama arkadaşlarının gazına gelmende yanlış. arkadaşlarına demeden eşinle konuşup haber verebilirdin. endişelenmiş korkmuş olabilir ha öyle olmasa bile o senin eşin ve nerde olduğunu bilmeye hakkı var. vurmana gelince kum tanesi kadar haklı tarafın yok o kadın sana emanet nasıl el kaldırırsın. Erkekliğine küfür edilmesini kaldıramıyorsunda peki bu yaptığın erkeklik mi? eşinden özür dile yaptıkların için. süpriz birşeyler hazırla ufak tefek bişey olmasın tabi çok maddiyatada kaçmasın düşünerek hazırladığın birşey olduğu belli olsun. sonrada eşinle oturun konuşun bu konuları. o küfür ettiği için sende haber vermeyip üstüne birde vurduğun için özür dile. konuşarak halletmeye çalışın.
30 Yorumla Şiddete ben de karşıyım ama bence hak etmiş. 6 ayda bir ve de ona sorarak arkadaşlarınla görüşüyorsan... hayvanat bahçesindeki bir orangutan bile daha özgür sanırım senden. Çok iyi dayanmışsın başkası olsa bu yaptığının çoktan yapmıştı.
45 Yorumla
Soran+1 yılYaptığımızda birşey yok gören de sanırki pavyona gidiyoruz yaptığımız şey bir ps3 kafeye gidip pes atmao
- +1 yıl
Bir insanın hayat arkadaşına 5 yaşında çocuk muamelesi yapıp her şeyine o kadar karışıp kısıtlaması, bu da yetmiyormuş gibi bağırıp çağırıp hakaret etmesi sırf arkadaşlarınla görüştün diye... çok hastaca. O kendisine köle arıyor sanırım. Nasıl insanlarla evleniyorsunuz ben bilmem ki.
- +1 yıl
Ayrıca diğer yorumlarda seni eleştiren kezolara da aldırma. Sen haklısın ve sana saygısızlık yaptığı için ve konuşmana izin vermediği için gerekeni yapmışsın. Geri adım atma. Hatalı olduğunu anlamasını istiyorsan yaptığından pişmanmış'sın izlenimini verme. Empati kursun biraz. Hasta karı.
Soran+1 yılHaklısın birde - lemişler seni
Tamam karın bu kadar üstüne gittiği için hatalı ama o kadının güvenini kazansaydın ya da güzel bir dille konussaydin bu kadar üstüne gelmez di neyse ki gelmiş ama sen de ona bagirsaydin sen kendini odaya kapatsaydin duvara vursaydin ama ona vurman tamamen yanlış sen iki kat bagirsaydin ama vurmasaydin şimdi gerekirse sabaha kadar o kapının önünde yat ama kendini affettir
20 YorumlaYanlis anlamada, en sinir en nefret edilesi kiz tipidir bu evlendikten veya sevgili olduktan sonra yillardir gezdigi dostlariyla gorusmesini istemeyen kiz tipi. Dunku kiz gelecek bana gitme etme diyecek oyle mi. Sen haklisin, ama vurma konusu haric. Vurmasaydin keske ama olan olmus.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi insanın bir hoş görü sınırı var , kırmızı çizgileri vardır
Erkekligine laf söyleyemez söylenecek laf var soylenmiyecek laf var bazı kadınlar erkek onurundan haberi yok sınırlarını zorluyor lar işte şunu yaparsam ne yapar bunu yaparsam ne yapar eline alma hamleleri
Hakketmiş , hak edene hak ettiğini vermek gerekli yoksa bunların ağzından çıkan lafları kulakları duymuyor10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. kardeşim bir noktaya kadar haketmiş demeye dilim varmıyor. kadın sonuç olarak ve dünyanın en tehlikeli yaratığı olduğunu şu pembe yorumlardan anlamışsındır. keşke vurmasaydın. bağırıp çağırsaydın evden dışarı çıksaydın. git yanına gönlünü al yapacak çok bişey yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Şiddetin hiçbir haklılığı olmaz. Haklı durumdayken kadına vurarak haksız duruma düşmüşsün. Doğru düzgün kırk yılda bir çıktığını, karışmaması gerektiğini söyleyebilirdin.
39 Yorumla
Soran+1 yılYaptığı tek şey bağırmak bana konuşma fırsatı vermedi bile
Soran+1 yılApartman da bizi dinlemeye gelip hakem olsamıydı?
Soran+1 yılNe yapmamı bekliyorsun? Ölümünü bekleyen denek fare miyim ben? Lütfen şu feminist liginizi bırakın ve objektif olun. Kadın ve erkek eşit değil mi?
Soran+1 yılKocan seni eve hapis etse nasıl olurdu?
+1 yıleşin uzun süredir üzerinde hakimiyet kurmuş bu çok yanlış bir şey zaten tartışmanızın sebebi büyük oranda bu. Tokat atmak yerine bir gün ona güzel sözler söyleyip mutlu ederek belki evden başka bir yerde sakin bir ortamda anlatabilirdin bu durumun seni rahatsız ettiğini
20 YorumlaHaklıyken haksız duruma düştün. Demekki bir hatanı gormuş ki arkadaşlarınla dolaşmanı istemiyor hep bu gururunuz yüzünden evlilikler bitiyor git özür dile.
22 Yorumla
Soran+1 yılsiz neden gururumuzu kırıyorsunuz o zaman?
Sen haklısın. Evlilik karşındakını kısıtlama değil. Ama vurmasaymışsın keşke, anında dışarı çıksaymışsın
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok sabırlıyımdır hani derviş sabrı var derler ya onun gibi ama 1 kere sinirlendim mi kendimi tutamıyorum. Ne ara vurdum farkında değilim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzin istemsen bile "dışarıya çıkıyorum haberin olsun, telefonum açık merak edersen ulaşabilirsin" gibi cümleler kurabilirdin. Eşlerinizin değerini bilen size mutluluk, evlat sahibi, düzen ve disiplin, ailenize refah katıyor.. İş işten geçince farketmeyin bunu. Eğerde böyle davrandıysan gerçeği söyle arkadaşlarıma karşı böyle böyle hissettim ve düşüncelerimde gerçekten hatalı olduğumu farkettim de, eğer bu durum bir daha olursa sana haber verecem de
10 YorumlaDostum herrr ne olursa olsunn kadına el kaldırmak yanlış bikere bunun haklı tarafı olamaz ama sende insansın arkadaşlarınla vakit geçirmeye ihtiyaç duyuyorsun bunu oturup güzelce konuşsanız çok daha iyi olurdu derim.
40 Yorumla
+1 yılSende bağırıp çağırsaydın ama şiddet cok farklı bir boyut ne olursa olsun artık haklı taraf o.
24 Yorumla
Soran+1 yılBütün mahalle onu dinliyordu zaten
- +1 yıl
Vurunca ne oldu ben olsam iki kat daha yaygara çıkarırdım iyice rezil ederdim. Bu seferde kalbini kırdın kadının varsın dinlesinler sanki onlar kavga etmiyorlar mı? Kusura bakma ama aklım almıyor ya kendinden güçsüz bir insanla kavga etmeye nasıl gönlün el veriyor ben benden daha güçsüz birine vurmaya utanırım.
Soran+1 yılGelsin o da bana vursun sesimi çıkarırsam şerefsizim
- +1 yıl
Bence iş işten geçti. Şiddetle çözümün olmadığını sende gördün. Gönlünü almaya çalış özür dile çiçek al.
Erkeğin kendine kadının kendine göre bir dünyası vardır. Fazla girmemek lazım sonra sıkıntı oluyor. Evlendik diye her türlü zevkimizden vaz mı geçmek gerekiyor?
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen
+1 yılErkek misin sen? peki adamlik? Gücünü kontrol edemeyecek kadar aciz ve zavallisin. Utanmadan yüzüne nasıl bakacaksin o kadının? kadına haksız diyen diğer kadınlar biraz empati kurmayı öğrenin. Şiddetin haklı sebebi olmaz ! Kadına vuran şahısa da adam denmez!
44 Yorumla
Soran+1 yılKafana göre güzelim bende ne kimsenin kölesiyim ne de başka birşeyi bu kadar dayandığıma yeter bende insanım
- +1 yıl
Istemiyorsan bunu resmi yollarla gösterirsin şiddet asla bir savunma bir haklılık bir gereklilik olmamali
Soran+1 yılŞimdi burada asıl sorun vurmak mı? Bırakın bu işleri boş işler bunlar
Normalde sen haklısın ama vurman işleri değiştirmiş
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşların için karından vazgeçip vurdun. Az bile yapmış bu tokatın devamı gelir. Boşanmak isterse şaşırmam.
24 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım için mi? Az kitap oku da yazılanı anla bakayım
Cevap sahibi+1 yılO tokat kimin yüzünden atıldı :arkadaş
Kim yüzünden kavga edildi :arkadaş
Inş hakettiğini bulursun
Soran+1 yılSadece arkadaş mı peki? Kölemiyim ben evden çıkmayım? Mapushane bile daha rahat
Cevap sahibi+1 yılEşinle çık çok istiyorsan evli arkadaşlarınız la ailecek vakit geçirin hem eşin gözünün önünde olur.
Eşin bunları yapsa neler yaparsn
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinizde haksızsınız evet ama senin suçun daha büyük gezdiğin için değil ona vurduğun için sana kızmamalı seni kısıtlamamalıydı anlayış ile yaklasabilirdi sana ama yapmamış onun yerine bağırıp çağırıp kavga çıkarmış
10 YorumlaKeşke sende bağırıp çağırsaydın normalde sen haklısın ama vurma işi başka bir boyuta taşıyo işte haklıyken haksız oluyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa seni çok daraltmış bu bir gerçek. tabi arada sırada arkadaşlarınla geziceksin ama yinede vurmamalıydın ya şimdi her zaman başına kakar bunu. sinirini başka şekilde gidermeliydin el kalkmaz kadına öyle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. bir dahakine sen vurma.. Adam tut başkası vursun. Bu karı sana yaramaz bak söylemiş olayım.
10 YorumlaOlan olmuş artık. Hatalı olduğunu kabul et ve Özür dile bundan sonra ki durumlar içinde oturum konuşun. Bunun kılıbıklıkla filan ilgisi de yok. Karşılıklı sevgi ve saygıyla ilgili diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılDostum hak etmiş ama keşke bir 5dk dışarıya çıkıp sakinleşseydin şimdi sen haksız duruma düştün
10 Yorumla
+1 yılBiraz hak etmis ama sende hemen ilk kavganizda vurmanla haksizsin ekine koluna sahip cikmalisin
10 Yorumla
+1 yılHaklı ya da haksız. O senin sevdiğin kadın çok yanlış yapmışsın çok. O arkadaşların bakmıyor sana bir ömrünü arkadaşlarınla değil o kadınla geçireceksin
30 YorumlaYani hocam yaptığın öküzlük bunun tartışması olmaz da, tahrik olduğu için işin içinde, affedebilir.
Bu arada eşinin de arada arkadaşlarınla gezmene izin vermesi lazım öyle şey mi olur..00 YorumlaCocuk yasta evlenilirse gecim zor olur birbir uzerinde otorite kurulmak istenir kiskanclik agir basar... iki taraftadasa hata var olgundusunmek gerek evlenildi die de köle olmadinzya birbirinize
00 YorumlaAbi si*ktiret bak sen çok yüz vermişsin belli ki zamanında a*mınakoy*acakmış tokatı vurup sümük gibi yapıştırmışsın. Şaka şaka tabikide kadınlar çiçektir özür dile :)
00 Yorumla
+1 yılSen haklıydın ta ki vurana kadar
32 Yorumla
Soran+1 yılKendimi nasıl affettiricem
- +1 yıl
Bilmiyorum eşini sen tanıyorsun devamı gelmez umarım
karin kendisinin evin reisi sanmis usta tehlikeli sularda yuzuyon asdfj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDurduk yerde kendini masrafa sokmussun.
Para kiyacaksin. Artik yuzukmu olur bilezikmi olur cicekmi olur bilmem00 Yorumla Ah şu arkadaşlıklar.. insanın evliliğini bitirirler...
20 Yorumla
+1 yılhaklıyken haksız duruma düştün
40 Yorumla
+1 yılO hakli kardeşim yanlış anlama ama sen çok kendini karina teslim etmişsin ne kadar da olsa özgür hayatını bu kadar kisitlayamaz
10 Yorumlakadın.. seni doğuran ve sana senden bir can verebilecek yegane varlık.. umarım şu an hıçkırarak onun ayakları altında ağlıyorsundur..
12 Yorumla
Soran+1 yılBu hayatta 1 kadının ayağına kapanacak kadar düşmedim daha
giderken haber verdin mi
19 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılbilmem
- +1 yıl
bak burda da suclusun bilmem diye bir cevap yok ya canim istemedi dersin ya da bilmesini istemezsin belki kadin merak etti hersey olabilirdi bencilce davranmayi kes o sinirine sahip cik insanlar konuşa konusa hayvanlar koklasa koklasa esinin de sinirlenmesinin sebebi var demek ki
- +1 yıl
@cikmazyol zaten bir kerede sazanin biri atlamasa sasarim ya adam haber bile vermemis belki de git dicekti ne bu on yargi anlamiyorum ya
- +1 yıl
N'oldu acaba, ya varya gotunuz sikisinca alakasiz cevap vermeye ne bayiliyorsunuz. Bazilarinizin kafasinda beyin yerine kıl var tüy var eminim. O zaman diyeceksin ki, haber verseydin eşine diyeceksin. Burada gelip bencillik yapmissin demiyeceksin. Sonra biri gelir o lafini yedirir sana, sende asena gibi kıvırmayacaksın. Hadi daha fazla yorma o boş kafanı.✌️
- +1 yıl
@cikmazyol sana noluyo ya yarasi olan gocunur sonuçta haber vermemis abi neyin kıvirmasindan bahsediyorsun sen ne sanıyorsun kendini laf mi soktun şimdi napmyaa calisiyosun nerenin malisin sen
+1 yılaz bile bu ne anlayissizlik be
20 Yorumla
+1 yılIgrençsin. Hala kim haklı diyorsun, sinirini kontrol edemeyecek kadar acizsin de.. Bir şekilde gönlünü al kadının.
03 Yorumla
Soran+1 yılUzaktan konuşma kişiliğimi bilmiyorsun herkesin bel altı noktası vardır ayrı zamanda bana konuşma fırsatı vermedi anca bağırdı ben onun kölesimiyim?
- +1 yıl
Sen de ona bağırsaydın. Şimdi çok erkeksin di mi? Aferin devam.
Soran+1 yılEvet çok erkeğim şimdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEline sağlık. Haddini bilecek, konuşmasını da.
12 Yorumla
Soran+1 yılReis bayağı kötü vurdum ama kavga da yumruk atar gibi vurdum kadının yüzüne
Cevap sahibi+1 yılBokunu çıkarmışsın sende. Bayan yani karşısındaki. Olmuş bir kere. Yarın gelirken çiçek al sevdiği bir şey al. Özür dile. Ama saygı beklediğini de açıkla işler düzelince. Evde erkeğin bir ağırlığı olur. İnsan kocasına hakaret eder mi?
+1 yılSen Dr haklisin ama dovmemeliydin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sen haklısın da vurmasaymışın keşke
10 YorumlaBravo👏👏👏
30 Yorumla
+1 yılSen haklısın da vurmasaydn keşke.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok büyük yanlış yapmışsın...
10 Yorumla
+1 yılHaklı biri yok
10 Yorumla
+1 yılO haklı
Sonuna kadar10 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun kadina vuurulmaz ya
00 Yorumla
+1 yılbağırıp çağırabilirdin ama vurmak nedir ya?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah belanı.. ya bir kadına el kalkar mı
11 Yorumlaözür dile
10 YorumlaTedaviye git
24 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yani 1 kere arkadaşlarımla eğlendim diye mi tedaviye gideyim? Neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler